Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οχι μαν αν πας λιγα ποστ πισω θα δεις που ειπαν τα παιδια αυτα που ειπα τωρα εγω αλλα αντι νακανω 2 παραθεσεις εκανα ενα μηνυμα που να περιεχει 2 απαντισεις για να καλυψω μαλλων για να μην μεινω αδιαφορος στα παιδια γιαννης και gl δηλαδη να τονισω οτι ειδα τα ποστ τους και δεν τα εκανα γαργαρα.. :grin:
δεν μιλησα σε σενα μαν γιατι απαντας  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν βαλω τα προσφατα δελτια μου που χανω συνεχεια για 1 ματσ τα παρολι θα παθετε εγκεφαλικο...  :birdman:

μηπως κανενας απο εσας εδω μεσα μου κανει βουντου?  :birdman:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αν βαλω τα προσφατα δελτια μου που χανω συνεχεια για 1 ματσ τα παρολι θα παθετε εγκεφαλικο...  :birdman:

οχι ρε,εμεις τους αγαπαμε τους συναγωνιστες :grin:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

ξερω να ξεματιαζω  :birdman:

Επισκέπτης
Διαβαζω για φιλους απογοητευμενους που δεν τους παει αυτη την εποχη.
Λοιπον μαγκες δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο οτι πρεπει να παιζουμε καθε μερα,το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε,αν δουμε οτι δεν μας παει δεν παμε κοντρα γιατι ειναι βεβαιο οτι δεν σκεφτομαστε καθαρα,κανουμε ενα διαλειμα για καποιες μερες και οταν νοιωθουμε πιο ηρεμοι και σιγουροι ξανα ξεκιναμε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καποια που βλεπω για σημερα

μπρομαποικαρνα 1
μπραουνσβαιγκ 1
ινγκολσταντ γκολ γκολ
γιβασκιλα ιντερ οβερ
μπρεστ αντερ
ελσινκι οβερ
αρλ αζαξιο 2-3 γκολ
μαντσεστερ νιουκαστλ γκολ γκολ
σοσο 1
αουε ουνιον αντερ
μπετις 2-3 γκολ
μονακο 1
ρεμς 1
ανγκελχολμς 1
σαντος αντερ
κατανια αντερ
λοριαν 1
μπρεντα 2
τοτεναμ 2
τρομσο 1

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλα πηγε χθες

πιασαμε και το οβερ της ντορτμουντ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Γκλαντμπαχ,ναπολι κ Στουτγκάρδη  όλα στον άσσο!!

Επισκέπτης
Δωρο το over 2,5 στο 1,80 στον αγωνα Αννοβερο-Νυρεμβεργη. :sunglasses:

Over 2,5 η Στουτγκαρδη με την επιστροφη του Ιμπισεβιτς που ειναι πυροβολο και dnb την Ιντερ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Διαβαζω για φιλους απογοητευμενους που δεν τους παει αυτη την εποχη.
Λοιπον μαγκες δεν εχουμε υπογραψει κανενα συμβολαιο οτι πρεπει να παιζουμε καθε μερα,το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε,αν δουμε οτι δεν μας παει δεν παμε κοντρα γιατι ειναι βεβαιο οτι δεν σκεφτομαστε καθαρα,κανουμε ενα διαλειμα για καποιες μερες και οταν νοιωθουμε πιο ηρεμοι και σιγουροι ξανα ξεκιναμε.
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συμφωνω και επαυξανω με τον χαρο :grin: ΥΓ.. Απο την αλλη ομως αν καποιος θελει να παιζει ας παιξει 0.30 λεπτα η 0.20 στο ιντερνετ :grin: δεν χρειαζετε sony και καλα επειδη εχει αγωνες να παιζουμε :sunglasses: Αν δεν ειμαστε λογικα συγκροτιμενοι θα χανουμε :grin: με το να θελουμε να ρεφαρουμε αυτα που χασαμε θα πεζουμε με παθος Και θα μπενουμε ολο και πιο μεσα.. Αν το στοιχημα το φτιαχναν για να βγαλει λεφτα ο κοσμος δεν θα το φτιαχναν ειναι πολυ απλο δεν θελει ουτε μαγκιες ουτε τιποτα.. Δεν ειναι κατι σιγουρο ποσο μαλλων ενα παραπανο που ειναι τζογος και με τα δισεκατομμυρια που πεφτουν πολλα γινοντε τα στηνουν δεν τα στηνουν..ΥΓ.. Εχθες ειδα ενα παλικαρι που ειχε την εβερτον σε 6 δελτια αξιας 50 ευρω λαθος ποτε την ιδια ομαδα σε δευτερο δελτιο κοκ..  ΥΓ..2 Μπορει να εχω γινει κουραστικος αλλα επιδει το νιοθω θα το λεω ας γλυτωσω και εναν :grin: η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον πλανητη και ειναι απαγορευτικο για το στοιχημα τα ματς που βγαινουν τα αποτελεσματα δεν εχουν σχεση με καποια λογικη στοιχηματικη λογικη δεν εχω αποδειξεις για να πω ειναι στημενα αλλα για μενα ειναι σαν να ειναι στημενα ετσι οπως βγαινουν.. Η αγγλια ειναι για να χανει ο κοσμος οτι παιρνει η απο δουλεια η απο καποιο στοιχημα εκτος αγγλιας που να εχει πιασει.. Οποιος σταματησει την αγγλια και ασχοληθει με Ελλαδα Ιταλια Ισπανια με την ελλαδα σαν το καλυτερο γπρωταθλημα για το στοιχημα μπορει να κανει κατι :grin: Μακρια απο αγγλια παιδια σας λεω πραγματα που εχω συζητησει με ανθρωπους που παιζουν χιλιαδες ευρω την εβδομαδα αλλα και με ανθρωπους που παιζουν και 0,30 λεπτα την ημερα και συμφωνουμε ολοι σε αυτο (εγω ειμαι λιγο παραπανω απο τα 0,30 λεπτα :grin:) Σταματιστε την αγγλια ουτε πρεμιερ ουτε τιποτα μεχρι τον ιανουραιο που μας περασε ειμουν φαν της αγγλιας αλλα εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει λογικη (το ειχα καταλαβει αλλα εκει τα ειδα ολα δηλαδη ποσο μαλακας ειμουν και δεν σταματουσα τοσο κερο :grin:) ΦυΛΙΚΑ τα ειπα και με καλη διαθεση μπορειτε ολοι να με γραψετε στα παπαριας σας τωρα :grin: :sunglasses:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συμφωνω και επαυξανω με τον χαρο :grin: ΥΓ.. Απο την αλλη ομως αν καποιος θελει να παιζει ας παιξει 0.30 λεπτα η 0.20 στο ιντερνετ :grin: δεν χρειαζετε sony και καλα επειδη εχει αγωνες να παιζουμε :sunglasses: Αν δεν ειμαστε λογικα συγκροτιμενοι θα χανουμε :grin: με το να θελουμε να ρεφαρουμε αυτα που χασαμε θα πεζουμε με παθος Και θα μπενουμε ολο και πιο μεσα.. Αν το στοιχημα το φτιαχναν για να βγαλει λεφτα ο κοσμος δεν θα το φτιαχναν ειναι πολυ απλο δεν θελει ουτε μαγκιες ουτε τιποτα.. Δεν ειναι κατι σιγουρο ποσο μαλλων ενα παραπανο που ειναι τζογος και με τα δισεκατομμυρια που πεφτουν πολλα γινοντε τα στηνουν δεν τα στηνουν..ΥΓ.. Εχθες ειδα ενα παλικαρι που ειχε την εβερτον σε 6 δελτια αξιας 50 ευρω λαθος ποτε την ιδια ομαδα σε δευτερο δελτιο κοκ..  ΥΓ..2 Μπορει να εχω γινει κουραστικος αλλα επιδει το νιοθω θα το λεω ας γλυτωσω και εναν :grin: η αγγλια ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα στον πλανητη και ειναι απαγορευτικο για το στοιχημα τα ματς που βγαινουν τα αποτελεσματα δεν εχουν σχεση με καποια λογικη στοιχηματικη λογικη δεν εχω αποδειξεις για να πω ειναι στημενα αλλα για μενα ειναι σαν να ειναι στημενα ετσι οπως βγαινουν.. Η αγγλια ειναι για να χανει ο κοσμος οτι παιρνει η απο δουλεια η απο καποιο στοιχημα εκτος αγγλιας που να εχει πιασει.. Οποιος σταματησει την αγγλια και ασχοληθει με Ελλαδα Ιταλια Ισπανια με την ελλαδα σαν το καλυτερο γπρωταθλημα για το στοιχημα μπορει να κανει κατι :grin: Μακρια απο αγγλια παιδια σας λεω πραγματα που εχω συζητησει με ανθρωπους που παιζουν χιλιαδες ευρω την εβδομαδα αλλα και με ανθρωπους που παιζουν και 0,30 λεπτα την ημερα και συμφωνουμε ολοι σε αυτο (εγω ειμαι λιγο παραπανω απο τα 0,30 λεπτα :grin:) Σταματιστε την αγγλια ουτε πρεμιερ ουτε τιποτα μεχρι τον ιανουραιο που μας περασε ειμουν φαν της αγγλιας αλλα εκει καταλαβα οτι δεν υπαρχει λογικη (το ειχα καταλαβει αλλα εκει τα ειδα ολα δηλαδη ποσο μαλακας ειμουν και δεν σταματουσα τοσο κερο :grin:) ΦυΛΙΚΑ τα ειπα και με καλη διαθεση μπορειτε ολοι να με γραψετε στα παπαριας σας τωρα :grin: :sunglasses:
πες τα ρε χρησταρα δασκαλε.... :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. Θα τα παιξω στον οπαπ ακομα δεν τα επαιξα..  199=Ρομα-Σαμπτορια=1,    197=Μιλαν-Καλιαρι=1,    180=Αουγκσμπουργκ-Μπαγερν Λεβερχουζεν=2 Καρφωτα στον οπαπ ακομα δεν εχω αποφασισει ποσα θα τα παιξω ενοιτε χαλαρα βαρια κανα 6 ευρω.. Απλα περιμενω να παει στο πρακτορειο προπο το φιλαρακι μου ο προποτζης για να παω και να πιω κανα ελληνικο μπας και κερασει ο τσιφουτις :grin: Γιατι τωρα ειναι ο πατερας του και ειναι πιο σφιχτος αυτος απο βοα :2funny: :2funny:ΥΓ.. Ανοιξε ο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ Ο ΑΣΣΟς στην βετ365 ΣΤΟ 1,50 :grin: Βλεπω την παρασκευη στον οπαπ να το φραξουνε :2funny: :grin: και ειχα πει οτι στο 1,20 δεν θα τον επαιζα τον ασσο :2funny: :grin: ΥΓ.. Μπας και βγαλουμε καμια τσιπουρα ιχθιοτροφειου για αυριο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom