You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μια φορά στάθηκα τυχερός..είχα παίξει μονό αποδεκτό το Λέτσε-Ρόμα διπλό..το σκορ ήταν 1-1 και στο τελευταίο λεπτό το κάρφωσε η Ρόμα με πέναλτι...100 ευρώ καθαρό κέρδος..καθόλου άσχημα
h tyxh ειναι για τους τολμηρους μαν ..Κανε εγκρατεια..Καλη διαχειριση..Τον μαιο θα ερθει η ωρα.. που θα πρεπει να βαρεσουμε..Τωρα υπομονη Το μεγαλυτετο πλεονεκτημα.. για εναν παικτη του στοιχηματος.. ειναι η υπομονη(και γενικα της σκεψης)!!..Αυτα τα λεω για να τα ακουω, και ο ιδιος.. αλλα και ολοι μας!!..Τα μεγαλυτερα κερδη τα εχω δει με ελαχιστα ευρω..Λογο καθαρης σκεψης..Και τα 0,20 λεπτα 0,30 για οπαπ.. πρεπει να τα σεβομαστε..Αυτοι που βγαζουν το κουπονι, με 300 ομαδες.. δεν ειναι χαζοι..Πονταρουν στην πλεονεξια μας..Αλλα αυτοι ειναι μεγαλυτεροι πλεονεκτες... για να τους κερδισουμε!! πρεπει να ειμαστε ταπεινοι. Σε σχεση με αυτους..Να τους σεβομαστε.Αν δεν σεβαστουμε εναν αντιπαλο που εχει μεγαλυτερη γνωση απο εμας.. δεν θα μπορεσουμε να τον πλησιασουμε..Ποσο μαλλον να βγουμε νικητες απο αυτην την αναμετρηση ..Με εναν.. που ειναι πολυ καλυτερος μας, σε σχεση με εμας.. στην γνωση του στοιχηματος.Δεν θα υπηρχαν οι μπουκ.. αν δεν ηταν καλυτεροι απο εμας...Τα παντα ειναι εναντιων μας!!..Υγεια πανο απο ολα να εχουμε..Μια φορά στάθηκα τυχερός..είχα παίξει μονό αποδεκτό το Λέτσε-Ρόμα διπλό..το σκορ ήταν 1-1 και στο τελευταίο λεπτό το κάρφωσε η Ρόμα με πέναλτι...100 ευρώ καθαρό κέρδος..καθόλου άσχημα
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
να ερθω και εγω να δεις το αχαστο πως χανεταιγια Σ-Κ εχω αχαστη δυαδα . φαγι-πιοτο ... εξαιρετικη αποδοση , εγγυημενα αποτελεσματα ...
ναστε καλα και τα λεμε απο δευτερα ...
ΥΓ : μην πινετε και οδηγητε ...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
χαιρω πολυ baros η αλλιως ο κουβανος του μπουΔε μασαω ... Ric Flair είμαι ...
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....
δωσε ενα σημειο απο γαλλια κατα την γνωμη σου
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χμμ ο άσσος στο Μαρσέιγ-Λιλ σε σούπερ απόδοση(2,10-2,20)..είναι σίγουρα value bet..κυριακάτικο..τι λετε?
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
value bet σίγουρα ΔΕΝ είναι...Χμμ ο άσσος στο Μαρσέιγ-Λιλ σε σούπερ απόδοση(2,10-2,20)..είναι σίγουρα value bet..κυριακάτικο..τι λετε?
παίζει ο τρίτος με τον πρώτο έστω και αν τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός...
πάντως η λιλ φαίνεται να έχει κλατάρει...έπαιξε και 120' προχθές για το κύπελο...
περίμενε να δεις απουσίες-παρουσίες και το ξαναμελετάς...
πάντως η γνώμη μου για τέτοια δύσκολα παιχνίδια είναι να μην τα ακουμπάω...
εκτός και αν δεν βρώ κάποιο πιο εύκολο (θεωρητικά πάντα)...
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...αν λάβεις υπόψη την πτωτική πορεία της Λιλ και ότι προέρχεται από το ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα με τη Λυών + το ματς κυπέλου μεσοβδόμαδα(όπου είχε κατεβάσει 11αδα πρωταθλήματος) κατα τη γνώμη μου είναι value bet... μπορεί να κάνω και λάθος και να έρθει και 0-5...εγώ τουλάχιστον καλοβλέπω πολύ τον άσσοvalue bet σίγουρα ΔΕΝ είναι...
παίζει ο τρίτος με τον πρώτο έστω και αν τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός...
πάντως η λιλ φαίνεται να έχει κλατάρει...έπαιξε και 120' προχθές για το κύπελο...
περίμενε να δεις απουσίες-παρουσίες και το ξαναμελετάς...
πάντως η γνώμη μου για τέτοια δύσκολα παιχνίδια είναι να μην τα ακουμπάω...
εκτός και αν δεν βρώ κάποιο πιο εύκολο (θεωρητικά πάντα)...
liberog0
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τα ίδια λέμε για την κατάσταση στην λιλ......αν λάβεις υπόψιν την πτωτική πορεία της Λιλ και ότι προέρχεται από το ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα με τη Λυών + το ματς κυπέλου μεσοβδόμαδα(όπου είχε κατεβάσει 11αδα πρωταθλήματος) κατα τη γνώμη μου είναι value bet... μπορεί να κάνω και λάθος και να έρθει και 0-5...εγώ τουλάχιστον καλοβλέπω πολύ τον άσσο
value bet όμως σημαίνει ότι η αξία του σημείου είναι πάνω από την πραγματική...
και δεν έχει σχέση με το αν επαληθευτεί ήν όχι...μην μπερδεύετε τα πράγματα...
μάλλον εννοείς ότι είναι πιθανός άσσος λόγω συνθηκών...και δεν διαφώνησα...απλά σου είπα να περιμένεις να δεις τα τελευταία νέα για rotation,τραυματισμούς,τιμωρίες κ.λ.π.
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πες μας και εμας ντε ποια ειναι η δυαδα... μην γινεσε παρτακιας!για Σ-Κ εχω αχαστη δυαδα . φαγι-πιοτο ... εξαιρετικη αποδοση , εγγυημενα αποτελεσματα ...
ναστε καλα και τα λεμε απο δευτερα ...
ΥΓ : μην πινετε και οδηγητε ...
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για σημερα βλεπω τα εξης
Αννοβερο-Μπαγερν Μ. 2
Λεβερκουζεν-Βολσφμπουργκ 1
Μαγιορκα-Βαλενθια 2
Ατλετικο Μ.-Βιγιαρεαλ 1
Συστηματακι 3/4 για να ειμαστε μεσα!
Και οσον αφορα το ιταλικο ντερμπι μη βιαστειτε να παιξετε το διπλο της Μιλαν,ο αγωνας ειναι no bet... οποτε μακρια!
Αννοβερο-Μπαγερν Μ. 2
Λεβερκουζεν-Βολσφμπουργκ 1
Μαγιορκα-Βαλενθια 2
Ατλετικο Μ.-Βιγιαρεαλ 1
Συστηματακι 3/4 για να ειμαστε μεσα!
Και οσον αφορα το ιταλικο ντερμπι μη βιαστειτε να παιξετε το διπλο της Μιλαν,ο αγωνας ειναι no bet... οποτε μακρια!
madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτη τη βδομαδα.....
στη σουπερ λιγκ..
ειναι ενα στημενο.....
γυρο 4.50 .... δεν ξερω τωρα..
η κερκυρα ειναι?
ο αστερας τριπολης?)
:- :- :-
ακουγεται εδω και μερες οτι αστερας δεν θα χασει.βεβαια για να ειναι στημενο δεν το ξερουν παρα ελαχιστοι, οποτε μαλλον δεν θα ειναιαυτο (αλλον αν βγει αγωνιστηκα).
ειχε πει καποτε ο γεωργιου το εξης αμιμητο για ενα ματς (νομιζω πας-πανηλειακος ηταν) που εδωσε σαν στημενο και δεν βγηκε σε οσους το επαιξαν: καλα τι περιμενατε να βγει, αφου το εβγαλα προς εξω πως να το στησουν;
Kαλησπερα. 154=Γουοτφορντ-Μιλγουολ=2=ΗΜΙ=(Διπλο ημιχρονο), 155=Κοβεντρι-Μπριστολ Σιτι=2/2 τελικο(διπλο ημιχρονο, διπλο τελικο), 157=Λιντς-Ντονκαστερ=2=ΗΜΙ=(Διπλο ημιχρονο) Συστημα 2-3 επι 3.. αξια δελτιου.. 3,60, στον οπαπ.Καλα κερδη σε ολους..
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Άιντραχτ Φρανκφούρτης v Καϊζερσλάουτερν 1(2,30)
Άρης v Ηρακλής 1(1,72)
Αννόβερο v Μπάγερν Μονάχου 2(1,61)
αυτά έπαιξα...καλά κέρδη σε όλους
Άρης v Ηρακλής 1(1,72)
Αννόβερο v Μπάγερν Μονάχου 2(1,61)
αυτά έπαιξα...καλά κέρδη σε όλους
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
bare...θέλουμε προβλέψεις
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
bare...θέλουμε προβλέψεις
αρνουμε
babinos077
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
γιατι ρε συ...λέγε τι έπαιξες
alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δε σου φτανει η φωτο που εχει βαλει θελεις και προβλεψεις εσυ...bare...θέλουμε προβλέψεις
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
γιατι ρε συ...λέγε τι έπαιξες
Παρόμοια θέματα