sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.339
- Πόντοι
- 22.266
ti egrapses ?
ti egrapses ?
Στα γουρουνια τίποτα,στην γυναικα σου θα της χαριζα μια αδεια ιεροδουλης.Σε εσενα ισοβια γιατί μας επρηξες τα αρχιδια τοσο καιρό.Μαλιστα θα εβγαζα και φημη οτι τον παίρνεις ,θα περναγες ωραια στην στενη.Αν ήσασταν δικαστές τη ποινή θα ρίχνατε στα γουρούνια;
Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια με βάση την εικόνα που έχετε σχετικά με όσα έχετε διαβάσει απο αυτά που έγραψα.
Αν ήσασταν δικαστές τη ποινή θα ρίχνατε στα γουρούνια;
Παρακαλώ απαντήστε με ειλικρίνεια με βάση την εικόνα που έχετε σχετικά με όσα έχετε διαβάσει απο αυτά που έγραψα.
Στα γουρουνια τίποτα,στην γυναικα σου θα της χαριζα μια αδεια ιεροδουλης.Σε εσενα ισοβια γιατί μας επρηξες τα αρχιδια τοσο καιρό.Μαλιστα θα εβγαζα και φημη οτι τον παίρνεις ,θα περναγες ωραια στην στενη.
Στα γουρουνια τίποτα,στην γυναικα σου θα της χαριζα μια αδεια ιεροδουλης.Σε εσενα ισοβια γιατί μας επρηξες τα αρχιδια τοσο καιρό.Μαλιστα θα εβγαζα και φημη οτι τον παίρνεις ,θα περναγες ωραια στην στενη.
τα γουρουνια ειναι αθωα, καθοσον η διαπραξη της συνουσιας εγινε με τη συγκαταθεση της λενας...
Για το να σε βαλουν ισοβια και να σε πηδανε τίποτα ε;Σου άρεσε!!!Κουφαλίτσα!!!!Γιατι στα γουρουνια τιποτα ;γιατι το λες αυτο; αφου βιασαν τη γυναικα μου ,εσυ γιατι πιστευεις οτι δεν τη βιασαν;
Παλιομαλάκα Πανούλη 20 βίντεο εχω στη κατοχή μου με το Λενάκι..
Θα τα βγάλω στη φόρα κάποια στιγμή να θαυμάσει ο κόσμος πώς η γυναικούλα σου καταπίνει τα τεράστια καυλιά μας..
Για το να σε βαλουν ισοβια και να σε πηδανε τίποτα ε;Σου άρεσε!!!Κουφαλίτσα!!!!
Φανη εισαι πουστης?αυτο δεν το σχολιαζω καν γιατι ειναι απλα ειρωνια,εσενα μπορει να σου αρεσουν τα αδερφηστικα αλλα εγω δεν ασχολουμαι με τετοια.εγω δεν εκανα κατι για να μπω ισοβια,αλλα δεν καταλαβαινω πως ειναι δυνατον να λες οτι τα γουρουνια δεν εκαναν κατι κακο;
Φανη εισαι πουστης?
Μας τα έχεις πρήξει ρε Φανή
να πας στην Πανια ρε φιλε!!!!!!!!Εδω τι σου φταιμε να μας τα κανεις τσουρεκια;συγγνωμη αλλα καπου πρεπει να πω και γω το προβλημα μου
Μην αγχωνεσαι κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που γουστάρεισυγγνωμη αλλα καπου πρεπει να πω και γω το προβλημα μου
Μην αγχωνεσαι κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία που γουστάρει
Οχι ουτε και γω ειμαι. Ας μιλήσουμε σαν ανδρες τοτε.οχι δεν ειμαι πουστης.εσυ μηπως εισαι;