τυπε εγω για κοντρα το σκεφτομουνα την πεμπτη αλλα με χαλαρο ασσο σημερα... λες να ξαναφορτωσουμε???
Στο 1.25 ρε παιδιά μου φαίνεται λίγο οτι και να λεει ο "πακετος"
Ασε που μετά πάει Χαριλαου για ντέρμπι με τα σκουλήκια... ;)
τυπε εγω για κοντρα το σκεφτομουνα την πεμπτη αλλα με χαλαρο ασσο σημερα... λες να ξαναφορτωσουμε???
Οταν ο ΠΑΟΚ ηταν στο 1.40 στον οπαπ.. Στο παρανομο στοιχημα το ειχαν 1.65.. Ενας γνωστος ΤΟ Επαιξε 500 ευρω οταν στον οπαπ πηγε 1.30..Το επαιξε στο παρανομο που ηταν 1.55 500 Ευρω για να ρεφαρει εχθες τα 300 ευρω που εβαλε στον ολυμπιακο.Με λιγα λογια σημερα απο αυτους που βαζαν πακετα με το χθεσινο αποτελεσμα του ολυμπιακου χασαν τα μαλια τους.Στην κινα πρεπει να πεφτουν ααπο τα μπαλκονια τωρα.Τωρα απο σοβαρος αγωνας εχει μεινει μονο το Σεβιλη-Σπορτιν χιχον για να ρεφαρουν καπως οι παιχτες και θα πεσουν πανω του με τα μουτρα για να παρουν κατι πισω..Ετσι λεει η λογικη.Παιδια ο δικος μου ο πακετος δεν εχει αναγκη..Ενταξη εχασε αλλα οπως ειναι για μενα τα 10 ευρω ετσι ειναι γιαυτον τα 400 οποτε κλαην μαην.Υγεια να εχουμε θα τους γαμησουμε μεσοβδομαδα![]()
βασικα επαιξα 12 ευρω την τριαδα παοκ μποταφογκο βασκο ντα γκαμα..
Γιατι 200 ευρω πριν 10 μερες με τσουξανε.Δεν ειμαι πακετος
![]()
ρικ την πεμπτη θα ξεπληρωσει αρκει να βρουμε κανα 2 ματς ακομα.Πιστευω οι παιχτες τον ειδαν πολυ χαλαρα τον αγωνα τον θεωρησαν σιγουρο επαναπαυτικαν.Τωρα θα ακουσουν τα αντερα τους καταλαβενεις τι εχει να γινει δεν χρειαζεται να σου πωθα ξεπληρωσει την πεμπτη ... ( ελπιζω)
ρικ την πεμπτη θα ξεπληρωσει αρκει να βρουμε κανα 2 ματς ακομα.Πιστευω οι παιχτες τον ειδαν πολυ χαλαρα τον αγωνα τον θεωρησαν σιγουρο επαναπαυτικαν.Τωρα θα ακουσουν τα αντερα τους καταλαβενεις τι εχει να γινει δεν χρειαζεται να σου πωΑλλα ειναι στοιχημα.Τωρα εχω ενα κατοσταρικο στην ακρη σκεφτομαι τον ΠΑΟΚ μ την ΣΑΜΠΡΟΚ θα ψαξω αλλα 2 η ενα ακομα.Ο οφη κατεβηκε να παρει το χ και ο ΠΑΟΚ τον πηρε στο χαλαρο.Ετσι ειναι η ζωη οι μπουκ θα γαμανε μια ζωη.Γιαυτο αυτοι που πεζουν ψιχουλα και δεν εχουν το αγχος κανουν μεγαλα ταμεια..Αλλα τωρα οταν βαζεις 1000 και 1500 ευρω δεν μπορεις να παιξεις χ τον ΠΑΟΚ με Τον ΟΦΗ.
Αδερφε υγεια να εχω και ας μην ειμαι ο πακετος..Οχι δεν ειμαι ετσι με εκανε ο θεοςXρησταρα μπας και είσαι εσύ ο "πακετος" και μας λες παπάδες τόσο καιρό ???![]()
![]()
![]()
αδεφε ειδα ενα κουπονι με χ τον Παοκ σε πρακτορειο προπο που κανει 300000 τζιρο τον χρονο το δελτιο ηταν αξιας 0.60 λεπτα.Πρεπει εδω να ειμαστε λιγο σοβαροιΦταιω να γινω κακος? ρε μαγκιτες αλλο το οπαδιλικι αλλο η μπιζνα....οταν ο θειος και η οικογενεια ολη παιζουν το Χ (κεντρικο πρακτορειο της Καβαλας να μη δωσουν στοχο στο χωριο) αυτο διαρεει....το μαθαινω,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ προτεινω κατι....εσεις εκει,1,55...1,30..1,28...στη παοκαρα κλπ κλπ ας προσεχατε....
... Τα μπουχαμπετια ...
οκ....κλαψε τωρα....αλλα εχεις μελλον μπροστα σου,πιτσιρικος εισαι ακομα....είπες χθες μια μαλακία και κατά τύχη βγήκε
λοιπόν,τα κουβαδάκια σου και παραδίπλα
στο στημένο Χ,δεν κάνεις 7-8 κλασικές ευκαιρίες
οκ....αλλα οταν βλεπεις δελτιο με 1200? απο συγγενη του? (καταλαβαινεις ποιου)αδεφε ειδα ενα κουπονι με χ τον Παοκ σε πρακτορειο προπο που κανει 300000 τζιρο τον χρονο το δελτιο ηταν αξιας 0.60 λεπτα.Πρεπει εδω να ειμαστε λιγο σοβαροι![]()
οκ....αλλα οταν βλεπεις δελτιο με 1200? απο συγγενη του? (καταλαβαινεις ποιου)
ισα ισα την εκτακτη εισφορα βγαλαμε....ειπαμε τα χοντρα τα χασαμε στη διακοπη του χθεσινου....επιτιμος υπηκοος Κουβας ειμαι και εγω....Καλά,ήξερες στημένο Χ και τώρα δεν μας γράφεις απο Βραζιλία?Έστω απο Ταϊλάνδη ρε αδελφάκι μου??![]()
![]()
Μαν πραγματικα τωρα με αυτο που λες.. δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο καταλαβα κανεις χαβαλε δικαιωμα σου..Εστισε ο ΠΑΟΚ το Χ ας γελασω λιγο χαχαχχααχαχα εισαι αρχηγοςοκ....αλλα οταν βλεπεις δελτιο με 1200? απο συγγενη του? (καταλαβαινεις ποιου)
εχεις δικιο....ναι χαβαλε κανω,χιλια συγνωμη....αλλωστε αυτα δεν γινονται πουθενα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα!!!!!Μαν πραγματικα τωρα με αυτο που λες.. δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο καταλαβα κανεις χαβαλε δικαιωμα σου..Εστισε ο ΠΑΟΚ το Χ ας γελασω λιγο χαχαχχααχαχα εισαι αρχηγος![]()
ρικ την φοβαμαι την λοκομοτιβ μην κανουν καμια πουστια οι ρωσοι δεν τους εχω για να εχουν μπεσα..Αν παιξουν ειναι ασσος αλλα δεν τους εμπιστευομαι.Για το μπιλμπαο αυριο ασσος δηχνει αλλα ας παιξουμε ουεφα σε ομαδες που καιγοντε πχ ΠΑΟΚ δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα ενταξη εχεις δικιο και η λοκομοτιβ αλλα για μενα κατι μεσα μου μου κανει οτι ειναι λιγο μπαγαμποντιδες οι ρωσοιθες αλλα δυο ... μμμμ![]()
... λοιπον τον αντιπαλο της αεκ ( ειναι μια ρωσικη νομιζω ) και μπιλμπαο ( παιζει με μια αυστριακη ) αν κερδισει αυριο ...
εχεις δικιο....ναι χαβαλε κανω,χιλια συγνωμη....αλλωστε αυτα δεν γινονται πουθενα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα!!!!!
Τελος....αναγνωση ξερεις?αν σε φωνάξει η εισαγγελία να αποδείξεις τα γραφόμενά σου,θα πας ή θα βάλεις babylino?
Καλημερα στοιχηματζηδες,τρεις τριαδες (η τελευταια με τρελα) για σημερα...
Κιεβο-Γιουβεντους 2
Αζαξιο-Παρι Σ.Ζ 2
Σεβιλη-Χιχον 1
Αρσεναλ-Σαντερλαντ 1
Κλαμπ Μπριζ-Γανδη 1
Γαλατασαραι-Μπουρσα 1
και
Εργοτελης-Αρης Χ
Αντερλεχτ-Στανταρ Λ. Χ
Βαλενσιεν-Σοσο Χ
Καλη τυχη σε ολους!