Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
βγηκε η δυαδα μου γουεστ χαμ και αλμερια (επιτελους κερδισε)
τα 20 τα καναμε 80
αυριο τα ''στανταρακια''
ασκολι
βαγιαδολιδ
ρεν
τορινο
και θελτα απο σημερα

και ενα ρισκυ
3-4-5
λιβορνο
νοτσερινα
σαμπντορια χ
μπορντο
και ενα απο τα δυο ελληνικα πιστευω θα ερθει Χ2 αλλα ακομη σκεφτομαι ποιο

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
αρνούμαι να παίξω σε τελικό τσάμπιονς λιγκ απόδοση 1.75...έλεος....είναι η ομάδα που έφαγε πεντάρα από την ντόρτμουντ.....
Συμφωνώ απόλυτα παικτικά το Χ2 με απόδοση 2,1 και 2,2 είναι καλό!!!!! :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τελικος ειναι αυτος γαμο της χαινεκεν που πινο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: σαν να πεζει οφη λεβαδιακος ειναι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: η μπαλα στον αερα οπα οι τσολιαδες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τσαμπιον μαλακιαααα ολεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα αγγλακια να ετοιμαζονται για την φιεστα!!!!

Επισκέπτης
απίστευτα τυχερή η τσελσι η μπαγερν εχει κυριαρχήσει σε ολο το πρώτο ημίχρονο έχε. τρεις μεγάλες ευκαιρίες ...γκολ ομως δεν μπήκε..να δω που θα φτάσει αυτή η ρέντα των μπλε.πάντως η μπαγερν δείχνει ότι είναι μακράν η καλυτερη και ποιοτικότερη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα στην άμυνα της τσελσι που ούτε η μπαρτσελονα δεν είχε στα δυο παιχνίδια τους .βεβαία η μπάλα είναι πόρνη ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εαν συνεχιστει αυτο το πραμα.. για χ παει το ματσ..

και με λιγη τυχη διπλο η τσελσυ με καμια ελεινη αντεπιθεση..

Ειδωμεν...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
η μπαλα ειναι πουτανα ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΟΜΑΔΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΕς ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ??? ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗς ΕΔΡΑς ΣΤΙΟΥς ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΙΠΟΣ???  ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΕΧΤΕς Η ΤΣΕΣΛΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΝΤΕΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!  ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕς ΟΛΕΕΕΕ!!!!!!!!! ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς ΠΑΛΙΙ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΧΑΛΑΡΑ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
η μπαλα ειναι πουτανα ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΝ ΟΜΑΔΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΕς ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ  ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ??? ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗς ΕΔΡΑς ΣΤΙΟΥς ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΙΠΟΣ???  ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΕΧΤΕς Η ΤΣΕΣΛΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΧΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΑΝΤΕΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!  ΟΛΙΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕς ΟΛΕΕΕΕ!!!!!!!!!
τι σχέσει έχει οτι η τσελσι πέρασε την μπαρτσελονα με 10 παίχτες; :idiot:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
egο παω με την λογικι οτι οι αγγλοι λογο ολιμπιακον αγονον πρεπει να το παρουν για να καβλοσουν και να αρχισουν να αγοραζουν τα εισιτιρια τον ολιμπιακον  στο λονδινο  παγια τακτικι τον λαμογιον !!!!! εριξα ενα κατοσταρικο να παρει το κυπελο η τσεσλι με 3.25 αποδοση  ειδομεν!!!!!!
TO XO PAIΧEI ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟς ΚΑΙ ΕΠΕΞΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!! Η ΤΣΕΣΛΗ !!!! στο τελος  ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!!! ΔΕν μου λες αδερφε πιστευεις οτι η μπαλα παιζεται στο γυπαιδο???? και ειδικα στο τσουλου!!!!!

Επισκέπτης
TO XO PAIΧEI ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΜΟΥ ΒΕΒΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟς ΚΑΙ ΕΠΕΞΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ !!! Η ΤΣΕΣΛΗ !!!! στο τελος  ΕΙΔΟΜΕΝ!!!!!! ΔΕν μου λες αδερφε πιστευεις οτι η μπαλα παιζεται στο γυπαιδο???? και ειδικα στο τσουλου!!!!!
κοίταξε είναι υπερβολικό αυτό που λες..αυτή στιγμή ο μόνος λόγος που η τσελσι δεν χάνει είναι άπλα...η τύχη και τίποτα άλλο.τώρα ότι παίζονται πολλά αυτό ναι....αλλα σε ένα τελικό νομίζω ότι δύσκολα μπορεί στηθεί ένα ματς ;)και η μπαρτσελονα ας μην έχανε το πέναλτι ο μεισι η ας έμπαινε ένα από τα δοκάρια ;)

Επισκέπτης
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gkolaraaa  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θ α γινει στο λονδινο σημερα  οππαααααααααααααααα

Επισκέπτης
αυτά δεν γίνονται :headbang:μια φάση σε ολόκληρο ματς και έβαλε γκολ...η μπάλα είναι πουτάνα μεγάλη :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αυτά δεν γίνονται :headbang:μια φάση σε ολόκληρο ματς και έβαλε γκολ...η μπάλα είναι πουτάνα μεγάλη :rockon:
αδερφε μακαρι να εχω αδικο και να το παρουν οι γερμανοι γιατι το αξιζουν αλλα τα απουλιτα εισιτηρια τον ολιμπιακον στο λονδινιο αλλα λενεεε και πολλα τα λευταα λεμε!!!!! ειδομεν!!!!! παραταση!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
αδερφε μακαρι να εχω αδικο και να το παρουν οι γερμανοι γιατι το αξιζουν αλλα τα απουλιτα εισιτηρια τον ολιμπιακον στο λονδινιο αλλα λενεεε και πολλα τα λευταα λεμε!!!!! ειδομεν!!!!!
τη φάουλ έδωσε ρε τύπε;.δεν ξερω τη να πω αυτά δεν γίνονται δεν ξέρω αν φταίνε τα απούλητα εισιτήρια αλλα αυτό το πράγμα που βλεπω 30 χρόνια βλεπω τελικούς τέτοιο πράγμα δεν θυμάμαι.20-1 κόρνερ και ..όμως το ενα γκολ από αυτό μπήκε :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σας το πα και χτες οτι θα το καλυψω διοτη ο ασσος στο 1.65 ειναι για γελια  :grin:

το ματσ ηταν ασσος πραγματικος.. αλλα η τυχη ειναι με το μερος της τσελσυ..

και στο 1-0 το καλυψα..

90 ευρω στην τσεπη... θα βγαζα ενα 30αρι παραπανω στον ασσο αλλα δεν πειραζει..

τωρα ειμαι με την τσελσυ, επειδη η μπαγερν απεκλεισε ρεαλ  :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
και μεγάλο λάθος η αλλαγή του μυλλερ με το καράβι το βελγο.τωρα πρέπει να βάλει και άλλο επιθετικό ..αλλα ποιον να βγάλει..για μένα να βγάλει τον βελγο και ας είναι αλλαγή της αλλαγής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom