Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τσιπουρο σπιτακι μας φιλε που ειναι οικονομικο... :2funny:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οχι αλλα εχω φιλαρακι που βγαζει ο πατερας του και με τροφοδοτει.Οπου κουτρα με τα μουτρα... :2funny: :2funny:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Οχι αλλα εχω φιλαρακι που βγαζει ο πατερας του και με τροφοδοτει.Οπου κουτρα με τα μουτρα... :2funny: :2funny:
ωραιος...εμεις που δεν εχουμε ομως,περιμενουμε απο το στοιχημα μπας και πιουμε κανα τσιπρο... :grin:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και βεβαια θα μας πει καποιος το εξης.Ρε μαλακες μην παιζετε και με τα λεφτα που χανετε θα πινατε οσα τσιπουρα θελετε. :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
δωσε ρε φιλε καμια τριαδα,μπας και κλασσει ο γαιδαρος απ'την πουτσα και πιουμε τσιπουρο... :2funny:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: Γκετεμποργκ,Εστουδιαντες και σκεφτομαι και Παναθηναικο γιατι εχει παραφορτωθει το διπλο.Και ο κουβας ειναι μεγαλος και μας χωραει ολους  :2funny: :2funny:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ειδωμεν το βραδυ,αν τελικα θα κλασσει ο γαιδαρος απ'την πουτσα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ας παιξουν ενα παιχνιδι ΑΕΚ-Παναθηναικος να δουμε ποιος ειναι καλυτερος :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μου φένεται πως από αύριο θ'αρχίσω να στοιχηματίζω μόνο σε Εγγλέζικες, Σκανδιναυικές, Γερμανικές  και Ολλανδικές ομάδες.
βγαλε τις εγγλεζικες απο το καρνε σου :grin: για να εχεις καλυτερο ποσοστο επυτιχιας.. Αγγλια ειναι σαν να παιζεις ρωσικη ρουλετα να βαζεις μια σφαιρα στο οπλο και να γυρνας τον μυλο του  και να ευχεσε να μην κατσει στην διοδο της κανης η σφαιρα για να μην σκωτοθεις.. Τοσο ειναι το ποσοστο επιτυχιας για να πιασεις στο στοιχημα οσο να μην σκωτοθεις απο την περιστροφη του μυλου του οπλου :grin: :grin: Η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον πλανητη.. Τωρα αν υπαρχει σε καποιον αλλον γαλαξια ζωη και εχουν ποδοσφαιρο :grin: δεν ξερω εκει αν μια χωρα εχει ποιο  δυσκολο πρωταθλημα απο το αγγλικο στοιχηματικα :grin: :grin: Στην γη αυτην που ζουμε ειναι της αγγλιας δεν πιανετε ουτε με τριπλη που λεει ο λογος..Μια συμβουλη φυλικη καλοπροεραιτη :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
3 χ θα παιξω σημερα  :priest:
βαζελος,μαριτιμο και σεβιλλη
τα θεωρω πιθανα και τα τρια.
βεβαια μπορει να μην καθησει και κανενα... :grin:
καλα να ειμαστε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλησπερα...
3 χ θα παιξω σημερα  :priest:
βαζελος,μαριτιμο και σεβιλλη
τα θεωρω πιθανα και τα τρια.
βεβαια μπορει να μην καθησει και κανενα... :grin:
καλα να ειμαστε..
βαλε και την εστουδιαντες να κανεις συστημα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:grin: εδω πρεπει να δουμε καλο ματς περσι η Φιορεντινα εχασε 0-5.. Βασικα δεν εχω διαβασει ακομα αν ενισχυθηκε η οχι η φιορεντινα :grin: ξερω για την γιουβεντους.. Ο προποτζης μου με λεει οτι ενισχθυθηκε η φιορεντινα :grin: αν ενισχυθηκε.. Πιστευω να εχουμε ενα γκολ γκολ :grin: η γιουβεντους το εχει το γκολ δεχεται κιολας δεν καθετε πισω εχει την νοοτροπια του νικητη η προιστορια το ευνοει :grin:.. Παιζει σις 29 του μηνος αυτο το σαββατο με την ρομα :grin: η ρομα δεν φοβιζει ουτε τον πλατανια(ενταξει πλακα κανω τον φοβιζει :grin:) Αυτο διαβασα :grin: Σημερα δεν μου αρεσει το προγραμμα δεν ξερω αν παιξω κατι απο τα φορτωμενα η οχι :grin: προς το παρον μου αρεσει αυτο το γκολ-γκολ του φιορεντινα-γιουβεντους :grin: θα μου αρεσει ακομα περισοτερο αν δω και την ενδεκαδα της γιουβεντους αν ειναι φουλ.. :grin: θα μου πειτε μας μιλας για αυριο  ναι γιατι αυτο βλεπω και αυτο το 1,72 της βετ365 τρωγεται :)Οχι για πολλα πολλα ισα ισα να βγαλω κανα χυμο γκρειπ φρουτ που δεν πινετε αλλα κανει καλο λενε :grin:

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν βρισκω πουθενα το πανιωνιος-αεκ.θελω να το βαλω μαζι με βαζελα και ρεαλ 100ε Ξερει κανεις κατι?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera molis εκανα μια αναλυψη απ την bet365(οχι δικα μου λεφτα αλονων που παιζουν στον λογαριασμο μου :grin: :grin:αν ειναι καλη η αναληψη τσιμπαω κανα 10ρικο :grin:δεν ειμαι κανας μαλακας :2funny: :grin: ;)) και ειδα οτι κατεβηκε το ποσο αναλυψης απο τα 125 ευρω που ηταν ο ελαχιστο οριο για να βγαλεις λεφτα στο βιβλιαριο τραπεζης πηγε τωρα  στα 50 ευρω :grin:.. Αυτο ειναι καλο για μενα που ειμαι ψιλουραντζα :grin: Δεν ξερω αν ειναι και για καποιον αλλον :grin: Απλα ενημερονω :grin: :) ;) :sunglasses: :boobies: :tits2:  ΥΓ..Μακακια μου που δεν επαιξα τον ασσο του παναθηναικου αν και τον εβλεπα :grin: υγεια και καλη καρδια :grin: ελλαδα το καλητερο πρωταθλημα στον κοσμο για στοιχημα :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο παο :2funny: :2funny: παμε ρε ατρομητε πίεζε όσο μπορείς... :lheel:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen :grin:.    417=Λακορουνια-Σεβιλλη=ΣΚΟΡ 3-1 στην bet365 Πονταρισμα 0.50  ευρω :grin:    Νικη 10 ευρω :grin:     Μπας και βγαλουμε :boobies: το σκυλακι καμια  βολτα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom