Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βγαλαμε τα τσιγαρα της βδομαδας απο την 2η τριαδα... απο την 1η μας την εκανε μονο η γιουβε :headbang: τα χηναρια δεν μας πηγαν εκτος απο του αρη... αντε να δουμε απο μεθαυριο με τσουλου και γιουροπα τι θα κανουμε...

το Χ του ΠΑΟΚ δεν το έπαιξες,που το έπαιξε ολόκληρη η....Καβάλα? :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ρικ με σαλτσμπουργκ παιζει η μπιλμπαο  :think: :think:Δεν εχεις αδικο ας κερδισει αυριο την οσασουνα και την βαζουμε στο σακουλι κερδισε την παρι σεν ζερμεν 2-0 δεν μπορει αυτο δηχνει οτι ενδιαφερεται για το ουεφα(ενταξη τσαμπιονς λιγκ θελει ψωμια ακομα για παρη θεση στην 4αδα)Οποτε ρικ σωστο σε βρισκω για την Μπιλμπαο :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το Χ του ΠΑΟΚ δεν το έπαιξες,που το έπαιξε ολόκληρη η....Καβάλα? :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε το επαιξα Χ2 σε ενα δελτιο που εριξα για πλακα στον οπαπ αλλα δεν μου εκατσαν τα υπολοιπα σημεια του δελτιου :P

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εχασα μια 200σαρα απο το γκολ του ΑΡΗ
γαμω την ομαδα μου γαμω :headbang: :headbang: :headbang:
επιασα γιαννενα,ατρομητο,βαζελο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εχασα μια 200σαρα απο το γκολ του ΑΡΗ
γαμω την ομαδα μου γαμω :headbang: :headbang: :headbang:
επιασα γιαννενα,ατρομητο,βαζελο
ουτε ενα γκολ δε σε αφηνει να χαρεις αυτη η ομαδα, αστα να πανε  :2funny: παντως στο ντερμπι ειναι η τελευταια ευκαιρια του αρη να κερδισει τον κοσμο του... προβλεπω κλειστο ματς με πολυ ξυλο και 0 ποιοτητα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ουτε ενα γκολ δε σε αφηνει να χαρεις αυτη η ομαδα, αστα να πανε  :2funny: παντως στο ντερμπι ειναι η τελευταια ευκαιρια του αρη να κερδισει τον κοσμο του... προβλεπω κλειστο ματς με πολυ ξυλο και 0 ποιοτητα...
και μολις τωρα εχασα αλλα 20 ευρω στο λατσιο-ρομα στο 90' :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πψ ρε μαλακα...τι γαμησι ηταν αυτο σημερα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και μολις τωρα εχασα αλλα 20 ευρω στο λατσιο-ρομα στο 90' :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
πψ ρε μαλακα...τι γαμησι ηταν αυτο σημερα...
αυτα εχει το στοιχημα... την μια ταμειο και αρχοντας και την αλλη κουβα και ψυχραιμος  ;)

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αν σε φωνάξει η εισαγγελία να αποδείξεις τα γραφόμενά σου,θα πας ή θα βάλεις babylino?

Να αποδείξει τι;; Μια φήμη (και όχι πληροφορία άρα οι εισαγγελείς δεν έχουν δουλειά) σου μετέφερε από χθες μήπως και σε προφυλάξει..
Επαληθεύεται (έστω και λόγω τύχης αν προτιμάς) και του τη λες;;;

Προσωπικά δεν έπαιξα τον Παοκ (οπότε δεν έχω συναισθηματισμό σε αυτά που λέω) και είδα τα τελευταία 25 λεπτά. Αδιάφορος ο Παοκ και αν το ταγάρι ο Βαγγελάκης δεν είχε iq κάτω του 30, θα ήταν διπλό...Δεν ξέρω τι ευκαιρίες έκανε πριν ο Παοκ αλλά ΌΛΑ τα σουτ μετά το 65' πηγαίνανε στα πόδια των αντιπάλων (ούτε εντός παιδιάς, ούτε άουτ).

Ανοίχτε τα μάτια σας και μη ξεσπάτε στους άλλους.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
αυτα εχει το στοιχημα... την μια ταμειο και αρχοντας και την αλλη κουβα και ψυχραιμος  ;)
τι ψυχραιμος ρε μαλακα...
μου εχει απαγορευσει το σεξ οταν παιζω τζογο...
αυτη την εβδομαδα εχει χειρωνακτικη εργασια... :headbang: :headbang:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχααχχαχα γιατι ρε τυπε η τουρκαλα τι απεγινε?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ετσι μωρη σεβιλη  :rockon:

trelos sporos