Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγάλε μου, το σύστημα που λες κάνει 4,2€ αν ζητάς έναν αγώνα, γιατί απλά είναι 14 στήλες. άπαξ και ζητήσεις και 2αδες, τότε πάμε στις στήλες που σου είχα γράψει σε άλλο ποστ, άρα και τα αντίστοιχα λεφτά. αν ζητήσεις και 3αδες, πάμε πολύ παραπάνω, κ.ο.κ.
στα γράφω αυτά γιατί ρωτάς για ενα ή περισσοτερα.
τώρα, εφόσον θα ζητάς μόνο έναν αγώνα, αν πιάσεις έναν με απόδοση 17 θα πάρεις 17χ0,3=5,1€.
αν πιάσεις 2 αγώνες, όπου ο ένας θα δίνει απόδοση 17 κι ο άλλος 14, θα πάρεις 17χ0,3+14χ0,3=9,3€
αν πιάσεις 3 αγώνες, όπου ο ένας θα δίνει απόδοση 17, ο άλλος 14 κι ο 3ος 16, θα πάρεις 17χ0,3+14χ0,3+16χ0,3=14,1€
ελπίζω να σε κάλυψα
Mαλιστα, αυτα λεω κι εγω. Για μονα μιλαμε μόνο, για δυαδα βγαινει πολυ ακριβο.
Και πως ακριβως το σημειωνω στο δελτιο ξερεις?
ρε φιλε σε ποιον να εκτεθω?
εσυ επιμενεις να λες οτι η τσεχια επαθε πανικο?????????εαν αυτος ειναι πανικος παω πασο.
τεσ-πα καλη τυχη σε οτι παιξεις.
Aφου ειπες οτι κανεις δε προτεινε διπλο ρωσιας στο 1.70.... εσυ εκτεθηκες, ποιος αλλος?

Πανικος ή οχι, μετα το γκολ μας πηγαιναμε για την ισοφαριση και οι ανθρωποι κλειστηκαν στα καρε τους.
Και μη ξεχνας οτι μας ακυρωσαν γκολ με οφσαιντ φαντασμα.

Επισκέπτης
Mαλιστα, αυτα λεω κι εγω. Για μονα μιλαμε μόνο, για δυαδα βγαινει πολυ ακριβο.
Και πως ακριβως το σημειωνω στο δελτιο ξερεις?Aφου ειπες οτι κανεις δε προτεινε διπλο ρωσιας στο 1.70.... εσυ εκτεθηκες, ποιος αλλος?

Πανικος ή οχι, μετα το γκολ μας πηγαιναμε για την ισοφαριση και οι ανθρωποι κλειστηκαν στα καρε τους.
Και μη ξεχνας οτι μας ακυρωσαν γκολ με οφσαιντ φαντασμα.
ρε φιλαράκο πρέπει να ξεκαθαρίσεις με αυτά που λες τι εννοείς.όταν λες η εννοείς πανικό με όποια έννοια θες η είδες άλλο ματς η βλέπεις την μπάλα με άλλο μάτι.σε προκαλώ να μου πεις μια ευκαιρία που έκανε η εθνική σε όλο το ματς..πρόσεξε οχι δυο ΜΙΑ όσο για το γκολ ηταν κανονικό αλλα απο εκεί και πέρα ομάδα που δεν έχει κάνει ευκαιρία δεν μπορείς να λες ότι οι αντίπαλοι έπαθαν πανικό.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλαράκο πρέπει να ξεκαθαρίσεις με αυτά που λες τι εννοείς.όταν λες η εννοείς πανικό με όποια έννοια θες η είδες άλλο ματς η βλέπεις την μπάλα με άλλο μάτι.σε προκαλώ να μου πεις μια ευκαιρία που έκανε η εθνική σε όλο το ματς..πρόσεξε οχι δυο ΜΙΑ όσο για το γκολ ηταν κανονικό αλλα απο εκεί και πέρα ομάδα που δεν έχει κάνει ευκαιρία δεν μπορείς να λες ότι οι αντίπαλοι έπαθαν πανικό.
Φιλε μoυ, πανικος δε σημαινει οτι ο αντιπαλος χανει τις super ευκαιριες.
Oταν εχεις θεωρητικα σιγουρο το ματς γιατι εβαλες 2 γκολ με το καλημερα και τσακισες τον αντιπαλο καταστρεφοντας του και τη ψυχολογια, ειναι επομενο να παθαινεις μετα πανικο οταν δεις οτι ο αντιπαλος βαζει 2 γκολ(ενα ακυρωθηκε κακως), αναθαρρησε, σε κυνηγαει πλεον και σε κλεινει στα καρε σου.

Επισκέπτης
Oταν εχεις θεωρητικα σιγουρο το ματς γιατι εβαλες 2 γκολ με το καλημερα και τσακισες τον αντιπαλο καταστρεφοντας του και τη ψυχολογια, ειναι επομενο να παθαινεις μετα πανικο οταν δεις οτι ο αντιπαλος βαζει 2 γκολ(ενα ακυρωθηκε κακως), αναθαρρησε, σε κυνηγαει πλεον και σε κλεινει στα καρε σου.
φίλε μου σε προκαλώ να μου πεις μια ευκαιρία που έκανε η ομάδα που υποτιθετε ότι έχει κλείσει στα καρέ της την άλλη.μια ευκαιρία όχι κλασική έστω μια φάση που μυρίζει γκολ.πίστεψε δεν υπάρχει ουτε μια.η τσεχοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν προηγήθηκαν και δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτούν η να σε πιέσουν όταν έβλεπαν ότι η Ελλάδα μέχρι σήμερα να έπαιζε γκολ δεν θα έκανε.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
1.40 τωρα στην sportingbet
και γνωριζοντας οτι οι στοιχιματικες δεν κανουν λαθος μαλλον εχουμε κυβερνηση!!!!!!!!
Aφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν το παιζεις καμμια εκατοστη χιλιαδες ευρω να κονομησεις?

Λιγες φορες εχει σπασει το 1.40 στο Παμε Στοιχημα?

Τελος να σου πω οτι αλλο πρωτο κομμα, αλλο κυβερνηση.

φίλε μου σε προκαλώ να μου πεις μια ευκαιρία που έκανε η ομάδα που υποτιθετε ότι έχει κλείσει στα καρέ της την άλλη.μια ευκαιρία όχι κλασική έστω μια φάση που μυρίζει γκολ.πίστεψε δεν υπάρχει ουτε μια.η τσεχοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν προηγήθηκαν και δεν υπήρχε λόγος να ανοιχτούν η να σε πιέσουν όταν έβλεπαν ότι η Ελλάδα μέχρι σήμερα να έπαιζε γκολ δεν θα έκανε.

Φιλε διαβαζεις καθολου αυτα που γραφω? Μολις ειπα οτι πανικος δε σημαινει χανω ευκαιριες για γκολ.

Επισκέπτης
Aφου εισαι τοσο σιγουρος γιατι δεν το παιζεις καμμια εκατοστη χιλιαδες ευρω να κονομησεις?

Φιλε διαβαζεις καθολου αυτα που γραφω? Μολις ειπα οτι πανικος δε σημαινει χανω ευκαιριες για γκολ.
εσυ καταλαβαίνεις τι θες να πεις; αφου πανικός δεν σημαίνει ευκαιρίες εξήγησε μου και σε μένα τον αδαή πως μια ομάδα βρίσκεται σε πανικό όταν ο αντίπαλος της δεν πλησιάζει την περιοχή;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μου μπορουμε να βρουμε απο καπου τις αποδοσεις που εδιναν οι στοιχηματικες εταιρειες ΠΡΙΝ τις εκλογες της 6ης Μαιου? Για να δουμε αν επεσαν εξω και κατα ποσο.

Μου κανουν εντυπωση οι τοσο υψηλες αποδοσεις που δινουν στο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδη τοσο σιγουρη ειναι πια η νικη της ΝΔ  :think:  [URL unfurl="true"]http://sports.betfair.com/?mi=105842715&ex=1&origin=LHMA [/URL] νικη ΣΥΡΙΖΑ 3.15 στη betfair, νομιζω οτι ειναι στοιχηματικη ευκαιρια, τι λετε κι εσεις?

ΥΓ. Επιτελους παλιωσα  :rockon:

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσυ καταλαβαίνεις τι θες να πεις; αφου πανικός δεν σημαίνει ευκαιρίες εξήγησε μου και σε μένα τον αδαή πως μια ομάδα βρίσκεται σε πανικό όταν ο αντίπαλος της δεν πλησιάζει την περιοχή;
Διαβασε προσεκτικα το post μου των 12:05
Φυσικα και πλησιασαμε τη περιοχη, μηπως ειδες αλλο αγωνα?

Τυποι μου μπορουμε να βρουμε απο καπου τις αποδοσεις που εδιναν οι στοιχηματικες εταιρειες ΠΡΙΝ τις εκλογες της 6ης Μαιου? Για να δουμε αν επεσαν εξω και κατα ποσο.

Μου κανουν εντυπωση οι τοσο υψηλες αποδοσεις που δινουν στο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδη τοσο σιγουρη ειναι πια η νικη της ΝΔ  :think:  [URL unfurl="true"]http://sports.betfair.com/?mi=105842715&ex=1&origin=LHMA[/url]  νικη ΣΥΡΙΖΑ 3.15 στη betfair, νομιζω οτι ειναι στοιχηματικη ευκαιρια, τι λετε κι εσεις?
Για να βρεθει αυτό που ζητας θα πρεπει καποιος να εχει τραβηξει  screenshots.
Ποιος δινει φαβορι τη ΝΔ?  Εδώ υπαρχουν μαζεμενα τρια μπουκοσαιτς, και τα τρια αν δε κανω  λαθος δινουν φαβορι  τον Συρ  

Επισκέπτης
και επιμένω έχεις δει το παιχνίδι;γιατί εγώ δεν θυμάμαι να του έχουμε κλείσει πουθενά :think: αυτό που θυμάμαι είναι να παίζουμε το γνωστό σέντρες πίσω από το κέντρο και οι τσεχοι πανεύκολα να αποκρούουν τις μπαλιές καμινάδες.τώρα αν εσύ είδες όπως γράφεις να τους έχουμε κλείσει στα καρέ τους και να έχουν πάθει πανικό λυπάμαι αλλα μάλλον έβλεπες άλλο ματς.Υ.Γ η μοναδική φορά που πλησιάσαμε την περιοχή είναι στο ακυρωθέν γκολ σε καμία άλλη περίπτωση ο τσεχ δεν ακούμπησε την μπάλα εκτός από κάτι καμινάδες που του εκαναν προπόνηση για το επόμενο ματς :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε ο πρωτος δινει 9 στα 5 για τον Συρ και 11 στα 4 για τη ΝΔ. Αρα για τη ΝΔ δινει περισσοτερα.

και επιμένω έχεις δει το παιχνίδι;γιατί εγώ δεν θυμάμαι να του έχουμε κλείσει πουθενά :think: αυτό που θυμάμαι είναι να παίζουμε το γνωστό σέντρες πίσω από το κέντρο και οι τσεχοι πανεύκολα να αποκρούουν τις μπαλιές καμινάδες.τώρα αν εσύ είδες όπως γράφεις να τους έχουμε κλείσει στα καρέ τους και να έχουν πάθει πανικό λυπάμαι αλλα μάλλον έβλεπες άλλο ματς.Υ.Γ η μοναδική φορά που πλησιάσαμε την περιοχή είναι στο ακυρωθέν γκολ σε καμία άλλη περίπτωση ο τσεχ δεν ακούμπησε την μπάλα εκτός από κάτι καμινάδες που του εκαναν προπόνηση για το επόμενο ματς :grin:
ok ok, δεν αντιλαμβανεσαι τι λεω. Αλλα σιγουρα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα. Ειναι λογικο ομως οτι δε γινεται ολοι οι ανθρωποι να βλεπουν με τον ιδιο τροπο τα πραγματα, αλλος τα βλεπει επιφανειακα, αλλος πιο βαθεια :)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φιλε ο πρωτος δινει 9 στα 5 για τον Συρ και 11 στα 4 για τη ΝΔ. Αρα για τη ΝΔ δινει περισσοτερα.

Δηλαδη το 9/5 του ΣΥΡΙΖΑ διαβαζεται 9 στα 5, ενω το 4/11 της ΝΔ διαβαζεται για καποιο λογο 11 στα 4, αντιστροφα δηλαδη  :think:  μαλλον τα εχεις μπλεξει τυπε, και για να τα ξεμπλεξεις παρε και τα επισημα site των 3 εταιριων να δεις τις αποδοσεις με δεκαδικα:

www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE]https://www.bwin.com/gr/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE[/url]

[URL unfurl="true"]http://gr.sportingbet.com/sports-ce-a0-ce-bf-ce-bb-ce-b9-cf-84-ce-b9-ce-ba-ce-ae/2012-greek-election-election-winner/1-106-238141.html[/url]

[URL unfurl="true"]http://gr.betdaq.com/UI/?pc=ALLBDQ04&AFF_ID=10569[/url]

Οπως και να εχει η ερωτηση μου δεν ειναι για τον ποιον δινουν φαβορι οι στοιχηματικες εταιριες, αυτο ειναι δεδομενο, δινουν τη ΝΔ και μαλιστα με διαφορα. Το θεμα ειναι το κατα ποσο αξιοπιστες ειναι οι πληροφοριες αυτων των εταιριων, διοτι απο την αισθηση που εχω εγω απο τον κοσμο εξω ειναι οτι μαλλον ο ΣΥΡΙΖΑ παει για πρωτια, και το 3.2 του ΣΥΡΙΖΑ στην betfair μου φαινεται στοιχηματικη ευκαιρια.

Επισκέπτης

σου ειπα οτι θελω να το παιξω? απλα εγραψε το παιδι ενα πσοτ και μπηκα τσεκαρα και το ειδα οτι εχει πεσει και το εγραψα δεν εκανα καμια επιθεση στο συριζα (που δεν στηριζω καθοου βεβαια αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο)

και να ξερεις οτι οι στοιχηματικες εχουν μισθωσει εταιριες δημοσκοπησεων στην ελλαδα και κανουν κυλιωμενες δημοσκοπησεις συνεχεια και αναλογα με το πως μεταβαλονται τα ποσοστα του καθε κομματος αλλαζουν τις αποδοσεις. και πριν 2 μερες που ειχα ξαναδει ειχε ΝΔ 1.70 ΣΥΡΙΖΑ 1.90 και απο τοτε η ΝΔ εχει πεσει στο 1.40 οποτε θεωρω οτι αυτη την στιγμη η ΝΔ ειναι σιγουρα μπροστα.. και μαλλον μεχρι την κυριακη θα εχει φραγει...

οσο για τις κλασματικες αποδοσεις το πανω νουμερο δειχνει το κερδος και το κατω για ποσα λεφτα σου δινει αυτο το κερδος δηλαδη το 1.50 ειναι 1/2 και το 2.00 ειναι 1/1 το ποσο που παιζεις δεν το μετραει.. οποτε η ΝΔ για καθε 11 ευρω που εχεις παιξει σου δινει 11+4=15ευρω 15/11=1.36 και το συριζα για καθε 5 σου δινει 9+5=14 οποτε 2.8 .. αρα οπως βλεπεις επεσε και αλλο η ΝΔ και ανεβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.... (αυτο βαση του λινκ που ανεβασες και για την σπορτινκ μπετ)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σου ειπα οτι θελω να το παιξω? απλα εγραψε το παιδι ενα πσοτ και μπηκα τσεκαρα και το ειδα οτι εχει πεσει και το εγραψα δεν εκανα καμια επιθεση στο συριζα (που δεν στηριζω καθοου βεβαια αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο)

και να ξερεις οτι οι στοιχηματικες εχουν μισθωσει εταιριες δημοσκοπησεων στην ελλαδα και κανουν κυλιωμενες δημοσκοπησεις συνεχεια και αναλογα με το πως μεταβαλονται τα ποσοστα του καθε κομματος αλλαζουν τις αποδοσεις. και πριν 2 μερες που ειχα ξαναδει ειχε ΝΔ 1.70 ΣΥΡΙΖΑ 1.90 και απο τοτε η ΝΔ εχει πεσει στο 1.40 οποτε θεωρω οτι αυτη την στιγμη η ΝΔ ειναι σιγουρα μπροστα.. και μαλλον μεχρι την κυριακη θα εχει φραγει...

οσο για τις κλασματικες αποδοσεις το πανω νουμερο δειχνει το κερδος και το κατω για ποσα λεφτα σου δινει αυτο το κερδος δηλαδη το 1.50 ειναι 1/2 και το 2.00 ειναι 1/1 το ποσο που παιζεις δεν το μετραει.. οποτε η ΝΔ για καθε 11 ευρω που εχεις παιξει σου δινει 11+4=15ευρω 15/11=1.36 και το συριζα για καθε 5 σου δινει 9+5=14 οποτε 2.8 .. αρα οπως βλεπεις επεσε και αλλο η ΝΔ και ανεβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.... (αυτο βαση του λινκ που ανεβασες και για την σπορτινκ μπετ)

Τυπε εμενα μου φαινεται υπερβολικα υψηλη η αποδοση του 3.2, λεω να ριξω καμποσα ευρω.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη το 9/5 του ΣΥΡΙΖΑ διαβαζεται 9 στα 5, ενω το 4/11 της ΝΔ διαβαζεται για καποιο λογο 11 στα 4, αντιστροφα δηλαδη  :think:  μαλλον τα εχεις μπλεξει τυπε, και για να τα ξεμπλεξεις παρε και τα επισημα site των 3 εταιριων να δεις τις αποδοσεις με δεκαδικα:

Οπως και να εχει η ερωτηση μου δεν ειναι για τον ποιον δινουν φαβορι οι στοιχηματικες εταιριες, αυτο ειναι δεδομενο, δινουν τη ΝΔ και μαλιστα με διαφορα. Το θεμα ειναι το κατα ποσο αξιοπιστες ειναι οι πληροφοριες αυτων των εταιριων, διοτι απο την αισθηση που εχω εγω απο τον κοσμο εξω ειναι οτι μαλλον ο ΣΥΡΙΖΑ παει για πρωτια, και το 3.2 του ΣΥΡΙΖΑ στην betfair μου φαινεται στοιχηματικη ευκαιρια.
Boηθησε με τοτε να τα ξεμπλεξω, γιατι δινουν ποτε το αριστερο νουμερο μεγαλυτερο και ποτε το δεξιο μεγαλυτερο?
Εριξα μια ματια  σε προηγουμενο λινκ, οι τυποι ειναι ειτε ασχετοι ειτε μας δουλευουν, για οριο ποσοστου να πονταρεις πανω ή κατω δινουν για τα δυο κομματα το 28%-29%...

Το οτι θα βγει πρωτος ο Συρ ειναι δεδομενο.

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
σου ειπα οτι. θελω να το παιξω? απλα εγραψε το παιδι ενα πσοτ και μπηκα τσεκαρα και το ειδα οτι εχει πεσει και το εγραψα δεν εκανα καμια επιθεση στο συριζα (που δεν στηριζω καθοου βεβαια αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο)

Το τι κομμα στηριζει καποιος ή επιτιθεται σε καποιο ειναι πραγματα τελειως διαφορετικα απο το Στοιχημα  ;)

Επισκέπτης
απαντησα απο πανω για τις πληροφοριες των book οσο για την αισθηση εχω να σου πω 2-3 πραγματα

1. αναλογα με το που κυκλοφορεις ακους και αλλα εγω δηλαδη σε συζυτησεις με φιλους οι στους 10 οι 5 λενε συριζα 2 χ.α. και οι αλλοι τιποτα.. στον αγιο παντελεημονα που ειναι η γειτονια μου οι 9 λενε Χ.Α και ο 1 κατι αλλο αλλα συριζα κανεις!!!!

2. δεν ακους τι λενε οι επαρχιωτες μην ξεχνας οτι π.χ. η κρητη εβγαλε πασοκ εκτος απο τα χανια!!!

3. σκεψου τους γερους και τι θα ψηφησουν!

4. αυτοι που ψηφιζουν πασοκ ντρεπονται να το πουνε και αυτοι που θα ψηφησουν νδ δεν το πολυλενε γιατι οι περισσοτερες συζητησεις για πολιτικα τα χωνουν στα 2 αυτα κομματα

5. οι book εχουν αποδειξει οτι δεν χαριζουν λεφτα σχεδον ποτε και για αυτους 1 λαθος στις αποδοσεις κοστιζει εκατομμυρια ενω στους ελληνες δημοσκοπους τιποτα.. οποτε ειναι βεβαιος οτι κανουν σοβαρες δημοσκοπησεις στο συνολο της επικρατειας και τις απεικονιζουν με αποδοσεις

6. πολυς κοσμος βλεποντας αυτα που γινονται εχει χασει την εμπειστοσυνη του στο συριζα και για αυτο αλλαζουν οι αποδοσεις.. και για εμενα το κυριωτερο ειναι οτι οσο η ΝΔ και το συστημα προβαλει τις αποψεις του τσιπρα για το μεταναστευτικο θα χανει κοσμο ο συριζα...

7. η ψηφος δεν ειναι μπαλα να το στησουν ή να χαθουν ευκαιρες και να μπει μια φαβα και για αυτο εχουν ριξει καμποσα ευρω για δημοσκοπησεις γιατι εδω εκπληξη δεν υπαρχει, αν κανουν μαλακια θα πληρωσουν.. και αφου πλεων δεν δινουν 1.70-1.90 αλλα την νδ ξεκαθαρο φαβορι 99% θα ερθει

υ.γ. δεν θελω να κανω πολιτικη αναλυση αλλα περισσοτερο στοιχιματικη.. δεν θελω να προβαλω τις πολιτικες μου σκεψεις και δεν ειμαι ουτε συριζα αλλα κυριως ΝΔ.. δεν υπαρχει λογος να πω τι ψηφιζω...

παντως για εμενα στοιχηματικα το 1.40 ειναι για να παιξεις σπιτια αν ειχα κανα 1000 πιστευω οτι σου κανουν δωρο 400 ευρω σε 4 μερες... εκτος και αν γινει κατι και ξαναλλαξει η ταση του κοσμου.. αλλα αν δεν αλλαξει θα πεσει αυριο στο 1.20 και μεθαυριο δεν θα παιζεται..

Επισκέπτης
σιγουρο ταμειο και σημερα  :grin: οβερ γερμανια που θα το παιξω και μονο και 2 πορτογαλια
τελικα στο γιουρο θα βγαλουμε κανα φραγκο :grin:
παμε και παλι σιγουρο ταμειο, με χαλαρο πονταρισμα γιατι ειναι πιο δυσκολα τα παιχνιδια σημερα, ισπανια οβερ...ιταλια χημ. η,τ...και μποκα γκολ/γκολ
για πολιτικα  ΣΥΡΙΖΑ να πληρωθειτε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom