Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 663K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 7 7,3%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 24,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 56 58,3%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 10 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    96

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όχι άλλο κάρβουνο ρε μαλάκα πανοφάνη  :headbang:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν ήσασταν δικαστές τη ποινή θα ρίχνατε στα γουρούνια;
Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια με βάση την εικόνα που έχετε σχετικά με όσα έχετε διαβάσει απο αυτά που έγραψα.
Στα γουρουνια τίποτα,στην γυναικα σου θα της χαριζα μια αδεια ιεροδουλης.Σε εσενα ισοβια γιατί μας επρηξες τα αρχιδια τοσο καιρό.Μαλιστα θα εβγαζα και φημη οτι τον παίρνεις ,θα περναγες ωραια στην στενη.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Αν ήσασταν δικαστές τη ποινή θα ρίχνατε στα γουρούνια;
Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια με βάση την εικόνα που έχετε σχετικά με όσα έχετε διαβάσει απο αυτά που έγραψα.

τα γουρουνια ειναι αθωα, καθοσον η διαπραξη της συνουσιας εγινε με τη συγκαταθεση της λενας...

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Στα γουρουνια τίποτα,στην γυναικα σου θα της χαριζα μια αδεια ιεροδουλης.Σε εσενα ισοβια γιατί μας επρηξες τα αρχιδια τοσο καιρό.Μαλιστα θα εβγαζα και φημη οτι τον παίρνεις ,θα περναγες ωραια στην στενη.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Γιατι στα γουρουνια τιποτα ;γιατι το λες αυτο; αφου βιασαν τη γυναικα μου ,εσυ γιατι πιστευεις οτι δεν τη βιασαν;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τα γουρουνια ειναι αθωα, καθοσον η διαπραξη της συνουσιας εγινε με τη συγκαταθεση της λενας...

Τα γουρουνια δεν ειναι αθωα .πως γινετε να το λες αυτο;εξηγησε μου γιατι λες οτι η διαπραξη της συνουσιας εγινε με την συγκαταθεση της λενας;αφου η  γυναικα μου  τους σιχαινεται,και δεν ηθελε να κανει σεξ μαζι τους

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατι στα γουρουνια τιποτα ;γιατι το λες αυτο; αφου βιασαν τη γυναικα μου ,εσυ γιατι πιστευεις οτι δεν τη βιασαν;
Για το να σε βαλουν ισοβια και να σε πηδανε τίποτα ε;Σου άρεσε!!!Κουφαλίτσα!!!!

bakouris

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παλιομαλάκα Πανούλη 20 βίντεο εχω στη κατοχή μου με το Λενάκι..
Θα τα βγάλω στη φόρα κάποια στιγμή να θαυμάσει ο κόσμος πώς η γυναικούλα σου καταπίνει τα τεράστια καυλιά μας..

ρε μακή γίγαντα πες μου έχετε βίντεο και απ την τελευταία σας συνάντηση με τη λενα;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για το να σε βαλουν ισοβια και να σε πηδανε τίποτα ε;Σου άρεσε!!!Κουφαλίτσα!!!!

αυτο δεν το σχολιαζω καν γιατι ειναι απλα ειρωνια,εσενα μπορει να σου αρεσουν τα αδερφηστικα αλλα εγω δεν ασχολουμαι με τετοια.εγω δεν εκανα κατι για να μπω ισοβια,αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να λες οτι τα γουρουνια δεν εκαναν κατι κακο;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αυτο δεν το σχολιαζω καν γιατι ειναι απλα ειρωνια,εσενα μπορει να σου αρεσουν τα αδερφηστικα αλλα εγω δεν ασχολουμαι με τετοια.εγω δεν εκανα κατι για να μπω ισοβια,αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να λες οτι τα γουρουνια δεν εκαναν κατι κακο;
Φανη εισαι πουστης?
:think:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Μας τα έχεις πρήξει ρε Φανή  :s&m_1:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ότι η γυναίκα λατρεύει τα πάρτι και τα ούζα  :2on1:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι δεν ειμαι πουστης.εσυ μηπως εισαι;
Οχι ουτε και γω ειμαι. Ας μιλήσουμε σαν ανδρες τοτε.
Εισαι κερατας παραδεξου το λοιπον και ισως σε κανει να αισθανθεις καλύτερα.
Τα γουρουνια σε καναν κερατα. Τελος.
;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom