You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.877
- Πόντοι
- 6.035
μονο το πρωτο την αναν επαιξαΤα δυο αναβληθηκαν, τα αλλα δυο περασαν.
Baros, τα επαιξες?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
να σας πω ρε παιδια...
επειδη τον τελευταιο καιρο με παει αρκετα το αθλημα,
παιζω μεχρι 50 ευρω και βγαζω το πολυ 3 φορες δλδ 150 ευρω, εχω βγαλει αρκετες φορες μεροκαματο...
λεω τα ποσα διοτη με πιανει το αγχος.....
εχτες με την μαντσεστερ μου εφυγε η ψυχη και ηθελα μια ωρα να ηρεμσω....
κανει καλο αυτο ??
πως μπορω να το αντιπετοπισω αυτο?? αντιστρεσ κανεις??
παιζω μεχρι 50 ευρω και βγαζω το πολυ 3 φορες δλδ 150 ευρω, εχω βγαλει αρκετες φορες μεροκαματο...
κανει καλο αυτο ??
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω το εχω συνηθισει ...![]()
ειναι μαλλον το οτι ειμαι πολυ αρχαριος στο να παιζω τετοια ποσα...
ξερεις ειμουν ο τυπος που επεζε εως 10 ευρω....
Επισκέπτης
Χτες σταθηκα ατυχος. Παιζω Ματζεστερ 2-1 σκορ. Ιντερ 2-2 σκορ. Την Κρουλι 1 και τη Ρεηθ Ροβερς 1, Χ 4,5 ευρω θα παντελονιαζα 992 ευρακια. Μου τα χαλασε ομως το 3ο γκολ της Ιντερ.
Σημερα επαιξα
Ολυμπιακο Βολου 1
Παοκ 1
Ρεαλ 1
Τσελσι 1/1 ημηχ.τελικο
Αμπερντιν 1
Ινβερνες Χ
Σημερα επαιξα
Ολυμπιακο Βολου 1
Παοκ 1
Ρεαλ 1
Τσελσι 1/1 ημηχ.τελικο
Αμπερντιν 1
Ινβερνες Χ
να σας πω ρε παιδια...
κανει καλο αυτο ??
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ειναι μαλλον το οτι ειμαι πολυ αρχαριος στο να παιζω τετοια ποσα...
ξερεις ειμουν ο τυπος που επεζε εως 10 ευρω....
παντως καλα ειναι να αυξανεις σταδιακα το πονταρισμα σου ... το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε ... σκεψου να χασεις ( φτου φτου ) εστω και μια φορα ... με ρεγουλο . πονταρεις οσα αντεχεις να χασεις ... κανονας ...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
![]()
![]()
παρομοιως τι ειναι αυτο ρε πουστη μου.νυχια δεν μου μεινανε.σηκωνα καρεκλες κ τις εκανα βολτες
![]()
χτυπουσα τραπεζια.ντουβαρια.τι να κανω?ηταν αρκετα χοντρο το πονταρισμα.οπως ειχα γραψει κ σε προηγουμενο ποστ προτιμω 1 μαντσεστερ απο τον 1 της ρεαλ και τα εσπρωξα εκει πανω.παντως απο ενα σημειο κ μετα μου λει καποιος πως οριζεται η μαγικη εικονα??και του λεω ως βαρια φανελα κ ως μεγαλη ομαδα.τα ξεχασες??τα ιδια δεν εκανε κ το σαββατο στο κυπελλο με την αρσεναλ??
καλα που μου θυμησες να μην παιξω την ρεαλ...
θα ριξω στην τσελσυ ;) ;) ;) ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
παντως καλα ειναι να αυξανεις σταδιακα το πονταρισμα σου ... το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε ... σκεψου να χασεις ( φτου φτου ) εστω και μια φορα ... με ρεγουλο . πονταρεις οσα αντεχεις να χασεις ... κανονας ...
μεχρι 50... και οταν μπορει να εχω μαζεψει καποια χρηματα... σκαω και 100......
;) ;) ;)
να μην παρεξηγηθω.δεν λεω μην παιζεται ρεαλ.απλα επειδη θα εκανα μεγαλο πονταρισμα ειπα προτιμω μαν γιουν.και ο λογος ηταν αυτο που εγραψακαλα που μου θυμησες να μην παιξω την ρεαλ...
θα ριξω στην τσελσυ ;) ;) ;) ;)
_____________________________________________________________________________________________
« Απάντηση #21527 στις: χθες στις 11:37
λοιπον να κανουμε μια αναλυση για τα 2 καυτα φαβορι του διημερου.μαντσεστερ και ρεαλ.οι αποδοσεις ειναι λιγο πιο ψηλα ο ασσος της μαντσεστερ.και το ερωτημα ειναι το εξης.τα δινουν ετσι γιατι θεωρουν την ρεαλ καλυτερη απο την μαντσεστερ η γιατι θεωρουν την λυων χειροτερη απο την μαρσειγ???την ιδια ερωτηση πρεπει να κανουμε κ στον εαυτο μας.εγω προσωπικα θεωρω την μαντσεστερ καλυτερο φαβορι.και το επιχειρημα μου ειναι το εξης.η μαντσεστερ στην ισοπαλια εχει ενα περιθωρειο λαθους δλδ το 0-0 που οδηγει στην παραταση.η ρεαλ εχει 2 περιθωρεια λαθους στην ισοπαλια 0-0 που προκρινεται και 1-1 που παει παραταση.βεβαια εννοειται οτι καμια ομαδα δεν πηγαινει για την ισοπαλια.αλλα αν το παιχνιδι ειναι π.χ. στο 80 και δεν βγαινει σε κανεναν θα ρισκαρουν???και οι 2 πολυ δυνατες εδρες η ρεαλ ολα νικες και η μαντσεστερ σχεδον στα ιδια με το εντυπωσιακο οτι πετυχαινει στην εδρα της το λιγοτερο 2 γκολ ανα αγωνα.προσοχη κ καλη εμπνευση
Επισκέπτης
Εκαψε μερικους ο Βολος ε?
Ενας απο τους μερικους κι εγω. Δεν πειραζει. Φευγω να χωσω κανα 6ευρω σε σκορ.
Παοκ - Αεκ 2-1
Τσελσι - Κοπενχαγη 3-0
και Ινβερνες - Σελτικ Χ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
bwin/betoto, interwetten
μακραν οι χειροτερες εταιριες απο αποχη πληρωμης....
8η μερα , προχτες πηρα την εγκριση απο την bwin 8η συνολικα ομως ημερα που εκανα την αιτηση, με τα χαρτια μου στην διαθεση τους
και ακομα ρε πουστη μου....
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
μακραν οι χειροτερες εταιριες απο αποχη πληρωμης....
8η μερα , προχτες πηρα την εγκριση απο την bwin 8η συνολικα ομως ημερα που εκανα την αιτηση, με τα χαρτια μου στην διαθεση τους
και ακομα ρε πουστη μου....
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
νταντι 1
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
γανδη χ
αεκ 2
αγιαξ 2
βιγιαρεαλ χ
ρειτζερς χ
3-4-5-6
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.877
- Πόντοι
- 6.035
Γαμω τον ολυμπιακο βολου... το ειχα ριξει ασσο σε ενα και οβερ σε αλλο... γαηθηκε ο διας και ο καριολης ο μπεος...
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 38K