Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kaλημερα. ΠΑΟΚ 1 (ΑΣΣΟ) το δυνατοτερο πονταρισμα μου φετος το επαιξα στον οπαπ.καλα κερδη σε ολους..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ολυμπιακο-αεκ

τι βλεπετε?        :think: :think: :think:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Liberog, σε αυτο ειδικα το επιπεδο, απο ο,τι ειδες, ολα γινονται, εσυ που εβλεπες το ματς, δεν μπορουσες να καταλαβεις οτι μπορει να την πατησει η Μπαγερν?
Φετος ποσες φορες την εχει πατησει?
Θυμασαι το 0-2 στην Κολωνια?
Αυτο που ελεγα στον φιλο, ηταν ο κανονας της ευρωπης που επαληθευεται τις περισσοτερες φορες, που λεει οτι οταν προηγηθει στο πρωταθλημα νικη του φαβορι (στον επερχομενο αγωνα της ευρωπης) και γκελα του αουτσαιντερ, το αουτσαιντερ, συνηθως περναει ή νικαει...
Απλα, αυτος ο κανονας επιβεβαιωθηκε για αλλη μια φορα....
φίλε ζαν τα έχουμε ξαναπεί νομίζω...δεν παίζω ποτέ αουτσάϊντερ και αυτό δεν έχει σχέση με τις αποδόσεις βέβαια αλλά πως κρίνω εγώ τις αποδόσεις...
μπορεί να έχουμε διαφορετική αντίληψη του στοιχήματος αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος...
όνειρό μου,ουτοπία βέβαια αλλά λέμε τώρα,είναι να κλείσει ένας μπουκ γιατί πλήρωσε τους πάντες...
οπότε όπως μπορεί ο καθένας καλύτερα...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
αυτα μην τα πολυπιστευεις.πολλες φορες το κανουν για να διμιουργησουν ρευμα.π.χ.προχτες εβλεπα ενα παιχνιδι ειχε αρκετο τζιρο σε αντερ/οβερ και ηταν μοιρασμενα τα πονταρισματα.κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι το ματς φαινοταν καραοβερ.ξαφνικα 10 λεπτα πριν το ματς ο τζιρος του οβερ εκτιναχτηκε στο 87% του πονταρισματος.μην τρωτε παπα...
ενταξει??????το δημιουργησε η betfair ο ρευμα υπερ της μπαγερν????τον φαγατε τον παπα????δεν γαμιουνται λεω εγω που θα μας πουν οτι ο ασσος της μπαγερν ειχε διπλασιο τζιρο απο τον ασσο της μαντσεστερ????οπως την προηγουμενη εβδομαδα.ειχαν βγαλει 10 λεπτα πριν το ματς οτι ο ασσος της σαχταρ ειχε διπλασιο τζιρο απο τον ασσο της μπαρτσελονα ασχετα αν βγηκαν κ τα δυο.αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε τετοιο πραγμα??? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ενταξει??????το δημιουργησε η betfair ο ρευμα υπερ της μπαγερν????τον φαγατε τον παπα????δεν γαμιουνται λεω εγω που θα μας πουν οτι ο ασσος της μπαγερν ειχε διπλασιο τζιρο απο τον ασσο της μαντσεστερ????οπως την προηγουμενη εβδομαδα.ειχαν βγαλει 10 λεπτα πριν το ματς οτι ο ασσος της σαχταρ ειχε διπλασιο τζιρο απο τον ασσο της μπαρτσελονα ασχετα αν βγηκαν κ τα δυο.αλλα ειναι δυνατον να πιστευετε τετοιο πραγμα??? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
δηλαδή τί εννοείς;;; :think: :think: :think:
ότι φούσκωσαν ψεύτικα τον ποντάρισμα στον άσσο για να ψαρώσει ο κόσμος και να βάλει τα λεφτά του στον άσσο...ενώ αυτοί είχαν στήσει το παιχνίδι για Χ2;;; :think: :think: :think:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Μη ξεχνάς και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν τους τζίρους..πχ:
-Pay (bet) per view..Πολλοί παίζουν στοίχημα για να δουν τον αγώνα. Και σήμερα όλοι θα έβλεπαν μπαγιερν.
-Trading.Άλλα περιθώρια σου δίνει μια απόδοση 2,1 και άλλα το 1,45 για trading.

Τα παραπάνω για τους τζίρους ανα παιχνίδι.Τώρα για τους τζίρους ανα σήμειο, για να παίξει κάποιος υπερ τη μπάγιερν, κάποιος άλλος την παίζει κατά. Και λογικό είναι σε παιχνίδια με φαβορί, να παίζουν όλοι αν θα βγει ή δεν θα βγει το φαβορί (back-lay). Δλδ αν το βλέπεις χ2, θα παίξεις κόντρα το φαβορί, δεν θα σπάσεις το ποντάρισμα στο χ και στο 2.

Το ερώτημα είναι ένα...Σε κανονικούς αγώνες (ούτε στημένους, ούτε με μικρό τζίρο) γίνονται κάτι "χτυπήματα" λίγο πριν την έναρξη..Ποιος σπρώχνει το χρήμα;;Οι μπουκ για κάλυψη για το παιχνίδι που έχουν πάρει, μεγαλοπαίκτες, πολλοί μικροπαίκτες; Αν καταλάβουμε αυτό, θα καταλάβουμε πολλά...

Καληνυχτώ...

Λίγο η Ίπσουιτς, πολύ η Μπάγιερν, με έριξαν...

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ερώτημα είναι ένα...Σε κανονικούς αγώνες (ούτε στημένους, ούτε με μικρό τζίρο) γίνονται κάτι "χτυπήματα" λίγο πριν την έναρξη..Ποιος σπρώχνει το χρήμα;;Οι μπουκ για κάλυψη για το παιχνίδι που έχουν πάρει, μεγαλοπαίκτες, πολλοί μικροπαίκτες; Αν καταλάβουμε αυτό, θα καταλάβουμε πολλά...

Καληνυχτώ...
αυτό ακριβώς το ερώτημα έχω και εγώ εδώ και χρόνια...
αν μάθουμε αυτό δεν θα καταλάβουμε πολλά... απλά...θα τους σκίσουμε...
οπότε δεν θα το μάθουμε ποτέ...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Μη ξεχνάς και άλλους παράγοντες που διαμορφώνουν τους τζίρους..πχ:
-Pay (bet) per view..Πολλοί παίζουν στοίχημα για να δουν τον αγώνα. Και σήμερα όλοι θα έβλεπαν μπαγιερν.
-Trading.Άλλα περιθώρια σου δίνει μια απόδοση 2,1 και άλλα το 1,45 για trading.

Τα παραπάνω για τους τζίρους ανα παιχνίδι.Τώρα για τους τζίρους ανα σήμειο, για να παίξει κάποιος υπερ τη μπάγιερν, κάποιος άλλος την παίζει κατά. Και λογικό είναι σε παιχνίδια με φαβορί, να παίζουν όλοι αν θα βγει ή δεν θα βγει το φαβορί (back-lay). Δλδ αν το βλέπεις χ2, θα παίξεις κόντρα το φαβορί, δεν θα σπάσεις το ποντάρισμα στο χ και στο 2.

Καληνυχτώ...

Λίγο η Ίπσουιτς, πολύ η Μπάγιερν, με έριξαν...
συμφωνω και τα γνωριζω αυτα.αλλα δεν μπορει να ειναι δυνατον αυτο που ειπα για την περασμενη εβδομαδα οτι δλδ η μπαρτσελονα που ηθελε μονο νικη να εχει μικροτερο τζιρο κατα το ημισυ απο την σαχταρ η οποια προκρινοταν κ με ηττα μεχρι ενα γκολ κ με ισοπαλια.οσο για το αλλο οι επαγγελματιες μεγαλοπαικτες και οι traders.ας πουμε οτι πολλοι μεγαλοπρακτορες του οπαπ κανουν trading παιζοντας μονοπαικτο στον οπαπ κ εχοντας εξασφαλισμενη προμηθεια 8% παιζουν στο ιντερνετ το αντιθετο η αγοραζουν στο ανταλλακτηριο εχοντας σιγουρο κερδος οτι και να γινει ;) ;)

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ayto de
φίλε ζαν τα έχουμε ξαναπεί νομίζω...δεν παίζω ποτέ αουτσάϊντερ και αυτό δεν έχει σχέση με τις αποδόσεις βέβαια αλλά πως κρίνω εγώ τις αποδόσεις...
μπορεί να έχουμε διαφορετική αντίληψη του στοιχήματος αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος...
όνειρό μου,ουτοπία βέβαια αλλά λέμε τώρα,είναι να κλείσει ένας μπουκ γιατί πλήρωσε τους πάντες...
οπότε όπως μπορεί ο καθένας καλύτερα...
Αυτο δε γινεται, γιατι ο μπουκ ειναι παντα πιο μπροστα...
Επισης, σε πολλες περιπτωσεις, αουτσαιντερ δεν υπαρχει, το αουτσαιντερ ειναι εικονικο και το δημιουργουν οι φημες, οι παραδοσεις και φυσικα οι δημοσιογραφοι και οι μπουκς πολλες φορες, βεβαιως-βεβαιως...
ΣΤην περιπτωση του αποψινου αγωνα το ηξερες αυτο?
Η Ιντερ, δεν εχει χασει ποτε απο τη Μπαγερν στην Γερμανια!!!!
Εγω παντως βασιστηκα σε αυτα που ειδα και απο αυτα που εχω δει φετος απο την Μπαγερν...
Σουπερ αναξιοπιστη ομαδα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυριο πιστευω πως ειναι ωρα για εκδικηση για την ρεαλ..............

επεισς ασσο η τσελσι και μην λετε μαλακιες θα το αφησει χ κλπ, δεν ειναι πρωταθλημα..

καθε νικη στο τσαμπιονς λιγκ ειναι χρημα για αυτους....

πιστευω σε ενα σκορ  1-0  , 2-0....

kingdragon88

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
3 στα 4 σημερα, 2 στα 3 χτες... (πορνη χεταφε στο 94  :headbang: )
τιποτα καλο για αυριο? τι λετε για under στο βολος-ατρομητος και την αμπερντιν?

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τον βόλο αν και τον έβλεπα άσσο,λόγω όλων αυτών που γίνονται με τον μπέο,δεν τον ακουμπάω...
γκολ-γκολ και over ίσως... :think:

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ σήμερα μετά απο πολύ σκέψη θα παίξω τη Ρεαλ με χάντικαπ -1 σε απόδοση 1,52 μονό αποδεκτό...αν κερδίσει μ διαφορά 2 ή περισσότερα τέρματα κερδίζω όλο το ποσό, αν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά το ποντάρισμα επιστρέφεται και με ισοπαλία ή ήττα χάνω
το άλλο παιχνίδι του champions league το βλέπω για under σε καλή απόδοση 2.25 αλλα δεν το ακουμπάω

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για σημερα χαλαρο πονταρισμα στα δυο οβερ του τσουλου, ισως και κανα ψιλο στον ασσο της Γανδης.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Τσουλου 2 ασσοι ισως και στο ημιχρονο για την Τσελσι.Ελλαδα νικη για βολο και αντερ οι δικεφαλοι.Αντε να δουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom