Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
προσεξε ομως γιατι μπορει να ταραχτεις μ αυτα που θα διαβασεις,  αυτος που λεει οτι ειναι το γουρουνι ο μακης ειχε το θρασσος να γραφει εδω μεσα και να λεει χιλια δυο ψεματα και να με απειλει κιολας
Μα γιαυτο θα κατσω να διαβασω την ιστορια.Φαινετε οτι εδω μιλαμε για χαρντκορ καταστασεις βγαλμενες απο τη ζωη.Εγω για κατι τετεια ζω.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε αφου ειναι αλλοι απο αυτους που λενε οτι ειναι και μαλλον ειναι εσυ που νομιζεις οτι δεν ειναι αλλα αφου δεν ειναι ισως να ειναι και σιγουρα η λενα δεν ηταν αλλα μπορει να ειναι αλλος απο τα γουρουνια που δεν ειναι ο μακης αλλα ισως ο μενιος αλλα μαλλον οχι αλλα λεει ψεμματα οτι δεν ειναι αρα μπορει να ειναι. αυτο.

η λενα δεν ειναι σιγουρα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ψεματα λες τυπε. Αποκλειετε να μη σου αρεσει το παστιτσιο.Το παστιτσιο ειναι καλυτερο απο το σεξ. :grin:
Και ακόμα καλύτερο μετά το σεξ να φας ένα παστίτσιο.  :2funny: :2funny: :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εμενα μου την εσπαγε παντα που εβγαζα μια γκομενα εξω για φαγητο και δεν ετρωγε τιποτα τυπε. μιλαμε μου εδινε στα νευρα. φαε μωρη να μου κανεις παρεα - θα γαμηθουμε δεν τρεχει τιποτα. καθοσαντο εκει με μια σαλατα και τσιμπαγανε τα κουκουναρακια και τη βινεγκρετ.

μια γκομενα ειχα καποτε που στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οπως ημασταν κυριλε να παμε στα γκουντυς να φαμε γιατι πεινασε και την λατρεψα τυπε  :grin: 7 μηνακια ερωτικη σχεση με συναισθημα τα εδωσα ολα  :grin:
Αν την πήγαινες για βρώμικο, η σχέση θα ξεπερνούσε τον χρόνο. :grin:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του
Tυπε μαλακιες λες την γκομενα μου να δω να το κανει αυτο μπροστα στα ματια μου θα τη μαυρισω στο ξυλο ποσο μαλλων τη γυναικα με την οποια θα μαι παντρεμενος τη σκοτωσα εκεινη τη στιγμη πλακα μας κανεις ειναι δυνατον να καυλωσω με κατι τετοιο σοβαρεψου λιγο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Tυπε μαλακιες λες την γκομενα μου να δω να το κανει αυτο μπροστα στα ματια μου θα τη μαυρισω στο ξυλο ποσο μαλλων τη γυναικα με την οποια θα μαι παντρεμενος τη σκοτωσα εκεινη τη στιγμη πλακα μας κανεις ειναι δυνατον να καυλωσω με κατι τετοιο σοβαρεψου λιγο.
Τι οπισθοδρομικός που είσαι!!!!Ελεος!!!2014 έχουμε!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικα γαμηθηκε το θεμα με τους κλωνους  :2funny: :2funny: :2funny:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Μιλάμε για πολλά γλέντια....Ας μου θυμίσει κάποιος πόσα επεισόδια είχε η λάμψη......
Ας κάνουμε όλοι κι απο ένα προφίλ με διαφορετικό αριθμό στα πεντάρια να γίνει εδω μέσα χαμός....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες αυτος που παριστανει τη Λενα ειναι προφανως κανα ηλιθιο παιδακι..ο μαλακας ο Πανουλης εχει δικιο που λεει οτι αυτη δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ και ποσο μαλλον γι αυτο το μπουρδελοσαιτ.. Το Λενακι για να μαθει αυτα εδω μεσα θα πρεπει να ενημερωθει απο μενα και γω ακομα δεν της εχω πει..και οπως ειπα θα το σκεφτω αν θα το κανω γιατι τον λυπαμαι λιγο τον μαλακα.
Πανουλη εντος καποιων ημερων θα ερθω παρεα με Μενιο να την ξεκωλιασουμε τη Λενα..ζηλεψε που την εχυσα πεντε φορες τη μουναρα της και θελει κι αυτος.. Να εισαι κυριος οταν θα εμφανιστουμε στη εξωπορτα γιατι θα με αναγκασεις να της πω για τις μαλακιες εδω μεσα..το νου σου

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν συνεχιζω τιποτα δεν το περιμενα απο ανθρωπους τοση κακια. δεν μου φτανουν τα γουρουνια που με απειλουν εμενα και τη γυναικα μου που υπεφερε στα χερια τους εχω και εσας που δεν καταλαβαινω γιατι με βριζετε και πως δεν εχετε καταλαβει οτι η γυναικα μου τραβηξε τοσα πολλα στα χερια των γουρουνιων

Ο γνησιος πανοφανης έχει 5 πεντάρια στο nick του.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Ακόμα και οι κλώνοι του Φάνη βγάλαν κλώνους.  :S

images

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Λοιπον μαγκες αυτος που παριστανει τη Λενα ειναι προφανως κανα ηλιθιο παιδακι..ο μαλακας ο Πανουλης εχει δικιο που λεει οτι αυτη δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ και ποσο μαλλον γι αυτο το μπουρδελοσαιτ.. Το Λενακι για να μαθει αυτα εδω μεσα θα πρεπει να ενημερωθει απο μενα και γω ακομα δεν της εχω πει..και οπως ειπα θα το σκεφτω αν θα το κανω γιατι τον λυπαμαι λιγο τον μαλακα.
Πανουλη εντος καποιων ημερων θα ερθω παρεα με Μενιο να την ξεκωλιασουμε τη Λενα..ζηλεψε που την εχυσα πεντε φορες τη μουναρα της και θελει κι αυτος.. Να εισαι κυριος οταν θα εμφανιστουμε στη εξωπορτα γιατι θα με αναγκασεις να της πω για τις μαλακιες εδω μεσα..το νου σου
Απο τις λιγες φορες που εχεις δικιο μπινεδοβλακα Μακη. Της ειπα για την παρτουζιτσα που την ειχα παρει στο υπογειακι του κυρ μπαμπη και εκανε  το κοροιδο.

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Κυριοι να βοηθησω λιγο στον γριφο με τους κλωνους : ο ΜΑΚΗΣ 14 ειναι κλωνος του ΣΟΥΗΔΟΥ ......Προσεξτε ο σουηδος και ο μακισ14 μετα απο καθε προταση βαζουν συγκεκριμενα δυο μαζι τελειες δηλαδη   ..  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom