5-0.3-0 η τσελσι
ο ηλιθιος δυο φορες δεν επαιξα επομενο γκολ
5-0.3-0 η τσελσι
ε καλα αυτο δεν το αγγιζεςΡε σεις χάνει η Μπάγιερν από την Άντρελεχτ στην έδρα της μέσα????????
Tσελσι 6-1Καλησπέρα παίδες κι από μένα...άργησα να μπώ λίγο σήμερα...
Σήμερα θα ποντάρω στον άσο της Χιμπέρνιαν απέναντι στην Μάδεργουελ(2.10-Ιντερβέττεν) και στον άσο της Τσέλσι με 0-1 χάντικαπ(1.40-Ιντερβεττεν)
Επίσης μου αρέσουν ο άσος το Αμβούργου και ο άσος της Ζένιτ...στο Αμβούργο μάλλον θα ρίξω ένα μικρό ποντάρισμα όπως και στο 2-0 σκόρ με κάλυψη το 2-1
Πιστεύω με βάση την εικόνα των 2 ομάδων ότι το Αμβούργο έχει την ποιότητα να το πάρει το ματς στην AOL ARENA...
μολις εληξαν παιδες
εκτος απο την τσελσι που ειναι σα να εληξε
μετα απο πολυ καιρο περνω λεφτα ρε πουστη μου
κανα 1500 πληρωνομαι απο τα 3 στα 4 στοιχηματα σημερα
γαμω τους υπνους που θα κανω
Κυριοι συγχαρητηρια!Tσελσι 6-1
Χιμπέρνιαν 1-0
Αμβούργο 3-2
Ζένιτ 2-0
Τινάξαμε την μπάνκα στον αέρα
Να'σαικαλά φίλε Mr.DRAMBUIE!!!Κυριοι συγχαρητηρια!
Να κάνουμε παρέα στον κουβά!
Ο τελευταίος να κλείσει το καπάκι!
http://[URL unfurl="true"]www.dwfb.net/bilder/statler_waldorf.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πάλι ζωγραφίζεις ρε χοντρέ... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα!καλημερα φιλοι μου
εγω σημερα γιατι βλεπω δυο διπλα τρελλα?
ρειτζερ και μπολτον
Είδες τι σου κάνει καμιά φορά αυτή η ρημάδα η έμπνευση...???Πέρασε η Ζενίτ χτες και πήγα και την έβαλα στο ίδιο κουπόνι με Άστον Βίλα και Γουέστ Μπρομ........την τελευταία στιγμή έβγαλα το Αμβούργο!!!!!
Είδες κάποιο όνειρο Νικόλα???γιατί δεν μας τα λες καλά....καλημερα φιλοι μου
εγω σημερα γιατι βλεπω δυο διπλα τρελλα?
ρειτζερ και μπολτον
Καλημέρα γατούλη... ;)Καλημέρα!
Λίγο δύσκολα τα βλέπω αυτά τα διπλάκια...
Άτιμη ΧΑΛ γαμώ το ΧΑΛι σου,χάσαμε τσάμπα το μεροκάματο.Εγώ συνάδελφοι σήμερα έπαιξα συντηριτικά 2 τριάδες.οβερ αιντχοβεν,μπαγερν και βέρντερ η μία και 2 φέγενορτ,2 χαλ,1 άκρινγκτον η άλλη και ο θεός βοηθός
ολα ειναι και ευκολα και δυσκολαΚαλημέρα!
Λίγο δύσκολα τα βλέπω αυτά τα διπλάκια...
παιδες θα σας πω το μινι σκεπτικο μου οχι οτι θα το παιξω ακομαΕίδες κάποιο όνειρο Νικόλα???γιατί δεν μας τα λες καλά....
Καλημέρα... ;)
Kόψε τις αναλύσεις και μην παίξεις τίποτα!!!ολα ειναι και ευκολα και δυσκολαπαιδες θα σας πω το μινι σκεπτικο μου οχι οτι θα το παιξω ακομα
αλλα μπορει κιολλας
η βερντερ θελει 3 γκολ για να περασει πραμα δυσκολο για την φετινη βερνερ
η οποια θα παιξει ανοιχτο ποδοσφαιρο μπας και κανει την ανατροπη
και με την φετινη της αμυνα και ειδικα τον τερματοφυλακα τιποτα δεν ειναι απιθανο
τωρα η σπορτινκ ειλικρινα δεν μου γεμιζει το ματι σε αντιθεση με τη μπολτον η οποια καποιες φορες εχει τρομερες εκρηξεις .τωρα τι να πω ?δυσκολο μεν οχι ακατορθοτο δε
ο καθενας κανει τις κρισεις του
Αν τα βλέπεις μπουμπούνα τα!ολα ειναι και ευκολα και δυσκολα