Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ο  kokolongos που ειναι???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να σας πω ρε παιδια...

επειδη τον τελευταιο καιρο με παει αρκετα το αθλημα,

παιζω μεχρι 50 ευρω και βγαζω το πολυ 3 φορες δλδ 150 ευρω, εχω βγαλει αρκετες φορες μεροκαματο...

λεω τα ποσα διοτη με πιανει το αγχος.....

εχτες με την μαντσεστερ μου εφυγε η ψυχη και ηθελα μια ωρα να ηρεμσω....

κανει καλο αυτο ??

πως μπορω να το αντιπετοπισω αυτο?? αντιστρεσ κανεις??

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
βλεπει κανεις τον μπεο ... το βαζει στο β ?

Επισκέπτης
Χτες σταθηκα ατυχος. Παιζω Ματζεστερ 2-1 σκορ. Ιντερ 2-2 σκορ. Την Κρουλι 1 και τη Ρεηθ Ροβερς 1, Χ 4,5 ευρω θα παντελονιαζα 992 ευρακια. Μου τα χαλασε ομως το 3ο γκολ της Ιντερ.

Σημερα επαιξα
Ολυμπιακο Βολου 1
Παοκ        1
Ρεαλ        1
Τσελσι      1/1 ημηχ.τελικο
Αμπερντιν   1
Ινβερνες    Χ

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
να σας πω ρε παιδια...

επειδη τον τελευταιο καιρο με παει αρκετα το αθλημα,

παιζω μεχρι 50 ευρω και βγαζω το πολυ 3 φορες δλδ 150 ευρω, εχω βγαλει αρκετες φορες μεροκαματο...

λεω τα ποσα διοτη με πιανει το αγχος.....

εχτες με την μαντσεστερ μου εφυγε η ψυχη και ηθελα μια ωρα να ηρεμσω....

κανει καλο αυτο ??

πως μπορω να το αντιπετοπισω αυτο?? αντιστρεσ κανεις??
:2funny: :2funny: :2funny:παρομοιως τι ειναι αυτο ρε πουστη μου.νυχια δεν μου μεινανε.σηκωνα καρεκλες κ τις εκανα βολτες :2funny: :2funny:χτυπουσα τραπεζια.ντουβαρια.τι να κανω?ηταν αρκετα χοντρο το πονταρισμα.οπως ειχα γραψει κ σε προηγουμενο ποστ προτιμω 1 μαντσεστερ απο τον 1 της ρεαλ και τα εσπρωξα εκει πανω.παντως απο ενα σημειο κ μετα μου λει καποιος πως οριζεται η μαγικη εικονα??και του λεω ως βαρια φανελα κ ως μεγαλη ομαδα.τα ξεχασες??τα ιδια δεν εκανε κ το σαββατο στο κυπελλο με την αρσεναλ??

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μαλλον το οτι ειμαι πολυ αρχαριος στο να παιζω τετοια ποσα...

ξερεις ειμουν ο τυπος που επεζε εως 10 ευρω....

παντως καλα ειναι να αυξανεις σταδιακα το πονταρισμα σου ... το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε ... σκεψου να χασεις ( φτου φτου ) εστω και μια φορα ... με ρεγουλο . πονταρεις οσα αντεχεις να χασεις ... κανονας ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:2funny: :2funny: :2funny:παρομοιως τι ειναι αυτο ρε πουστη μου.νυχια δεν μου μεινανε.σηκωνα καρεκλες κ τις εκανα βολτες :2funny: :2funny:χτυπουσα τραπεζια.ντουβαρια.τι να κανω?ηταν αρκετα χοντρο το πονταρισμα.οπως ειχα γραψει κ σε προηγουμενο ποστ προτιμω 1 μαντσεστερ απο τον 1 της ρεαλ και τα εσπρωξα εκει πανω.παντως απο ενα σημειο κ μετα μου λει καποιος πως οριζεται η μαγικη εικονα??και του λεω ως βαρια φανελα κ ως μεγαλη ομαδα.τα ξεχασες??τα ιδια δεν εκανε κ το σαββατο στο κυπελλο με την αρσεναλ??

καλα που μου θυμησες να μην παιξω την ρεαλ...

θα ριξω στην τσελσυ    ;) ;) ;) ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παντως καλα ειναι να αυξανεις σταδιακα το πονταρισμα σου ... το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε ... σκεψου να χασεις ( φτου φτου ) εστω και μια φορα ... με ρεγουλο . πονταρεις οσα αντεχεις να χασεις ... κανονας ...

μεχρι 50... και οταν μπορει να εχω μαζεψει καποια χρηματα... σκαω και 100......

;) ;) ;)

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
καλα που μου θυμησες να μην παιξω την ρεαλ...

θα ριξω στην τσελσυ     ;) ;) ;) ;)
να μην παρεξηγηθω.δεν λεω μην παιζεται ρεαλ.απλα επειδη θα εκανα μεγαλο πονταρισμα ειπα προτιμω μαν γιουν.και ο λογος ηταν αυτο που εγραψα
_____________________________________________________________________________________________
« Απάντηση #21527 στις: χθες στις 11:37
λοιπον να κανουμε μια αναλυση για τα 2 καυτα φαβορι του διημερου.μαντσεστερ και ρεαλ.οι αποδοσεις ειναι λιγο πιο ψηλα ο ασσος της μαντσεστερ.και το ερωτημα ειναι το εξης.τα δινουν ετσι γιατι θεωρουν την ρεαλ καλυτερη απο την μαντσεστερ η γιατι θεωρουν την λυων χειροτερη απο την μαρσειγ???την ιδια ερωτηση πρεπει να κανουμε κ στον εαυτο μας.εγω προσωπικα θεωρω την μαντσεστερ καλυτερο φαβορι.και το επιχειρημα μου ειναι το εξης.η μαντσεστερ στην ισοπαλια εχει ενα περιθωρειο λαθους δλδ το 0-0 που οδηγει στην παραταση.η ρεαλ εχει 2 περιθωρεια λαθους στην ισοπαλια 0-0 που προκρινεται και 1-1 που παει παραταση.βεβαια εννοειται οτι καμια ομαδα δεν πηγαινει για την ισοπαλια.αλλα αν το παιχνιδι ειναι π.χ. στο 80 και δεν βγαινει σε κανεναν θα ρισκαρουν???και οι 2 πολυ δυνατες εδρες η ρεαλ ολα νικες και η μαντσεστερ σχεδον στα ιδια με το εντυπωσιακο οτι πετυχαινει στην εδρα της το λιγοτερο 2 γκολ ανα αγωνα.προσοχη κ  καλη εμπνευση

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
έριξα κάτι ψιλά για anytime scorer benzema και ronaldo και άσο τον παοκ ! άντε να δούμε !!! καλά κέρδη σε όλους τους συναγωνιστές!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
bwin/betoto, interwetten

μακραν οι χειροτερες εταιριες απο αποχη πληρωμης....

8η μερα , προχτες πηρα την εγκριση απο την bwin 8η συνολικα ομως ημερα που εκανα την αιτηση, με τα χαρτια μου στην διαθεση τους

και ακομα ρε πουστη μου....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γαμω τον ολυμπιακο βολου... το ειχα ριξει ασσο σε ενα και οβερ σε αλλο... γαμηθηκε ο διας και ο καριολης ο μπεος...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
νταντι 1
γανδη χ