Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο τις λιγες φορες που εχεις δικιο μπινεδοβλακα Μακη. Της ειπα για την παρτουζιτσα που την ειχα παρει στο υπογειακι του κυρ μπαμπη και εκανε  το κοροιδο.

Φίλε εσύ έχεις ξεπεράσει και τον Μπαμπινιώτη :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Φίλε εσύ έχεις ξεπεράσει και τον Μπαμπινιώτη :grin:
Bou.com αδελφε!! Ποιοτητα οχι οτι κι οτι!!! ;) :2funny: :2funny: :2funny:
Απο την αλλη δεν φταιω εγω που ο Μακης ειναι ξεκωλοπουστας και η πουτανα η λενα δεν θελει να παραδεχτει για την παρτουζιτσα στο υπογειακι του κυρ μπαμπη

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
γιατι του δινετε την ευχαριστηση οτι τον πιστευετε το λαμογιο με τις μαλακιες που γραφει και καλα για λενα και παπαριες???αφου ξερετε οτι καποιος παπαρας που νομιζει οτι δουλευει τον κοσμο,,,, :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
γιατι του δινετε την ευχαριστηση οτι τον πιστευετε το λαμογιο με τις μαλακιες που γραφει και καλα για λενα και παπαριες???αφου ξερετε οτι καποιος παπαρας που νομιζει οτι δουλευει τον κοσμο,,,, :jerking: :jerking: :jerking:
αν δεν δωσεις ευχαριστηση σε παπαρες που νομιζουν οτι δουλευουν τον κοσμο που θα δωσεις πως θα διασκεδασεις αυτοι ειναι οι διασκεδαστες μας :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
  Αν και σε πολλα θεματα εχω διασκεδασει παρα πολυ, οφειλω να ομολογησω οτι ο πανοφανης με τις μαλακιες του μ εχει κανει να ξεκαρδιζομαι στα γελια. Ε απο την αλλη ηταν και η παρτουζιτσα στο υπογειακι του κυρ μπαμπη, με την γυναικα του, οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να εκτιμησουμε ολοι τον ρολο του... :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ε όχι και παπαριές φίλε μου. Η Λένα είναι φως φανάρι ότι βιάζεται. Και οτι όταν την πήρε ο Πανοφάνης ήταν παρθένα. Και ότι μόνο αυτόν αγαπάει. Και ότι...  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
  Αν και σε πολλα θεματα εχω διασκεδασει παρα πολυ, οφειλω να ομολογησω οτι ο πανοφανης με τις μαλακιες του μ εχει κανει να ξεκαρδιζομαι στα γελια. Ε απο την αλλη ηταν και η παρτουζιτσα στο υπογειακι του κυρ μπαμπη, με την γυναικα του, οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να εκτιμησουμε ολοι τον ρολο του... :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Πανοφάνης αυτά που λέει τα πιστεύει κιόλας.....

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τι λες ρε μαλακα! η γυναικα μου δεν θα εκανε ποτε παρτουζα ,ουτε θα με απατουσε. ψεματα και μαλακιες λες

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Απο την αλλη δεν φταιω εγω που ο Μακης ειναι ξεκωλοπουστας και η πουτανα η λενα δεν θελει να παραδεχτει για την παρτουζιτσα στο υπογειακι του κυρ μπαμπη

η γυναικα μου δεν ειναι πουτανα ουτε παρτουζες κανει.σταματα παλιο πουστη να βριζεις τη γυναικα μου χωρις λογο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τι δουλεια εχει η γυναικα μου μαζι σου;  απο που κι ωσπου θα σε ηξερε εσενα; και αυτος ο κυρ μπαμπης ποιος ειναι; ολο ψεματα και συκωφαντιες λες

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

μακαρι να ηταν ψεματα ολα αυτα τα τραγικα και απαισια που επαθε η γυναικα μου

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μα μπενω με ορεξη να δω εξεληξεις και βλεπω τυπους να αποθαρηνουνε τον πανοφανη? Ειστε μετα καλα σας??? :o :o

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπον μαγκες αυτος που παριστανει τη Λενα ειναι προφανως κανα ηλιθιο παιδακι..ο μαλακας ο Πανουλης εχει δικιο που λεει οτι αυτη δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ και ποσο μαλλον γι αυτο το μπουρδελοσαιτ.. Το Λενακι για να μαθει αυτα εδω μεσα θα πρεπει να ενημερωθει απο μενα και γω ακομα δεν της εχω πει..και οπως ειπα θα το σκεφτω αν θα το κανω γιατι τον λυπαμαι λιγο τον μαλακα.
Πανουλη εντος καποιων ημερων θα ερθω παρεα με Μενιο να την ξεκωλιασουμε τη Λενα..ζηλεψε που την εχυσα πεντε φορες τη μουναρα της και θελει κι αυτος.. Να εισαι κυριος οταν θα εμφανιστουμε στη εξωπορτα γιατι θα με αναγκασεις να της πω για τις μαλακιες εδω μεσα..το νου σου

