stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα ερθω για προγραμμα και θα μου κανεις οτι γουσταρεις εσυστοιχημα??????
τι θα μου δωσεις αν κερδισω??????
μια χρονια ηταν των αουτσαιντερ δεν ξαναγινονται
θα ερθω για προγραμμα και θα μου κανεις οτι γουσταρεις εσυστοιχημα??????
τι θα μου δωσεις αν κερδισω??????
θα ερθω για προγραμμα και θα μου κανεις οτι γουσταρεις εσυ
μια χρονια ηταν των αουτσαιντερ δεν ξαναγινονται
και αν χασεις εσυνα το θυμασαι αυτο......που ειπες.....
θα σου κανω ενα αυταρχικο πω πω πω πω πω.................
ενα δειπνο μαζι μου........??????
σιγα μην το τηρησεις.. τετοιο σκατα ζωδιο που σαιγουσταρεις ε?????????????????
σιγα μην το τηρησεις.. τετοιο σκατα ζωδιο που σαι
ΝαιΑντε παλι η λιτσα πατερα......
εσυ θα το τηρησεις??????
Ωωπ, τι διαβαζω...
Και ανατροπες παιζει το κοριτσι?Δικια μου ειναι...
απο την στιγμη που επαιζες μικρη μπαλα σε αλανες με την φανελα του σκατοβαζελου δεν ειναι απιστευτοναι εννοειτε........οσο και να μην το πειστευεται ειμαι γυναικα και παιζω στοιχημα.......
Και καλα κανεις κοριτσι μου...ναι εννοειτε........οσο και να μην το πειστευεται ειμαι γυναικα και παιζω στοιχημα.......
Μια φορα ηρθε μια γρια στο προποτζηδικο ισα με 376 ετων και επαιξε 7-8 σκετα ημιχρονα μαζι ηταν ο αντρας της αλλα επαιξε αυτη..και τα 7η 8 ημιχρονα ηταν αουτσαιντερ δηλαδη να χανει πχ εκτος εδρας η σελτικ στο ημιχρονο απο μια κωλο ομαδα..Αρα μεγαλο ποσοστο..Και επιασε η κολοφαρδι 7η 8 ημιχρονα και τους πηρε γυρο στα 2 χιλιαρικα σε 45 λεπτα δηλαδη σε ενα ημιχρονο ηταν στο πρακτοτειο προπο και περημενε να πληρωθει..Ναι πεζουν και γυναικες και κερδιζουν γιατι κερδιζει αυτος που δεν ξερει..ΥΓ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ τα τσακωσε..Ο προποτζης μου λεει τετια κολοφαρδια δεν την εχει ξαναδει 7η 8 ημιχρονα αουτσαιντερ με τοσο μεγαλα ποσοστα..ναι εννοειτε........οσο και να μην το πειστευεται ειμαι γυναικα και παιζω στοιχημα.......
Μια φορα ηρθε μια γρια στο προποτζηδικο ισα με 376 ετων και επαιξε 7-8 σκετα ημιχρονα μαζι ηταν ο αντρας της αλλα επαιξε αυτη..και τα 7η 8 ημιχρονα ηταν αουτσαιντερ δηλαδη να χανει πχ εκτος εδρας η σελτικ στο ημιχρονο απο μια κωλο ομαδα..Αρα μεγαλο ποσοστο..Και επιασε η κολοφαρδι 7η 8 ημιχρονα και τους πηρε γυρο στα 2 χιλιαρικα σε 45 λεπτα δηλαδη σε ενα ημιχρονο ηταν στο πρακτοτειο προπο και περημενε να πληρωθει..Ναι πεζουν και γυναικες και κερδιζουν γιατι κερδιζει αυτος που δεν ξερει..ΥΓ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ τα τσακωσε..Ο προποτζης μου λεει τετια κολοφαρδια δεν την εχει ξαναδει 7η 8 ημιχρονα αουτσαιντερ με τοσο μεγαλα ποσοστα..
13 να το πάρει η Μπαγερν στα πεναλτυ και 11 στην παράταση , απο 10 ευρω το καθενα
χτες ειχαμε σουπερ ταμειοα ρε μαχητη καλο κουβα πιασαμε και οι δυο
gl καλημερα χωρις να θελω να σε αλλαξω γνωμη απλα να πω την δικια μου, προσεχε την Γαλλια τελευταια αγωνιστικη το πραμα καθαρισε δηλαδη και με Χ η μονπελιεχτες ειχαμε σουπερ ταμειο
γουστχαμ διπλο και οβερ
εξαδα συστημα με θελτα,ουεσσκα,μια γιαπωνεζικη,βερονα κλπ...
να το παρει η τσελσι και αντερ
χασαμε βεβαια το διπλο της τσελσι,τα 4-6 γκολ
σημερα
βαγιαδολιδ,ασκολι,αικ,λυων,λιλ,τορινο,παρι,μονπελιε θα μας στηριξουν.....πιστευω
και βαζελος ασος και αντερ
παοκ χ2