πιστευω οτι η τοτεναμ θα παει στους 4 και με μια καλη κληρωσηκαλα ας μην ηταν η μουφα το πεναλτυ και θα σε λεγα γω ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
τι λες ρε συ ενα οικοδομικο μεροκαματο ημαρτονενταξει δεν μιλαω για χοντρα ποσα αλλα το γαμωτο ειναι
σημερα εχασα ενα 50 περιπου
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
συνηθως παιζω πολλα με μικροποσα αλλα σημερα εριξα σχετικα πολλα σε λιγαποσα χανεις το 3ημεο π-σ-κ;;;
συνηθως κανενα 20-30 την ημερα κατι πιανω κατι χανω
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
γαμημενη μπαγερν
λες να μου φερνει γρουσουζια το παρον θρεντρε συ baros έχω μια πρόταση...
κάνε κανά μήνα αποχή από το παρόν θρεντ...στοίχημα παίζε κανονικά,απλά μην ποστάρεις εδώ...
έτσι για να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα...
έλεος πια...
ρε συ baros έχω μια πρόταση...
κάνε κανά μήνα αποχή από το παρόν θρεντ...στοίχημα παίζε κανονικά,απλά μην ποστάρεις εδώ...
έτσι για να δούμε αν θα αλλάξει τίποτα...
έλεος πια...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι μπράβο...παίζει και αυτό...γαμημενη μπαγερν λες να μου φερνει γρουσουζια το παρον θρεντ
Kαλησπερα.Ερχεται ενας κολιτος σημερα το μεσημερι.. μου λεει θα χασετε..Του λεω δεν εχω καλο προαισθημα για τον ΠΑΟΚ..(ειμαι φολα ΠΑΟΚ.. Αλλα αλλο τα λεφτα.. οταν με ρωτανε πρεπει να πω την γνωμη μου.. οσο πιο αντικειμενικα.)Του λεω δεν ξερω ρε συ αντερ το βλεπω..Μου λεει θα το παιξω 1 <ασσο> ο ΠΑΟΚ δεν εχει ψυχολογια μου λεει.Του λεω εισαι αδερφος φιλος κολιτος εσυ ξερεις.(πονταρει πολυ χοντρα)Το βλεπω Ασσο μου λεει.. θα το πονταρω!! Του λεω εσυ ξερεις(οταν πονταρει ο αλλος πολλα λεΦτα δεν επιμενεις.. ειναι νομος αυτο παιδια.. αν χασει απο εμενα πχ.. θα μου το εχει αμανατι..Ειναι δεν ειναι κολιτος!!..)Ερχεται ενας αλλος φιλος.. μου λεει τι το βλεπεις.. τι θα το επαιζες..(κανω λιγο διαλιμα απο το στοιχημα, γιατι ειμαι μεσα )Του λεω θα το επαιζα αντερ..Μου λεει ρε σειρα.. δινει ψυχουλα. θα βαλω 105 ευρω..Του λεω θα το επαιζα.. αν ειχα θετικο προσημο... 0-1 γκολ.Μου λεει οκ..Με παιρνει τηλεφωνο(ημαουνα στην καφετερια) και μου λεει εριξαν το 0-1 γκολ. Του λεω δεν εχει σημασια.. αν θελεις παιξτο τι να σου πω..Με παιρνει τηλεφωνο ο πρωτος και βριζει την ΑΕΚ και μην πω τι αλλο μου λεει.. ρε μαλακα γιατι δεν το επαιξα αντερ..Παιδια τωρα εριξε το βαρος στον εαυτο του..Φανταστειτε να του ελεγα αντερ και να το επαιζε και να εβγαινε οβερ..(εχει πολλα λεφτα.. βαραει πολλα.. αλλα ο εκνευρισμος.. ειτε εχεις.. ειτε δεν εχεις.. ειναι ιδιος παιδια!!)ΥΓ..θελω να πω..Οτι ο χαλαρος κερδισε..Και ο λιγο <εγωιστης> αν μπορουμε να το πουμε αυτο εχασε..Δεν χωρανε εγωισμοι στο στοιχημα.. οχι οτι θα βγει.. Απλα τα λεφτα.. μας παθιαζουνε τα γαμημενα ασχημα..Γιαυτο θα κανω ενα διαλειμμα 1 μηνος να χαλιναγωγησω το παθος μου..Υγεια πανο απο ολα..Καικαλα κερδη να εχουμε ολοι οποτε παιζουμε
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Μεγαλε ετσι ειναι η μπαλα και το στοιχημα... το χτεσινο παιχνιδι μπορουσε ευκολα να ληξει 3-0 αλλα και 0-1... τελικα εληξε χωρις γκολ. Για να εισαι μεσα σε τετοια ματς μονο με τριπλη 1Χ2 αλιως περνεις τα ρισκα σουKαλησπερα.Ερχεται ενας κολιτος σημερα το μεσημερι.. μου λεει θα χασετε..Του λεω δεν εχω καλο προαισθημα για τον ΠΑΟΚ..(ειμαι φολα ΠΑΟΚ.. Αλλα αλλο τα λεφτα.. οταν με ρωτανε πρεπει να πω την γνωμη μου.. οσο πιο αντικειμενικα.)Του λεω δεν ξερω ρε συ αντερ το βλεπω..Μου λεει θα το παιξω 1 <ασσο> ο ΠΑΟΚ δεν εχει ψυχολογια μου λεει.Του λεω εισαι αδερφος φιλος κολιτος εσυ ξερεις.(πονταρει πολυ χοντρα)Το βλεπω Ασσο μου λεει.. θα το πονταρω!! Του λεω εσυ ξερεις(οταν πονταρει ο αλλος πολλα λεΦτα δεν επιμενεις.. ειναι νομος αυτο παιδια.. αν χασει απο εμενα πχ.. θα μου το εχει αμανατι..Ειναι δεν ειναι κολιτος!!..)Ερχεται ενας αλλος φιλος.. μου λεει τι το βλεπεις.. τι θα το επαιζες..(κανω λιγο διαλιμα απο το στοιχημα, γιατι ειμαι μεσα )Του λεω θα το επαιζα αντερ..Μου λεει ρε σειρα.. δινει ψυχουλα. θα βαλω 105 ευρω..Του λεω θα το επαιζα.. αν ειχα θετικο προσημο... 0-1 γκολ.Μου λεει οκ..Με παιρνει τηλεφωνο(ημαουνα στην καφετερια) και μου λεει εριξαν το 0-1 γκολ. Του λεω δεν εχει σημασια.. αν θελεις παιξτο τι να σου πω..Με παιρνει τηλεφωνο ο πρωτος και βριζει την ΑΕΚ και μην πω τι αλλο μου λεει.. ρε μαλακα γιατι δεν το επαιξα αντερ..Παιδια τωρα εριξε το βαρος στον εαυτο του..Φανταστειτε να του ελεγα αντερ και να το επαιζε και να εβγαινε οβερ..(εχει πολλα λεφτα.. βαραει πολλα.. αλλα ο εκνευρισμος.. ειτε εχεις.. ειτε δεν εχεις.. ειναι ιδιος παιδια!!)ΥΓ..θελω να πω..Οτι ο χαλαρος κερδισε..Και ο λιγο <εγωιστης> αν μπορουμε να το πουμε αυτο εχασε..Δεν χωρανε εγωισμοι στο στοιχημα.. οχι οτι θα βγει.. Απλα τα λεφτα.. μας παθιαζουνε τα γαμημενα ασχημα..Γιαυτο θα κανω ενα διαλειμμα 1 μηνος να χαλιναγωγησω το παθος μου..Υγεια πανο απο ολα..Καικαλα κερδη να εχουμε ολοι οποτε παιζουμε
τη μπουρκινα φασο ξεχασεςΜια τετραδα για αποψε
Πονφεραντινα-Μπετις 2
Θελτα-Ουεσκα 1
Κασιμπασα-Μπουγιουκσεχιρ Χ2
Νασιοναλ Μ.-Πακος Φ. 1Χ
Παιζει και το οβερ της Ρεαλ...
Καλη επιτυχια σε ολους!
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν παιζει σημερα...τη μπουρκινα φασο ξεχασες
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δεν λεω φιλε,μου βαλανε χοντρο χερι χθες :SΠου ειναι ο baros??? οεο που ειναι ο baros??? να μας πει αν και τι θα παιξει να κανονισουμε την πορεια μας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K