Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Να σοβαρευτουμε και κατοπιν αποτελεσματος να μην λεμε η τσελσι περνουσε και με 0-0 και με 0-1 να εχανε..Ενω πριν ειμασταν τσιμουδια...
Αν αυτό το λες για μένα να σου πω ότι φυσικό είναι να μη λέμε τίποτα πριν,πιος τολμάει να λέει σε τέτοιoυς αγώνες εγώ το βλέπω χ2 και μετά να πάρει και άλλους μαζί του...εγώ μόνο για under το έβλεπα..εννοείτε ότι το πιο  πιθανό ήταν να είχε έρθει ο άσσος αλλά σίγουρα ο άσσος της Ρεαλ ήταν πιο δυνατός και με καλύτερο κίνητρο...όπως είπα και πριν άμα κοιτάγαμε και το πρόγραμμα που έχει η Τσέλσι την Κυριακή σίγουρα θα έβαζε τον καθένα σε σκέψη...φυσικό είναι όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα να σχολιάζουμε τι και πως :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν αυτό το λες για μένα να σου πω ότι φυσικό είναι να μη λέμε τίποτα πριν,πιος τολμάει να λέει σε τέτοιoυς αγώνες εγώ το βλέπω χ2 και μετά να πάρει και άλλους μαζί του...εγώ μόνο για under το έβλεπα..εννοείτε ότι το πιο  πιθανό ήταν να είχε έρθει ο άσσος αλλά σίγουρα ο άσσος της Ρεαλ ήταν πιο δυνατός και με καλύτερο κίνητρο...όπως είπα και πριν άμα κοιτάγαμε και το πρόγραμμα που έχει η Τσέλσι την Κυριακή σίγουρα θα έβαζε τον καθένα σε σκέψη...φυσικό είναι όταν βλέπουμε τα αποτελέσματα να σχολιάζουμε τι και πως :)
Οχι μαν το λεω για ολους μας και για μενα μιλησα γενικα..Οχι συγκεκριμενα.Ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα δεν παιξαμε λαθος..απλα ο ΠΑΟΚ Δεν επαιξε σημερα..Τι να πω ο ΠΑΟΚ ηταν ενα φαντασμα σημερα..Υγεια παιδια..Τουλαχιστον οι πουτανες σημερα στην θεσσαλονικη θα τα κονομισαν :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

κατι επρεπε να σπασει

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
άντε να πώ και εγώ την μαλακία μου...
π.χ. έχουμε αύριο τον αγώνα πόρτο-τσσκα...ο πρώτος αγώνας έληξε με 0-1...δηλαδή η πόρτο περνάει και με ισοπαλία...
συμπέρασμα:αφήνουμε τον αγώνα στην ησυχία του...ούτε 1,ούτε Χ2 ΟΎΤΕ ΤΊΠΟΤΑ...
όσο εύκολα μπορεί να λήξει 3-0 αφού η πόρτο είναι καλύτερη ομάδα,άλλο τόσο εύκολα μπορεί να λήξει και 0-0 ή 1-1 και να περάσει η καλύτερη ομάδα και αυτός που έπαιξε άσσο να πάρει τον πούλο...
τα παραδείγματα πολλά και για τις δύο περιπτώσεις...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Η ψυχολογια καμια φορα.. ειναι το ημισυ του παντος!!..Οταν η μαντσετσερ γιουναιτεντ χανει απο την τελευταια γουλβς τι να πεις..Τα παντα ειναι και θεμα ψυχολογιας..Η λιντς εφερνε οβερ... οπως εμεις αναπνεουμε.. αλλα στον τελευταιο αγωνα της.. το εδιναν ολοι οι ειδικοι οι παντες!! στην ελλαδα οβερ!!... Οι παντες!!... Ολα τα περιοδικα!!.. ολες οι στοιχηματικες εκμομπες!!.. οβερ!!!! και ηρθε 0-0..Ασχετα απο αυτους το εβλεπα και προσωπικα οβερ βγαζοντας τεκμηριομενα στο οβερ με την δικια μου αντιληψη και αισθηση στο οβερ..Και ηρθε 0-0.. :)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μαν παιξαμε λογικα. Τι να πουν στην ασια!!!.. που επαιζαν την μιλαν με το μπαρι και στο χαντικαπ.. και ηρθε 1-1 την κυριακη που μας περασε..Εχω ακουσει οτι στην  ασια πηδανε απο τις ταρατσες και αυτοκτονουν απο τα πονταρισματα που κανουν..Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα..Δεν θα υπηρχαν οι μπουκ..Αν βγαιναν τα ματς..Δεν γνωριζω ουτε εναν να ειναι κερδισμενος απο το στοιχημα ουτε εναν...Παιζω 10 χρονια..Στην συνολικη διαρκεια δεν υπαρχει ουτε ενας..Τωρα πανω απο ολα υγεια..ΥΓ..ο ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ δεν επαιξε καθολου μα καθολου!!..ΥΓ2..Οι ΜΠΟΥΚ ειναι παντα ΠΑΝΤΑ πιο μπροστα απο εμας..Και ειναι ολα εναντιων μας.. Με πρωτα απο ολα τα παθη μας..Δεν θα υπηρχε η βετφαιρ Η ΟΧΥ βετ αν εβγαιναν τα ματς..Τι να πω για σημερα ειμαι σε ενα πρακτορειο του οπαπ που κανει1εκατομμυριο ευρω τζιρο τον χρονο βλεπω εκατονταδες δελτια τι να πω που επαιζαν τον ολυμπιακο βολου χιλιαδες ευρω..Τον ΠΑΟΚ οι 8 στους 10 ασσο αν υυπηρχε κατι σιγουρο δεν θα υπηρχε το στοιχημα.Μετα απο τα αποτελεσματα να κανουμε κριτικη γιατι βγηκε η ρεαλ.. και δεν βγηκε τσελσι..(που ειναι αγγλικια ομαδα ασχετα οτι ο προπονητης ειναι ιταλος) ειναι μαλακια κατοπιν αποτελεσματος..Με τα χριστον προφητες ολοι ειμαστε..Να σοβαρευτουμε και κατοπιν αποτελεσματος να μην λεμε η τσελσι περνουσε και με 0-0 και με 0-1 να εχανε..Ενω πριν ειμασταν τσιμουδια...Ας σοβαρευτουμε ολοι μας.. παιζουμε λεφτα δεν μαλακιζομαστε..Σεβομαι τον κοσμο.. αλλα προπαντων τον εαυτο μου.. οταν παιζω 2 ευρω  και οταν παιζω εκατονταδες ευρω..
ας σοβαρευτουμε λοιπον.δεν γινεται ενα πρακτορειο που κανει 1εκατ.ευρω τζιρο το χρονο να παιζονται σε ενα μονο ματς σε μια μερα χιλιαδες ευρω οπως λες.αν ηταν ετσι θα εκανε πολλα μα πολλα περισσοτερα ;) ;)και χρηστο καθε φορα που προτεινεις κατι λες το επαιξα τοσο....το πολυ που διαβαζω ειναι ως 10ε.οποτε μη μιλαμε για εκατονταδες ευρω.εκτος αν πονταρεις τοσα σε ματς που δεν μας προτεινεις.ας σοβαρευτουμε.καλοπροαιρετα τα λεω...οκ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ας σοβαρευτουμε λοιπον.δεν γινεται ενα πρακτορειο που κανει 1εκατ.ευρω τζιρο το χρονο να παιζονται σε ενα μονο ματς σε μια μερα χιλιαδες ευρω οπως λες.αν ηταν ετσι θα εκανε πολλα μα πολλα περισσοτερα ;) ;)και χρηστο καθε φορα που προτεινεις κατι λες το επαιξα τοσο....το πολυ που διαβαζω ειναι ως 10ε.οποτε μη μιλαμε για εκατονταδες ευρω.εκτος αν πονταρεις τοσα σε ματς που δεν μας προτεινεις.ας σοβαρευτουμε.καλοπροαιρετα τα λεω...οκ?
Μαν εχεις το δικαιωμα να λες την αποψη σου σε σεβομαι..Δεν θα σου αλαξω γνωμη..Το αν μπορω να παιξω 10 ευρω 100 η 1000 ειναι κατι καθαρα προσωπικο..Το αν ειμαι σε ενα προποτζηδικο που κανει 1 εκατομμυριο ευρω τζιρο και παιζουν χιλιαδες ευρω σε ενα ματς δεν ειναι δικο μου προβλημα..Το θεμα ειναι να ειμαστε αληθινοι εδω μεσα γιατι παιζονται λεφτα..Εδω μεσα ο καθενας κρινεται..Τα λογια ειναι γραφτα.. :)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
να απαντήσω εγώ για τον Χρήστο;;;
όταν η ''στοιχηματική'' αξιοπιστία ενός αγώνα δεν είναι μεγάλη πόσα να ποντάρεις;;;
10ευρώ και πολλά είναι...
όταν όμως παίζει ηρακλής-ξάνθη τελευταία αγωνιστική και η ξάνθη με νίκη σώνεται...ΝΑΙ...εκεί θα ποντάρω 1000...
όποιος καταλαβαίνει την διαφορά και τί είναι στοίχημα...καταλαβαίνει...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μαν εχεις το δικαιωμα να λες την αποψη σου σε σεβομαι..Δεν θα σου αλαξω γνωμη..Το αν μπορω να παιξω 10 ευρω 100 η 1000 ειναι κατι καθαρα προσωπικο..Το αν ειμαι σε ενα προποτζηδικο που κανει 1 εκατομμυριο ευρω τζιρο και παιζουν χιλιαδες ευρω σε ενα ματς δεν ειναι δικο μου προβλημα..Το θεμα ειναι να ειμαστε αληθινοι εδω μεσα γιατι παιζονται λεφτα..Εδω μεσα ο καθενας κρινεται..Τα λογια ειναι γραφτα.. :)
το μονο σιγουρο ειναι αυτο.οτι παιζουμε λεφτα.καλο βραδυ ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μαγκες εγω παιζω οσα αντεχει η τσεπη μου... αλλες φορες μπορει να παιξω 2,5 ευρω και αλλες μπορει να παιξω 50 ευρω... παραπανω δεν παιζω ποτε. Απο την ημερα που αρχισα να παιζω στοιχημα (και να το καταλαβαινω) δεν ειμαι ουτε κερδισμενος αλλα ουτε και χαμενος... ποτε θα κερδισω και θα τα αρπαξω χοντρα,ποτε θα βγαλω κανα μεροκαματο και ποτε θα χασω 2-3 μεροκαματα. Ετσι ειναι το στοιχημα,ο καθενας μας εδω ας λεει τις προβλεψεις του και το ποσα θα πονταρει ας το κρατησει για τον εαυτο του...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
να απαντήσω εγώ για τον Χρήστο;;;
όταν η ''στοιχηματική'' αξιοπιστία ενός αγώνα δεν είναι μεγάλη πόσα να ποντάρεις;;;
10ευρώ και πολλά είναι...
όταν όμως παίζει ηρακλής-ξάνθη τελευταία αγωνιστική και η ξάνθη με νίκη σώνεται...ΝΑΙ...εκεί θα ποντάρω 1000...
όποιος καταλαβαίνει την διαφορά και τί είναι στοίχημα...καταλαβαίνει...
δλδ ας πουμε οτι παιζει μπαρτσελονα-αρσεναλ κ η μπαρτσα περναει μονο με νικη αλλα θελει να περασει και η αρσεναλ τι να κανουμε?δεν εχει στοιχηματικη αξιοπιστια το πονταρισμα στην μπαρτσα?επειδη ενδιαφερονται και οι 2??

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δλδ ας πουμε οτι παιζει μπαρτσελονα-αρσεναλ κ η μπαρτσα περναει μονο με νικη αλλα θελει να περασει και η αρσεναλ τι να κανουμε?δεν εχει στοιχηματικη αξιοπιστια το πονταρισμα στην μπαρτσα?επειδη ενδιαφερονται και οι 2??
προσωπικά δεν έβαλα και ούτε πρόκειται να βάλω ούτε 1 ευρώ σε τέτοιου είδους αγώνες...
και ας το έχω βρεί κάτω το ευρώ αυτό...δηλαδή το μπάρτσα-άρσεναλ το δίνανε 1.25...
το μπάρτσα-χετάφε πόσο έπρεπε να το δώσουν...1.0000000001;;;
το παιχνίδι αυτό βασίζεται (για τους παίκτες) στις στοιχηματικές ευκαιρίες...
βέβαια αυτό είναι τελείως υποκειμενικό...τί εννοεί ο καθένας στοιχηματική ευκαιρία...
και κρίνει το σκεπτικό του και το παίξιμό του σε βάθος χρόνου...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια εχω αναφερει καλος η κακος οτι ειμαι <εθισμενος> στον στοιχηματικο τζογο με το ποδοσφαιρο.Ολοι οι φιλοι κολιτοι μου..Ειναι ακρως τζογαδοροι.. στα παντα.. απο καζινο.. στοιχημα.. σε οτιδηποτε!!!!..Ενας κολλητος μου εχει προποτζηδικο.. που γαμαει και δερνει :)..Δεν ειμαι.. (προσπαθω να μην ειμαι κωλοπαιδο)..Εφοσον σκεφτομαι.. και προσπαθω να μην ειμαι κωλοπαιδο.. και εχω <αρρωστια> με τον τζογο.. Οι πλουσιοι που παιζουν στοιχημα..Δεν εχουν λογο να μην μου δειξουν.. τι επαιξαν.. εφοσον ειναι επιτυχημενοι επαγγελαματιες!! Γιατι να κρυψουν σε ενα <αρωστακι> με αυτους.. τα ποσα που παιζουν.. σε ενα κοινο ενδιαφερον.. και για μενα.. και για αυτους..Ασχετα και το οτι οι απατεωνες που ξερω και παιζουν χιλιαδες ευρω στο παρανομο και μη μου δειχνουν τι παιζουν..Εδω δεν θελω να το παιξω μαγκας.. ουτε τιποτα αλλο.. απλα να μοιραζομαι την <αρρωστια μας>.. Που συγκεκριμενα ειναι το ποδοσφαιρικο στοιχημα :)..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα Η τβεντε εκανε 3 ευκαιριες και εβαλε 3 γκολ οποτε ζενιτ -τβεντε κωλοφαρδη γκολ-γκολ.Σπαρτακ Μοσχας ΑΓΙΑΞ 2πλο θεωρω οτι ειναι καλυτερη ομαδα, απο την σπαρτακ μοσχας βαλε φανελα κτλ κτλ λιγο φορμα επαιξε καλυτερα απο την σπαρτακ ειχε περισοτερες ευκαιριες η σπαρτακ μια ευκαιρια ευτυχισε να βαλει το γκολ,     Παρισεν ζερμεν- Μπενφικα οβερ Πηστευω θα ανοιχτη η παρι η μπενφικα σκοραρει εντος εκτος κε επιταυτα το βλεπω σαν το καλητερο οβερ σημερα..Καλα κερδη σε ολους..ΥΓ.. Τα επαιξα στον οπαπ 30 ευρω..

Επισκέπτης
Βασικα για σημερα, Ζενιτ, Σιτι, Παρι και Λιβερπουλ τα βλεπω 1
Με προβληματιζουν Αγιαξ και Αιτχοβεν :think:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
αν και δεν το συνηθίζω...
στο σημερινό κουπόνι η αξία βρίσκεται στο Ζενίτ-Τβέντε...
το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι ήταν μαγική εικόνα...για όσους δεν το είδαν...
οπότε:το νορμάλ ποντάρισμα στο ματς αυτό είναι 1 ημίχρονο, 1 ημ.-1 τελικό και τέλος σκοράκια 3-0,4-0,5-1...
το 1 τελικό να πώ την αλήθεια το φοβάμαι λίγο γιατί αν είναι 2-0 στο 85' και έχουν βγεί όλοι μπροστά για το τρίτο,μην φάνε κανένα στην κόντρα και το παρατήσουν μετά,οπότε εύκολα γίνεται το 2-2...
επίσης και πρόκριση Ζενίτ γύρο στο 8 απόδοση...
όταν μιλάω για value bet πολλές φορές αυτά εννοώ...
φυσικά αυτά για όσους πιστεύουν ότι η Ζενίτ είναι καλύτερη ομάδα από την Τβέντε...
καλή μας επιτυχία...

να συμπληρώσω ότι η λογική του πονταρίσματος στην Ζενίτ είναι ότι η καλύτερη ομάδα έχει να ανατρέψει ένα μεγάλο σκορ,οπότε μπαίνει δυνατά από το πρώτο λεπτό να πετύχει γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται...

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
αγιαξ οβερ
μαντσεστερ 1
λιβερπουλ  1

Stories