alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
την γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.νταντι 1
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
την γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.νταντι 1
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
αν κατσει εκατσε παμε για τα πολλατην γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.
δεν τη βλεπω την μπαοκαραπαμε ρε μπαοκαρα ...
ετσι φιλε ο καθενας κανει τις επιλογες του.εγω πλεον τα ψιλα τα ριχνω στο νετ και τα χοντρα εδω και κατι μηνες οσο κ να με πειτε μαζοχα στον οπαπ.ξερω οτι χανω σε αποδοση αλλα ρε φιλε τα ποσα που παιζω θελω να τα παιρνω οταν κερδιζω πισω ζεστα.χτες εριξα 3000ε στην μαν.γιουν σιγα μην περιμενα 8 μερες να τα παρω.θα τα ειχα ξαναπαιξει.ενω σημερα πηγα πηρα 4050bwin/betoto, interwetten
μακραν οι χειροτερες εταιριες απο αποχη πληρωμης....
8η μερα , προχτες πηρα την εγκριση απο την bwin 8η συνολικα ομως ημερα που εκανα την αιτηση, με τα χαρτια μου στην διαθεση τους
και ακομα ρε πουστη μου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να τον βρισω και εγω εχασε τιποτα αχαστο ο μαλακοπιτουραςare ιβιτς..
το 0-0 ηρθε το αλλο κλεινει ημιχρονο και ολα δειχνουν οτι το χασαεπαιξα στο λαιβ με 1,80 0-0 ημιχρονο τον παοκ
και με 2,40 1 γκολ στο 1ο ημιχρονο στη τσελσυ
Ρε παίδες, ξέρει κανείς από paypal και μπλοκάρισμα λογαριασμου για υπέρβαση ορίων ανάληψης;
ασε ρε εχω παιξει συστηματακιτο 0-0 ηρθε το αλλο κλεινει ημιχρονο και ολα δειχνουν οτι το χασα![]()
Εγώ έχω λογαριασμό στην paypal αλλά δεν μου έχει τύχει να με πλοκάρουν..έχεις κάνει verify τον λογαριασμό?κάποιος με εμπειρία από paypal;;;