Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Πουτανα ειναι αυτη που παει με ολους.
Η δικια σου ειναι καριολα γιατι παει με ολους εκτος απο εσενα  :2funny: :2funny:
Ρε! Μαλακες… ο τύπος είναι μαζόχας… γουστάρει να του βρίζουν την γυναίκα.. άντε, ρε, αντράκια του κωλου……. :bounce: :argue: :hammer: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :boff:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
ιπποτη!!! σε ολα τα θρεντ χωνεσαι μεσα βλεπω

δεν ειπες, με ζωα πας; γαιδουρια πχ.....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
για ποτε μιλας πριν με παντρευτει;
Για μετα τον γαμο σου λενε. Περιμενε να την ξεπαρθενεψεις πρωτα εσυ μιας και την φορτωθηκες και τωρα γλενταει με ολους.  Να προσεχεις τον χασαπη σας ειναι μεγαλος μπιχτης.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γιατι δεν παιζει; ειναι σπανιο το καταλαβαινω να βρει κανεις παρθενα στα εικοσι αν ειναι και ομορφη αλλα οχι αδυνατον.η δικια μου ετυχε να ηταν

Πανοφάνη μετά την 1η νύχτα του γάμου βγάλατε και το σεντόνι στη γειτονια;  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αχ! ρε άντρακλες… έδωσα υπόσχεση.. αλλιώς με το ζόρι κρατιέμαι.. αχ! νορμάλ αντράκια, εσεις…… :dunno: :coffee: :dunno: :coffee: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Ιππότη εδώ μιλάμε σοβαρά κι εσύ κάνεις πλάκα. Καταστρέφεις το νήμα  :jerking:  :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσταρει πουτσες στο νημα της λενας   :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Ε μα ναι ρε φίλε, εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Πανοφάνη που παρτουζώνεται βιάζεται η γυναίκα του και ο ιππότης προσπαθεί να καβατζωθεί εις βάρος του...έλεος  :grin: :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τυχαία το είπα και γω, μη κολλάς.. :2funny:

Σήμερα το βράδυ τι λέει το πρόγραμμα; Θα κάτσεις αγκαλίτσα με τη Λένα στον χυμένο απο τον Μάκη καναπέ σας και θα δείτε την εθνική;

ο καναπες μετα απο το βιασμο της  λενας απ το γουρουνι  πεταχτηκε για να μην  της θυμιζει ολες αυτες τις φριχτες στιγμες και το μαρτυριο που περασε απ το γουρουνι. και το κρεβατι σκεφτομαι να το πεταξω και να παρουμε αλλο ,να μην της θυμιζει τιποτα τις εφιαλτικες στιγμες  αυτες του βιασμου της

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πουτανα ειναι αυτη που παει με ολους.
Η δικια σου ειναι καριολα γιατι παει με ολους εκτος απο εσενα  :2funny: :2funny:

η γυναικα μου δεν ειναι ουτε πουτανα ουτε καριολα, εσυ εισαι καριολης που τη βριζεις  και τη χαρακτηριζεις αδικα με βρισιες που δεν της αξιζουν και δεν τη χαρακτηριζουν.
η γυναικα μολυ δεν παει με ολους ,παει μονο με μενα .

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε! Μαλακες… ο τύπος είναι μαζόχας… γουστάρει να του βρίζουν την γυναίκα.. άντε, ρε, αντράκια του κωλου……. :bounce: :argue: :hammer: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :boff:

δεν ειμαι μαζοχας ουτε γουσταρω να βριζουν τη γυναικα μου

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για μετα τον γαμο σου λενε. Περιμενε να την ξεπαρθενεψεις πρωτα εσυ μιας και την φορτωθηκες και τωρα γλενταει με ολους.  Να προσεχεις τον χασαπη σας ειναι μεγαλος μπιχτης.

δεν γλενταει με ολους ,η γυναικα μου γλενταει μονο με μενα.
και ο χασαπης τωρα που κολαει;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ε μα ναι ρε φίλε, εδώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον Πανοφάνη που παρτουζώνεται βιάζεται η γυναίκα του και ο ιππότης προσπαθεί να καβατζωθεί εις βάρος του...έλεος  :grin: :grin:

η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,βιαζεται ποσες φορες ακομα πρεπει να το πω για να το καταλαβετε;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
ο καναπες μετα απο το βιασμο της  λενας απ το γουρουνι  πεταχτηκε για να μην  της θυμιζει ολες αυτες τις φριχτες στιγμες και το μαρτυριο που περασε απ το γουρουνι.

υπεφερε η γυναικα..........

3242601291_PigShowerjpgw300h451_xlarge.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom