Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
τυπε εγω για κοντρα το σκεφτομουνα την πεμπτη αλλα με χαλαρο ασσο σημερα... λες να ξαναφορτωσουμε???

Στο 1.25 ρε παιδιά μου φαίνεται λίγο οτι και να λεει ο "πακετος"  :cheesy: ..δεν έγινε και Μπαρτσα ο Παοκ.
Ασε που μετά πάει Χαριλαου για ντέρμπι με τα σκουλήκια... ;)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Οταν ο ΠΑΟΚ ηταν στο 1.40 στον οπαπ.. Στο παρανομο στοιχημα το ειχαν 1.65..  Ενας γνωστος ΤΟ Επαιξε 500 ευρω οταν στον οπαπ πηγε 1.30..Το επαιξε  στο παρανομο που ηταν   1.55 500 Ευρω για να ρεφαρει εχθες τα 300 ευρω που εβαλε στον ολυμπιακο.Με λιγα λογια σημερα απο αυτους που βαζαν πακετα με το χθεσινο αποτελεσμα του ολυμπιακου χασαν τα μαλια τους.Στην κινα πρεπει να πεφτουν ααπο τα μπαλκονια τωρα.Τωρα απο σοβαρος αγωνας εχει μεινει μονο το Σεβιλη-Σπορτιν χιχον για να ρεφαρουν καπως οι παιχτες και θα πεσουν πανω του με τα μουτρα για να παρουν κατι πισω..Ετσι λεει η λογικη.Παιδια ο δικος μου ο πακετος δεν εχει αναγκη..Ενταξη εχασε αλλα οπως ειναι για μενα τα 10 ευρω ετσι ειναι γιαυτον τα 400 οποτε κλαην μαην.Υγεια να εχουμε θα τους γαμησουμε μεσοβδομαδα :pipa2: :fuck2: βασικα επαιξα 12 ευρω την τριαδα παοκ μποταφογκο βασκο ντα γκαμα.. :) Γιατι 200 ευρω πριν 10 μερες με τσουξανε.Δεν ειμαι πακετος :)

Xρησταρα μπας και είσαι εσύ ο "πακετος" και μας λες παπάδες τόσο καιρό ???  :2funny:  :2funny:  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θα ξεπληρωσει την πεμπτη ... ( ελπιζω  :rolleyes: )
ρικ την πεμπτη θα ξεπληρωσει αρκει να βρουμε κανα 2 ματς ακομα.Πιστευω οι παιχτες τον ειδαν πολυ χαλαρα τον αγωνα τον θεωρησαν σιγουρο επαναπαυτικαν.Τωρα θα ακουσουν τα αντερα τους καταλαβενεις τι εχει να γινει δεν χρειαζεται να σου πω :)Αλλα ειναι στοιχημα.Τωρα εχω ενα κατοσταρικο στην ακρη σκεφτομαι τον ΠΑΟΚ μ την ΣΑΜΠΡΟΚ θα ψαξω αλλα 2 η ενα ακομα.Ο οφη κατεβηκε να παρει το χ και ο ΠΑΟΚ τον πηρε στο χαλαρο.Ετσι ειναι η ζωη οι μπουκ θα γαμανε μια ζωη.Γιαυτο αυτοι που πεζουν ψιχουλα και δεν εχουν το αγχος κανουν μεγαλα ταμεια..Αλλα τωρα οταν βαζεις 1000 και 1500 ευρω δεν μπορεις να παιξεις χ τον ΠΑΟΚ με Τον ΟΦΗ.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρικ την πεμπτη θα ξεπληρωσει αρκει να βρουμε κανα 2 ματς ακομα.Πιστευω οι παιχτες τον ειδαν πολυ χαλαρα τον αγωνα τον θεωρησαν σιγουρο επαναπαυτικαν.Τωρα θα ακουσουν τα αντερα τους καταλαβενεις τι εχει να γινει δεν χρειαζεται να σου πω :)Αλλα ειναι στοιχημα.Τωρα εχω ενα κατοσταρικο στην ακρη σκεφτομαι τον ΠΑΟΚ μ την ΣΑΜΠΡΟΚ θα ψαξω αλλα 2 η ενα ακομα.Ο οφη κατεβηκε να παρει το χ και ο ΠΑΟΚ τον πηρε στο χαλαρο.Ετσι ειναι η ζωη οι μπουκ θα γαμανε μια ζωη.Γιαυτο αυτοι που πεζουν ψιχουλα και δεν εχουν το αγχος κανουν μεγαλα ταμεια..Αλλα τωρα οταν βαζεις 1000 και 1500 ευρω δεν μπορεις να παιξεις χ τον ΠΑΟΚ με Τον ΟΦΗ.

θες αλλα δυο ... μμμμ  :think:  :think:  ... λοιπον τον αντιπαλο της αεκ ( ειναι μια ρωσικη νομιζω ) και μπιλμπαο ( παιζει με μια αυστριακη ) αν κερδισει αυριο ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Φταιω να γινω κακος? ρε μαγκιτες αλλο το οπαδιλικι αλλο η μπιζνα....οταν ο θειος και η οικογενεια ολη παιζουν το Χ (κεντρικο πρακτορειο της Καβαλας να μη δωσουν στοχο στο χωριο) αυτο διαρεει....το μαθαινω,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ προτεινω κατι....εσεις εκει,1,55...1,30..1,28...στη παοκαρα κλπ κλπ ας προσεχατε....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είπες χθες μια μαλακία και κατά τύχη βγήκε

λοιπόν,τα κουβαδάκια σου και παραδίπλα
στο στημένο Χ,δεν κάνεις 7-8 κλασικές ευκαιρίες

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Xρησταρα μπας και είσαι εσύ ο "πακετος" και μας λες παπάδες τόσο καιρό ???  :2funny:   :2funny:   :2funny:
Αδερφε υγεια να εχω και ας μην ειμαι ο πακετος..Οχι δεν ειμαι ετσι με εκανε ο θεος :)Αλλα δεν ζηλευω αδερφε..Ειμαι τζογαδορος αλλα απο εδω και τωρα με την κριση θα ειμαι τζογαδορος με κριση και οχι με παθος.Τα μπουχαμπετια εχουν τελειωσει δεν ξαναγυρναν πισω.Βεβαια ποτε δεν ημουν πακετος..Τωρα ο πακετος ο γνωστος μου που δεν ειναι μονο αυτος.Απλα με αυτον εχω το χαβαλε που εχω με εναν απλο ανθρωπο.Δηλαδη ειναι πακετος και σε σεβεται δεν λεει εχω λεφτα και σου μιλαω οποτε γουσταρω αυτος ο πακετος βγενει με εφοπλιστες αλλα στο πρακτορειο προπο θα μου κανει κουβεντα και χαβαλε και θα μου δηξει και κανα 100 δελτια που εχει παιξει χαχααχααχ εδω γελαω γιατι οταν τα βγαζει τα δελτια του απο το σακακι του δεν χωραει να τα πιασει απο το παχος του πεφτουν στο πατομα χαχα και τα μαζευει :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φταιω να γινω κακος? ρε μαγκιτες αλλο το οπαδιλικι αλλο η μπιζνα....οταν ο θειος και η οικογενεια ολη παιζουν το Χ (κεντρικο πρακτορειο της Καβαλας να μη δωσουν στοχο στο χωριο) αυτο διαρεει....το μαθαινω,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ προτεινω κατι....εσεις εκει,1,55...1,30..1,28...στη παοκαρα κλπ κλπ ας προσεχατε....
αδεφε ειδα ενα κουπονι με χ τον Παοκ σε πρακτορειο προπο που κανει 300000 τζιρο τον χρονο το δελτιο ηταν αξιας 0.60 λεπτα.Πρεπει εδω να ειμαστε λιγο σοβαροι :)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
είπες χθες μια μαλακία και κατά τύχη βγήκε

λοιπόν,τα κουβαδάκια σου και παραδίπλα
στο στημένο Χ,δεν κάνεις 7-8 κλασικές ευκαιρίες
οκ....κλαψε τωρα....αλλα εχεις μελλον μπροστα σου,πιτσιρικος εισαι ακομα....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
αδεφε ειδα ενα κουπονι με χ τον Παοκ σε πρακτορειο προπο που κανει 300000 τζιρο τον χρονο το δελτιο ηταν αξιας 0.60 λεπτα.Πρεπει εδω να ειμαστε λιγο σοβαροι :)
οκ....αλλα οταν βλεπεις δελτιο με 1200? απο συγγενη του? (καταλαβαινεις ποιου)

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Καλά,ήξερες στημένο Χ και τώρα δεν μας γράφεις απο Βραζιλία?Έστω απο Ταϊλάνδη ρε αδελφάκι μου??  :think: :think:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλά,ήξερες στημένο Χ και τώρα δεν μας γράφεις απο Βραζιλία?Έστω απο Ταϊλάνδη ρε αδελφάκι μου??  :think: :think:
ισα ισα την εκτακτη εισφορα βγαλαμε....ειπαμε τα χοντρα τα χασαμε στη διακοπη του χθεσινου....επιτιμος υπηκοος Κουβας ειμαι και εγω....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μαν πραγματικα τωρα με αυτο που λες.. δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο καταλαβα κανεις χαβαλε δικαιωμα σου..Εστισε ο ΠΑΟΚ το Χ ας γελασω λιγο χαχαχχααχαχα εισαι αρχηγος :)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μαν πραγματικα τωρα με αυτο που λες.. δεν χρειαζετε να πω κατι αλλο καταλαβα κανεις χαβαλε δικαιωμα σου..Εστισε ο ΠΑΟΚ το Χ ας γελασω λιγο χαχαχχααχαχα εισαι αρχηγος :)
εχεις δικιο....ναι χαβαλε κανω,χιλια συγνωμη....αλλωστε αυτα δεν γινονται πουθενα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα!!!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
θες αλλα δυο ... μμμμ  :think:  :think:  ... λοιπον τον αντιπαλο της αεκ ( ειναι μια ρωσικη νομιζω ) και μπιλμπαο ( παιζει με μια αυστριακη ) αν κερδισει αυριο ...
ρικ την φοβαμαι την λοκομοτιβ μην κανουν καμια πουστια οι ρωσοι δεν τους εχω για να εχουν μπεσα..Αν παιξουν ειναι ασσος αλλα δεν τους εμπιστευομαι.Για το μπιλμπαο αυριο ασσος δηχνει αλλα ας παιξουμε ουεφα σε ομαδες που καιγοντε πχ ΠΑΟΚ δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα ενταξη εχεις δικιο και η λοκομοτιβ αλλα για μενα κατι μεσα μου μου κανει οτι ειναι λιγο μπαγαμποντιδες οι ρωσοι :cheesy:ΥΓ.. Α τωρα το ειδα λες για μπιλμπαο στο ουεφα..Θα το κοιταξω..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εχεις δικιο....ναι χαβαλε κανω,χιλια συγνωμη....αλλωστε αυτα δεν γινονται πουθενα και ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλαδα!!!!!

αν σε φωνάξει η εισαγγελία να αποδείξεις τα γραφόμενά σου,θα πας ή θα βάλεις babylino?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα στοιχηματζηδες,τρεις τριαδες (η τελευταια με τρελα) για σημερα...

Κιεβο-Γιουβεντους     2
Αζαξιο-Παρι Σ.Ζ       2
Σεβιλη-Χιχον          1

Αρσεναλ-Σαντερλαντ    1
Κλαμπ Μπριζ-Γανδη     1
Γαλατασαραι-Μπουρσα   1

και

Εργοτελης-Αρης        Χ
Αντερλεχτ-Στανταρ Λ.  Χ
Βαλενσιεν-Σοσο        Χ

Καλη τυχη σε ολους!

Βγαλαμε τα τσιγαρα της βδομαδας απο την 2η τριαδα... απο την 1η μας την εκανε μονο η γιουβε :headbang: τα χηναρια δεν μας πηγαν εκτος απο του αρη... αντε να δουμε απο μεθαυριο με τσουλου και γιουροπα τι θα κανουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom