Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Mαλιστα, αυτα λεω κι εγω. Για μονα μιλαμε μόνο, για δυαδα βγαινει πολυ ακριβο.
Και πως ακριβως το σημειωνω στο δελτιο ξερεις?

σαν να είναι απλό δελτίο, απλώς στη γραμμή που λέει ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (κάτω από τη γραμμή που λέει ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ) σημειώνεις το "1".

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα παιξω ασσο την ιταλια σημερα.εχει καλη αποδοση.
η κροατια δν ειναι τπτ το εξαιρετικο ελπιζω να χασει κ να πληρωθουμε.
η ισπανια ασσος απο ημιχρονο..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ελπίζω να χουμε καλύτερη μοίρα σήμερα από χτες... ;) για την ισπανία μήπως είναι καλύτερα Χ ημίχρονο λογω ξυλοκόπων ιρλανδίας? :think:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πιστευω οτι η κροατια θα κανει ζημιεσ στο ευρο...σημερα το σιγουρο οβερ τησ ισπανιασ θα παιξω.προσοχη στην κροατια μαγκεσ ;)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ελπίζω να χουμε καλύτερη μοίρα σήμερα από χτες... ;) για την ισπανία μήπως είναι καλύτερα Χ ημίχρονο λογω ξυλοκόπων ιρλανδίας? :think:
πιστευω οτι θα την πιεσουνε απο την αρχη για γκολ..τωρα αν θα μπει ειναι κ θεμα τυχης.
αν καταφερει η ιρλανδια κ παει το παιχνιδι στο χ μεχρι το 60 θα αλλαξει κ η ψυχολογια νομιζω.
θα αγχωθουνε οι ισπανοι...
οχι οχι πιστευω οτι θα μπει τουλαχιστον ενα γκολ απο τους ισπανους μεχρι το ημιχρονο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
πιστευω οτι η κροατια θα κανει ζημιεσ στο ευρο...σημερα το σιγουρο οβερ τησ ισπανιασ θα παιξω.προσοχη στην κροατια μαγκεσ ;)
τηνκροατία τη νικήσαμε μέχρι κ μεις...αλλά έπαιξε χάλια η ιρλανδία και φάνηκε υπερομάδα η κροατία...η ιταλία με πραντέλι παίζει σούπερ!

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
οπως κ να το κανουμε ειναι δυσκολο το ματς.την ιταλια δν τη χαλαει το χ.
θα δουμε.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μετατροπη κλασματικων αποδοσεων σε δεκαδικες :

διαιρουμε αριθμητη με παρονομαστη και προσθετουμε το 1

αρα το 4/11 ισουται : 4 δια 11 = 0.36 + 1 = 1.36

η αποδοση 4/11 αντιστοιχει στο 1.36

αν δουμε το γραφημα της betfair

η νουδου εχει πολυ πτωτικη πορεια . κραταω μια μικρη πισινη για παρατηρω οτι δεν ταιρειαζονται πολυ μεγαλα ποσα . δηλαδη τα χιλιαρικα και τα διχιλιαρα δεν τα θεωρω "εξυπνο" χρημα .

τεσπα , κυριακη κοντη εκλογη .

Επισκέπτης
Φιλε ο πρωτος δινει 9 στα 5 για τον Συρ και 11 στα 4 για τη ΝΔ. Αρα για τη ΝΔ δινει περισσοτερα.
ok ok, δεν αντιλαμβανεσαι τι λεω. Αλλα σιγουρα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα. Ειναι λογικο ομως οτι δε γινεται ολοι οι ανθρωποι να βλεπουν με τον ιδιο τροπο τα πραγματα, αλλος τα βλεπει επιφανειακα, αλλος πιο βαθεια :)
κοίταξε αυτό ειναι το μόνο σίγουρο.αν εσυ αντιλαμβάνεσαι κάποια ομάδα να βρίσκετε σε πανικό και να μην της έχει γίνει ολόκληρο 90 λεπτο ουτε μια καθαρή ευκαιρία τότε σίγουρα το ποδόσφαιρο το βλέπεις όχι πιο βαθειά αλλα πολύ βαθειά..αν τα βλέπεις έτσι και στοιχηματικα στο ποδόσφαιρο πραγματικά και χωρίς δόση ειρωνείας σου λέω πρέπει να ανοίξεις σχολή με αυτά που λες :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε ο πρωτος δινει 9 στα 5 για τον Συρ και 11 στα 4 για τη ΝΔ. Αρα για τη ΝΔ δινει περισσοτερα.
ok ok, δεν αντιλαμβανεσαι τι λεω. Αλλα σιγουρα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα. Ειναι λογικο ομως οτι δε γινεται ολοι οι ανθρωποι να βλεπουν με τον ιδιο τροπο τα πραγματα, αλλος τα βλεπει επιφανειακα, αλλος πιο βαθεια :)
αρκετοι απο οτι βλεπω δεν αντιλαμβανονται τι λες. :grin:

Επισκέπτης
αρκετοι απο οτι βλεπω δεν αντιλαμβανονται τι λες. :grin:
τύπε το έγραψα πρέπει να ανοίξει δικη του σχολή στοιχηματικη.θα ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτά που θα λέει..δεν ξέρω μόνο ποιος θα τον καταλαβαίνει που τα βλέπει τόσο βαθειά :grin:.πεμ και στα σημερινα στο ματς ιταλιας επειδή δεν ασχολήθηκα τελικά είναι τυράκι το 2,2 η οχι;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τύπε το έγραψα πρέπει να ανοίξει δικη του σχολή στοιχηματικη.θα ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτά που θα λέει..δεν ξέρω μόνο ποιος θα τον καταλαβαίνει που τα βλέπει τόσο βαθειά :grin:.πεμ και στα σημερινα στο ματς ιταλιας επειδή δεν ασχολήθηκα τελικά είναι τυράκι το 2,2 η οχι;
ποιος να ξέρει τύπε μου?? με τη ρωσσία πάντως ήταν...εγω το μπουμπούνισα και ο θεός βοηθός... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
να σου πω την αληθεια δε θα παιξω.ή θα παιξω τιποτα ψιλα 2-3  γκολ,,2-0 σκορ που δεν εχει ερθει ακομη στο γιουρο κλπ.τετοια στοιχηματα.
το 2.20  του οπαπ 2.40 εξω με τις αναλογες αποδοσεις για κροατια ειναι ισως και η πραγματικη διαφορα των ομαδων.

εαν για καποιο λογο επρεπε να διαλεξω σημειο θα επαιζα ιταλια. :rockon:

Επισκέπτης
ποιος να ξέρει τύπε μου?? με τη ρωσσία πάντως ήταν...εγω το μπουμπούνισα και ο θεός βοηθός... :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
μια απο τα ίδια και εγώ  :headbang:΄πάντως το σημερινό φαινομενικά ειναι πιο δύσκολο από οτι το ματς με τη ρωσια.και μια που λέμε ρωσια στοιχηματικα και μονο πιστεύεις ότι το 5 αρακι που πληρώνει η Ελλάδα δεν αξίζει;και μιλάω στοιχηματικα καθαρά.οσο για την ιταλια με τρώει το χέρι μου για τον άσο αλλα ακόμα δεν ξέρω αν θα το παίξω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

νομίζω, ότι το + για σένα είναι ότι οι ιταλοί τη θέλουν τη νίκη. ίσως το χ να μην τους βολεύει, γιατί ποιος είναι σίγουρος ότι οι κροάτες δεν θα πάρουν χ κι από τους ισπανούς; σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οι ιταλοί να ρίξουν πολλά γκολ στους ιρλανδούς (αν τους νικήσουν βέβαια) όπως έκαναν κι οι κροάτες

Επισκέπτης
νομίζω, ότι το + για σένα είναι ότι οι ιταλοί τη θέλουν τη νίκη. ίσως το χ να μην τους βολεύει, γιατί ποιος είναι σίγουρος ότι οι κροάτες δεν θα πάρουν χ κι από τους ισπανούς; σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οι ιταλοί να ρίξουν πολλά γκολ στους ιρλανδούς (αν τους νικήσουν βέβαια) όπως έκαναν κι οι κροάτες
σωστος ο γιωργος :rockon:

Επισκέπτης
Οι μαλακες οι Ολλανδοι εχασαν απο του φριτσιδες και μ΄εστειλαν στον κουβα. Δεν το βαζουμε κατω και παμε σημερα λιγο πιο συντηρητικα.

Ιταλια - Κροατια       over
Iσπανια - Ιρλανδια     over
Σαο Παολο - Κορτιμπα   over
ουκρανια - Γαλλια       2
Σουηδια - Αγγλια        2

15 ευρακια στον ΟΠΑΠ να παρω ενα 300ρι σχεδον

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
μια απο τα ίδια και εγώ  :headbang:΄πάντως το σημερινό φαινομενικά ειναι πιο δύσκολο από οτι το ματς με τη ρωσια.και μια που λέμε ρωσια στοιχηματικα και μονο πιστεύεις ότι το 5 αρακι που πληρώνει η Ελλάδα δεν αξίζει;και μιλάω στοιχηματικα καθαρά.οσο για την ιταλια με τρώει το χέρι μου για τον άσο αλλα ακόμα δεν ξέρω αν θα το παίξω.
κοίτα καθαρά στοιχηματικά η ιταλία είναι καύτερη από κροατία...κ μεις τη νικήσαμε την κροατία στο κάτω κάτω...και άλλωστε η ιταλία θέλει τη νίκη...ίδωμεν...για την ελλάδα πιστεύω ότι για 5.00 φράγκα αξίζει ένα ποντάρισμα...όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο πάντα αποδίδουμε!! :rockon: :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοίτα καθαρά στοιχηματικά η ιταλία είναι καύτερη από κροατία...κ μεις τη νικήσαμε την κροατία στο κάτω κάτω...και άλλωστε η ιταλία θέλει τη νίκη...ίδωμεν...για την ελλάδα πιστεύω ότι για 5.00 φράγκα αξίζει ένα ποντάρισμα...όταν παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο πάντα αποδίδουμε!! :rockon: :rockon:

ψήνομαι κι εγώ για την ελλάδα. αλλά όχι άλλα πειράματα από το σάντος ρε πούστη μου. βάλε τζαβέλα, τοροσίδη στα άκρα και παπασταθόπουλο, κυριάκο παπ σέντερ μπακ, μανιάτη, κατσουρ μπροστά τους, για καραγκούνη δεν ξέρω, ας πει και κανας άλλος την άποψή του. αριστερά δεν θέλω με τίποτα πάλι το σαμαρά, εκτός κι αν προηγηθούμε 2-0, οπότε ας τον βάλει να πηγαινοφέρνει την μπάλα πάνω κάτω να περνάει ο χρόνος. προτιμάω φετφα. νίνη στον άξονα, σάλπι δεξιά, γκέκα φορ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom