Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
υπεφερε η γυναικα..........
Ναι βιαζεται ειναι η δουλεια της αυτηη γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,βιαζεται ποσες φορες ακομα πρεπει να το πω για να το καταλαβετε;
Την γαμισες απο τοτε που γυρισε;η γυναικα μου δεν ειναι ουτε πουτανα ουτε καριολα, εσυ εισαι καριολης που τη βριζεις και τη χαρακτηριζεις αδικα με βρισιες που δεν της αξιζουν και δεν τη χαρακτηριζουν.
η γυναικα μολυ δεν παει με ολους ,παει μονο με μενα .
ο καναπες μετα απο το βιασμο της λενας απ το γουρουνι πεταχτηκε για να μην της θυμιζει ολες αυτες τις φριχτες στιγμες και το μαρτυριο που περασε απ το γουρουνι. και το κρεβατι σκεφτομαι να το πεταξω και να παρουμε αλλο ,να μην της θυμιζει τιποτα τις εφιαλτικες στιγμες αυτες του βιασμου της
η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,βιαζεται ποσες φορες ακομα πρεπει να το πω για να το καταλαβετε;
Ναι βιαζεται ειναι η δουλεια της αυτη
Την γαμισες απο τοτε που γυρισε;
Ναι πολλες φορες ,αφου το καναμε καθε μερα απο δυο φορες για δυο βδομαδες περιπου και ολα ηταν τελεια ,ωσπου την ξαναβιασε το γουρουνι ο μακης και τωρα ειναι παλι χαλια ψυχολογικα και δεν μ αφηνει να την πλησιασω
Η γυναίκα σου ακολουθεί αυτό που λένε... αν δεν μπρείς να αποφύγεις τον βιασμό κάτσε και απολαυσέ το.....και μια και δύο και τρείς και όσες φορές χρειαστεί.....
μην ακούς κανέναν... εγώ σε πιστεύω.....
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο κ. Πανοφάνη;
Την συμβία σας, την βιάζουν κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού ή δεν υπάρχει περιορισμός;
δεν ειναι ωραιο να κανεις πλακα με τον πονο και τη δυστηχια του αλλου,ευχομαι να μην περασεις τα ιδια,γιατι ειναι απ τα χειροτερα που μπορει να τυχουν σε εναν ανθρωπο
δεν γλενταει με ολους ,η γυναικα μου γλενταει μονο με μενα.
και ο χασαπης τωρα που κολαει;
Για να σας απαλύνω τον πόνο και την δυστυχία το ρωτάω.
Καλό θα είναι να την βιάζουν με ραντεβού, για να είστε τουλάχιστον ψυχολογικά προετοιμασμένοι και οι δύο. Να ξέρετε π.χ. ότι το γουρούνι νο1 την βιάζει καθε Παρασκευή 3.00 με 5.00, το γουρουνι νο2 καθε Τρίτη 12.00 με 2.00, οι μπράβοι κάτε Δευτέρα 7.00 με 9.00, και όλοι μαζί κάθε Κυριακή 6.00 με 10.00. Να βάλετε επιτέλους και μια τάξη στη ζωη σας...
πως τολμας να λες τετοιες αισχροτητες!
για καμια γυναικα δεν αξιζει να ειναι η δουλεια της να βιαζεται,ουτε για τη μεγαλυτερη πουτανα.ποσο μαλλον για τη γυναικα μου που δεν ειναι πουτανα αλλα μια παντρεμενη ηθικη γυναικα.πως τολμας να λες οτι δουλεια της ειναι να βιαζεται; λιγο ντροπη δεν εχεις;
Ρε μαλακα δεν ηρθαμε σπιτι σου να στα λεμε.Εσύ τα γραφεις στο φορουμ μονος σου ,μπετοβλακα!!!η ταξη στη ζωη μας ηρθε τωρα που τα γουρουνια φαγανε το ξυλο και ο ενας που γλιτωσε τον κυνηγανε οι μπραβοι ,και στο σπιτι δεν μπορει τωρα να πλησιασει γιατι ειναι φρουριο. ετσι ερχετε η ταξη και οχο με μαλακιες και ειρωνιες απεναντι σεμια βιασμενη γυναικα . και να πω οτι τα λετε και σε κανα ξενο.. ο αντρας της ειμαι και παρολα αυτα δεν ντρεπεστε να ειρωνευστε και να κοροιδευετε τη γυναικα μου μπροστα μου;
Να το βγάλουμε σε μπλουζακια φιλαρακι !!!!Εχω γαμησει και εγω τη Λενα λοιπον!!!
Για να σας απαλύνω τον πόνο και την δυστυχία το ρωτάω.
Καλό θα είναι να την βιάζουν με ραντεβού, για να είστε τουλάχιστον ψυχολογικά προετοιμασμένοι και οι δύο. Να ξέρετε π.χ. ότι το γουρούνι νο1 την βιάζει καθε Παρασκευή 3.00 με 5.00, το γουρουνι νο2 καθε Τρίτη 12.00 με 2.00, οι μπράβοι κάτε Δευτέρα 7.00 με 9.00, και όλοι μαζί κάθε Κυριακή 6.00 με 10.00. Να βάλετε επιτέλους και μια τάξη στη ζωη σας...