Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 318 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    990

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Kόψε τις αναλύσεις και μην παίξεις τίποτα!!!
Κέρδισες χθες, να χαρείς τα λεφτά σου σήμερα και τα χάνεις αύριο! :grin:
λες ε? :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
ενταξει ρε παιδες τζογος ειναι
ενα δεκαρικο δεν ειναι τιποτα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και η μαλακια που εχει τυχει στον καθενα μας πιστευω εστω και μια φορα ειναι να βγαλεις ενα πολυ δυσκολο και να μη το παιξεις.εκει ειναι που χαλιεσαι πιο πολυ απο αυτα επαιξες και εχασες
προσωπικη μου αποψη

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και επειδη θα τραβαω τις κωλοτριχες μου αν κατσουν λεω να το παιξω πιο βατο σε χ2 και τα δυο

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλημερα. Μονο μια λεξη μπορει να χαρακτηρισει τις χθεσινες μου προβλεψεις. "Πουτσες". Σημερα, το προγραμμα δεν με εμπνεει καθολου. Αν παιξω κατι, αυτο θα ειναι ο ασσος της Σπορτινγκ απο ημιχρονο. Και ισως καποιο live αν ειμαι σπιτι. Σας χαιρετω. θα επανελθω αυριο εν οψει ΣΚ.

Επισκέπτης
Στα χέρια είχαν έρθει λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με τη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» για το Κύπελλο UEFA ο Ντιέγκο και ο Άαρον Χαντ. Το «θερμό» επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κλάους Άλοφς, θέλοντας παράλληλα να υποβαθμίσει τη σημασία του. «Πράγματι, έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Το θέμα αντιμετωπίστηκε εκ των έσω. Πάντως εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να μην είχε διαμάχη με συμπαίκτη του», τόνισε.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Στα χέρια είχαν έρθει λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Βέρντερ Βρέμης με τη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» για το Κύπελλο UEFA ο Ντιέγκο και ο Άαρον Χαντ. Το «θερμό» επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Κλάους Άλοφς, θέλοντας παράλληλα να υποβαθμίσει τη σημασία του. «Πράγματι, έγινε ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο συγκεκριμένους παίκτες. Το θέμα αντιμετωπίστηκε εκ των έσω. Πάντως εγώ δεν ξέρω κανέναν παίκτη που να μην είχε διαμάχη με συμπαίκτη του», τόνισε.
μμμμμμμμμμμμμ ενδιαφερον

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πήγαμε ταμείο bullάκο,ε?
Την Βέρντερ την βλέπεις?Την περιμένω για να κλείσω δελτίο...
Σήμερα μάλλον θα την παίξω στο όβερ μαζί με την Σπόρτινγκ! :rockon:
Γαμώ το φελέκι μου για ΔΕΗ...την ώρα που απαντούσα στον Νικόλα,μου κόψανε το ρεύμα... :tickedoff:
Λοιπόν γατούλη...τη βλέπω την Βέρντερ και μάλιστα από ημίχρονο!!!και μη σας φανεί παράξενο αν δείτε κανα σκορ ανάλογο μ'αυτό της Στουττγάρδης...(6-3) ;)

Νικόλα...η Μπόλτον κατεβαίνει με απουσίες στη Λισσαβώνα ενώ για τη Σπόρτιγκ επιστρέφει ο Λίεντσον...το μόνο που με προβληματίζει σ'αυτό το ματς,είναι ότι δεν θυμάμαι να έχασε η Μπόλτον φέτος εκτός έδρας στο ΟΥΕΦΑ... :think:
Όσο για τη Βερντερ...ξέχασέ το το διπλό...γνώμη μου... :birdman:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
το μόνο που με προβληματίζει σ'αυτό το ματς,είναι ότι δεν θυμάμαι να έχασε η Μπόλτον φέτος εκτός έδρας στο ΟΥΕΦΑ... :think:
Όσο για τη Βερντερ...ξέχασέ το το διπλό...γνώμη μου... :birdman:
τα εκτος της ειναι
Rabotnički 1-1
Crvena Zvezda 0-1
Bayern 2-2
Atlético 0-0

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον εγω επαιξα

313.Ζενιτ-Μαρσειγ        Χ
314.Αμβουργο-Λεβερκουζεν 2
316.Αιντοχοφεν-Τοτεναμ   1
324.Πορτσμουθ-Μπερμιγχαμ 2
336.Χεταφε- Μπενφικα     1
Συστημα 3,4,5
Πολλαπλασιαστη 10

Για να δουμε.
Με δικαιωσε η Χεταφε. :grin:

Επισκέπτης
Με δικαιωσε η Χεταφε. :grin:
Γνωστός γκουρού! :grin:
URL]]

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες επειδη το κουρασα πολυ επαιξα
μονα του ουεφα 2 και 2
και μαζι χ2 και τα δυο με πονταρισματα
10
10
30

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Τουλάχιστον τα κατάφερε και  νίκησε η Βέρντερ! :rockon:
Αλλά δεν μας έδωσε το οβεράκι που περίμενε όλος ο κόσμος... :dunno:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Την καλημέρα μου...
Χτες πέρασε τόσο ο άσος της Βέρντερ(πολύ πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το σκορ...το όβερ κανονικά έπρεπε να βγεί απ'το ημίχρονο,αλλά η σούφρα των Σκωτσέζων δεν περιγράφεται!!!ενώ και ο διαιτητής αν έδινε το καταφανέστατο πέναλτυ υπερ της Βέρντερ που έγινε στο 1ο ημίχρονο :tickedoff:θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα...),όσο και ο άσος της Σπόρτιγκ
και πήγαμε πάλι ταμείο :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Καλημέρα ειδικέ! ;)
Μας βγάλανε λίγο την πιστή χθες αλλά τα καταφέρανε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα αδερφέ...είχατε συνέχεια διακοπές ρεύματος???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Όχι στην περιοχή που μένω δεν το έχουνε κόψει καθόλου...αλλά στις περισσότερες περιοχές το κόβουνε για κάποιο διάστημα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Λέω επειδή ήσουν χαμένος χτες.... :rolleyes:
Για τα χτεσινά...το 1-0 της βέρντερ είναι πλασματικό...!!!έπρεπε να είχε ρίξει τουλάχιστον 4 μπαλάκια....
Η Σπόρτιγκ περνούσε και με 0-0 οπότε το χαμηλό σκορ ήταν αναμενόμενο....σημασία έχει ότι πέρασαν :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom