kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τι μαλακισμενες ψευτιες λες ρε κερατα!
ειπε ο γαιδαρος το πετεινο κεφαλα
τι μαλακισμενες ψευτιες λες ρε κερατα!
Παρθεεεενααααααααα?????????????Ρε Φάνη το story έχει κενά.
Σύμφωνα με αυτό που λες εσύ, το 2006 γνώρισες εικοσάχρονη μουνάρα παρθένα!
Σάλτα ρε φιλε , δεν παίζει!
Για αυτό ρε μαλακα έχεις τόσες κακίες κριτικές, δεν πρόσεξες τις λεπτομέρειες και βγήκε μαλακια.
Πως ακριβως διαπιστωσες οτι ητανε παρθενα?τι μαλακισμενες ψευτιες λες ρε κερατα!στη γυναικα μου δεν αρεζαν ποτε οι παρτουζες ουτε ειχε κανει ποτε ,δεν εχεις καμια αποδειξη για οσα λες ,οποτε ειναι ολα ψεματα,αλλωστε η γυναικα μου ηταν παρθενα οταν παντρευτικαμε ,αν ειχε κανει σεξ ,ποσο μαλλον παρτουζες δεν θα ηταν παρθενα
Οχι παρτουζα και λενα?παραξενο μου φαινεταιΟι γειτονισες λενε οτι ειχε σχεση με τον περιπτερα ευτυχως οχι παρτουζα αλλα ηταν μονος του.
Ειναι αληθεια αυτο πανοφανη?
Ρε Φάνη το story έχει κενά.
Σύμφωνα με αυτό που λες εσύ, το 2006 γνώρισες εικοσάχρονη μουνάρα παρθένα!
Σάλτα ρε φιλε , δεν παίζει!
Για αυτό ρε μαλακα έχεις τόσες κακίες κριτικές, δεν πρόσεξες τις λεπτομέρειες και βγήκε μαλακια.
Οι γειτονισες λενε οτι ειχε σχεση με τον περιπτερα ευτυχως οχι παρτουζα αλλα ηταν μονος του.
Ειναι αληθεια αυτο πανοφανη?
Οχι παρτουζα και λενα?παραξενο μου φαινεται
φανη εδω τωρα ειναι η λενα με την αδερφη της και μας τσιμπουκωνουν....ειμαστε ηδη 5 αλλα μας λενε να φωναξουμε και τους φιλους μας
Πως ακριβως διαπιστωσες οτι ητανε παρθενα?
Μαθαμε οτι εχει και αδερφη!!!κοψε τα ψεματα και τις μαλακιες και μην προσβαλεις τη γυναικα μου και την αδερφη της ειναι πολυ ηθικες και σεμνες γυναικες
Τοσο μικροτσουτσουνος που εισαι και μετα απο την πραξη παλι παρθενα θα ηταν!!καταρχην μου το ειπε η ιδια την πρωτη φορα που το καναμε οτι ηταν η πρωτη φορα της φορα που πηγαινε με αντρα
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του
Μαθαμε οτι εχει και αδερφη!!!
Το ιδιο καλη και αυτή;
Τοσο μικροτσουτσουνος που εισαι και μετα απο την πραξη παλι παρθενα θα ηταν!!
Μηπως ηταν λεσβια πριν σε γνωρισει;
δεν ειμαι και τοσο μικροτσουτσουνος ,ενταξει τον εχω λιγο μικροτερο απ το φυσιολογικο. η γυναικα μου ηταν κανονικη γυναικα και με το παραπανω δεν ηταν λεσβια
καταρχην μου το ειπε η ιδια την πρωτη φορα που το καναμε οτι ηταν η πρωτη της φορα που πηγαινε με αντρα