Καλά σου λέει...όχι χοντρός και γκαντέμης σαν κι εσένα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
papacool
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Not bad...βρες και ένα ακόμα για ζευγάρωμα και μπουμπούνα το!!!
Παίζω και εγώ στο betfair. Καλές αποδόσεις έχει. Αλλά αυτό που λέτε "ζευγάρωστο" πώς γίνεται; Εγώ παίζω μονά παιχνίδια.
Επισκέπτης
Αφου κάθεστε και ρωτάτε τον Bull για Γερμανία που σπάνια πέφτει μέσα και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο gatto αυτό, θα κλαίτε τα λεφτά σας!
ταρατσονι εσυ τι βλεπεις δηλαδη στα δικα μου?Αφου κάθεστε και ρωτάτε τον Bull για Γερμανία που σπάνια πέφτει μέσα και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο gatto αυτό, θα κλαίτε τα λεφτά σας!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Αρχισες πάλι τη λάσπη ρε χοντρέ???που θα μου πείς ότι σπάνια πέφτω μέσα...ΟΥΣΤ κοπρίτη...Αφου κάθεστε και ρωτάτε τον Bull για Γερμανία που σπάνια πέφτει μέσα και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο gatto αυτό, θα κλαίτε τα λεφτά σας!
Επισκέπτης
Ελα πες το!ταρατσααααααααααααααααααααααααααααα
εσυ πες τοΕλα πες το!
τι βλεπεις εσυ δηλαδη στα ματσακια μου
Επισκέπτης
Ακόμα δεν έχω δει τίποτα για σήμερα!εσυ πες το
τι βλεπεις εσυ δηλαδη στα ματσακια μου
καλα περιμενω αν δεις κατι ποσταρε το να δουμεΑκόμα δεν έχω δει τίποτα για σήμερα!
πως θα τα παιξεις αυτα βρασιδα? ενα-ενα , συστημα?Για σημερα εγω βλεπω
116. Αζαξιο-Σατορου 1
121. Ανζε-Σενταν Χ
122. Γκινγκαμπ-Ρεμς 1
123.Μονπελιε-Αμιαν Χ
124.Μπουλον-Κλερμον 2
125.Ντιζον-Μπαστια Χ2
126.Τρουα-Μπρεστ 1Χ
133.Νιορ- Χαβρη 2
Βρασιδας ο Γαλλος.
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκεσ ποσ βλεπετε εργοτελη και κπρ?
ρε συ γκαλμπ ειναι τιποτα σιγουρο εκτος απο τους φορους και το θανατο?Ποιος θα μου πεί μια σίγουρη 3άδα 4άδα για Σαββατοκύριακο??? Καίγομαι για φράγκα όχι πολλά λίγα... Ίσα να βγάλω την εκδρομή μου και το εισητήριο που θα πάω γήπεδο με τον ηρακλάκο στο κύπελλο...
εννοώ στάνταρ πράγματα όχι βόμβες και έτσι... Μία νορμάλ 3άδα ή 4άδα να πιάσουμε κανένα 50άρικο Tι μου προτείνεις ???ρε συ γκαλμπ ειναι τιποτα σιγουρο εκτος απο τους φορους και το θανατο?
δεν εχω δει ρε συ του σαββατουεννοώ στάνταρ πράγματα όχι βόμβες και έτσι... Μία νορμάλ 3άδα ή 4άδα να πιάσουμε κανένα 50άρικο Tι μου προτείνεις ???
αυτο που ειδα για σημερα πληρωνει επι 2.35 περιπου
σαλκε και σιβασπορ
Σου έστειλα μαιλ.Όταν μελετήσεις κουπόνι από Σαββατοκύριακο ενημέρωσεδεν εχω δει ρε συ του σαββατου
αυτο που ειδα για σημερα πληρωνει επι 2.35 περιπου
σαλκε και σιβασπορ
οκ σου στελνωΣου έστειλα μαιλ.Όταν μελετήσεις κουπόνι από Σαββατοκύριακο ενημέρωσε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K