Επισκέπτης
Εγω για Χ το βλεπω. Κανα 2-2 σκορ.
ενταξη αν δεν ερθουν ο θεος μεγαλος ειναι..καρφωτα? σιγα μην ερθουν και τα 5..
Σταμ Οποιος παιζει λιγα λεφτα.. θα το παιξει 2πλο.. και χ οποιος φορτωσει 1σσο ξερο..Το ματς ειναι Τελικος.. 33%-33%-33%..Εγω το βλεπω ασσο ασσο αλλα δεν θα βαλω ενα λεπτορε μαγκες εσεις που παιζετε τσελσυ με τοση σιγουρια
ξεχασατε να πειτε οτι εχει σημαντικες απουσιες, τερρυ στην αμυνα, μαστορας στα στημενα
ιβανοβιτσ , μεγαλος στοπερ
ραμιρες, η φωτια των αντεπιθεσεων
και μειρελες που κανει παιχνιδι...
οι μπαγερν ποιους εχει? αλαμπα,γκουσταβο,και μπαντστουμπερ, ο γκουσταβο ναι μεν ειναι σημαντικη απουσια αλλα καλυπτεται..
μπροστα τους εχει ολους, ρομπεν, ριμπερι,κρος,σβαιν,γκομες, μιλερ της παναγιας τα ματια..
και δεν νομιζεται οτι ειναι λιγο ακραιο το διπλο μεσα στην γερμανια? Η ρεαλ εφτυσε αιμα.. ουτε η μπαρτσελονα το 09 κερδησε εκει μεσα,μονο η ιντερ περσυ ξεχασα..αλλα αυτο ηταν αλλο ματσ..
Επεισης μην βγει κανενας εαν δει τιποτα περιεργο και πει ηταν στημενο και αυτο, διοτη εαν διαβασετε αυτα που κονομησαν η γερμανοι σημερα απο δικαιωματα, τηλεοπτικα, τικετς θα τρηβετε τα ματια σας, οι τζιροι της μπετφερ ειναι μια μυγα μπορστα σε αυτα.. δεν εχει αναγκη να στηθει..
αυτα, μια συμβουλη εδωσα ετσι? Σε αυτους εδω μεσα που κοπανανε μεγαλα ποσα,διοτη εγω ξερω πως θα το παιξω, σας το πα και χτες, οποτε οτι και αν εδιαφερει.. Θα γουσταρα ασσο, αλλα δεν ξερεις..
Αυτα, υπαρχουν εναλακτικες επιλογες, οπως γκολ,χαντικαπ,ημιχρονα, anytime scorer για να παιξετε... Μην κολατε μονο σε σημειο..
Νταβαριτς σημερα θα πουλησουν τα σουβλατζιδικα οσο δεν πουλησαν τους τελευτεους 6 μηνες για μια μερα θα σπασει το ρεκορ σε σουβλακια πιτσες τσιπουρο ουισκι μπιρες Και εχω ενα διπλοβρασμενο τσιπουρο μουρλια... Χαθηκες απο την πιατσα τωρα που αρχισαν τα ζωα σουηδοι και ΣΙΑ ηρθες παλι ...egο παω με την λογικι οτι οι αγγλοι λογο ολιμπιακον αγονον πρεπει να το παρουν για να καβλοσουν και να αρχισουν να αγοραζουν τα εισιτιρια τον ολιμπιακον στο λονδινο παγια τακτικι τον λαμογιον !!!!! εριξα ενα κατοσταρικο να παρει το κυπελο η τσεσλι με 3.25 αποδοση ειδομεν!!!!!!
α ρε μαχητη καλο κουβα πιασαμε και οι δυο
xristara μετα απο 3 βδομαδες γιρα στο ανατολικο μπλοκ μου φιγαν 6000 ευροπουλα και το καλοκαιρακι ειναι κοντα εχω πλακοθει στο στοιχιμα τεζζζααααα τορα που θα βγει και ο τσιριζας και επειδη ειναι το μπουρδελα κοκινο θα ξεπαστρεψουμε τα πασοκια μοντ εδω μεσα θα στηλουμε τον αντισθενη γκουλακ διακοπες και θα παλκοθουμε με τον παικτουρα να φαει ο κοσμακις ψωμιιι τεζαααα τσιπουρα κρατατα για μετα την μαχη μπιρες ονλυ!!!!!Νταβαριτς σημερα θα πουλησουν τα σουβλατζιδικα οσο δεν πουλησαν τους τελευτεους 6 μηνες για μια μερα θα σπασει το ρεκορ σε σουβλακια πιτσες τσιπουρο ουισκι μπιρες Και εχω ενα διπλοβρασμενο τσιπουρο μουρλια... Χαθηκες απο την πιατσα τωρα που αρχισαν τα ζωα σουηδοι και ΣΙΑ ηρθες παλι ...
καλά καλά...παίξε διπλό και θα είσαι οκ!!ρε μαγκες εσεις που παιζετε τσελσυ με τοση σιγουρια
ξεχασατε να πειτε οτι εχει σημαντικες απουσιες, τερρυ στην αμυνα, μαστορας στα στημενα
ιβανοβιτσ , μεγαλος στοπερ
ραμιρες, η φωτια των αντεπιθεσεων
και μειρελες που κανει παιχνιδι...
οι μπαγερν ποιους εχει? αλαμπα,γκουσταβο,και μπαντστουμπερ, ο γκουσταβο ναι μεν ειναι σημαντικη απουσια αλλα καλυπτεται..
μπροστα τους εχει ολους, ρομπεν, ριμπερι,κρος,σβαιν,γκομες, μιλερ της παναγιας τα ματια..
και δεν νομιζεται οτι ειναι λιγο ακραιο το διπλο μεσα στην γερμανια? Η ρεαλ εφτυσε αιμα.. ουτε η μπαρτσελονα το 09 κερδησε εκει μεσα,μονο η ιντερ περσυ ξεχασα..αλλα αυτο ηταν αλλο ματσ..
Επεισης μην βγει κανενας εαν δει τιποτα περιεργο και πει ηταν στημενο και αυτο, διοτη εαν διαβασετε αυτα που κονομησαν η γερμανοι σημερα απο δικαιωματα, τηλεοπτικα, τικετς θα τρηβετε τα ματια σας, οι τζιροι της μπετφερ ειναι μια μυγα μπορστα σε αυτα.. δεν εχει αναγκη να στηθει..
αυτα, μια συμβουλη εδωσα ετσι? Σε αυτους εδω μεσα που κοπανανε μεγαλα ποσα,διοτη εγω ξερω πως θα το παιξω, σας το πα και χτες, οποτε οτι και αν εδιαφερει.. Θα γουσταρα ασσο, αλλα δεν ξερεις..
Αυτα, υπαρχουν εναλακτικες επιλογες, οπως γκολ,χαντικαπ,ημιχρονα, anytime scorer για να παιξετε... Μην κολατε μονο σε σημειο..
καλά καλά...παίξε διπλό και θα είσαι οκ!!
αρνούμαι να παίξω σε τελικό τσάμπιονς λιγκ απόδοση 1.75...έλεος....είναι η ομάδα που έφαγε πεντάρα από την ντόρτμουντ.....δυσκολα το βλεπω για διπλο, αλλα σε ενα τελικο ολα γινονται για αυτο και το επαιξα γκολ/γκολ
αρνούμαι να παίξω σε τελικό τσάμπιονς λιγκ απόδοση 1.75...έλεος....είναι η ομάδα που έφαγε πεντάρα από την ντόρτμουντ.....
με την ιδια λογικη το επαιξα κ εγω διπλο.αρνούμαι να παίξω σε τελικό τσάμπιονς λιγκ απόδοση 1.75...έλεος....είναι η ομάδα που έφαγε πεντάρα από την ντόρτμουντ.....
μου αρεσει που τα θιμασε τα κολπα !!!!!!!!!!!!!!!! ακου τορα ολο το κολπο ψαξε να βρεις σπιτισσιο τσιπουρο χωρις γλικανισο διπλι αποσταξη παντα βρες καθαρο ατοφιο ελληνικο μανουρι και αγνο μελι βαλε το τσιπουρο καταψιξη και αφου παγοσει τεζα κοψε το κεφαλι το μανουρι βεργες η διαδικασια ειναι η εξης τσιπουρο σφινακι γιαμας βουτας μια βεργα μανουρι στο μελι και μαμ !!! τεζα λεμε εισαι οπα μεχρι να τελειοσει το τσιπουρο και την επομενη μερα ξιπνας και εισαι αλλος ανθροπος!!!!!! μετα σκανδιναβια ολε μεχρι το ευρο διαβαστε και τα στατιστικα τον αγκλικον ομαδον κοντρα στης γερμανικες στουσ τελικους ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) γαμα τον τσιριζα πασοκ ειναι και αυτος λεβεντη με τρελα!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟς ΠΑΙΧΤΗς ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΖΕΙς ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙς!!!!!! ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΡΑ Υ.Γ αμα βγουν τα κουμουνια γιαλατζι βλεπο τον γλομπεο με σφιροδρεπανο και τον πιρφορο γενικο διευθιντη στα θρεντExω δωσει στον καφετζη μου που ειναι διπλα στο προποτζηδικο.. 1 Λιτρο διπλοβρασμενο τσιπουρο ΔΙΠΛΗς ΑΠΟΣΤΑΞΗς παντα με γλυκανισο εννοειτε.. δικο μου... απο τον θειο... μου ποΥ το βγαζει 21 γραδα..Και φυσικα το πληρωνο..!! Στον καφετζη μου..!! Αλλα αντι να πιΩ το δικο του που ειναι για τα σκυλια της δαλματιας Πινω το δικο μου..Εχω πιει τωρα 3 σφηνακια του τσιπουρου.. Και τωρα την 2Φτερη μπιρα ..Και μετα για υπνο μεχρι το απογευμα ..Δεν χονεβω τους γερμαναραδες καθολου(εχω παει γερμανια ειναι κρυοι σαν τον παγο κτλ γουρουνια σκετα μηχανικα ρομποτ στην δουλεια τους κτλ και γουρουνια στην διασκεδαση εξω και τους γαμιουντε οι γυναικες τους 1000%... ;) Τεσπα ειναι γουναραναριο να πανε να γαμηθουν )...Μακαρι να το παρουν οι εγγΛΕζοι!!! Αλλα το βλεπω Ασσο..Νταβαριτς τσιπρα ολοι μαζοι αδερφε να γαμηθει το μνημονιο...
καταρχήν η απόδοση έπεσε και άλλο..πήγε στο 1.65 ;)το επιχείρημα σου ότι επειδή έφαγε 5 άρα τη ντορτμουντ δεν ισχύει ανεξάρτητου αποτελέσματος.η μπαγερν είναι φανερό ότι φέτος τον μόνο που την ενδιαφέρει είναι η κατάκτηση του τσουλου που γίνετε μέσα στο γήπεδο της.θα συμφωνήσω οτι η απόδοση είναι πολύ μικρή όμως έμενα προσωπικά η τσελσι φέτος δεν μου λέει τίποτα.πέρασε πολύ τυχερά και στα δυο παιχνίδια χωρίς να έχει παίξει σπουδαία μπάλα.αντίθετα η μπαγερν ειδικά στα δυο ματς με τη ρεαλ έδειξε ότι είναι ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις.στοιχηματικα δεν το ακουμπάς λόγο απόδοσης αλλα αν κάποιος σου έδινε ΠΡΙΝ τον αγώνα χίλια ευρώ που θα τα έπαιζες; ;)αρνούμαι να παίξω σε τελικό τσάμπιονς λιγκ απόδοση 1.75...έλεος....είναι η ομάδα που έφαγε πεντάρα από την ντόρτμουντ.....