Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ποσα χανεις το 3ημεο π-σ-κ;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φαση η μπαγερν ριμπερι

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ baros έχω μια πρόταση...
κάνε κανά μήνα αποχή από το παρόν θρεντ...στοίχημα παίζε κανονικά,απλά μην ποστάρεις εδώ...
έτσι για να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα...
έλεος πια...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
γαμημενη μπαγερν :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
κάνε κανά μήνα αποχή από το παρόν θρεντ...στοίχημα παίζε κανονικά,απλά μην ποστάρεις εδώ...
έλεος πια...
λες να μου φερνει γρουσουζια το παρον θρεντ :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
έλεος πια...
:2funny: :2funny: :2funny:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.598
Πόντοι
6.495
Εφυγαν Μπετις και Θελτα για αυριο..
Μηδενισαμε λογ/σμο..
Και ησυχασαμε...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.Ερχεται ενας κολιτος σημερα το μεσημερι.. μου λεει θα χασετε..Του λεω δεν εχω καλο προαισθημα για τον ΠΑΟΚ..(ειμαι φολα ΠΑΟΚ.. Αλλα αλλο τα λεφτα.. οταν με ρωτανε πρεπει να πω την γνωμη μου.. οσο πιο αντικειμενικα.)Του λεω δεν ξερω ρε συ αντερ το βλεπω..Μου λεει θα το παιξω 1 <ασσο> ο ΠΑΟΚ δεν εχει ψυχολογια μου λεει.Του λεω εισαι αδερφος φιλος κολιτος εσυ ξερεις.(πονταρει πολυ χοντρα)Το βλεπω Ασσο μου λεει.. θα το πονταρω!! Του λεω εσυ ξερεις(οταν πονταρει ο αλλος πολλα λεΦτα δεν επιμενεις.. ειναι νομος αυτο παιδια.. αν χασει απο εμενα πχ.. θα μου το εχει αμανατι..Ειναι δεν ειναι κολιτος!!..)Ερχεται ενας αλλος φιλος.. μου λεει τι το βλεπεις.. τι θα το επαιζες..(κανω λιγο διαλιμα απο το στοιχημα, γιατι ειμαι μεσα :))Του λεω θα το επαιζα αντερ..Μου λεει ρε σειρα.. δινει ψυχουλα. θα βαλω 105 ευρω..Του λεω θα  το επαιζα.. αν ειχα θετικο προσημο... 0-1 γκολ.Μου λεει οκ..Με παιρνει τηλεφωνο(ημαουνα στην καφετερια) και μου λεει εριξαν το 0-1 γκολ. Του λεω δεν εχει σημασια.. αν θελεις παιξτο τι να σου πω..Με παιρνει τηλεφωνο ο πρωτος και βριζει την ΑΕΚ και μην πω τι αλλο :s&m_1: μου λεει.. ρε μαλακα γιατι δεν το επαιξα αντερ..Παιδια τωρα εριξε το βαρος στον εαυτο του..Φανταστειτε να του ελεγα αντερ και να το επαιζε και να εβγαινε οβερ..(εχει πολλα λεφτα.. βαραει πολλα.. αλλα ο εκνευρισμος.. ειτε εχεις.. ειτε δεν εχεις.. ειναι ιδιος παιδια!!)ΥΓ..θελω να πω..Οτι ο χαλαρος κερδισε..Και ο λιγο <εγωιστης> αν μπορουμε να το πουμε αυτο εχασε..Δεν χωρανε εγωισμοι στο στοιχημα.. οχι οτι θα βγει.. Απλα τα λεφτα.. μας παθιαζουνε τα γαμημενα ασχημα..Γιαυτο θα κανω ενα διαλειμμα 1 μηνος να χαλιναγωγησω το παθος μου..Υγεια πανο απο ολα..Καικαλα κερδη να εχουμε ολοι οποτε παιζουμε :)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
1 αμερικα απο τα βραδινα παιδες  ;)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Kαλησπερα.Ερχεται ενας κολιτος σημερα το μεσημερι.. μου λεει θα χασετε..Του λεω δεν εχω καλο προαισθημα για τον ΠΑΟΚ..(ειμαι φολα ΠΑΟΚ.. Αλλα αλλο τα λεφτα.. οταν με ρωτανε πρεπει να πω την γνωμη μου.. οσο πιο αντικειμενικα.)Του λεω δεν ξερω ρε συ αντερ το βλεπω..Μου λεει θα το παιξω 1 <ασσο> ο ΠΑΟΚ δεν εχει ψυχολογια μου λεει.Του λεω εισαι αδερφος φιλος κολιτος εσυ ξερεις.(πονταρει πολυ χοντρα)Το βλεπω Ασσο μου λεει.. θα το πονταρω!! Του λεω εσυ ξερεις(οταν πονταρει ο αλλος πολλα λεΦτα δεν επιμενεις.. ειναι νομος αυτο παιδια.. αν χασει απο εμενα πχ.. θα μου το εχει αμανατι..Ειναι δεν ειναι κολιτος!!..)Ερχεται ενας αλλος φιλος.. μου λεει τι το βλεπεις.. τι θα το επαιζες..(κανω λιγο διαλιμα απο το στοιχημα, γιατι ειμαι μεσα :))Του λεω θα το επαιζα αντερ..Μου λεει ρε σειρα.. δινει ψυχουλα. θα βαλω 105 ευρω..Του λεω θα  το επαιζα.. αν ειχα θετικο προσημο... 0-1 γκολ.Μου λεει οκ..Με παιρνει τηλεφωνο(ημαουνα στην καφετερια) και μου λεει εριξαν το 0-1 γκολ. Του λεω δεν εχει σημασια.. αν θελεις παιξτο τι να σου πω..Με παιρνει τηλεφωνο ο πρωτος και βριζει την ΑΕΚ και μην πω τι αλλο :s&m_1: μου λεει.. ρε μαλακα γιατι δεν το επαιξα αντερ..Παιδια τωρα εριξε το βαρος στον εαυτο του..Φανταστειτε να του ελεγα αντερ και να το επαιζε και να εβγαινε οβερ..(εχει πολλα λεφτα.. βαραει πολλα.. αλλα ο εκνευρισμος.. ειτε εχεις.. ειτε δεν εχεις.. ειναι ιδιος παιδια!!)ΥΓ..θελω να πω..Οτι ο χαλαρος κερδισε..Και ο λιγο <εγωιστης> αν μπορουμε να το πουμε αυτο εχασε..Δεν χωρανε εγωισμοι στο στοιχημα.. οχι οτι θα βγει.. Απλα τα λεφτα.. μας παθιαζουνε τα γαμημενα ασχημα..Γιαυτο θα κανω ενα διαλειμμα 1 μηνος να χαλιναγωγησω το παθος μου..Υγεια πανο απο ολα..Καικαλα κερδη να εχουμε ολοι οποτε παιζουμε :)
Μεγαλε ετσι ειναι η μπαλα και το στοιχημα... το χτεσινο παιχνιδι μπορουσε ευκολα να ληξει 3-0 αλλα και 0-1... τελικα εληξε χωρις γκολ. Για να εισαι μεσα σε τετοια ματς μονο με τριπλη 1Χ2 αλιως περνεις τα ρισκα σου  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μια τετραδα για αποψε

Πονφεραντινα-Μπετις       2
Θελτα-Ουεσκα              1
Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ  Χ2
Νασιοναλ Μ.-Πακος Φ.      1Χ

Παιζει και το οβερ της Ρεαλ...

Καλη επιτυχια σε ολους!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μια τετραδα για αποψε

Πονφεραντινα-Μπετις      2
Θελτα-Ουεσκα              1
Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ  Χ2
Νασιοναλ Μ.-Πακος Φ.      1Χ

Παιζει και το οβερ της Ρεαλ...

Καλη επιτυχια σε ολους!
τη μπουρκινα φασο ξεχασες

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Που ειναι ο baros??? οεο που ειναι ο baros???  :rockon: να μας πει αν και τι θα παιξει να κανονισουμε την πορεια μας  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom