baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
πειτε ρε παιδια τι παιξατεΕτσι μπραβο Μπαρε..
Μακρια και αγαπημενοι...
πειτε ρε παιδια τι παιξατεΕτσι μπραβο Μπαρε..
Μακρια και αγαπημενοι...
Πεντε ποστ πιο πανω ειναι ρε συ..πειτε ρε παιδια τι παιξατε
μεινε ησυχοςΓερο σπρωξιμο σε δυαδα Αεκ και Βαγιεκανο σημερα..
Και κατι ψιλα σε Αλμπαθετε 1 και Σαραγοσα Χ..
Κακη ψυχολογια,απληρωτοι παικτες,κουρασμενοι τερμα,χωρις Βιερινια και 2-3 αλλους ο Μπαοκ που εχει και επαναληπτικο να το παλεψει ακομα και να χασει με 1 γκολ..την αεκ με τι κσεπτικο την επαιξες
..του βάζεις ιδέεςΚακη ψυχολογια,απληρωτοι παικτες,κουρασμενοι τερμα,χωρις Βιερινια και 2-3 αλλους ο Μπαοκ που εχει και επαναληπτικο να το παλεψει ακομα και να χασει με 1 γκολ..
Στην Αεκ ετοιμαζονται για φιεστα,ξεκουραστοι οι βασικοι,πολυς κοσμος..
Δεν ειχα κανα σπιτι να σπρωξω στην Αεκ δυστυχως..Αν δεν ερθει ασος αυτο ποιο θα ερθει??
Οχι οχι...Μου υποσχεθηκε οτι δεν θ'αγγιξει τπτ..Ειναι κ αρκετα τα φραγκα σημερα...Οποτε μπαρε μακριααααα!!!!!..του βάζεις ιδέες
οχι φιλε ο παοκ δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι τουλαχιστον οχι εγω παιζει μουνοπανιστικα..του βάζεις ιδέες
Φιλε τη ρειτζερς σκεφτομαι να παιξω ακριβως οπως και εσυ και στις ανατροπες τωρα τελευταια εχω ποσοστο 80%!!!!!
Αυτό είναι αλήθεια όπως πχ στο καραϊσκακι που εφερε το χ με 1 φάση μόνο...αλλά ο άσσος στο 2.20 είναι πολύ δελεαστικόςοχι φιλε ο παοκ δεν ειναι να τον εμπιστευεσαι τουλαχιστον οχι εγω παιζει μουνοπανιστικα
μια αντεπιθεση να του κατσει και τελος αστο καλυτερα.
Ναι αξίζει που και που να παίζεις με ανατροπές,ειδικά σε τέτοιο ντέρμπι...αλλά αν πχ ζήταγα 3άδες ή καμια 2αδα τότε το κόστος ανεβαίνει στα 10 ευρώ στο δελτίο...πολλά για ένα τόσο φιλόδοξο στοίχημαΦιλε τη ρειτζερς σκεφτομαι να παιξω ακριβως οπως και εσυ και στις ανατροπες τωρα τελευταια εχω ποσοστο 80%!!!!!
Μονο που δεν τις εχω εκμεταλευτει σωστα...
Μπορουσες να κοψεις εναν αγωνα, 'η να βαλεις ενα στανταρ και τα αλλα ζητουμενα...Ναι αξίζει που και που να παίζεις με ανατροπές,ειδικά σε τέτοιο ντέρμπι...αλλά αν πχ ζήταγα 3άδες τότε το κόστος ανεβαίνει στα 10 ευρώ στο δελτίο...πολλά για ένα τόσο φιλόδοξο στοίχημα
χεταφε αθλετικο να υποθεσωοταν τρως το μπαλακι στο 3 ... τι να πεις ...
Γιατί όταν το τρως στο '15 είναι καλύτερα? ..άντε μωρή Μπάγερν πάρε μπροςοταν τρως το μπαλακι στο 3 ... τι να πεις ...
Εγώ μπαίνω σε αυτό και πάτα αριστερά στο μπάνερ που λέει live score...τικάρεις ποια ματσ θες να βλέπεις και έχει και ηχητική ειδοποίηση όταν μπει γκολΣε ποιο site livescore μπαίνετε; Υπάρχει κανένα καλύτερο από το futbol24?