Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

για Σ-Κ εχω αχαστη δυαδα . φαγι-πιοτο ... εξαιρετικη αποδοση , εγγυημενα αποτελεσματα ...

ναστε καλα και τα λεμε απο δευτερα ...

ΥΓ : μην πινετε και οδηγητε ...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μια φορά στάθηκα τυχερός..είχα παίξει μονό αποδεκτό το Λέτσε-Ρόμα διπλό..το σκορ ήταν 1-1 και στο τελευταίο λεπτό το κάρφωσε η Ρόμα με πέναλτι...100 ευρώ καθαρό κέρδος..καθόλου άσχημα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μια φορά στάθηκα τυχερός..είχα παίξει μονό αποδεκτό το Λέτσε-Ρόμα διπλό..το σκορ ήταν 1-1 και στο τελευταίο λεπτό το κάρφωσε η Ρόμα με πέναλτι...100 ευρώ καθαρό κέρδος..καθόλου άσχημα :)
h tyxh ειναι για τους τολμηρους μαν :)..Κανε εγκρατεια..Καλη διαχειριση..Τον μαιο θα ερθει η ωρα.. που θα πρεπει να βαρεσουμε..Τωρα υπομονη :)Το μεγαλυτετο πλεονεκτημα.. για εναν παικτη του στοιχηματος.. ειναι η υπομονη(και γενικα της σκεψης)!!..Αυτα τα λεω για να τα ακουω, και ο ιδιος.. αλλα και ολοι μας!!..Τα μεγαλυτερα κερδη τα εχω δει με ελαχιστα ευρω..Λογο καθαρης σκεψης..Και τα 0,20 λεπτα 0,30 για οπαπ.. πρεπει να τα σεβομαστε..Αυτοι που βγαζουν το κουπονι, με 300 ομαδες.. δεν ειναι χαζοι..Πονταρουν στην πλεονεξια μας..Αλλα αυτοι ειναι μεγαλυτεροι πλεονεκτες... για να τους κερδισουμε!! πρεπει να ειμαστε ταπεινοι. Σε σχεση με αυτους..Να τους σεβομαστε.Αν δεν σεβαστουμε εναν αντιπαλο που εχει μεγαλυτερη γνωση απο εμας.. δεν θα μπορεσουμε να τον πλησιασουμε..Ποσο μαλλον να βγουμε νικητες απο αυτην την αναμετρηση ..Με εναν.. που ειναι πολυ καλυτερος μας, σε σχεση με εμας.. στην γνωση του στοιχηματος.Δεν θα υπηρχαν οι μπουκ.. αν δεν ηταν καλυτεροι απο εμας...Τα παντα ειναι εναντιων μας!!..Υγεια πανο απο ολα να εχουμε..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
για Σ-Κ εχω αχαστη δυαδα . φαγι-πιοτο ... εξαιρετικη αποδοση , εγγυημενα αποτελεσματα ...

να ερθω και εγω να δεις το αχαστο πως χανεται :tooth: :tooth: :tooth:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δε μασαω ... Ric Flair είμαι ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ....

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Χμμ ο άσσος στο Μαρσέιγ-Λιλ σε σούπερ απόδοση(2,10-2,20)..είναι σίγουρα value bet..κυριακάτικο..τι λετε? :think:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Χμμ ο άσσος στο Μαρσέιγ-Λιλ σε σούπερ απόδοση(2,10-2,20)..είναι σίγουρα value bet..κυριακάτικο..τι λετε? :think:
value bet σίγουρα ΔΕΝ είναι...
παίζει ο τρίτος με τον πρώτο έστω και αν τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός...
πάντως η λιλ φαίνεται να έχει κλατάρει...έπαιξε και 120' προχθές για το κύπελο...
περίμενε να δεις απουσίες-παρουσίες και το ξαναμελετάς...
πάντως η γνώμη μου για τέτοια δύσκολα παιχνίδια είναι να μην τα ακουμπάω...
εκτός και αν δεν βρώ κάποιο πιο εύκολο (θεωρητικά πάντα)...

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
value bet σίγουρα ΔΕΝ είναι...
παίζει ο τρίτος με τον πρώτο έστω και αν τους χωρίζει μόνο ένας βαθμός...
πάντως η λιλ φαίνεται να έχει κλατάρει...έπαιξε και 120' προχθές για το κύπελο...
περίμενε να δεις απουσίες-παρουσίες και το ξαναμελετάς...
πάντως η γνώμη μου για τέτοια δύσκολα παιχνίδια είναι να μην τα ακουμπάω...
εκτός και αν δεν βρώ κάποιο πιο εύκολο (θεωρητικά πάντα)...
...αν λάβεις υπόψη την πτωτική πορεία της Λιλ και ότι προέρχεται από το ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα με τη Λυών + το ματς κυπέλου μεσοβδόμαδα(όπου είχε κατεβάσει 11αδα πρωταθλήματος) κατα τη γνώμη μου είναι value bet... μπορεί να κάνω και λάθος και να έρθει και 0-5...εγώ τουλάχιστον καλοβλέπω πολύ τον άσσο

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
...αν λάβεις υπόψιν την πτωτική πορεία της Λιλ και ότι προέρχεται από το ντέρμπι την προηγούμενη εβδομάδα με τη Λυών + το ματς κυπέλου μεσοβδόμαδα(όπου είχε κατεβάσει 11αδα πρωταθλήματος) κατα τη γνώμη μου είναι value bet... μπορεί να κάνω και λάθος και να έρθει και 0-5...εγώ τουλάχιστον καλοβλέπω πολύ τον άσσο
τα ίδια λέμε για την κατάσταση στην λιλ...
value bet όμως σημαίνει ότι η αξία του σημείου είναι πάνω από την πραγματική...
και δεν έχει σχέση με το αν επαληθευτεί ήν όχι...μην μπερδεύετε τα πράγματα...
μάλλον εννοείς ότι είναι πιθανός άσσος λόγω συνθηκών...και δεν διαφώνησα...απλά σου είπα να περιμένεις να δεις τα τελευταία νέα για rotation,τραυματισμούς,τιμωρίες κ.λ.π.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Πες μας και εμας ντε ποια ειναι η δυαδα... μην γινεσε παρτακιας!  :P

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για σημερα βλεπω τα εξης

Αννοβερο-Μπαγερν Μ.        2
Λεβερκουζεν-Βολσφμπουργκ  1
Μαγιορκα-Βαλενθια          2
Ατλετικο Μ.-Βιγιαρεαλ      1

Συστηματακι 3/4 για να ειμαστε μεσα!  :rockon:

Και οσον αφορα το ιταλικο ντερμπι μη βιαστειτε να παιξετε το διπλο της Μιλαν,ο αγωνας ειναι no bet... οποτε μακρια!

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη τη βδομαδα.....

στη σουπερ λιγκ..

ειναι ενα στημενο.....

γυρο 4.50        .... δεν ξερω τωρα..

η κερκυρα ειναι?

ο αστερας τριπολης?)

:- :- :-

ακουγεται εδω και μερες οτι αστερας δεν θα χασει.βεβαια για να ειναι στημενο δεν το ξερουν παρα ελαχιστοι, οποτε μαλλον δεν θα ειναιαυτο (αλλον αν βγει αγωνιστηκα).

ειχε πει καποτε ο γεωργιου το εξης αμιμητο για ενα ματς (νομιζω πας-πανηλειακος ηταν) που εδωσε σαν στημενο και δεν βγηκε σε οσους το επαιξαν: καλα τι περιμενατε να βγει, αφου το εβγαλα προς εξω πως να το στησουν;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα. 154=Γουοτφορντ-Μιλγουολ=2=ΗΜΙ=(Διπλο ημιχρονο),    155=Κοβεντρι-Μπριστολ Σιτι=2/2 τελικο(διπλο ημιχρονο, διπλο τελικο),    157=Λιντς-Ντονκαστερ=2=ΗΜΙ=(Διπλο ημιχρονο) Συστημα 2-3 επι 3..  αξια δελτιου.. 3,60, στον οπαπ.Καλα κερδη σε ολους..

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Άιντραχτ Φρανκφούρτης v Καϊζερσλάουτερν 1(2,30)
Άρης v Ηρακλής 1(1,72)
Αννόβερο v Μπάγερν Μονάχου 2(1,61)
αυτά έπαιξα...καλά κέρδη σε όλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom