ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ε,γραφω τοση ωρα,μπορει να αναφερεσαι και σε μενα...
δεν μιλησα σε σενα μαν γιατι απανταςοχι μαν αν πας λιγα ποστ πισω θα δεις που ειπαν τα παιδια αυτα που ειπα τωρα εγω αλλα αντι νακανω 2 παραθεσεις εκανα ενα μηνυμα που να περιεχει 2 απαντισεις για να καλυψω μαλλων για να μην μεινω αδιαφορος στα παιδια γιαννης και gl δηλαδη να τονισω οτι ειδα τα ποστ τους και δεν τα εκανα γαργαρα..
μηπως εγω δασκαλεδεν μιλησα σε σενα μαν γιατι απαντας
μηπως εγω δασκαλε
οχι ρε,εμεις τους αγαπαμε τους συναγωνιστεςαν βαλω τα προσφατα δελτια μου που χανω συνεχεια για 1 ματσ τα παρολι θα παθετε εγκεφαλικο...
μηπως κανενας απο εσας εδω μεσα μου κανει βουντου?
ξερω να ξεματιαζωαν βαλω τα προσφατα δελτια μου που χανω συνεχεια για 1 ματσ τα παρολι θα παθετε εγκεφαλικο...
μηπως κανενας απο εσας εδω μεσα μου κανει βουντου?
ενα φτου φτου στην τσεπη μου να κανεις να παρει λιγο μπρος γιατι δεν παιρνειξερω να ξεματιαζω
μονο αυτο περασε ρε μαν..... και ο ασος ρεν σαλκε και τσελσι.....ολα τα φαβορι σπασανΚαλα πηγε χθες
πιασαμε και το οβερ της ντορτμουντ
μονο αυτο περασε ρε μαν..... και ο ασος ρεν σαλκε και τσελσι.....ολα τα φαβορι σπασαν
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συμφωνω και επαυξανω με τον χαρο ΥΓ.. Απο την αλλη ομως αν καποιος θελει να παιζει ας παιξει 0.30 λεπτα η 0.20 στο ιντερνετ δεν χρειαζετε sony και καλα επειδη εχει αγωνες να παιζουμε Αν δεν ειμαστε λογικα συγκροτιμενοι θα χανουμε με το να θελουμε να ρεφαρουμε αυτα που χασαμε θα πεζουμε με παθος Και θα μπενουμε ολο και πιο μεσα.. Αν το στοιχημα το φτιαχναν για να βγαλει λεφτα ο κοσμος δεν θα το φτιαχναν ειναι πολυ απλο δεν θελει ουτε μαγκιες ουτε τιποτα.. Δεν ειναι κατι σιγουρο ποσο μαλλων ενα παραπανο που ειναι τζογος και με τα δισεκατομμυρια που πεφτουν πολλα γινοντε τα στηνουν δεν τα στηνουν..ΥΓ.. Εχθες ειδα ενα παλικαρι που ειχε την εβερτον σε 6 δελτια αξιας 50 ευρω λαθος ποτε την ιδια ομαδα σε δευτερο δελτιο κοκ.. ΥΓ..2 Μπορει να εχω γινει κουραστικος αλλα επιδει το νιοθω θα το λεω ας γλυτωσω και εναν η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον πλανητη και ειναι απαγορευτικο για το στοιχημα τα ματς που βγαινουν τα αποτελεσματα δεν εχουν σχεση με καποια λογικη στοιχηματικη λογικη δεν εχω αποδειξεις για να πω ειναι στημενα αλλα για μενα ειναι σαν να ειναι στημενα ετσι οπως βγαινουν.. Η αγγλια ειναι για να χανει ο κοσμος οτι παιρνει η απο δουλεια η απο καποιο στοιχημα εκτος αγγλιας που να εχει πιασει.. Οποιος σταματησει την αγγλια και ασχοληθει με Ελλαδα Ιταλια Ισπανια με την ελλαδα σαν το καλυτερο γπρωταθλημα για το στοιχημα μπορει να κανει κατι Μακρια απο αγγλια παιδια σας λεω πραγματα που εχω συζητησει με ανθρωπους που παιζουν χιλιαδες ευρω την εβδομαδα αλλα και με ανθρωπους που παιζουν και 0,30 λεπτα την ημερα και συμφωνουμε ολοι σε αυτο (εγω ειμαι λιγο παραπανω απο τα 0,30 λεπτα ) Σταματιστε την αγγλια ουτε πρεμιερ ουτε τιποτα μεχρι τον ιανουραιο που μας περασε ειμουν φαν της αγγλιας αλλα εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει λογικη (το ειχα καταλαβει αλλα εκει τα ειδα ολα δηλαδη ποσο μαλακας ειμουν και δεν σταματουσα τοσο κερο ) ΦυΛΙΚΑ τα ειπα και με καλη διαθεση μπορειτε ολοι να με γραψετε στα παπαριας σας τωραΔιαβαζω για φιλους απογοητευμενους που δεν τους παει αυτη την εποχη.
Λοιπον μαγκες δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο οτι πρεπει να παιζουμε καθε μερα,το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε,αν δουμε οτι δεν μας παει δεν παμε κοντρα γιατι ειναι βεβαιο οτι δεν σκεφτομαστε καθαρα,κανουμε ενα διαλειμα για καποιες μερες και οταν νοιωθουμε πιο ηρεμοι και σιγουροι ξανα ξεκιναμε.
πες τα ρε χρησταρα δασκαλε....ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συμφωνω και επαυξανω με τον χαρο ΥΓ.. Απο την αλλη ομως αν καποιος θελει να παιζει ας παιξει 0.30 λεπτα η 0.20 στο ιντερνετ δεν χρειαζετε sony και καλα επειδη εχει αγωνες να παιζουμε Αν δεν ειμαστε λογικα συγκροτιμενοι θα χανουμε με το να θελουμε να ρεφαρουμε αυτα που χασαμε θα πεζουμε με παθος Και θα μπενουμε ολο και πιο μεσα.. Αν το στοιχημα το φτιαχναν για να βγαλει λεφτα ο κοσμος δεν θα το φτιαχναν ειναι πολυ απλο δεν θελει ουτε μαγκιες ουτε τιποτα.. Δεν ειναι κατι σιγουρο ποσο μαλλων ενα παραπανο που ειναι τζογος και με τα δισεκατομμυρια που πεφτουν πολλα γινοντε τα στηνουν δεν τα στηνουν..ΥΓ.. Εχθες ειδα ενα παλικαρι που ειχε την εβερτον σε 6 δελτια αξιας 50 ευρω λαθος ποτε την ιδια ομαδα σε δευτερο δελτιο κοκ.. ΥΓ..2 Μπορει να εχω γινει κουραστικος αλλα επιδει το νιοθω θα το λεω ας γλυτωσω και εναν η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον πλανητη και ειναι απαγορευτικο για το στοιχημα τα ματς που βγαινουν τα αποτελεσματα δεν εχουν σχεση με καποια λογικη στοιχηματικη λογικη δεν εχω αποδειξεις για να πω ειναι στημενα αλλα για μενα ειναι σαν να ειναι στημενα ετσι οπως βγαινουν.. Η αγγλια ειναι για να χανει ο κοσμος οτι παιρνει η απο δουλεια η απο καποιο στοιχημα εκτος αγγλιας που να εχει πιασει.. Οποιος σταματησει την αγγλια και ασχοληθει με Ελλαδα Ιταλια Ισπανια με την ελλαδα σαν το καλυτερο γπρωταθλημα για το στοιχημα μπορει να κανει κατι Μακρια απο αγγλια παιδια σας λεω πραγματα που εχω συζητησει με ανθρωπους που παιζουν χιλιαδες ευρω την εβδομαδα αλλα και με ανθρωπους που παιζουν και 0,30 λεπτα την ημερα και συμφωνουμε ολοι σε αυτο (εγω ειμαι λιγο παραπανω απο τα 0,30 λεπτα ) Σταματιστε την αγγλια ουτε πρεμιερ ουτε τιποτα μεχρι τον ιανουραιο που μας περασε ειμουν φαν της αγγλιας αλλα εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει λογικη (το ειχα καταλαβει αλλα εκει τα ειδα ολα δηλαδη ποσο μαλακας ειμουν και δεν σταματουσα τοσο κερο ) ΦυΛΙΚΑ τα ειπα και με καλη διαθεση μπορειτε ολοι να με γραψετε στα παπαριας σας τωρα