alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
την γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.νταντι 1
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
την γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.νταντι 1
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
αν κατσει εκατσε παμε για τα πολλατην γανδη την βλεπω για ασσο αποψε... αλλα και τα υπολοιπα για πολλα ρισκα.
δεν τη βλεπω την μπαοκαραπαμε ρε μπαοκαρα ...
ετσι φιλε ο καθενας κανει τις επιλογες του.εγω πλεον τα ψιλα τα ριχνω στο νετ και τα χοντρα εδω και κατι μηνες οσο κ να με πειτε μαζοχα στον οπαπ.ξερω οτι χανω σε αποδοση αλλα ρε φιλε τα ποσα που παιζω θελω να τα παιρνω οταν κερδιζω πισω ζεστα.χτες εριξα 3000ε στην μαν.γιουν σιγα μην περιμενα 8 μερες να τα παρω.θα τα ειχα ξαναπαιξει.ενω σημερα πηγα πηρα 4050bwin/betoto, interwetten
μακραν οι χειροτερες εταιριες απο αποχη πληρωμης....
8η μερα , προχτες πηρα την εγκριση απο την bwin 8η συνολικα ομως ημερα που εκανα την αιτηση, με τα χαρτια μου στην διαθεση τους
και ακομα ρε πουστη μου....
να τον βρισω και εγω εχασε τιποτα αχαστο ο μαλακοπιτουραςare ιβιτς..
το 0-0 ηρθε το αλλο κλεινει ημιχρονο και ολα δειχνουν οτι το χασαεπαιξα στο λαιβ με 1,80 0-0 ημιχρονο τον παοκ
και με 2,40 1 γκολ στο 1ο ημιχρονο στη τσελσυ
Ρε παίδες, ξέρει κανείς από paypal και μπλοκάρισμα λογαριασμου για υπέρβαση ορίων ανάληψης;
ασε ρε εχω παιξει συστηματακιτο 0-0 ηρθε το αλλο κλεινει ημιχρονο και ολα δειχνουν οτι το χασα
Εγώ έχω λογαριασμό στην paypal αλλά δεν μου έχει τύχει να με πλοκάρουν..έχεις κάνει verify τον λογαριασμό?κάποιος με εμπειρία από paypal;;;