Αδερφε ας τα δουμε τα πραγματα βαση αριθμων.. σε 36 ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ΤΑ 29 Εληξαν με νικητη τον ΠΑΟΚ 1 πηρε ο οφη και 6 ματς ηρθαν ισοπαλια.Ο ΠΑΟΚ Με τον ΟΦΗ εχουν εξαιρετικες σχεσης..(Εδω βγαζουμε τα πολλα γκολ)ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκουραστοςΕχει σοβαρο προπονητη που τον θεωρουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ σαν τον καλυτερο στην ελλαδα...Ξεχασα ποσο καιρο εχει να χασει στην τουμπα... Τι να σου πω μαν.. αν δεν βγει αυτος ο ασσος οι μπουκ θα κανουν στην ελλαδα ενα παρτι με ουζα μεχρι αλκολικοι θα γινουν .Ναι το βλεπω ασσο με 2-0.Τωρα αν με ρωτησεις πιο ματς βλεπω πιο πολυ θα σου ελεγα με την σαμπροκ ροβερς αν ειχα τα λεφτα του γνωστου μου του πακετου θα τον εβαζα 5000 ευρω για πλακα ..ΥΓ.. Με την λοκομοτιβ το μονο που φοβαμαι ειναι οι ρωσοι μην κανουν καμια πουστια δεν τους εχω εμπιστοσυνη..Κατα τα αλλα δηχνει ασσος τσιμεντοΣτο 1.25 μαζί με το 1.44 της Λοκομοτιβ με την Αεκ μια χαρά δυάδα άσσων ειναι...Αυριο θα νικήσει ο Παοκ?
Το σκέφτομαι για φόρτωμα το αυριανό μαζι με τον άσσο της Αρσεναλ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Στη Λυδια εχουν πεσει χοντρα πακετα στο Χ του ΠΑΟΚ....λετε????
Λυδια meaning??
Αδερφε ας τα δουμε τα πραγματα βαση αριθμων.. σε 36 ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ΤΑ 29 Εληξαν με νικητη τον ΠΑΟΚ 1 πηρε ο οφη και 6 ματς ηρθαν ισοπαλια.Ο ΠΑΟΚ Με τον ΟΦΗ εχουν εξαιρετικες σχεσης..(Εδω βγαζουμε τα πολλα γκολ)ο ΠΑΟΚ ειναι ξεκουραστοςΕχει σοβαρο προπονητη που τον θεωρουν οι ΕΙΔΙΚΟΙ σαν τον καλυτερο στην ελλαδα .. Τι να σου πω μαν αν δεν βγει αυτος ο ασσος οι μπουκ θα κανουν στην ελλαδα ενα παρτι με ουζα μεχρι αλκολικοι θα γινουν .Ναι το βλεπω ασσο με 2-0.Τωρα αν με ρωτησεις πιο ματς βλεπω πιο πολυ θα σου ελεγα με την σαμπροκ ροβερς αν ειχα τα λεφτα του γνωστου μου του πακετου θα τον εβαζα 5000 ευρω για πλακα ..ΥΓ.. Με την λοκομοτιβ το μονο που φοβαμαι ειναι οι ρωσοι μην κανουν καμια πουστια δεν τους εχω εμπιστοσυνη..Κατα τα αλλα δηχνει ασσος τσιμεντο
Καλα τα λες...φαντάσου να μας την κάνει όμως η Αρσεναλ αύριο...
ΥΓ Πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ αντικειμενικός με τον Παοκ,γιατι απο οτι εχω καταλάβει είσαι στον Βορρά και Παοκ..
αδερφε τις βλακεις τις εκοψα ..Ειμαι ΠΑΟΚ αλλα στο στοιχημα ειμαι τσεπη ..Το ολυμπιακος παοκ το ειχα πονταρει 150 ευρω ασσο μαζι με την γαμιολα την ατελτικο μαδριτης..Τζογαδορος ειμαι.. κολλητος μου που με ρωτησε(επειδη ειναι λιγο ασχετος με το στοιχημα) παοκτσης φανατικος γραμενος σε συνδεσμο και ψιλοπακετος με ρωτησε τι να παιξει 500 ευρω και του ειπα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Ασσο.(και το επαιξε 498 ευρω στον οπαπ) Το εγραψα Και εδω Τοτε.. .Εδω παιζουμε στοιχημα και ειμαστε ολοι μαζι μια ομαδα..και μια οι μπουκ..Λυδια meaning??
Καλα τα λες...φαντάσου να μας την κάνει όμως η Αρσεναλ αύριο...
ΥΓ Πάντως δεν πρέπει να είσαι και πολύ αντικειμενικός με τον Παοκ,γιατι απο οτι εχω καταλάβει είσαι στον Βορρά και Παοκ..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ολυμπιακος χαντικαπ 0-1+ 1.90
φορτωμα λεμε
Χαντικαπ 0-1+
ηρθε ισοπαλια και δεν πηρα ολο το ποσο της νικης αλλα ενα ποσοστο
δεν πειράζει, κατι εγεινε ;)
αδερφε τις βλακεις τις εκοψα ..Ειμαι ΠΑΟΚ αλλα στο στοιχημα ειμαι τσεπη ..Το ολυμπιακος παοκ το ειχα πονταρει 150 ευρω ασσο μαζι με την γαμιολα την ατελτικο μαδριτης..Τζογαδορος ειμαι.. κολλητος μου που με ρωτησε(επειδη ειναι λιγο ασχετος με το στοιχημα) παοκτσης φανατικος γραμενος σε συνδεσμο και ψιλοπακετος με ρωτησε τι να παιξει 500 ευρω και του ειπα τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Ασσο. Το εγραψα Και εδω Τοτε.. .Εδω παιζουμε στοιχημα και ειμαστε ολοι μαζι μια ομαδα..και μια οι μπουκ..
Nαι ρε πλάκα σου κάνω...τόσο καιρό εδώ έχεις δείξει δείγματα γραφής.Μην τρελαίνεσαι και μην το βλέπεις σαν πόλεμο με τους μπουκ γιατί αυτό θέλουν..να σε έχουν μακροπρόθεσμα κοντά τους (έστω και απέναντί τους).
Εαν έχουμε πχ ενα μπάτζετ για μια στοιχηματικη χρονιά ας πούμε γυρω στα 5000 ευρω, είναι ποιο συνετό,βαση πιθανοτήτων μιλώντας,να το παίξουμε σε 4-5 αγωνιστικές εβδομάδες που κρίνουν πράγματα(συνήθως οι τελευταίες σε καθε πρωτάθλημα) παρα σε 36 στοιχηματικες εβδομάδες(Σεπ-Μαι.=9 μηνεςΧ4 εβδομάδες= 36 χοντρικά).
Βέβαια να μου πεις αλλο να το λες και αλλο να το κάνεις...
ΥΓ. Η Αρσεναλ αυριο μπετό άσσος,εσυ που εισαι Αγγλόφιλος?
μαν ενταξη χαλαρος ειμαι Δεν το βλεπω σαν πολεμο απλα θελω να κερδισω οπως οι μπουκ εμας ..Λατρευω την αγγλια εχεις δικιο..Αλλα θα ειμαι γνησιος και σοβαρος παιχτης με τα τις αγγλιας οταν θα με δεις εδω να γραφω μονο... για την αγγλια!!.. Προς το παρον δεν γραφω μονο για την αγγλια το βλεπεις .Οποτε δεν μπορω να σου πω για την αρσεναλ κατι -(πλυν) το οτι η αρσεναλ περναει την χειροτερη φαση τις συχρονης ιστοριας της..Δεν εχω αποψη για τον αγωνα..
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καλημερα στοιχηματζηδες,τρεις τριαδες (η τελευταια με τρελα) για σημερα...
Κιεβο-Γιουβεντους 2
Αζαξιο-Παρι Σ.Ζ 2
Σεβιλη-Χιχον 1
Αρσεναλ-Σαντερλαντ 1
Κλαμπ Μπριζ-Γανδη 1
Γαλατασαραι-Μπουρσα 1
και
Εργοτελης-Αρης Χ
Αντερλεχτ-Στανταρ Λ. Χ
Βαλενσιεν-Σοσο Χ
Καλη τυχη σε ολους!
Κιεβο-Γιουβεντους 2
Αζαξιο-Παρι Σ.Ζ 2
Σεβιλη-Χιχον 1
Αρσεναλ-Σαντερλαντ 1
Κλαμπ Μπριζ-Γανδη 1
Γαλατασαραι-Μπουρσα 1
και
Εργοτελης-Αρης Χ
Αντερλεχτ-Στανταρ Λ. Χ
Βαλενσιεν-Σοσο Χ
Καλη τυχη σε ολους!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
θα το παρει ο βαζελης σημερα στα πηγαδια;
Επισκέπτης
μια τριαδα για σημερα γαλατα παοκ σαντος.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
φαβορι ο βαζελος αλλα η ξανθη παιζει καλη μπαλα... ειναι και στα πηγαδια το ματς... για μενα no betθα το παρει ο βαζελης σημερα στα πηγαδια;
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
αμυνα μπαζει μην βλεπεις που δεν σκοραραν τα δικα μας τα αμεαφαβορι ο βαζελος αλλα η ξανθη παιζει καλη μπαλα... ειναι και στα πηγαδια το ματς... για μενα no bet
γνωστος τουρκος μου ειπε οτι η μπουρσα δεν ειναι καμια ομαδουλα ασσος μεν δυσκολος δε, ο παοκ λογικα θα το παρει και η σαντος πρεπει να το παρει γιατι το χωσαμεμια τριαδα για σημερα γαλατα παοκ σαντος.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μπαζει δε λεω οτι δε μπαζει αλλα αν τους κατσει ενα μπαλακι ο μαρσελινιο αντε να το γυρισουν μετα... γιαυτο σου λεω ειναι νο μπετ το ματσακι (αποψη μου),φαβορι ο βαζελος αλλα ευκολα δεν νομιζω να περασει...αμυνα μπαζει μην βλεπεις που δεν σκοραραν τα δικα μας τα αμεα
γνωστος τουρκος μου ειπε οτι η μπουρσα δεν ειναι καμια ομαδουλα ασσος μεν δυσκολος δε, ο παοκ λογικα θα το παρει και η σαντος πρεπει να το παρει γιατι το χωσαμε
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
άσσος για άρσεναλ και για κάλιαρι...απόδοση 3.55και αν τυχον γινει κανα χαζο στην τουμπα , πεταγομαι διπλα και καθαριζω ...
Επισκέπτης
1 δρεσδη δυνατα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
θα καθαρίσουν οι παοκτσήδες πρώτα που θα ναι μέσα... μην ανησυχείς...ο πάοκ είναι σοβαρή ομάδα...και ο όφηκαι αν τυχον γινει κανα χαζο στην τουμπα , πεταγομαι διπλα και καθαριζω ...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Ευχαριστουμε τεραστιε τερματοφυλακα μας!Αντε και την Τεταρτη τα ιδια ελπιζω!Μη μας απογοητευσεις!Να σκοραρει η ΑΕΚ..με τον τεραστιο γκολκιπερ που εχουμε πισω ειναι σιγουρο!
οτι αποτελεσμα κι αν ερθει!
Μ.....κα >
Επισκέπτης
Ευχαριστουμε τεραστιε τερματοφυλακα μας!Αντε και την Τεταρτη τα ιδια ελπιζω!Μη μας απογοητευσεις!
Μ.....κα >
Ετσι. Αυτος τροχονομος ηθελε να γινει αλλα κατα λαθος τον κανανε τερματοφυλακα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K