majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Πάλι η Ελλάδα μας έσωσε με τρια χικάκια Κέρκυρα, Γιάννινα και στις καθυστερήσεις Εργοτέλης.
ποσα τσεπωσες δλδ?
Πάλι η Ελλάδα μας έσωσε με τρια χικάκια Κέρκυρα, Γιάννινα και στις καθυστερήσεις Εργοτέλης.
Kalhspera. ο πακετος ο γνωστος μου μου ειπε εχεις κερασμα αν βγει ο παοκ ασσο.. του λεω μια πιτσα γιγας. Σημερα το γυμναστιριο ειναι κλειστο.. οποτε παμε καθε κυριακη μια πιτσα γιγας εβαλα και μια τριαδα Παοκ, Μποταφογκο, και Βασκο νταγκαμα.Πονταρισμα για γεμισμα το μισο ρεζερβουαρ απο το αμαξι
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμαποσα τσεπωσες δλδ?
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ισοπαλία Εργοτέλης v Άρης
(Τελικό Αποτέλεσμα) 16/10/2011 Κανένα 3.00 Κερδισμένο
2 Ισοπαλία Κέρκυρα v Ατρόμητος Αθηνών
(Τελικό Αποτέλεσμα) 15/10/2011 Κανένα 3.10 Κερδισμένο
3 Ισοπαλία Γιάννινα v Πανιώνιος
(Τελικό Αποτέλεσμα) 16/10/2011 Κανένα 3.10 Κερδισμένο
Με 10 ευρώ 288,30. Αν ήμουν ο φίλος του Χρήστου ο πακέτος θα είχα βάλει καναδυό κατοστάρικα αλλά με ένα μισθουλάκο δεν μας παίρνει...
Σκεφτόμουν να βάλω 20-30 αλλά δεν μου πήγε τελικά το χέρι.
Αλλωστε μέχρι το 93 έχανα...
Αυτα ειναι φραγκα φιλε ωραιος.Να ειχες βαλει κανενα διακοσαρι να ετρεμε ο οπαπ τωρα....
Σε ισοπαλίες δεν χώνω.
Ton ebale μονο αποδεκτο τον εβαλε σε διαδα και σε αλλα δελτια παιρνει 3000 ευρω αν βγει τον γαμησε ο ολυμπιακος εχθες.. Παιρνει πισω την χασουρα ..μικρες αποδοσεις ρε φιλε μου εχουν αυτα τα 3 ματς.Κατι μου βρωμαει μακαρι ομως να πας ταμειο.Ο πακετος ποσα εβαλε στον Παοκ?
Έχω παίξει τον ΠΑΟΚ από την προηγούμενη Κυριακή στο 1,57 και τώρα στο ημίχρονο ενώ είναι 0-0 πάλι 1,57 δίνει.
Φαντάζομαι θα είχε πέσει μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Δεν μπορεί...
χααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαKalhspera. ο πακετος ο γνωστος μου μου ειπε εχεις κερασμα αν βγει ο παοκ ασσο.. του λεω μια πιτσα γιγας.
τον ηπιαμε ... τουλαστιχον εκανα 0/2 ...
τεσπα δεν μασαμε , παμε γυαλα ...
οντως μας γαμησε ο μπαοκ...Όλος ο κόσμος έπαιζε Παοκ σήμερα...μας γάμησε ασάλιωτα!!!
Συγνωμη....οταν σου δινουν το Χ στο πιατο απο χθες....χα χα πανηγυρι στη Λυδια!!!! βγαλαμε την εφορια....Όλος ο κόσμος έπαιζε Παοκ σήμερα...μας γάμησε ασάλιωτα!!!
Οταν ο ΠΑΟΚ ηταν στο 1.40 στον οπαπ.. Στο παρανομο στοιχημα το ειχαν 1.65.. Ενας γνωστος ΤΟ Επαιξε 500 ευρω οταν στον οπαπ πηγε 1.30..Το επαιξε στο παρανομο που ηταν 1.55 500 Ευρω για να ρεφαρει εχθες τα 300 ευρω που εβαλε στον ολυμπιακο.Με λιγα λογια σημερα απο αυτους που βαζαν πακετα με το χθεσινο αποτελεσμα του ολυμπιακου χασαν τα μαλια τους.Στην κινα πρεπει να πεφτουν ααπο τα μπαλκονια τωρα.Τωρα απο σοβαρος αγωνας εχει μεινει μονο το Σεβιλη-Σπορτιν χιχον για να ρεφαρουν καπως οι παιχτες και θα πεσουν πανω του με τα μουτρα για να παρουν κατι πισω..Ετσι λεει η λογικη.Παιδια ο δικος μου ο πακετος δεν εχει αναγκη..Ενταξη εχασε αλλα οπως ειναι για μενα τα 10 ευρω ετσι ειναι γιαυτον τα 400 οποτε κλαην μαην.Υγεια να εχουμε θα τους γαμησουμε μεσοβδομαδα βασικα επαιξα 12 ευρω την τριαδα παοκ μποταφογκο βασκο ντα γκαμα.. Γιατι 200 ευρω πριν 10 μερες με τσουξανε.Δεν ειμαι πακετοςΈχω παίξει τον ΠΑΟΚ από την προηγούμενη Κυριακή στο 1,57 και τώρα στο ημίχρονο ενώ είναι 0-0 πάλι 1,57 δίνει.
Φαντάζομαι θα είχε πέσει μέχρι πριν αρχίσει ο αγώνας. Δεν μπορεί...