Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
θα ερθω για προγραμμα και θα μου κανεις οτι γουσταρεις εσυ  :birdman:

μια χρονια ηταν των αουτσαιντερ δεν ξαναγινονται  :birdman:

να το θυμασαι αυτο......που ειπες..... :s&m_3: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_1:

θα σου κανω ενα αυταρχικο πω πω πω πω πω................. :s&m_1: :s&m_1:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ωωπ, τι διαβαζω...
Και ανατροπες παιζει το κοριτσι?Δικια μου ειναι... :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι εννοειτε........οσο και να μην το πειστευεται ειμαι γυναικα και παιζω στοιχημα....... :birdman: :birdman: :birdman:
απο την στιγμη που επαιζες μικρη μπαλα σε αλανες με την φανελα του σκατοβαζελου δεν ειναι απιστευτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ναι εννοειτε........οσο και να μην το πειστευεται ειμαι γυναικα και παιζω στοιχημα....... :birdman: :birdman: :birdman:
Και καλα κανεις κοριτσι μου...
σε εχω δει και απο κοντα σε μια βολτα, αλλα δεν ηξερα οτι εισαι και εσυ αρρωστακι, δε σου φαινεται... :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μια φορα ηρθε μια γρια στο προποτζηδικο ισα με 376 ετων και επαιξε 7-8 σκετα ημιχρονα μαζι ηταν ο αντρας της αλλα επαιξε αυτη..και τα 7η 8 ημιχρονα ηταν αουτσαιντερ δηλαδη να χανει πχ εκτος εδρας η σελτικ στο ημιχρονο απο μια κωλο ομαδα..Αρα μεγαλο ποσοστο..Και επιασε η κολοφαρδι 7η 8 ημιχρονα και τους πηρε γυρο στα 2 χιλιαρικα σε 45 λεπτα δηλαδη σε ενα ημιχρονο ηταν στο πρακτοτειο προπο και περημενε να πληρωθει..Ναι πεζουν και γυναικες και κερδιζουν γιατι κερδιζει αυτος που δεν ξερει..ΥΓ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ τα τσακωσε..Ο προποτζης μου λεει τετια κολοφαρδια δεν την εχει ξαναδει 7η 8 ημιχρονα αουτσαιντερ με τοσο μεγαλα ποσοστα..

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Μια φορα ηρθε μια γρια στο προποτζηδικο ισα με 376 ετων και επαιξε 7-8 σκετα ημιχρονα μαζι ηταν ο αντρας της αλλα επαιξε αυτη..και τα 7η 8 ημιχρονα ηταν αουτσαιντερ δηλαδη να χανει πχ εκτος εδρας η σελτικ στο ημιχρονο απο μια κωλο ομαδα..Αρα μεγαλο ποσοστο..Και επιασε η κολοφαρδι 7η 8 ημιχρονα και τους πηρε γυρο στα 2 χιλιαρικα σε 45 λεπτα δηλαδη σε ενα ημιχρονο ηταν στο πρακτοτειο προπο και περημενε να πληρωθει..Ναι πεζουν και γυναικες και κερδιζουν γιατι κερδιζει αυτος που δεν ξερει..ΥΓ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ τα τσακωσε..Ο προποτζης μου λεει τετια κολοφαρδια δεν την εχει ξαναδει 7η 8 ημιχρονα αουτσαιντερ με τοσο μεγαλα ποσοστα..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και εγω οταν παω και παιζω με βλεπουν λες και ειμαι εξωγηινη............. :cheesy: :cheesy:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ΕΡΩΤΗΣΗ :

1) Ποσο εδινε τον Ολυμπιακο να παρει την Euroleague οταν αρχισε η διοργανωση ?

2) Ποσο εδινε την Τσελσι να παρει το champions league τον Οκτωμβριο που αρχισε ?

Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παντως αν θυμαμαι καλα εδινε πολλα φραγκα.Αυτα ειναι λεφτα μαγκες οποιος τα επαιξε τα πηρε χοντρα.Καλοφαγωτα!!!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α ρε μαχητη καλο κουβα πιασαμε και οι δυο :headbang:
χτες ειχαμε σουπερ ταμειο

γουστχαμ διπλο και οβερ
εξαδα συστημα με θελτα,ουεσσκα,μια γιαπωνεζικη,βερονα κλπ...
να το παρει η τσελσι και αντερ

χασαμε βεβαια το διπλο της τσελσι,τα 4-6 γκολ

σημερα

βαγιαδολιδ,ασκολι,αικ,λυων,λιλ,τορινο,παρι,μονπελιε  θα μας στηριξουν.....πιστευω

και βαζελος ασος και αντερ
παοκ χ2

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
χτες ειχαμε σουπερ ταμειο

γουστχαμ διπλο και οβερ
εξαδα συστημα με θελτα,ουεσσκα,μια γιαπωνεζικη,βερονα κλπ...
να το παρει η τσελσι και αντερ

χασαμε βεβαια το διπλο της τσελσι,τα 4-6 γκολ

σημερα

βαγιαδολιδ,ασκολι,αικ,λυων,λιλ,τορινο,παρι,μονπελιε  θα μας στηριξουν.....πιστευω

και βαζελος ασος και αντερ
παοκ χ2
gl καλημερα χωρις να θελω να σε αλλαξω γνωμη απλα να πω την δικια μου, προσεχε την Γαλλια τελευταια αγωνιστικη το πραμα καθαρισε δηλαδη και με Χ η μονπελιε
το πηρε, μαρεσει ο ασσος της Ρεν γιατι εχει κινητο με χ στο σεντ ετιεν παει αυτη ευρωπη.συμφωνω για ασκολι βαγιαδολιδ και τορινο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα ριξω και απο  ενα εικοσαρικο γιουβε ασο /ασο και ασο σκετο και οβερ.....τι λετε οι λοιποι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom