Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Επισκέπτης
ψήνομαι κι εγώ για την ελλάδα. αλλά όχι άλλα πειράματα από το σάντος ρε πούστη μου. βάλε τζαβέλα, τοροσίδη στα άκρα και παπασταθόπουλο, κυριάκο παπ σέντερ μπακ, μανιάτη, κατσουρ μπροστά τους, για καραγκούνη δεν ξέρω, ας πει και κανας άλλος την άποψή του. αριστερά δεν θέλω με τίποτα πάλι το σαμαρά, εκτός κι αν προηγηθούμε 2-0, οπότε ας τον βάλει να πηγαινοφέρνει την μπάλα πάνω κάτω να περνάει ο χρόνος. προτιμάω φετφα. νίνη στον άξονα, σάλπι δεξιά, γκέκα φορ.
η 11 αδα είναι αυτή που λες μόνο που ο σαμαρας είναι δυστυχώς μέσα .όπως και ο καραγκουνης.για μένα μέγα λάθος ότι δεν θα ξεκινήσει το μητρογλου αφου ειναι ο μοναδικός σεντερ φορ που έχουμε.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
με καλυψατε και οι 2.
παντως δε νομιζω να αλλαξει την ομαδα κατα τα 6/11.
τουλαχιστον θα δουμε σηφακη,κ.παπαδοπουλο απο την αρχη.θα ηθελα τζαβελλα και μητρο απο αρχη επισης.
μπορειτε να μου πειτε για φετφα?δε τον εμπιστευοταν ουτε ο βαλβερδε.
το θεωρω μεγαλο ταλεντο το παιδι.

εντιτ.πως διαβαζεις τον αγωνα?μπαινεις τα παιζεις ολα για ολα? ή αφηνεις ρωσσους να κανουν παιχνιδι?
να μου πεις και να θελουμε να κανουμε παιχνιδι δε μπορουμε.

με φετφα-νινη-φορτουνη η ομαδα θα ειναι και λιγο σοφτ.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
η 11 αδα είναι αυτή που λες μόνο που ο σαμαρας είναι δυστυχώς μέσα .όπως και ο καραγκουνης.για μένα μέγα λάθος ότι δεν θα ξεκινήσει το μητρογλου αφου ειναι ο μοναδικός σεντερ φορ που έχουμε.

νομίζω ότι ο μήτρογλου έχει μεγαλύτερη ικανότητα να παίζει κι εκτός περιοχής, να σπάει την μπάλα, να κάνει και καμιά ντρίμπλα. αλλά με βάση αυτά που έδειξε εφέτος. στον οσφπ δεν τα είχε δείξει. και τώρα σε κρίσιμο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα έχει τα καρύδια να κάνει αυτά που έκανε στο πρωτάθλημα. ενώ ο γκέκας είναι σαφώς πιο έμπειρος σε διεθνείς αγώνες. έχει βέβαια το μειονέκτημα ότι για να βάλει γκολ θέλει την μπάλα έτοιμη και δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο παίχτης να του βγάλει την κάθετη πάσα ή να του κάνει σέντρα στο κεφάλι του. δεν ξέρω, θα δούμε πώς θα πάει το ματς

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
νομίζω ότι ο μήτρογλου έχει μεγαλύτερη ικανότητα να παίζει κι εκτός περιοχής, να σπάει την μπάλα, να κάνει και καμιά ντρίμπλα. αλλά με βάση αυτά που έδειξε εφέτος. στον οσφπ δεν τα είχε δείξει. και τώρα σε κρίσιμο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα έχει τα καρύδια να κάνει αυτά που έκανε στο πρωτάθλημα. ενώ ο γκέκας είναι σαφώς πιο έμπειρος σε διεθνείς αγώνες. έχει βέβαια το μειονέκτημα ότι για να βάλει γκολ θέλει την μπάλα έτοιμη και δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο παίχτης να του βγάλει την κάθετη πάσα ή να του κάνει σέντρα στο κεφάλι του. δεν ξέρω, θα δούμε πώς θα πάει το ματς
θα ελεγα ναι στο βελιγκεκα εαν υπηρχε καποιος να του περασει τη καθετη.παιζει οριακα με οφσαιντ αλλα στη 3η?4?μπορει να γινει.
αλλα ποιος να του περασει τη καθετη?
μονο ο νινης ισως εαν το βαλει στη σωστη θεση και οχι αριστερα και δεξια να βολοδερνει.

Επισκέπτης
με καλυψατε και οι 2.
τουλαχιστον θα δουμε σηφακη,κ.παπαδοπουλο απο την αρχη.θα ηθελα τζαβελλα και μητρο απο αρχη επισης.
η 11 αδα θα είναι σηφακης αριστερα τζαβελας δεξιά τοροσιδης κεντρικο διδυμο παπασταθο κυριακος αμυντικά χαφ κατσουρανης μανιατης πιο μπροστά ο καραγκουνης δεξιά ο σαλπι αριστερα σαμαρας και κορυφη γκεκας.για μένα έξω σαμαρας και να πάει  εκεί ο γκεκας και κορυφή ο μητρογλου.και έξω καραγκουνης και να παίξει ο νινης που είναι και η θέση του και οχι δεξί χαφ που τον έβαζε και χανόταν.θυμήσου τι ματς είχε κάνει με ισραηλ όταν έπαιξε πίσω απο τους επιθετικούς ;)οσο αφορα τον φετφα καλός παίχτης που όμως δεν έχει παραστάσεις και αν δεν έπαιζε στον ολυμπιακό δεν θα τον έπαιρνε στην εθνική.ενας παίχτης που παίζει με το ζόρι 15 ματς ολο το χρόνο δεν μπορεί να παίξει ένα τέτοιο ματς.θα μου πεις για το νινη και ότι ηταν τραυματίας συμφωνώ αλλα δυστυχώς δεν έχεις άλλο και από τον καραγκουνη τον προτιμώ.

Επισκέπτης
θα ελεγα ναι στο βελιγκεκα εαν υπηρχε καποιος να του περασει τη καθετη.παιζει οριακα με οφσαιντ αλλα στη 3η?4?μπορει να γινει.
αλλα ποιος να του περασει τη καθετη?
μονο ο νινης ισως εαν το βαλει στη σωστη θεση και οχι αριστερα και δεξια να βολοδερνει.
συμφωνω 1000% :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με καλυψατε και οι 2.

εντιτ.πως διαβαζεις τον αγωνα?μπαινεις τα παιζεις ολα για ολα? ή αφηνεις ρωσσους να κανουν παιχνιδι?
να μου πεις και να θελουμε να κανουμε παιχνιδι δε μπορουμε.

με φετφα-νινη-φορτουνη η ομαδα θα ειναι και λιγο σοφτ.
για φετφα, φίλε μου, συμφωνώ. ο βαλβέρδε δεν είναι ότι δεν τον εμπιστευόταν, αλλά είχε η ομάδα ένα σωρό ισπανούς που "έπρεπε" να παίζουν. ο σάντος μάλλον κάνει δημόσιες σχέσεις, όπως λέει κι ο όλιβερ. βάζει τορο, μανιάτη, χολέμπα, αβραάμ (άσχετα αν τραυματίστηκε). ε, σου λέει ας ικανοποιήσω και κάναν άλλο, με τους γαύρους είμαστε οκ.
με τους ρώσους, πάλι συμφωνώ. και να θέλουμε να κάνουμε παιχνίδι δεν μπορούμε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
για φετφα, φίλε μου, συμφωνώ. ο βαλβέρδε δεν είναι ότι δεν τον εμπιστευόταν, αλλά είχε η ομάδα ένα σωρό ισπανούς που "έπρεπε" να παίζουν. ο σάντος μάλλον κάνει δημόσιες σχέσεις, όπως λέει κι ο όλιβερ. βάζει τορο, μανιάτη, χολέμπα, αβραάμ (άσχετα αν τραυματίστηκε). ε, σου λέει ας ικανοποιήσω και κάναν άλλο, με τους γαύρους είμαστε οκ.
και ο οθωνας εκανε μανατζεριλικια,αλλα εβλεπες τουλαχιστον τους παιχτες στις θεσεις τους και τεσ - πα ενα πλανο  μια ταυτοτητα.

για το χαλκια τι λετε?
θεμα εγωισμου σαντος?δε βλεπω αλλη αιτια.
τιμω -αγαπω λυμπε αλλα ειναι δυνατον να μη παιρνει αθανασιαδη?

Επισκέπτης
εγώ λέω οτι κάνει δημόσιες σχέσεις ο σαντος; :grin: και οι τυφλοί το βλέπουν ολυμπιακός ζαγορακης εχουν κατά  6-7 11ατα την ομάδα.και επειδή γκρινιαξε και ο βαζελος είπαμε να κάνουμε ισορροπία.εγώ θα στο πω διαφορετικά αν ο μητρογλου δεν έπαιζε στον ατρομητο και έπαιζε στον παο του ζαγορακη θα ηταν βασικός ναι η όχι; ;)εδω πήρε στην εθνική το χαλκια που έπαιξε φέτος 10 ματς το τζορβα που επαιξε δυο μήνες και το σηφακη που έπαιξε φέτος 5 παιχνίδια :headbang: και ο χιωτης με 2 φοβέρες σεζόν τον απέκλεισε :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και ο οθωνας εκανε μανατζεριλικια,αλλα εβλεπες τουλαχιστον τους παιχτες στις θεσεις τους και τεσ - πα ενα πλανο  μια ταυτοτητα.

για το χαλκια τι λετε?
θεμα εγωισμου σαντος?δε βλεπω αλλη αιτια.
τιμω -αγαπω λυμπε αλλα ειναι δυνατον να μη παιρνει αθανασιαδη?

τύπε, ό,τι και να πει κανείς δίκιο θα έχει. τα έχουμε ξαναγράψει άλλωστε

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
λεμε για σαντος αλλα και ο πραντελλι δε μας τα λεει καλα.
εχει βαλει στοπερ το ντε ροσσι?  :tickedoff:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι γιατι ο μπαλοτελι ειναι καλυτερος.. Ποσες φορες εχει χασει την μπαλα  :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ναι γιατι ο μπαλοτελι ειναι καλυτερος.. Ποσες φορες εχει χασει την μπαλα  :2funny: :2funny:
οχι σταμ δε λεω γιατι εβαλε το ντε ροσσι.
ο ντε ροσσι ειναι παιχταρας ,αλλα δεν ειναι εκει η θεση του.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
πολυ φοβαμαι το σεφτελη μη του φυγει, κανα παμε για το τελευταιο 50αρι ή ο φουνταριστος. :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι