Μου λεει ενας φιλος, "δεν παιζω τιποτα σημερα, δεν μου αρεσει το προγραμμα αποψε"...
Περναω απο ενα πρακτορειο, λεω "λιγα παιχνιδια εχει, κατι μπορει να κανουμε"...
Κοιταω λοιπον και ακοπα βαζω διπλο ημιχρονο την Ουεσκα(εχοντας διαβασει και τα προγνωστικα του Φοντα) με την πρωτοπορο Θελτα με 5.50 αποδοση Και Ασσο ημιχρονο την ουραγο Πονφεραντινα, με την τριτη νομιζω Μπετις με 4,75 αποδοση...
Δεν παιζονται ομως δυαδες, οποτε εβαλα με βαρια καρδια ενα παιχνιδι ακομα και επιλεγω το διπλο της Πακο Φερειρα με τη Νασιοναλ Μαδειρα στο ημιχρονο..
Παω σπιτι, αλλα βαριομουν να παιξω τη δυαδα στο ιντερνετ..
Ξεκιναν τα δυο Ισπανικα στις 21:οο και τσουπ ακθονται απο την αρχη οπως τα ηθελα και ετσι τελειωσε και το ημιχρονο..
Οποτε περιμενω την Πακος...
Ξεκιναει και αυτο το ματς, στο 25 λοιπν το 0-1, αλλα στο 36 γινεται το 1-1 και στο 40', τσουπ το 1-2...
Βλεπω οτι το εδειχνε η 365 και συνδεομαι να το δω στα τελευταια 2-3 λεπτα του ημιχρονου, με το που ανοιγει η μεταδοση, βλεπω μια ομαδα να εχει κερδισει ενα φαουλ σχεδον στο κεντρο του γηπεδου, το εκτελει, μια κεφαλια επιθετικου και καποια ασυννενοησια τερμοατοφυλακα και αμυντικων και ουτε καταλαβαμ πως το φαγανε, δεν ηξερα ομως ποια ομδα το εβαλε, αλλα ειδα οτι στις εξεδρες πανηγυριζει ο κοσμος...Δυστυχς στο 44' εγινε το 2-2 και τεζα ο καμπουρης(εγω)...
Βεβαια μετα απο αυτο, δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι το ματς θα εληγε διπλο, αλλα προς μεγαλο πεισμα δεν το παιζω, φυσικα στο 57' το ματς ηταν στο 2-4 και τελικα εληξε 3-4....
Για την Ιστορια, η τρυαδα εδινε αποδοση 81 και κατι ψιλα...
Ακομα νομιζω οτι θα ξυπνησω απο αυτον τον εφιαλτη με αρκετα φουσκωμενες τις τσεπες μου, αλλα κατι μου λεει οτι θα ειναι φουσκωμενες απο π@π@ρι@ μαντολες που λενε...