Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Επισκέπτης
σας το πα και χτες οτι θα το καλυψω διοτη ο ασσος στο 1.65 ειναι για γελια  :grin:

το ματσ ηταν ασσος πραγματικος.. αλλα η τυχη ειναι με το μερος της τσελσυ..

και στο 1-0 το καλυψα..

90 ευρω στην τσεπη... θα βγαζα ενα 30αρι παραπανω στον ασσο αλλα δεν πειραζει..

τωρα ειμαι με την τσελσυ, επειδη η μπαγερν απεκλεισε ρεαλ  :cheesy: :cheesy:
κοιμήθηκε ο θεος το ματς δεν ηταν για 1.65..μάλλον για 1.45 ηταν :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
σιγα μην διναν οι μπουκερς 17*1,75 σχεδον 30μυρια

Επισκέπτης
τι μου θυμίζει  :idiot: πάλι χαμένο πέναλτι για να δούμε :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ας παει πεναλντι μορε να κονομησουν λιγο παραπανω οι καφετεριες ;)Παντως μεχρι πριν λιγο στο καφε που ημουν ολοι ειναι με τσελσι..Γαμωσε μερκελ και οχι με τους γουρουναδες τους γερμαναραδες :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
δεν γουσταρω τους κωλογερμαναραδες να το παρουν.
παμε μωρή τσελσι  :priest:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με κρυο και με ζεστη Ο ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Ο ΚΟΣΜΑΚΗς ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ  ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΟΝΕς ΑΡΧΙΣΑΝ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΛΕΕΕΕΕ ΤΑ ΕΙΣΣΣΣΗΗΤΗΡΡΡΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΚΑΕΙΙΙ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!  ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟΥ!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
egο παω με την λογικι οτι οι αγγλοι λογο ολιμπιακον αγονον πρεπει να το παρουν για να καβλοσουν και να αρχισουν να αγοραζουν τα εισιτιρια τον ολιμπιακον  στο λονδινο  παγια τακτικι τον λαμογιον !!!!! εριξα ενα κατοσταρικο να παρει το κυπελο η τσεσλι με 3.25 αποδοση  ειδομεν!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩΩ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΥΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΡΕςςςς!!! ΕΥΤΗΧΟς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαζευεις παλι λεφτα για ανατολικο μπλοκ τυπε   :grin: :grin:
ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΧΩ ΚΙΝΙΤΡΟ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΕΡΜΑ ΟΜΟς ΤΑ ΣΕΡΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΛΟΜΟΝΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 80 ΤΗς ΕΚΑΤΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ΧΑΙΝΕΚΕΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΖΑΑΑΑΑ!!!!!!

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευτυχώς ήταν τυχερή η Τσέλσι και πληρωθήκαμε με την κατάκτηση. Από τότε που ξέραμε τις ομάδες του τελικού είπαμε ότι δεν παίζεται η Μπάγερν σε τέτοια αποδοση. Τώρα μην διαβάζω αηδίες από κάποιους. Στημένο το δοκάρι στο πέναλτυ για να τα πάει καλά το Λονδίνο; Λυπηθήτε μας...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν γουσταρω τους κωλογερμαναραδες να το παρουν.
παμε μωρή τσελσι  :priest:
ουτε το 90% των ελληνων που ειδα σημερα δεν γουσταραν τους κολωγερμαναραδες :grin:.. α και κατι αλλο ο οπαπ κατακτηση νικης τσελσι στην παραταση και μετα δεν το εδεινε σινδιασμο στο κουπονι αλλα μονο μονο αποδεκτο...Γαμωσε οπαπ μεντιουμ..Απλα εμεις πεζουμε με παθος ο οπαπ μας το χωνει και ο καθε μπουκ με την λογικη..Και με τους μηχανισμους που εχουν για να ελεγχουν τα παιχνιδια κτλ...Μια ζωη στην πουτσα εμεις..Το κατενατσιο δεν το υπολογιζουμε κτλ ο Τελικος στην εδρα σου εχει αγχος κτλ τεσπα..Αν και δεν γουσταρω τσελσι καλητερα που το πηραν οι στρινγκακιδες αγγλια με κατενατσιο τις δεκατιας του 1960 @@ παπαρια το αγγλικο πρωταθλημα ειναι 100% στημενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ουτε οΠΑΟΚ επι σαντος δεν επεζε τοσο κατενατσιο τεσπα αυριο θα φορτοσω γιουβεντους κανα 2 ευρω.. Στον ασσο μονο αποδεκτο στον οπαπ.. :) :2funny:ΥΓ..απο δευτερα διαιτα :2funny: :tits2:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ευτυχώς ήταν τυχερή η Τσέλσι και πληρωθήκαμε με την κατάκτηση. Από τότε που ξέραμε τις ομάδες του τελικού είπαμε ότι δεν παίζεται η Μπάγερν σε τέτοια αποδοση. Τώρα μην διαβάζω αηδίες από κάποιους. Στημένο το δοκάρι στο πέναλτυ για να τα πάει καλά το Λονδίνο; Λυπηθήτε μας...
οχι ρε τυπε τι στημενα..

ηταν απλως η χρονια των αουτσαιντερ.. και η τσελσυ το αξιζε... ειδικα η παλια φουρνια της, ντρογκπα, λαμπαρντ,τερυ κλπ το αξιζανε..  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΧΩ ΚΙΝΙΤΡΟ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΤΕΡΜΑ ΟΜΟς ΤΑ ΣΕΡΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΛΟΜΟΝΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 80 ΤΗς ΕΚΑΤΟ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ΧΑΙΝΕΚΕΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΖΑΑΑΑΑ!!!!!!
    στο 100 της εκατο ποιος σε φτανει δλδ  :2funny:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
οχι ρε τυπε τι στημενα..

ηταν απλως η χρονια των αουτσαιντερ.. και η τσελσυ το αξιζε... ειδικα η παλια φουρνια της, ντρογκπα, λαμπαρντ,τερυ κλπ το αξιζανε..  ;)

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στημενααααααααααααα βεβαιαααααααα λεφτα εχει ο αμπραμοβιτσ λεμεεεεεε...........

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΙ για την ιστορια ο πλατινι ειναι το δευτερο μεγαλητερο λαμογιο στην ιστορια του ποδοσφερου ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΠΟΧΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ Μάριο Ζάγκαλο  Η ΚΟΛΟΓΡΙΑ!!!!!! ΑΥΤΟς ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΘΕ ΤΟΥ ΠΛΑΤΗΝΗ ΤΑ ΚΟΛΠΑ!!!!!! ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Υ.Γ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΗς ΕΔΡΑς ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: ΕΥΡΟ ΤΟΡΑ !!!!!!! ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΜΟΥ ΤΕΛΙΟΣΑΝ ΟΙ ΜΠΙΡΕς ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΙΡΑΖΩ ΜΠΑΝΑΝΕς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΝ ΕΙΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΓΩΝΑς ΘΑ ΕΛΙΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 4-Ο  ΣΤΑΝΤΑΡΡ!!! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΓΚΕς!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: στημενααααααααααααα βεβαιαααααααα λεφτα εχει ο αμπραμοβιτσ λεμεεεεεε...........
και γω εχω λεφτα

ουυ  :zfuck: :zfuck:

Receipt O/16120949/0000003
Bet placed at 19/05/2012 16:09
Bet Type Single
Bet Channel Internet
Number of lines 1
Stake per line €50.00
Total stake €50.00
Settled Y
Number of win lines 1
Number of void lines 0
Returns €216.50

Football Champions League Bayern Munich v Chelsea Match Result 19/05/2012 19:45 Draw (Win) @ 4.33

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
και γω εχω λεφτα

ουυ  :zfuck: :zfuck:

Receipt O/16120949/0000003
Bet placed at 19/05/2012 16:09
Bet Type Single
Bet Channel Internet
Number of lines 1
Stake per line €50.00
Total stake €50.00
Settled Y
Number of win lines 1
Number of void lines 0
Returns €216.50

Football Champions League Bayern Munich v Chelsea Match Result 19/05/2012 19:45 Draw (Win) @ 4.33

κερδισες στοιχημα μωρη κουφαλιτσα????? :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom