καλησπερα agen prin ligo πεταχτικα να δω αν πηγε ο προποτζης μου στο μαγαζι αλλα ηταν ακομα ο πατερας του που την δραχμη τις βγαζει το ζουμι και φτιαχνει φασολαδα με λεει επιασα σκορ την ντορτμουντ 3-3 πηρα 18 ευρω και μια 4αδα αγγλια τους πηρα αλλα 30. Ο Ανθρωπος πρεπει να ειναι 75 ετων αλλα παιζει λιγα ειναι σφυχτος σαν βοας στα λεφτα αλλα βοας με δηλητιριο δεν κερναει ουτε μια οδοντογλιφιδα βουτιγμενι σε βασιλικο πολτο Τι θελω να πω αυτος παιζει πολυ λιγα λεφτα και παει 1 στις 2 ταμειο.. Ο γιος του παιζει 200 ευρω το σαββατοκυριακο ειναι νεος δουλευει πιο καλα το μυαλο του αλλα τρωει τα @@ του.. Το θεμα ειναι να παιζουμε για χαβαλε στο συνολικο ποσο χαβαλε στο ποσο θα δωσουμε.. Στην μελετη μελετη αλλα να παιζουμε τοσα οσο χρειαζετε για να μην μας πηραξει ουτε καν να προσεξουμε στο τελετεχτ το βραδυ ο πατερας του εχει πιασει σκορακια 3-3 πολες φορες απο εμας εδω μεσα σε γνωση ειναι σαν λευκη σελιδα αλλα παιζει ο ανθρωπος χαβαλε διαβαζει αλλα στο πονταρισμα ειναι ναυτικος κομπος δεν αγχωνετε και ενας 75χρονος παει ταμειο και ενας 40χροσ ο γιος του απο την γκρινια του με εχει κανει τα κακαλα τραμπολινο.. ο ενας παιζει ψιχουλα ο 2οσ αγχωνετε απο τα 30 και 15 ευρω που παιζει τριαδες και παει κουβα.. Πρεπει να πεζουμε ελαχιστα για να εχουμε καθαρο μυαλο ελαχιστα στα οικονομικα του καθενος μας...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Eβαλα και την στουτγκαρδη για 4αδα Πονταρισμα 3 ευρω νικη 22 ευρω μπας και βγαλω τα 4 μπουζια που αλαξα σημερα στο σερβις.. Μου πιασανε τον κωλο(Ακομα μου ποναει ) 18,40 λεπτα + ενα φιλτρο λαδιου συνολο 26 ευρω εδωσα για 4 μπουζια και φιλτρο λαδιου φιλτρο αερος δεν ειχε παραγγειλα εκει θα με τεντωσει θα ειμαι και μεσαkalhspera. Θα τα παιξω στον οπαπ ακομα δεν τα επαιξα.. 199=Ρομα-Σαμπτορια=1, 197=Μιλαν-Καλιαρι=1, 180=Αουγκσμπουργκ-Μπαγερν Λεβερχουζεν=2 Καρφωτα στον οπαπ ακομα δεν εχω αποφασισει ποσα θα τα παιξω ενοιτε χαλαρα βαρια κανα 6 ευρω.. Απλα περιμενω να παει στο πρακτορειο προπο το φιλαρακι μου ο προποτζης για να παω και να πιω κανα ελληνικο μπας και κερασει ο τσιφουτις Γιατι τωρα ειναι ο πατερας του και ειναι πιο σφιχτος αυτος απο βοα ΥΓ.. Ανοιξε ο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ Ο ΑΣΣΟς στην βετ365 ΣΤΟ 1,50 Βλεπω την παρασκευη στον οπαπ να το φραξουνε και ειχα πει οτι στο 1,20 δεν θα τον επαιζα τον ασσο ΥΓ.. Μπας και βγαλουμε καμια τσιπουρα ιχθιοτροφειου για αυριο
Α ξεχασα να σας πω οτι ο οπαπ δεν εβαλε το γιαρο χονκα και μιλικοσκι χακα το ενα βγηκε φισιολογικο το αλλο οχι.. ο οπαπ ειναι ο χειροτερος μπουκ κανει οτι θελει και ματς που ειναι να βγουν φυσιολογικα λογο κινιτρου μεγαλου τα βγαζει...!! Αλλα ελα που εχω φιλους 3 προποτζηδες και πως να τον κοψω τεσπα υγεια Οι 2 κολλητοι ο ενας αδερφικος απο το νιπιαγογειο ο τριτος νορμαλ
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Α ξεχασα να σας πω οτι ο οπαπ δεν εβαλε το γιαρο χονκα και μιλικοσκι χακα το ενα βγηκε φισιολογικο το αλλο οχι.. ο οπαπ ειναι ο χειροτερος μπουκ κανει οτι θελει και ματς που ειναι να βγουν φυσιολογικα λογο κινιτρου μεγαλου τα βγαζει...!! Αλλα ελα που εχω φιλους 3 προποτζηδες και πως να τον κοψω τεσπα υγεια Οι 2 κολλητοι ο ενας αδερφικος απο το νιπιαγογειο ο τριτος νορμαλ
Την επιασα τη Γιαρο αλλα την εχω σε 3αδα!
kalhspera agen toy agen.. 196=Κιεβο-Ιντερ=2, 107=Μιλαν-Καλιαρι=1, 199=Ρομα-Σαμπτορια=γκολ-γκολ, 189=Βασιλεια-Σιον=1, 208=Σοσο-Εβιαν=οβερ Πονταρισμα Στην bet365 1 ευρω Νικη 17,30 ευρω Μπας και βγαλουμε κανα χυμο γκρειπ φρουτ απο το ldl
εισαι διαβασμενοςΤην επιασα τη Γιαρο αλλα την εχω σε 3αδα!
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
εισαι διαβασμενος
Αν δεν ερθει το ταμειο τσαμπα το διαβασμα..
Κοιτα αφου το επαιξες στο ιντερνετ ηξερες οτι η ομαδα καιγοταν για την νικη απο εκει και περα το στοιχημα εχει γηνει τυχη βλεπεις τι γινεται γιαυτο παιζω χαλαρα να ειμαι ξεκουραστος ψυχολογικαΑν δεν ερθει το ταμειο τσαμπα το διαβασμα..
Επισκέπτης
ιντερ διπλο,μιλαν οβερ,μπετις οβερ
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Για να πιασω αυτη τη 3αδα θελω 1 ΑΙΚ ( χανει στο 30' ελεος? ) και 1 κατανια. Μετα εχω αλλη 3αδα με 2 Λεβερκουζεν που το καθαρισε ηδη, 1 Ρομα, και G/G Ιντερ. Για να δουμε..Κοιτα αφου το επαιξες στο ιντερνετ ηξερες οτι η ομαδα καιγοταν για την νικη απο εκει και περα το στοιχημα εχει γηνει τυχη βλεπεις τι γινεται γιαυτο παιζω χαλαρα να ειμαι ξεκουραστος ψυχολογικα
καλα παιζεις ωραιοςΓια να πιασω αυτη τη 3αδα θελω 1 ΑΙΚ ( χανει στο 30' ελεος? ) και 1 κατανια. Μετα εχω αλλη 3αδα με 2 Λεβερκουζεν που το καθαρισε ηδη, 1 Ρομα, και G/G Ιντερ. Για να δουμε..
καλησπερα.. αλλη μια φορα Ροταω τον προποτζη μου εχεις τιποτα για το βραδυ με ρωταει εχεις λεφτα στο ιντερνετ του λεω ναι με λεει βαλε οτι εχεις και δεν εχεις στον ασσο της σαντος .. Του λεω τρελος παπας σε βαφτισε δοσμου τα λεφτα που εχω μεσα και παιξτο εσυ του λεω Μου λεει επαιξα στον οπαπ Του λεω καταλαβενω δεν ειμαι κανας εξυπνος
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
καλησπερα.. αλλη μια φορα Ροταω τον προποτζη μου εχεις τιποτα για το βραδυ με ρωταει εχεις λεφτα στο ιντερνετ του λεω ναι με λεει βαλε οτι εχεις και δεν εχεις στον ασσο της σαντος .. Του λεω τρελος παπας σε βαφτισε δοσμου τα λεφτα που εχω μεσα και παιξτο εσυ του λεω Μου λεει επαιξα στον οπαπ Του λεω καταλαβενω δεν ειμαι κανας εξυπνος
Ωρε λες?
δεν βαζω ουτε ενα λεπτο κανε γκολ-γκολ την ρομα κερναω ελληνικο καφε μονο στο καφενειο που παω 1 ευρω εχει ΥΓ.. ο Προποτζης μου το πιστευει αδερφε αλλα δεν ξερω αν εσυ πιστευεις τον προποτζη μου για την σαντος.. Παντος με σαντος κληνει ενα δελτιο του 15 ευρω 4αδα ΥΓ2 Εμενα αν θες την γνωμη μου δεν εχω ιδεα περιμενω να ληξει ασσο η μιλαν και ιντερ 2πλο να βγαλω 17 ευρωπουλα στην βετ365 μπας και φαω αυριο κανα κολιο τηγανιτοΩρε λες?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θενξ για τα οβερακια.. σου ειμαι υποχρεως...Δωρο το over 2,5 στο 1,80 στον αγωνα Αννοβερο-Νυρεμβεργη.
Over 2,5 η Στουτγκαρδη με την επιστροφη του Ιμπισεβιτς που ειναι πυροβολο και dnb την Ιντερ.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Από δω κ περα ακολουθούμε Αμβούργο κ χοφενχαιμ... Σημερα που τους κοντραρα με γαμησανε...
kalhspera.. μολις μπηκα να δω αν επεσε ο ασσος του ΠΑΟΚ με ΤΟΝ Αρη και ειναι ειδη στο 1,44 απο 1,50.. Σε συζητησεις με κουμαροσκυλα του κερατα το 99,99% και αριανων μεσα το βλεπουν Ασσο αναφερομε σε κουμαρτζηδες που αν και αριανοι κιταζουν την τσεπη και οχι το συναισθημα ο συγκεκριμενος αριανος εχει βαλει και 100 ευρω να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα στον οπαπ ποσοστο 12 και ας μην βγει μου ειπε .. Τεσπα δεν ξερω για αθηνα αλλα εδω πανω Μακεδονια θα παιξουν τον ασσο τα αντερα τους την παρασκευη.. Αν δεν βγει αυτος ο ασσος θα κλαψουνε μανουλες Η δικια μου οχι γιατι θα τον βαλω σε καμια 5αδα καρφωτα 3 ευρω
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
χρησταρα μηπως ερθει x? για να παει κουβα ο κοσμος?kalhspera.. μολις μπηκα να δω αν επεσε ο ασσος του ΠΑΟΚ με ΤΟΝ Αρη και ειναι ειδη στο 1,44 απο 1,50.. Σε συζητησεις με κουμαροσκυλα του κερατα το 99,99% και αριανων μεσα το βλεπουν Ασσο αναφερομε σε κουμαρτζηδες που αν και αριανοι κιταζουν την τσεπη και οχι το συναισθημα ο συγκεκριμενος αριανος εχει βαλει και 100 ευρω να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα στον οπαπ ποσοστο 12 και ας μην βγει μου ειπε .. Τεσπα δεν ξερω για αθηνα αλλα εδω πανω Μακεδονια θα παιξουν τον ασσο τα αντερα τους την παρασκευη.. Αν δεν βγει αυτος ο ασσος θα κλαψουνε μανουλες Η δικια μου οχι γιατι θα τον βαλω σε καμια 5αδα καρφωτα 3 ευρω
δηλαδη εννοεις να το στησουν? αν λες αυτο .. Οχι αδερφε δεν γινετε.. Αν ερθει χ θα ερθει φισιολογικα.. Αλλα επειδη ειμαι ολη μερα σε προποτζηδικα λογο φιλιας παθους με τον τζογο αλλα και ανεργιας Ολοι θα το παιξουν ασσο.. Ο οπαπ εχει τοσα παιχνιδια αδερφε στο κουπονι του και αυτο θα το δωσει Κατα πασα πιθανοτητα μονο αποδεκτο.. Αν το δωσει σε 2αδα θα πει πως οντως το βλεπει ασσο καραμπινατο...!! Αλλα και παλι δεν τον νιαζει τιποτα αφου οτι και να γηνει παλι κερδισμενος θα ειναι απο αλλα ματς κτλ κτλ κτλ..χρησταρα μηπως ερθει x? για να παει κουβα ο κοσμος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K