τι λες βρε παλιο μαλακα κερατα!δεν προκειτε να καταφερεις ουτε να βιασεις τη λενα, ουτε και να την πλησιασεις στα εκατο μετρα. καντε καμια πλακα να πλησιασετε το σπιτι μας που δεν ξερω πως σκατα το βρηκατε,και οι μπραβοι θα σας ξυλοφορτωσουν. η λενα αν μαθενε για αυτα που γραφω εδω μεσα και εβλεπε το θρασος σου που τολμας να με απειλης ενω εχεις κανει στη λενα τοσο φριχτα πραγματα βιαζοντας την , τοτε μπορει να επερνε  θαρρος και να πηγαινε να σας καταγγειλει στην αστυνομια.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Τελικά έγινε μπεστ σέλερ το στορυ. Άκου 113 σελίδες!!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
τι δουλεια εχει η γυναικα μου μαζι σου;  απο που κι ωσπου θα σε ηξερε εσενα; και αυτος ο κυρ μπαμπης ποιος ειναι; ολο ψεματα και συκωφαντιες λες
Ρε μαλακα Πανοφανη ο κυρ μπαμπης (ρωτα και την γυναικα σου) ειναι αυτος που ξεπαρθενιασε την γυναικα σου οταν ητανε μικρη. Ο κυρ μπαμπης δεν βρισκεται πια στη ζωη. Οι φημες λεγανε οτι ειχε τεραστια ψωλη. Πριν καποια χρονια ειχε βρει και ξεπαρθενιασει ενα γκομενακι τη λενιτσα.  Η λενιτσα γουσταρε πολυ την πουτσα και μετα απο λιγο καιρο αρχισε να ζηταε απο τον κυρ μπαμπη,  πιο σκληρα πραγματα. Ο κυρ μπαμπης ομως ητανε πολυ γλυκος ανθρωπος και δεν ηθελε να παρτουζωσει ο ιδιος τη λενιτσα. Τοτε ζητγδπσε απο τρεις ψωλαραδες(ενας απο αυτους κι εγω) να παρτουζωσουν τη λενιτσα. Οποτε κανονισε ενα καλοκαιρινο απογευμα στο υπογειακι του, ο κυρ μπαμπης να κανει το ονειρο της λενας πραγματικοτητα. Ετσι λοιπον εκανε την πρωτη της παρτουζα η λενιτσα. Μετα βεβαια μαθευτηκε οτι  της αρεσει να παρτουζωνεται, οποτε ηταν πολυ δυσκολο να βρει αντρα να την παντρευτει. Ομως και σε αυτο εδωσε λυση ο κυρ μπαμπης,  ο οποιος ειχε ακουσει για εναν βλακα-θυμα-αρχετυπικο κιροιδο τον πανο. Με υπουλο τροπο σκηνοθετησσε την γνωριμια τους,  με τα γνψστα σε ολους μας αποτελεσματα.....

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μαλακα Πανοφανη ο κυρ μπαμπης (ρωτα και την γυναικα σου) ειναι αυτος που ξεπαρθενιασε την γυναικα σου οταν ητανε μικρη. Ο κυρ μπαμπης δεν βρισκεται πια στη ζωη. Οι φημες λεγανε οτι ειχε τεραστια ψωλη. Πριν καποια χρονια ειχε βρει και ξεπαρθενιασει ενα γκομενακι τη λενιτσα.  Η λενιτσα γουσταρε πολυ την πουτσα και μετα απο λιγο καιρο αρχισε να ζηταε απο τον κυρ μπαμπη,  πιο σκληρα πραγματα. Ο κυρ μπαμπης ομως ητανε πολυ γλυκος ανθρωπος και δεν ηθελε να παρτουζωσει ο ιδιος τη λενιτσα. Τοτε ζητγδπσε απο τρεις ψωλαραδες(ενας απο αυτους κι εγω) να παρτουζωσουν τη λενιτσα. Οποτε κανονισε ενα καλοκαιρινο απογευμα στο υπογειακι του, ο κυρ μπαμπης να κανει το ονειρο της λενας πραγματικοτητα. Ετσι λοιπον εκανε την πρωτη της παρτουζα η λενιτσα. Μετα βεβαια μαθευτηκε οτι  της αρεσει να παρτουζωνεται, οποτε ηταν πολυ δυσκολο να βρει αντρα να την παντρευτει. Ομως και σε αυτο εδωσε λυση ο κυρ μπαμπης,  ο οποιος ειχε ακουσει για εναν βλακα-θυμα-αρχετυπικο κιροιδο τον πανο. Με υπουλο τροπο σκηνοθετησσε την γνωριμια τους,  με τα γνψστα σε ολους μας αποτελεσματα.....

τι μαλακισμενες ψευτιες λες ρε κερατα!στη γυναικα μου δεν αρεζαν ποτε οι παρτουζες ουτε ειχε κανει ποτε ,δεν εχεις καμια αποδειξη για οσα λες ,οποτε ειναι ολα ψεματα,αλλωστε η γυναικα μου ηταν παρθενα οταν παντρευτικαμε ,αν ειχε κανει σεξ ,ποσο μαλλον  παρτουζες δεν θα ηταν παρθενα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
τι μαλακισμενες ψευτιες λες ρε κερατα!στη γυναικα μου δεν αρεζαν ποτε οι παρτουζες ουτε ειχε κανει ποτε ,δεν εχεις καμια αποδειξη για οσα λες ,οποτε ειναι ολα ψεματα,αλλωστε η γυναικα μου ηταν παρθενα οταν παντρευτικαμε ,αν ειχε κανει σεξ ,ποσο μαλλον  παρτουζες δεν θα ηταν παρθενα
Καλα αντε πες στη γυναικα σοτ για τον κυρ μπαμπη και τα ξαναλεμε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ρε Φάνη το story έχει κενά.
Σύμφωνα με αυτό που λες εσύ, το 2006 γνώρισες εικοσάχρονη μουνάρα παρθένα!
Σάλτα ρε φιλε , δεν παίζει!
Για αυτό ρε μαλακα έχεις τόσες κακίες κριτικές, δεν πρόσεξες τις λεπτομέρειες και βγήκε μαλακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom