Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
αν αρχισω να σου ζηταω δανεικα θα φταιω ?Πάμε πάλι μετά από μικρό διάλειμμα...
αν αρχισω να σου ζηταω δανεικα θα φταιω ?Πάμε πάλι μετά από μικρό διάλειμμα...
αφου θα περασουν παιζουν με τους ιρλανδους ενταξη στο στοιχημα ποτε μην λες ποτε ας νικησουν σημερα οι πατριωτες οι ιρλανδοιπουτάνας γιοι κωλοιταλοί!! αντί να το τελειώσουν το ματσάκι καθοντουσαν και βαραγανε μαλακία στο 2ο ημίχρονο....
ναι ρε χρήστο αλλά εγώ είχα παίξει τα λεφτάκια μου στον άσσο και πήγαν άπατα... τι με νοιάζουν οι υπολογισμοί των μαλακοιταλιάνων??αφου θα περασουν παιζουν με τους ιρλανδους ενταξη στο στοιχημα ποτε μην λες ποτε ας νικησουν σημερα οι πατριωτες οι ιρλανδοι
ναι μωρε οι ιταλοι ειναι μαφιοζοι το ξερουμε ολοι τεσπα υγεια .. α επαιξα ευρως σκορ της ισπανιας 3 γκολ στον οπαπ 3 ευρω δηλαδη αν νικησει με 4 γκολ διαφορα το χανω.. Μα τι μαλακια στοιχηγμα ειναι αυτο ο οπαπ ειναι ο μεγαλυτερος λοποδιτης μπουκ στον κοσμο .. 5 αποδωση το δινει αν και τους παω τους ιρλανδους πρεπει να παρω 15 ευρω 12 καθαρα να βγαλω για αυριο το φρεσκο καλαμαρι μου σε ψαροταβερναναι ρε χρήστο αλλά εγώ είχα παίξει τα λεφτάκια μου στον άσσο και πήγαν άπατα... τι με νοιάζουν οι υπολογισμοί των μαλακοιταλιάνων??
ωραίος ο χρήστος!!!ναι μωρε οι ιταλοι ειναι μαφιοζοι το ξερουμε ολοι τεσπα υγεια .. α επαιξα ευρως σκορ της ισπανιας 3 γκολ στον οπαπ 3 ευρω δηλαδη αν νικησει με 4 γκολ διαφορα το χανω.. Μα τι μαλακια στοιχηγμα ειναι αυτο ο οπαπ ειναι ο μεγαλυτερος λοποδιτης μπουκ στον κοσμο .. 5 αποδωση το δινει αν και τους παω τους ιρλανδους πρεπει να παρω 15 ευρω 12 καθαρα να βγαλω για αυριο το φρεσκο καλαμαρι μου σε ψαροταβερνα
Και γιατι δεν το καλυπτες στο ζωντανο, αγαπητε?ναι ρε χρήστο αλλά εγώ είχα παίξει τα λεφτάκια μου στον άσσο και πήγαν άπατα... τι με νοιάζουν οι υπολογισμοί των μαλακοιταλιάνων??
γιατί είμαιΚαι γιατι δεν το καλυπτες στο ζωντανο, αγαπητε?
ε οταν πας για τα πολλα την πατας καμια φορα..γιατί είμαι
στα ελεγα τυπε...πουτάνας γιοι κωλοιταλοί!! αντί να το τελειώσουν το ματσάκι καθοντουσαν και βαραγανε μαλακία στο 2ο ημίχρονο....
στο πρακτορειο που ειμαι το παιξαν στο 1,55 στο χ στο live tou opapγιατί είμαι
ιταλια κροατια χ2 πληρωμενη και ισπανια ασο απο ημιχρονο....πληρωνει καλα ως ζευγαρι
εαν δε κανω λαθος αυτες οι 2 συναντιονται στον ημιτελικο.διδυμο τελικου προβλεψη απο τωρα.....γερμανια ισπανια........νικητης διοργανωσης λιγο τραβηγμενο βεβαια αλλα γερμανια......
γιατι ετσι;εαν δε κανω λαθος αυτες οι 2 συναντιονται στον ημιτελικο.
εαν βγουν στον ομιλο τους πρωτες και ισπανια και γερμανια δεν συναντιουνται στον ημιτελικο , το μελετησαεαν δε κανω λαθος αυτες οι 2 συναντιονται στον ημιτελικο.