Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το θεμα της ελλαδας εχει παρει ακομα και στοιχηματικες διαστασεις  :2funny: :2funny:

στην σπορτινγπετ εχει στοιχημα το εαν βγει η ελλαδα απο το ευρω η οχι

και αν πτωχευσει μεχρι το 14  :zfuck:

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
χρηστο που σαι ρε τυπε δωσε κανα προγνωστικο να κουμπωσουμε κανα πιτογυρο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
[/quote/] Χαχαχα Ακομα την εχω την πουτσα  :fuck2: τις ατλετικο μαδριτης μεσα μου.Τεσπα περα απο την πλακα Ρεαλ Μαδριτης-Μπετις το unter στα 10 χρονια που πεζει στοιχημα ο κολλητος μου που εχει το προπο(και εγω :2funny:)  3.30 δεν εχω ξαναδει και οβερ 1.15 χαχαχαχα. Τι να σου πω  μαν στο 225=Λινκολν-Φλιτγουντ Ταουν θα επαιζα 1 ετσι λιγο που τα ειδα.. θα κοψω τα παντα.Και θα παιζω μονο αγγλια να χανω στο πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου αλλα που σκαμπαζω καπως :) Παρα να χανω στα <συμβατικα πρωταθληματα..> που αξιζει να παιζεις μονο στο τελος..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και αν θες την γνωμη μου.Μετα την διακοπη που ειχαν οι ομαδες λογο των εθνικων ομαδων των εκαστοτε χωρων.Αυτο το Που Σου Κου δεν πρεπει να παιξουμε, ομαδες που ειχαν διακοπη, λογο τις εθνικης τους.Την αλλη εβδομαδα πρεπει να παιξουμε τα καλα πρωταθληματα.Τωρα θα την ψαξω πολυ χαλαρα με Γ εθνικη Δ Εθνικη και Α ερασιτεχνικη αγγλιας δηλαδη λιγκ 1 λιγκ 2 και κονφερανς.Εχει και μεσοβδομαδα Τσου Λου και Ουεφα, οποτε τα πρωταθληματα τα μεγαλα, λογο διακοπης ξεμονταριστηκαν..Και θα εχουν στην ακρη του μυαλου τους το Τσαμπιονγκς λιγκ και το Ουεφα.Οποτε η λογικη λεει χαλαρα.., και αγγλια για μενα... Οι μικρες κατηγοριες :).Ο οπαπ.. και ο καθε Μπουκ... Εμας περιμενουν λογο ανυπομονησιας.., να πεσουμε με τα μουτρα.. :pipa2: και να μας ξεκωλιασουν!!! :fuck1: :) :2funny: :grin: :sunglasses:Υπομονη :o

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera.  221=Ντονκανστερ-Λιντς=1,    223=Μπριστολ Ροβερς-Ροδεραμ=γκολ-γκολ,    224=Πορτ Βειλ-Νορθαμπτον=γκολ-γκολ,    225=Λινκολν-Φλιτγουντ Ταουν=1 πονταρισμα για 15 κουλουρια θεσσαλονικης με σουσαμι..

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Kalhspera.  221=Ντονκανστερ-Λιντς=1,    223=Μπριστολ Ροβερς-Ροδεραμ=γκολ-γκολ,    224=Πορτ Βειλ-Νορθαμπτον=γκολ-γκολ,    225=Λινκολν-Φλιτγουντ Ταουν=1 πονταρισμα για 15 κουλουρια θεσσαλονικης με σουσαμι..
Εγώ έπαιξα μόνο το σουσάμι σε ισοπαλίες Βέρντερ, Βαρέζε, Ολίμπο και Νιούελς.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera.Μολις ειδα τον γνωστο μου τον πακετο :grin: στο πρακτορειο προπο.Τον ρωτησα τι θα παιξει.Μου ειπε (οι πακετοι πεζουν τελευταια στιγμη) θα παιξει ανατροπη το ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ 1 Ημιχρονο 2 τελικο.   θα Παιξει τον ολυμπιακο μονο αποδεκτο θα παιξει την διαδα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=2 ΚΑΙ ΠΑΟΚ-ΟΦΗ=1 Θα παιξει τον ΠΑΟΚ-ΟΦΗ=1 Μονο αποδεκτο μου ειπε θα φορτωσει στα μονα στην διαδα λιγο πιο χαλαρα.ΥΓ.. Παιδια και 2000 χιλιαρικα να παιξει το σαββατοκυριακο και να χασει ο γνωστος μου.Στα @@του θα ειναι δεν αλλαζει κατι γιαυτον :grin:.

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Ασούκλα λέμε η Λίβερπουλ σήμερα!!Πάρε κόσμε,βαράτε βιολιτζήδες!!!!!! :rockon: :headbang2: :rockon:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1
καμμια προταση για κανενα χηναρι ρε παιδια.μηπως παιξουμε κ μας βγει καμμια τριαδουλα κ τα ριξουμε στον αγωνα :knockinb:
ο θρυλος καλος φαινεται για διπλο....αλλα θα καθησει?πολλες φορες τα φαινομενικα ευκολα,δν βγαινουνε..

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
καμμια προταση για κανενα χηναρι ρε παιδια.μηπως παιξουμε κ μας βγει καμμια τριαδουλα κ τα ριξουμε στον αγωνα :knockinb:
ο θρυλος καλος φαινεται για διπλο....αλλα θα καθησει?πολλες φορες τα φαινομενικα ευκολα,δν βγαινουνε..
QPR-BLACKBURN ωραίο Χ !! :rockon:Πάμε γερά! :rockon:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
και σας λεω απο σημερα να βαλετε στα υποψιν σας για το σαββατο ενα ματς που θα παρει αρκετο τζιρο......2πλο την γιουναιτεντ μεσα στην λιβερπουλ........εγω το εχω ειδη τιμησει με 100 ευρω στο 2.40 και αναλογως τα νεα καθημερινως θα το τιμαω με εχτρα πονταρισματα ................το σαββατο θα γραψω το συνολικο πονταρισμα που θα εχω κανει στο συγκεκριμενο παιχνιδι..........και οτι αλλο εχει φανει στον οριζοντα για πονταρισμα παντα αγγλια καλημερα σε ολους οπως εγραψα πριν μερικες μερες το παιχνιδι που αποφασισα να πονταρω ειναι το διπλο της μαντσεστερ μεσα στην λιβερπουλ....το ειχα τιμησει με 100 για αρχη και ολες τις μερες εριχνα λιγο λιγο ακομα και εφτασα συνολικα τα 300.....ελπιζω να βγει ...καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
και σας λεω απο σημερα να βαλετε στα υποψιν σας για το σαββατο ενα ματς που θα παρει αρκετο τζιρο......2πλο την γιουναιτεντ μεσα στην λιβερπουλ........εγω το εχω ειδη τιμησει με 100 ευρω στο 2.40 και αναλογως τα νεα καθημερινως θα το τιμαω με εχτρα πονταρισματα ................το σαββατο θα γραψω το συνολικο πονταρισμα που θα εχω κανει στο συγκεκριμενο παιχνιδι..........και οτι αλλο εχει φανει στον οριζοντα για πονταρισμα παντα αγγλια καλημερα σε ολους οπως εγραψα πριν μερικες μερες το παιχνιδι που αποφασισα να πονταρω ειναι το διπλο της μαντσεστερ μεσα στην λιβερπουλ....το ειχα τιμησει με 100 για αρχη και ολες τις μερες εριχνα λιγο λιγο ακομα και εφτασα συνολικα τα 300.....ελπιζω να βγει ...καλη τυχη σε οτι και αν επιλεξετε
Aδερφε επειδη βλεπω οτι κατεχεις αγγλια καλα δεν ειναι λιγο ρισκο να ανοιχτεις...ο ρουνει εχει πολλα νευρα η ομαδα δεν ειναι σε φορμα ενω ο νταγκλις στα ντερμπυ
ειναι προσεκτικος συν τον αρχηγο που επανερχεται δυναμικα...τεσπα καλη επιτυχια.το δικο μου σημειο για σημερα ειναι το διπλο της νοτιγχαμ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kalhspera. Αν βρει καποιος το να σκοραρει οποιαδηποτε στιγμη ο αθανασιαδης του ΠΑΟΚ και εχει καποιο ποσο στην εταιρια που το προσφερει ας το παιξει :) πριν 6 μηνες ειχε βαλει 3 γκολ στην κρητη στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-5(φιλικο) Μαλιστα προηγηθηκε ο οφη.. και το πρωτο γκολ του ΠΑΟΚ το εβαλε ο αθανασιαδης και τα 3 γκολ που εβαλε ο αθανασιαδης ηταν συνεχομενα το 1-1 στο 46 το 1-2 στο 50 το 1-3 στο 67 μετα αλλο ενα γκολ εβαλε  στο 74 ο γεωργιου. Και στο 80 ο τσουκαλας εκανε το 1-5 ΥΓ..Το παιχνιδι για την ιστορια ηταν Ασσος ημιχρονο 2 Τελικο δηλαδη ανατροπη. Σκορ 1-5 :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Μιντλεσμπρο, Γουιμπλεντον και Ρεξαμ τι λετε;

Stories