και εγω που δεν το ειδα?Eνα γκολ πλεονεκτημα στον φιλοξενουμενο.
δεν επρεπε να το φραφει στο κουπονι αυτο?
ενταξει δεν επαιξα πολλα αλλα μου κανει εντυπωση
δηλαδη εγω που το επαιξα ασσο πρεπει να κερδισει με 2 γκολ διαφορα ε?
και εγω που δεν το ειδα?Eνα γκολ πλεονεκτημα στον φιλοξενουμενο.
Το γραφει και στο κουπονι.και εγω που δεν το ειδα?
Νίκο...πιστεύεις ότι η Τσέλσι δεν θα κερδίσει την Ντέρμπι με 2 γκολ διαφορά???κι εγώ με χάντικαπ την έπαιξα αλλά στο 1.40 όχι στο τρισάθλιο 1.28 του ΟΠΑΠ...και εγω που δεν το ειδα?
ενταξει δε λεω.αλλα το θεμα δεν ειναι αν θα κερδισει αλλα αν επρεπε να το λεει κατιΝίκο...πιστεύεις ότι η Τσέλσι δεν θα κερδίσει την Ντέρμπι με 2 γκολ διαφορά???κι εγώ με χάντικαπ την έπαιξα αλλά στο 1.40 όχι στο τρισάθλιο 1.28 του ΟΠΑΠ...
Την Τσέλσι γιατί την έπαιξες στον ΟΠΑΠ ενώ στο ίντερνετ την Βρίσκεις στο 1.40???ενταξει δε λεω.αλλα το θεμα δεν ειναι αν θα κερδισει αλλα αν επρεπε να το λεει κατι
πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο
οπαπ παιζω παντα ψιλα και τωρα ξανα αρχισα το ιντερνετικο
επαιξα ενα θεοτρελλο και μαζι και την τσελσιΤην Τσέλσι γιατί την έπαιξες στον ΟΠΑΠ ενώ στο ίντερνετ την Βρίσκεις στο 1.40???
Κυριοι καλησπερα. Εξοχα με πηγε χθες,αφου μετα τα δυο βραδυνα, εκατσε και μια ανατροπη μες τη νυχτα. Ηταν καιρος να γινει στο Libertadores. Ρεαλ Ποτοσι-Αγιος Λορεντζος 1ημ-2τελ κυριοι,με αποδοση μολις 70. Κι ο λογαριασμος μου ξαναγεμισε αχνιστα ευρωπουλα! Με εξαιρετικη ψυχολογια αποψε, πονταρω δυο μονα αποδεκτα κι ενα παρολι. Η παλαι ποτε κραταια Αλκμααρ καποια στιγμη θα ξεσπασει. Και θεωρω οτι ειναι πολυ πιθανο αυτο να γινει αποψε, κοντρα στην ανυπαρκτη Φεγενορντ. Ασσος με καλο πονταρισμα. Δευτερο μονο αποδεκτο η Μπενφικα, που ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Χεταφε,αποψε θα τα δωσει ολα και στην αποδοση που τη βρισκεις αξιζει ενα πονταρισμα. Και κλεινω με το παρολι που απαρτιζεται απο Γουεστ Μπρομγουιτς 1, Αστον Βιλλα 1 και Αμβουργο 1. Καλη μας επιτυχια!Η επανενταξη ξεκινησε ομαλως. Κερδισε η Σεφιλντ,περηφανο διπλο για τη Λινκολν και παμε παρακατω. Τωρα μες τη νυχτα, βουταω στα βαθεια νερα του Copa Libertadores και πονταρω ολες τις ανατροπες. Δεν εχουν γινει απο την αρχη του θεσμου. Καποια στιγμη θα ξεκινησουν...
Το θεότρελο είναι να κοτσάρεις στα θεότρελα την Τσέλσι...επαιξα ενα θεοτρελλο και μαζι και την τσελσι
Μπράβο παικταρά μου!!!!!Κυριοι καλησπερα. Εξοχα με πηγε χθες,αφου μετα τα δυο βραδυνα, εκατσε και μια ανατροπη μες τη νυχτα. Ηταν καιρος να γινει στο Libertadores. Ρεαλ Ποτοσι-Αγιος Λορεντζος 1ημ-2τελ κυριοι,με αποδοση μολις 70. Κι ο λογαριασμος μου ξαναγεμισε αχνιστα ευρωπουλα! Με εξαιρετικη ψυχολογια αποψε, πονταρω δυο μονα αποδεκτα κι ενα παρολι. Η παλαι ποτε κραταια Αλκμααρ καποια στιγμη θα ξεσπασει. Και θεωρω οτι ειναι πολυ πιθανο αυτο να γινει αποψε, κοντρα στην ανυπαρκτη Φεγενορντ. Ασσος με καλο πονταρισμα. Δευτερο μονο αποδεκτο η Μπενφικα, που ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Χεταφε,αποψε θα τα δωσει ολα και στην αποδοση που τη βρισκεις αξιζει ενα πονταρισμα. Και κλεινω με το παρολι που απαρτιζεται απο Γουεστ Μπρομγουιτς 1, Αστον Βιλλα 1 και Αμβουργο 1. Καλη μας επιτυχια!
Το θεότρελο είναι να κοτσάρεις στα θεότρελα την Τσέλσι...
Μην το παιρνεις προσωπικαΜας γαμησε το Αμβουργο.