Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παρατηρω καιρο ο σαιτ του συγκεκριμενου μπαρμπα.. καλος τυπος φενεται..

αλλα τα συστηματα που δινει  ειναι κλασικα για τους τυπους των πρακτορειων..

δικιο εχει σε οσα λεει να παιζεις λιγα.. αλλα εαν καποιος εχει σκοπο το κερδος  το συνεχομενο λεμε τωρα , ειναι τρελα δυσκολο αλλα λεμε ρε παιδι μου...
Λεει για κατι τρελα συστηματα 10αδες.. 5αδες.. 15αδες.. 30 ευρω ια να παρει 500000 χιλιαρικα... απο το 2009 μεχρι σημερα
οπως αυτα που βλεπεις στα κουπονια του ΟΠΑΠ..

οταν ομως πας να παιξεις τετοια συστηματα τι πιθανοτητες εχει να τα πιασεις? εδω καλα καλα δεν μπορουμε να πιασουμε 5αδα...
πραγματικαα εαν επιανα ποτε με 3ευρω 10 χιλιαρικα θα εβγενα με στρινγκ στη συγγρου αλλα αυτο ειναι αδυνατον.. καθαρα μαθηματικα..

εξυπνος φενεται και ψαγμενος...  Αλλα ρε φιλε.. θα γερασεις εαν περιμενεις να σου κατσει 15αδα ...

εχει και πολλα βιντεο στο ιντερνετ

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
παρατηρω καιρο ο σαιτ του συγκεκριμενου μπαρμπα.. καλος τυπος φενεται..

αλλα τα συστηματα που δινει  ειναι κλασικα για τους τυπους των πρακτορειων..

δικιο εχει σε οσα λεει να παιζεις λιγα.. αλλα εαν καποιος εχει σκοπο το κερδος  το συνεχομενο λεμε τωρα , ειναι τρελα δυσκολο αλλα λεμε ρε παιδι μου...
Λεει για κατι τρελα συστηματα 10αδες.. 5αδες.. 15αδες.. 30 ευρω ια να παρει 500000 χιλιαρικα... απο το 2009 μεχρι σημερα
οπως αυτα που βλεπεις στα κουπονια του ΟΠΑΠ..

οταν ομως πας να παιξεις τετοια συστηματα τι πιθανοτητες εχει να τα πιασεις? εδω καλα καλα δεν μπορουμε να πιασουμε 5αδα...
πραγματικαα εαν επιανα ποτε με 3ευρω 10 χιλιαρικα θα εβγενα με στρινγκ στη συγγρου αλλα αυτο ειναι αδυνατον.. καθαρα μαθηματικα..

εξυπνος φενεται και ψαγμενος...  Αλλα ρε φιλε.. θα γερασεις εαν περιμενεις να σου κατσει 15αδα ...

εχει και πολλα βιντεο στο ιντερνετ

[/quote  φιλε,αυτο το σαιτ ποιος το εχει?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιορεντίνα draw no bet! :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασο λιβορνο και σασσουολο σημερα

γκολ γκολ η σαλκε
γκολ γκολ η οσερ και μαλλον 2 η ανζε

στο χ2 βλεπω την κολωνια φσβ φρανκφουρτης
ασο την σαντχαουζεν
διπλο την φορτουνα ντισελντορφ
ασο την μπαρι
γκολ γκολ αιντραχτ με μπορουσια
ασο την γουεστ χαμ και την κροουλι με ρισκο
φιορεντινα γιουβε 2 ή για πιο ασφαλεια 2-3 γκολ

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
Μπάγερν 1 απο ημιχρονο.ντόρτμουντ γκ/γκ,γκρόιτερ φιρτ άντερ.
μου κάνει εντύπωση που ο οπαπ δίνει μονό τη σάλκε στο 1,50.δώρο είναι η παγίδα?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Ασσο γουεστ Χαμ, άσσο Σάλκε κ διπλο Γιούβε για να γαμησω όλα τα μωρά του ομίλου Κασσάνδρας!! :grin: :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κουβάς χτεσινός.Αντε να δούμε σήμερα τι θα γίνει.

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα , μην μου πειτε οτι εισαστε + εχτες ,εσπαγαν ολα ,κολομερα ευτυχως επιασα κατι κορνερ στο ντιζον -κλερμον & βγηκα χαμενος μονο 12 ε παλι καλα !

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Σημερα η Γιουβε δε περναει απο τη Φλωρεντια..

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω μπορω να σου πω.. πως εχω παει φρανκφουρτι παλια και εφαγα σε 1 εβδομαδα 5 κιλλα λουκανικα και καταναλωσα 10 κιλλα μπιρες εχει μεγαλο αεροδρομιο μαλλων πολυ μεγαλο το ελευθεριος βενιζελος ειναι σαν σπουργιτη μπροστα στις φρανκφουρτης και οτι το μετρο της ειναι γαμω τα μετρο πας παντου βγαινεις ακομα και μεσα στο αεροδρομιο α ξεχασα να πω ειχα παει μια εβδομαδα για την διεθνη εκθεση αυθτοκινητων που γινετε καθε 2 χρονια απο τις καλυτερες του κοσμου :grin:.. Το αν ειναι μεγαλο το χ2 δεν το ξερω.. :grin: :grin: :grin:
Χρηστάρα τις μπύρες να τις καταναλώνεις σε λίτρα γιατί σε κιλά πειράζουν στα νεφρά. Τσεκαρισμένο.  :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
γκρισμπι-γκειτσεντ 1
ρετζινα-βιρτους 1
φιορεντινα-γιουβεντους γκ/γκ

θα το παρει το ματς η γιουβε? καμμια ιδεα κανεις?

αα και στο μπασκετ καντου-ακαντεμικ 1 με -12,5 ποντους..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Σκεφτηκα πολυ το ματς Φιορεντινα-Γιουβεντους οχι οτι θα πονταρω πολα ισα ισα :grin: Απλα ηθελα να βρω ενα ουσιαστικο κινητρο για την γιουβεντους.. Και αυτο ειναι το να μην χασει η και να θελει (καπου μεσα τους να το πιστευουν :)) να παρει αηττητη το πρωταθλημα για 2 συνεχομενη φορα :grin:.. Εδω δεν ξερω αν το καταφερει :grin: εστω και το πρωταθλημα να ημουν σιγουρος 1000% οτι θα παρει και ας κανει καμια ηττα θα εβαζα το σπιτι μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος :grin:.. :grin: Οποτε παμε στην φορμα την εχει.. παμε στο οτι δεν μασαει απο εδρες το εχει.. ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη :grin: σε 7 τελικους τσαμπιονγκς λινγκ εχει συμετασχει :grin: δεν μασαει τιποτα :grin: Στο οτι ο κοντε εχει δωσει την νοοτροπια του νικητη και αυτο φενεται απο περσι κιολας οταν ειχα δει το Ναπολι-Γιουβεντους 3-3 απο  1-0 2-0 2-1 3-2 3-3 ειδα οτι ξερουν οτι ειναι μεγαλη ομαδα και σε αυτο το οφειλουν κατα καποιον τροπο στον παλιο παιχτη και νιν προπονητη κοντε :grin: που τους το μετεδοσε να το εμπεδοσουν :grin: σχεδον η μιση γιουβεντους ειναι στην εθνικη ιταλιας :grin: Τωρα απο τα ρεπορταζ βλεπω οτι γαυλοσαν αγρια της φιορεντινας αλλα και παλι με το σκορ να ξεφυγει απο τιν μερια της γιουβεντους θα ηταν κατα καποιο τροπο επιφοβο να χαθει το αηττητο της να χασει τον ελεγχο  ειναι δησκολο ματς αλλα αν μπορεσει να σκοραρει η φιορεντινα θα μπορεσει η και το αντιστροφο να σκοραρει η γιουβεντους συμφωνω με τoν gl 2-3 gkol και διπλο αλλα σαν μια εκδοχη καπως πιο σιγουρη θα ελεγα πως ειναι το γκολ-γκολ και αυτο βλεπω αλλα μπορει να ειμαι και τυφλος σκεφτηκα το 2-3 γκολ αλλα το ενδεχομενο να μπορει να ξεφυγει στο σκορ με εκανε να προτιμησο το γκολ-γκολ απο τα λογια του προπονητη της φιορεντινας τον βλεπω οτι καπως δεν θα ανοιξει τον κωλο του αντιλιφθικα ενα προσεκτικο παιχνιδι με ενδεχομενο ανοιγματος.. το μονο που ξερω ειναι οτι η Γιουβεντους δεν θα κωλοσει αυτο ειναι το σιγουρο περιμενο να δω και τις ενδεκαδες λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι για να παιξω ενα πιθανο γκολ-γκολ ισα ισα να φαω αυριο κανα σαντουιτς χωρις αλλαντικα :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
kalhspera. Σκεφτηκα πολυ το ματς Φιορεντινα-Γιουβεντους οχι οτι θα πονταρω πολα ισα ισα :grin: Απλα ηθελα να βρω ενα ουσιαστικο κινητρο για την γιουβεντους.. Και αυτο ειναι το να μην χασει η και να θελει (καπου μεσα τους να το πιστευουν :)) να παρει αηττητη το πρωταθλημα για 2 συνεχομενη φορα :grin:.. Εδω δεν ξερω αν το καταφερει :grin: εστω και το πρωταθλημα να ημουν σιγουρος 1000% οτι θα παρει και ας κανει καμια ηττα θα εβαζα το σπιτι μου αλλα δεν ειμαι σιγουρος :grin:.. :grin: Οποτε παμε στην φορμα την εχει.. παμε στο οτι δεν μασαει απο εδρες το εχει.. ειναι μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του πλανητη :grin: σε 7 τελικους τσαμπιονγκς λινγκ εχει συμετασχει :grin: δεν μασαει τιποτα :grin: Στο οτι ο κοντε εχει δωσει την νοοτροπια του νικητη και αυτο φενεται απο περσι κιολας οταν ειχα δει το Ναπολι-Γιουβεντους 3-3 απο  1-0 2-0 2-1 3-2 3-3 ειδα οτι ξερουν οτι ειναι μεγαλη ομαδα και σε αυτο το οφειλουν κατα καποιον τροπο στον παλιο παιχτη και νιν προπονητη κοντε :grin: που τους το μετεδοσε να το εμπεδοσουν :grin: σχεδον η μιση γιουβεντους ειναι στην εθνικη ιταλιας :grin: Τωρα απο τα ρεπορταζ βλεπω οτι γαυλοσαν αγρια της φιορεντινας αλλα και παλι με το σκορ να ξεφυγει απο τιν μερια της γιουβεντους θα ηταν κατα καποιο τροπο επιφοβο να χαθει το αηττητο της να χασει τον ελεγχο  ειναι δησκολο ματς αλλα αν μπορεσει να σκοραρει η φιορεντινα θα μπορεσει η και το αντιστροφο να σκοραρει η γιουβεντους συμφωνω με τoν gl 2-3 gkol και διπλο αλλα σαν μια εκδοχη καπως πιο σιγουρη θα ελεγα πως ειναι το γκολ-γκολ και αυτο βλεπω αλλα μπορει να ειμαι και τυφλος σκεφτηκα το 2-3 γκολ αλλα το ενδεχομενο να μπορει να ξεφυγει στο σκορ με εκανε να προτιμησο το γκολ-γκολ απο τα λογια του προπονητη της φιορεντινας τον βλεπω οτι καπως δεν θα ανοιξει τον κωλο του αντιλιφθικα ενα προσεκτικο παιχνιδι με ενδεχομενο ανοιγματος.. το μονο που ξερω ειναι οτι η Γιουβεντους δεν θα κωλοσει αυτο ειναι το σιγουρο περιμενο να δω και τις ενδεκαδες λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι για να παιξω ενα πιθανο γκολ-γκολ ισα ισα να φαω αυριο κανα σαντουιτς χωρις αλλαντικα :grin:
γεια σου ρε χρησταρα...ωραια αναλυση :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εδω λιγο να γκαυλοσουμε.. Ενταξει καμια σχεση πρωταθλημα με τσου λου και ρεαλ αντι φιορεντινα αλλα σε αυτο το ματς ειχα χυσει μεχρι τα παριστερια πανω στα συρματα της δεη :grin: Θελω ολο το μπουρδελα κομ να γηνει JUVENTUS :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom