Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
χθες παιζω μετα απο καιρο οπαπ κρουζειρο χ σαν λουις χ κλαμπ αμερικα 1 κλιπερς 1 το πιανω στο ποντο οκλαηομα 1 σπερς 2 το πιανω στον ποντο και χανω νασιοναλ την ειχα 1 ηρθε 0-1.με 2.50 πηγαινα για ληστεια 600ευρω :S :S

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
παιχτε την θρυλαρα μπασκετ αφοβα δεν την επαιξα μην της κανω κακο :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
1,08 δινει ρε φιλε... πρεπει να ριξουμε κανα χιλιαρικο για να παρουμε λεφτα. Και αντε να το ριξουμε ετσι και κανει καμια στραβη? ειμαστε για να βαζουμε μπουρλοτο στο παλε μετα  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
1,08 δινει ρε φιλε... πρεπει να ριξουμε κανα χιλιαρικο για να παρουμε λεφτα. Και αντε να το ριξουμε ετσι και κανει καμια στραβη? ειμαστε για να βαζουμε μπουρλοτο στο παλε μετα  :2funny:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μου λεει ενας φιλος, "δεν παιζω τιποτα σημερα, δεν μου αρεσει το προγραμμα αποψε"...
Περναω απο ενα πρακτορειο, λεω "λιγα παιχνιδια εχει, κατι μπορει να κανουμε"...
Κοιταω λοιπον και ακοπα βαζω διπλο ημιχρονο την Ουεσκα(εχοντας διαβασει και τα προγνωστικα του Φοντα) με την πρωτοπορο Θελτα με 5.50 αποδοση Και Ασσο ημιχρονο την  ουραγο Πονφεραντινα, με την τριτη νομιζω Μπετις με 4,75 αποδοση...
Δεν παιζονται ομως δυαδες, οποτε εβαλα με βαρια καρδια ενα παιχνιδι ακομα και επιλεγω το διπλο της Πακο Φερειρα με τη Νασιοναλ Μαδειρα στο ημιχρονο..
Παω σπιτι, αλλα βαριομουν να παιξω τη δυαδα στο ιντερνετ..
Ξεκιναν τα δυο Ισπανικα στις 21:οο και τσουπ ακθονται απο την αρχη οπως τα ηθελα και ετσι τελειωσε και το ημιχρονο..
Οποτε περιμενω την Πακος...
Ξεκιναει και αυτο το ματς, στο 25 λοιπν το 0-1, αλλα στο 36 γινεται το 1-1 και στο 40', τσουπ το 1-2...
Βλεπω οτι το εδειχνε η 365 και συνδεομαι  να το δω στα τελευταια 2-3 λεπτα του ημιχρονου, με το που ανοιγει η μεταδοση, βλεπω μια ομαδα να εχει κερδισει ενα φαουλ σχεδον στο κεντρο του γηπεδου, το εκτελει, μια κεφαλια επιθετικου και καποια ασυννενοησια τερμοατοφυλακα και αμυντικων και ουτε καταλαβαμ πως το φαγανε, δεν ηξερα ομως ποια ομδα το εβαλε, αλλα ειδα οτι στις εξεδρες πανηγυριζει ο κοσμος...Δυστυχς στο 44' εγινε το 2-2 και τεζα ο καμπουρης(εγω)...
Βεβαια μετα απο αυτο, δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι το ματς θα εληγε διπλο, αλλα προς μεγαλο πεισμα δεν το παιζω, φυσικα στο 57' το ματς ηταν στο 2-4  και τελικα εληξε 3-4....
Για την Ιστορια, η τρυαδα εδινε αποδοση 81 και κατι ψιλα...
Ακομα νομιζω οτι θα ξυπνησω απο αυτον τον εφιαλτη με αρκετα φουσκωμενες τις τσεπες μου, αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι φουσκωμενες απο π@π@ρι@ μαντολες που λενε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτη τη βδομαδα.....

στη σουπερ λιγκ..

ειναι ενα στημενο.....

γυρο 4.50        .... δεν ξερω τωρα..

η κερκυρα ειναι?

ο αστερας τριπολης?

:- :- :-

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δυσκολο π-σ-κ με παιχνιδια απο ελλαδα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτη τη βδομαδα.....

στη σουπερ λιγκ..

ειναι ενα στημενο.....

γυρο 4.50        .... δεν ξερω τωρα..

η κερκυρα ειναι?

ο αστερας τριπολης?
και μενα κατι πηρε το αυτι μου  :P

:- :- :-

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εχετε βρει τιποτα για αποψε? για πειτε εσεις γιατι τις 2-3 τελευταιες μερες εμενα μου βγαινουν αναποδα (η καταρα του baros με κυνηγαει)  :P

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
το... λογικο
Αζαξιο 1
Σενταν 1
Ντορντμουντ 1

το... πονηρο
Καισερισπορ G/G
Ρομα 2
Γκρενομπλ Under
Σατορου Χ
με λαθη

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Στο Τουρ - Βαν έχει συνγκεντρωθεί το 70% του τζίρου στο διπλό(2) σε απόδοση 6,00   τι λέτε να παίζει :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στο Τουρ - Βαν έχει συνγκεντρωθεί το 70% του τζίρου στο διπλό(2) σε απόδοση 6,00   τι λέτε να παίζει :think:
Παντως η 1η παλευει για ανοδο και η 2η για παραμονη... ιδιετερες απουσιες δεν παιζουν και για τις δυο ομαδες απο οσα διαβασα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχετε βρει τιποτα για αποψε? για πειτε εσεις γιατι τις 2-3 τελευταιες μερες εμενα μου βγαινουν αναποδα (η καταρα του baros με κυνηγαει)  :P
Mαν για να <καθαρισει> το μυαλο σου :) Παιξε ενα συστημα 2-3 αν παιζεις ιντερνετ με ημιχρονο τελικο.Βλεποντας λιγο προιστορια.. και τα τελευταια 6 ματς. Χωρις αγχος βαλε 1,5 ευρω 2-3 συστημα. Αν πιασεις 2 να παρεις κατι..ΥΓ..Με πολυ λιγα λεφτα κερδιζεις γιατΙ βλεπεις καθαρα..Δοκιμασε να δεις λιγο και θα δεις οτι θα πιανεις.Η αν δεν θες συστημα βαλε 5-6-7 ομαδες χαλαρα.. Με 1 ευρω καρφωτα. Να δεις οτι οι πιθανοτητες με λιγα λεφτα.. ειναι πολυ περισοτερες να πιασεις.. !! Ασχετα αν οι πιθανοτητες μαθηματικα.. ειναι πολυ λιγοτερες..Το λιγοτερο αγχος.. εξαλειφει τις μαθηματικες πιθανοτητες :) αν μπορουσαμε να το πουμε αυτο κατα καποιο τροπο.:).

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα Λετσε-Ρομα=γκολ-γκολ,    Ντορτμουντ-Κολωνια=οβερ=3γκολ+,    Γκρενομπλ-Ναντ=γκολ-γκολ,    Κλερμον-Ιστρ=γκολ-γκολ,    Τουρ-Βαν=οβερ,    Σολτζ Γκροντιγκν-SCR Αλτακ=οβερ. Τα επαιξα 1 ευρω.. αν βγουν.. παιρνω 44.. χωρις αγχος.  Και ενα συστημα.. Μοναχο 1860-Ομπερχαουζεν=Χ,   Αζαξιο-Λαβαλ=Χ,     Ρεμτς-Μετς=Χ,     Σατορου-Τρουα=2 ημιχρονο 2 τελικο επι 0,20 2,20 ευρω.Αν βγουν και τα 4 παιρνω 85,19 ευρω καλα κερδη σε ολους.ΥΓ..χαλαρα πας ταμειο αν θα χασω δεν θα σταναχωρηθω γιατι επηρεαστηκε η τσεπι μου..Το ποσο.δεν  ειναι ουτε ενα πακετο τσιγαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom