Νέα

Στο Πειθαρχικό ο Πρυτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Πελεγρίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Συμφωνείται με την παραπομπή στο Πειθαρχικό του Θ. Πελεγρίνη?

• ΝΑΙ.

Ψήφοι: 42 70,0%
  • ΟΧΙ.

Ψήφοι: 11 18,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 7 11,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε έχετε ποτέ γνωρίσει από κοντά καθηγητή ΑΕΙ; Διότι εγώ ξέρω πολύ καλά τουλάχιστον τέσσαρεις. Πρώτης βαθμίδας εννοώ, "τακτικούς".
Η νοημοσύνη κατά Μ.Ο. λίγο άνω του μετρίου. Αλλά η φιλοδοξία, το γλύψιμο στον προκάτοχο (μου μετά, αφού τους δώσει τη θέση του σηνήθως τον κακολογούν κι όλας!) και η ικανότητα στις δολοπλοκίες στο φουλ!

Το χειρότερο τώρα! Κάποιον πρύτανη ή αντιπρύτανη έχετε γνωρίσει; Εκεί να δεις μαλακία.
Να μην σας πω τί λέω εγώ, να σας πω τί είχε πει η τότε πεντάχρονη κόρη μου για κάποιον τέτοιον.
"Γιατί αυτός ο κύριος είναι τόσο χαζός και κάνει τέτοιες βλακείες;"...
μαν εδω μαζευονται τα βυσματα για να διωξουν οποιον εχει περισσοτερα προσοντα γιατι φοβουνται μηπως τους φαει τη θεση..
μιλαμε για χιλιαδες παραδειγματα βυσματων, οχι ενα και δυο
και πες να εχει τα προσοντα παει στο καλο, αλλα οταν διοριζεις τη σαρα και τη μαρα γιατι κανανε καλα τσιμπουκια, ε, μπουρδελο θα το κανεις στο τελος κ ετσι κ εγινε

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ρε παίχτη σου λέει το συμβούλιο του ΕΚΠΑ πως ο μάγκας "έχασε" 70 μύρια από την περιουσία του ιδρύματος!
Ο Παπαγεωργόπουλος είμαι μέσα ΙΣΟΒΙΑ για λιγώτερα από τα μισά! ;)
ισοβια εννοουμε 5-6 χρονια, μην ξεχνιομαστε..
και τα λεφτα δεν τα χανει, θα τα χαρει μολις βγει..

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου, καπου πρεπει να καταλαβαινουμε τα παιχνιδια που παιζωνται..Αυτα τα 70 mio που λενε οτι εχασε απο τιτλους (δηλαδη μετοχες? και CDs)o Πελεγκρινη , ειναι δυνατον να επαιζε ο Πελεγκρινη 70 εκατ. σε τιτλους? Στην Σοφοκλεους επαιζε? Καθηγητης, Πρυτανης και Θεατρινος ειναι ο ανθρωπος , οχι Σορος...Και ποιοι τα λενε αυτα? αυτοι που πηραν, απ ολους, Ιδρυματα, Ταμεια, Πανεπιστημια, τις καταθεσεις και τα κουρεψαν, εν ψυχρω, για να αφησουν πισω ψιχουλα...Αυτοι που εκανα αυτα τα πραγματα δεν θα λογοδοτησουν για τις πραξεις τους? Ο Πελεγκρινη-Σορος εφαγε τα λεφτα του Πανεπιστημιου.?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ισοβια εννοουμε 5-6 χρονια, μην ξεχνιομαστε..
και τα λεφτα δεν τα χανει, θα τα χαρει μολις βγει..

Ισόβια (αν δεν πέσει στο εφετείο, που μάλλον θα πέσει βέβαια) σημαίνει 18 αρχηγέ. Πολλά είναι αν είσαι ήδη 65!
Πότε να "τα χαρεί" δηλαδή; Στα 83 του;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Φιλοι μου, καπου πρεπει να καταλαβαινουμε τα παιχνιδια που παιζωνται..Αυτα τα 70 mio που λενε οτι εχασε απο τιτλους (δηλαδη μετοχες? και CDs)o Πελεγκρινη , ειναι δυνατον να επαιζε ο Πελεγκρινη 70 εκατ. σε τιτλους? Στην Σοφοκλεους επαιζε? Καθηγητης, Πρυτανης και Θεατρινος ειναι ο ανθρωπος , οχι Σορος...Και ποιοι τα λενε αυτα? αυτοι που πηραν, απ ολους, Ιδρυματα, Ταμεια, Πανεπιστημια, τις καταθεσεις και τα κουρεψαν, εν ψυχρω, για να αφησουν πισω ψιχουλα...Αυτοι που εκανα αυτα τα πραγματα δεν θα λογοδοτησουν για τις πραξεις τους? Ο Πελεγκρινη-Σορος εφαγε τα λεφτα του Πανεπιστημιου.?

1. Από το PSI έχασε λιγώτερα από 7 (από τα συνολικά 70)
  και
2. Ο ΙΔΙΟΣ επέμενε να έχει αυτός την οικονομική διαχείριση. Αν δεν είναι κλέφτης, είναι βλάκας!
    Τα 70 μια φορά χάθηκαν με ΔΙΚΗ του ευθύνη!!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ισόβια (αν δεν πέσει στο εφετείο, που μάλλον θα πέσει βέβαια) σημαίνει 18 αρχηγέ. Πολλά είναι αν είσαι ήδη 65!
Πότε να "τα χαρεί" δηλαδή; Στα 83 του;
Τα ισοβια πεφτουν στα 5-6 ανετα, ακου που σου λεω

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καμμια αντιρηση, για το ποσοστο αναλογιας χασουρας Πελεγκρινη /PSI..63mio ο πρωτος, και μονο 7 το PSI...ας το παρουμε κι ετσι.Αν δεν κανω λαθος ο Πελεγκρινη ειναι Πρυτανης απο το 2011...Θελει μεγαλη μαεστρια απο καποιον να χασει μεσα σε δυο χρονια 60/63 εκατ.Ποιο ηταν αραγε το χαρτοφυλλακιο αξιων που διαχειριστηκε για να μπορεσει να χασει τοσα λεφτα σε δυο χρονια...Επιτηδες να το κανεις δεν θα μπορεσεις..Γι αυο επετρεψε μου να μην τα πιστευω, αν δεν δωσουν τα στοιχεια..Αλλα σε διαβεβαιω πως αν ειχαν πιασει τον Πελεγρινη να εχει κλεψει, με την μανια που εχουν τωρα γι αυτον, θα τον ειχαν κρεμμασει στο Συνταγμα..πραγμα που δεν εχουν κανει..αρα?

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Στα Νεα του ΣαββατοΚυριακου,δημοσιευεται ενα ενδιαφερον αρθρο για τον Θεοδοση Πελεγρινη, τον Πελε των αμφιθεατρων
Το βρηκα ενδιαφερον και το αντιγραφω..Ο "γραψας" ειναι ο δημοσιογραφος Νικος Μαστορας

Αρχεται..

Μια φραση που απευθυνει ο Θ.Πελεγρινης ως συγγραφεας και ηθοποιος προς τον Ιουλιανο τον Παραβατη περιγραφει εξ ισου καλα τι συμβαινει με τον ιδιο.
Το θεατρικο αυτο εργο, ο Πρυτανης που πολλοι στο Καποδιστριακο αποκαλουν"Πελε" παρουσιασε προσφατα στο Παρισι.Κουκουλωμενος με εκεινη την κοκκινη κουβερτα, που εκτοτε, εγινε καλτ, ενω στην Αθηνα το Πανεπιστημιο παρεμενε ερμητικα κλειστο..
Ελεγε λοιπον  ο ηρωας.." Το πραγμα ειχε ξεκινησει στραβα απο την αρχη, με την ελεευση στην Αντιοχεια.Πηγες εκει με την πιστη οτι η τυχη ηταν αρκετη, για την αλλαγη που οραματιζοσουν.Απροετοιμαστος για την εφαρμογη του μεγαλου εγχειρηματος"....

Ετσι και ο Πελεγρινης πηγε απροετοιμαστος στην δικη του "Αντιοχεια", την ηγεσια του αρχαιοτερου πανεπιστημιου της χωρας.Ενα τμημα της πολυσχιδους του προσωπικοτητας επιθυμουσε και την ηγεσια, οντως ηδη συγγραφεας, ηθοποιος, καθηγητης, γνωστης της τηλεοπτικης και ραδιοφωνικης γλωσσας και διδακτωρ Φιλοσοφιας.Τι πελε των αμφιθεατρων θα ηταν διαφορετικα?Προσπαθησε τρεις φορες-ανεπιτυχως- να γινει πρυτανης και τελικα το πετυχε με την τεταρτη.Αλλα η τυχη δεν τον βοηθησε...

Περατουται

Το αρθρο αυτο μ αρεσε και το αντεγραψα εδω για τεσσερεις διαφορετικους λογους

Πρωτον
Δειχνει κατα την αποψη μου  την πραγματικη διαστση στην συμπεριφορα του ανθρωπου στην περιοδο της κρισης..Φαινεται πως για να γινεις Πρυτανης στο Αρχαιοτερο πνευματικο ιδρυμα της χωρας αυτης (οπου κι αν εχει καταντησει...) θελει Πνευματικα Αρχ..ιδια και αναλογες Ικανοτητες...Δεν αρκει μονο η τυχη που αναφερει κι ο Ιουλιανος...και μια που φετος βρισκομαστε στον Αστερισμο του Καβαφη, ο "Πελε " κριθηκε μαλλον " αβουλοςκαι μοιραιος" παρα πρακτορας του ΣΥΡΙΖΑ ή της Διεθνους Ερυθρας Αριστερας...Εκτος απο τους Πρακτορες υπαρχουν και οι Ανικανοι..Πως να το κανουμε

Δευτερον.
Ο Δευτερος λογος που αξιζει να επαναφερει καποιος το θεμα του Πελε, ειναι γιατι καποιες φορες, ειναι ενδιαφερον να κανεις "νεκροψια" σε θεματα που εφυγαν απο την Δημοσιοτητα. Μετα απο καιρο μπορεις πιο ψυχραιμα να δεις τα γεγονοτα που περασαν και τις σκοπιμοτητες που τα "υπαγορεψαν".
Θυμοσασται τι ειχαμε γραψει εδωπερα? εκτος απο τα Πολιτικα το θεμα ειχε φτασει στις παρυφες αιθανων Οικονομικων-Ποινικων εγκληματων, με τον "Πελε" να εγκαλειται για πελωρια οικονομικη ζημια του Πανεπιστημιου..Εβδομηντα (ολογραφως) εκατομμυριων Ευρω..μαλιστα
Που ειναι αραγε η υποθεση-σπιλωση αυτη? Τον Τομπουλογλου τον πηγαν "μεσα" για 25 "μερες αδειας"...Ο Πελε με τα 70 μυρια  ποσες μερες
"αδειας" δικαολογει?

Τριτον
Απο την υποθεση αυτη τελος, μου ερχονται στο μυαλο κατι ενδιαφερουσες τεχνικες "προπαγανδας" που καποιος Γκεμπελς (οχι δεν ηταν Πανεπιστημιακος, κατι αλλο ηταν) ανεπτυξε...Ριξε λασπη, λεει το δογμα και φοβισε ή καλλιτερα "τρομοκρατησε' και θα βγεις οφελειμενος σιγουρα..
Δεν εξηγειται αλλιως γιατι η "ταλαιπωεη" τουτη κυβερνηση (μαζυ της ειμαι, οχι δεν ειμαι Συριζα) οταν χρειστηκε και τον Εισσαγελεα "επιστρατεψε" (αληθεια , θυμαμαι πως καποια Δευτερα ο Πελε, επρεπε να παει στην Ευελπιδων, τι εγινε? πηγε? δεν πηγε?) και 70 μυρρια ζημια ανεφερε το Συμβουλιο του Ιδρυματος..που πηγαν αυτα? Υπηρξαν ή δεν υπηρξαν?

Τεταρον.
ο Τεταρτος λογος , μαλλον ειναι επιρεασμενος απο τον τριτο..και αναφερεται στην Προπαγανδα που το συστημα ξερει να εξασκει στους εξαθλιωμενους πια πολιτες του...Αθλιος ο Λιαπης ή μαλλον αθλιος και αστειος..και χειροτερος ο Τομπουλογλου.. στην πυρα και οι δυο (πραγματι)..Αλλα εχετε αναρωτηθει που θα εριχνε τον φακο της η κρατικη και ιδιωτικη τηλεοραση (ιδιων συμφεροντων πια) αν δεν ειχαμε τους δυο Λεβεντες..Αν δεν ψαχναμε τον Μιχαλακη στην Κουαλα Λαμπουρ, και δεν "καλωδιωναμε" τον Προεδρο  σαν νεοι James Bond? Τι θα βλεπαμε?
Θα βλεπαμε τον απλο πολιτη (σαν Βεγγο ειναι αληθεια) να τρεχει απο Τραπεζα σε εφορια και Δεη και παλι πισω, να προφτασει, Τελη κυκλοφοριας, Φορους Χαρατσια, λογαριασμους. Απογνωση...Ενω τωρα καλλιτερα δεν ειναι να βλεπουμε τα "πενταστερα" στην Μαλαισια?..σιγουρα.

Καιμια που το συμπαθεστατο τουτο site θεωρητικα ειναι "μπουρδελιαρικου" περιεχομενου, για να μεινω στο κλιμα του, κλεινω, την παραθεση μου , καμ παω να γαμησω ..Στο "Μεταξι" φτηνα, αφου ελαχιστα μ αφηνει στην τσεπη, το κρατος τουτο..Που χρημα για call girls, cts, ή gfe...Ολα τουτα Last Year..Τι λεω? και πιο πισω και βαλε...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ποιά η γνώμη σας για τον Συριζαίο πρύτανη πανεπιστημίου Θ.Πελεγρίνη που βγαίνει στο θέατρο και σκοπεύει να βγει και στον κινηματογράφο ??  :grin: :grin:

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η γνωμη μου: προτιμω εναν ακαδημαικο που παιζει θεατρο απο εναν "πολιτικο" που παιζει "θεατρο"

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μα, προφανως!

Στο φιναλε, γι' ΑΥΤΟ το λογο ιδρυθηκαν τα Συμβουλια, για να διαχωριστει η ακαδημαϊκη απο τη διοικητικη δουλεια (κατ' εμε, ορθοτατο!)

Ακομα κι αν ο Πελεγρινης διαχειριστηκε εσφαλμενα καποια αποθεματικα του ιδρυματος (αν και μου κανει εντυπωση το νουμερο...), αυτο δε σημαινει οτι τα ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ. Εκτος αν βρεθει λογαριασμος του με χρηματα που δεν μπορει να δικαιολογησει.

Εν παση περιπτωσει, το αποκλειω.

Και, παρεμπιπτοντως, ανθρωποι που γνωριζαν το Μεταξοπουλο, πρωην πρυτανη της Παντειου, επιμενουν οτι αδικως καταδικαστηκε και οτι δεν υπηρχε "Φερραρι" κλπ κλπ... Αυτο απλα το βασω στην κουβεντα, σε περιπτωση που καποιος εχει κατι να πει (εγω δεν εχω ιδια γνωση)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Η συμετοχη των ανθρωπων για το παιχνίδι ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,έχει τεράστια επιτυχία,και η χώρα παραγωγής η Ελλαδα,ΣΥΝΕΧΏΣ,γυρίζει νέα επεισόδια,με καινουργιους πρωταγωνηστές ΕΛΑΣ,ΕΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιά η γνώμη σας για τον Συριζαίο πρύτανη πανεπιστημίου Θ.Πελεγρίνη που βγαίνει στο θέατρο και σκοπεύει να βγει και στον κινηματογράφο ??   :grin: :grin:

αντε και στο χολυγουντ :grin:

big poutsa

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2013
Like
8
Πόντοι
1
Λογικά Αμερική δεν πάει σύντροφε γιατί είναι αριστερός..Ρωσία μπορεί  :rockon:
Εχω κανει μεταπτυχιακο στη συστηματικη φιλοσοφια στον εν'λογω κυριο, που κατι βλαχακια ειρωνευονται!!! πολλα χρονια μπροστα ο ανθρωπος...αλλα η προπαγαντα των ΜΜΕ και οι λεμεδες της Τροικας τα ισωπεδωνουν ολα!!!! Κριμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom