καλημερα8 ωρες έλειψα και την έκανες την βλακεία τελικα!
ρισκαρα και εχασα τι να κανω
καλημερα8 ωρες έλειψα και την έκανες την βλακεία τελικα!
Πάντως δικαιώθηκες από την άποψη ότι οι 2 άσσοι ήρθανε με το ζόρι στο 1-0!Αν και η Βέρντερ όπως λέει ο bull θα μπορούσε να νικήσει άνετα...καλημερα
ρισκαρα και εχασα τι να κανω
το εβλεπα σε γερμανικο καναλι και μου εφυγε η μαγκια.σε τελικο να επαιζε θα εριχνε 3 γκολΠάντως δικαιώθηκες από την άποψη ότι οι 2 άσσοι ήρθανε με το ζόρι στο 1-0!Αν και η Βέρντερ όπως λέει ο bull θα μπορούσε να νικήσει άνετα...
Εγώ σκέφτομαι να το τιμήσω το διπλόΠως το βλέπεις το νέο κουπόνι?Την ομάδα σου νομίζω ότι την υποτιμάνε πολύ οι αποδόσεις!Θα είναι και κουρασμένο το Αμβούργο!
Στο ZDF το έβλεπες???δεν άξιζαν πάντως οι ξυλοκόποι την πρόκρισητο εβλεπα σε γερμανικο καναλι και μου εφυγε η μαγκια.σε τελικο να επαιζε θα εριχνε 3 γκολ
πολυ ατυχη
δε θυμαμαι πως λεγοταν το καναλι .ναι ρε απο το πρωτο ημιχρονο ειχαν γαμω τις ευκαιριεςΕγώ σκέφτομαι να το τιμήσω το διπλό Στο ZDF το έβλεπες???δεν άξιζαν πάντως οι ξυλοκόποι την πρόκριση
τι 3...??? 3 έπρεπε να γράφει το κοντερ απ'το 1ο ημίχρονο!!!
Σάλκε χαλαρά,φαντάζομαι στο ίντερνετ..όχι οπαπ...απο χτες μελετουσα τα σιβασπορ 2
και σαλκε 1
βλεπει κανεις?
ναι ιντερνετ betfairΣάλκε χαλαρά,φαντάζομαι στο ίντερνετ..όχι οπαπ...
Με Τουρκία φίλε δεν ασχολούμε καθόλου...την αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι...
Πόσο δίνει ο άσος???1.35???ναι ιντερνετ betfair
1,34Πόσο δίνει ο άσος???1.35???
Not bad...βρες και ένα ακόμα για ζευγάρωμα και μπουμπούνα το!!!
αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω αλλα μου αρεσει το τουρκικοNot bad...βρες και ένα ακόμα για ζευγάρωμα και μπουμπούνα το!!!
αν σου αρέσει...βάλ'το!αυτο σκεφτομαι και δεν ξερω αλλα μου αρεσει το τουρκικο
αυτο βλεπω.βλεπω βαθμολογιες,προιστοριες,προηγουμενα ματς και τυχον απωλειες η κατι αλλο και μαλλον το μπουμπουναωαν σου αρέσει...βάλ'το!
καλή επιτυχία!!!αυτο βλεπω.βλεπω βαθμολογιες,προιστοριες,προηγουμενα ματς και τυχον απωλειες η κατι αλλο και μαλλον το μπουμπουναω
Σώθηκες νικ!καλή επιτυχία!!!
γιατι ρε ταρατσονι? ταυρος ειναι αυτοςΣώθηκες νικ!
Καλά σου λέει...όχι χοντρός και γκαντέμης σαν κι εσένα...γιατι ρε ταρατσονι? ταυρος ειναι αυτος