Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
υπεφερε η γυναικα..........

3242601291_PigShowerjpgw300h451_xlarge.png
:2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
η γυναικα μου δεν ειναι ουτε πουτανα ουτε καριολα, εσυ εισαι καριολης που τη βριζεις  και τη χαρακτηριζεις αδικα με βρισιες που δεν της αξιζουν και δεν τη χαρακτηριζουν.
η γυναικα μολυ δεν παει με ολους ,παει μονο με μενα .
Την γαμισες απο τοτε που γυρισε;

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ο καναπες μετα απο το βιασμο της  λενας απ το γουρουνι  πεταχτηκε για να μην  της θυμιζει ολες αυτες τις φριχτες στιγμες και το μαρτυριο που περασε απ το γουρουνι. και το κρεβατι σκεφτομαι να το πεταξω και να παρουμε αλλο ,να μην της θυμιζει τιποτα τις εφιαλτικες στιγμες  αυτες του βιασμου της

Να αλλάξεις και την πόρτα απο την οποία πέρασαν μέσα στο σπίτι τα καθάρματα.... έχει την κακή τους αύρα....

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,βιαζεται ποσες φορες ακομα πρεπει να το πω για να το καταλαβετε;

Η γυναίκα σου ακολουθεί αυτό που λένε... αν δεν μπρείς να αποφύγεις τον βιασμό κάτσε και απολαυσέ το.....και μια και δύο και τρείς και όσες φορές χρειαστεί.....
μην ακούς κανέναν... εγώ σε πιστεύω.....

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ναι βιαζεται ειναι η δουλεια της αυτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως τολμας να λες τετοιες αισχροτητες!
για καμια γυναικα δεν αξιζει να ειναι η δουλεια της να βιαζεται,ουτε για τη μεγαλυτερη πουτανα.ποσο μαλλον για τη γυναικα μου που δεν ειναι πουτανα αλλα μια παντρεμενη ηθικη γυναικα.πως τολμας να λες οτι δουλεια της ειναι να βιαζεται; λιγο ντροπη δεν εχεις;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Την γαμισες απο τοτε που γυρισε;

Ναι πολλες φορες ,αφου το καναμε καθε μερα απο δυο φορες για δυο βδομαδες περιπου και ολα ηταν τελεια ,ωσπου την ξαναβιασε το γουρουνι ο μακης και τωρα ειναι παλι χαλια ψυχολογικα και δεν μ αφηνει να την πλησιασω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.893
Πόντοι
25.467
Ναι πολλες φορες ,αφου το καναμε καθε μερα απο δυο φορες για δυο βδομαδες περιπου και ολα ηταν τελεια ,ωσπου την ξαναβιασε το γουρουνι ο μακης και τωρα ειναι παλι χαλια ψυχολογικα και δεν μ αφηνει να την πλησιασω

Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο κ. Πανοφάνη;

Την συμβία σας, την βιάζουν κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού ή δεν υπάρχει περιορισμός;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Η γυναίκα σου ακολουθεί αυτό που λένε... αν δεν μπρείς να αποφύγεις τον βιασμό κάτσε και απολαυσέ το.....και μια και δύο και τρείς και όσες φορές χρειαστεί.....
μην ακούς κανέναν... εγώ σε πιστεύω.....

η γυναικα μου δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που λες ,η λενα δεν το απολαμβανει καθολου γιατι αν το απολαμβανε δεν θα ηταν βιασμος,ομως επειδη δεν το απολαμβανε αλλα υπεφερε ,πονουσε και σιχαινοταν αυτο που συνεβαινε και ενιωθε απαισια γι αυτο ειναι βιασμος αυτο που εκαναΝ τα γουρουνια στη γυναικα μου.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Να σας ρωτήσω κάτι άσχετο κ. Πανοφάνη;

Την συμβία σας, την βιάζουν κατόπιν συγκεκριμένου ραντεβού ή δεν υπάρχει περιορισμός;

δεν ειναι ωραιο να κανεις πλακα με τον πονο και τη δυστηχια του  αλλου,ευχομαι να μην περασεις τα ιδια,γιατι ειναι απ τα χειροτερα που μπορει να τυχουν σε εναν ανθρωπο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.893
Πόντοι
25.467
δεν ειναι ωραιο να κανεις πλακα με τον πονο και τη δυστηχια του  αλλου,ευχομαι να μην περασεις τα ιδια,γιατι ειναι απ τα χειροτερα που μπορει να τυχουν σε εναν ανθρωπο

Για να σας απαλύνω τον πόνο και την δυστυχία το ρωτάω.

Καλό θα είναι να την βιάζουν με ραντεβού, για να είστε τουλάχιστον ψυχολογικά προετοιμασμένοι και οι δύο.  Να ξέρετε π.χ.  ότι το γουρούνι νο1 την βιάζει καθε Παρασκευή  3.00 με 5.00, το γουρουνι νο2 καθε Τρίτη 12.00 με 2.00, οι μπράβοι κάτε Δευτέρα 7.00 με 9.00, και όλοι μαζί κάθε Κυριακή 6.00 με 10.00. Να βάλετε επιτέλους και μια τάξη στη ζωη σας...  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
δεν γλενταει με ολους ,η γυναικα μου γλενταει μονο με μενα.
και ο χασαπης τωρα που κολαει;

Έχει και χασάπη η υπόθεση? :o  Θα τρώτε και φρέσκα κρεατικά, ρε κουφαλίτσες....!

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

Καλό θα είναι να την βιάζουν με ραντεβού, για να είστε τουλάχιστον ψυχολογικά προετοιμασμένοι και οι δύο.  Να ξέρετε π.χ.  ότι το γουρούνι νο1 την βιάζει καθε Παρασκευή  3.00 με 5.00, το γουρουνι νο2 καθε Τρίτη 12.00 με 2.00, οι μπράβοι κάτε Δευτέρα 7.00 με 9.00, και όλοι μαζί κάθε Κυριακή 6.00 με 10.00. Να βάλετε επιτέλους και μια τάξη στη ζωη σας...  

η ταξη στη ζωη μας ηρθε τωρα που τα γουρουνια φαγανε το ξυλο και ο ενας που γλιτωσε τον κυνηγανε οι μπραβοι ,και στο σπιτι δεν μπορει τωρα να πλησιασει γιατι ειναι  φρουριο. ετσι ερχετε η ταξη και οχο με μαλακιες και ειρωνιες απεναντι σεμια βιασμενη γυναικα . και να πω οτι τα λετε και σε κανα ξενο.. ο αντρας της ειμαι και παρολα  αυτα  δεν ντρεπεστε να ειρωνευστε και να κοροιδευετε τη γυναικα μου μπροστα μου;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
πως τολμας να λες τετοιες αισχροτητες!
για καμια γυναικα δεν αξιζει να ειναι η δουλεια της να βιαζεται,ουτε για τη μεγαλυτερη πουτανα.ποσο μαλλον για τη γυναικα μου που δεν ειναι πουτανα αλλα μια παντρεμενη ηθικη γυναικα.πως τολμας να λες οτι δουλεια της ειναι να βιαζεται; λιγο ντροπη δεν εχεις;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
η ταξη στη ζωη μας ηρθε τωρα που τα γουρουνια φαγανε το ξυλο και ο ενας που γλιτωσε τον κυνηγανε οι μπραβοι ,και στο σπιτι δεν μπορει τωρα να πλησιασει γιατι ειναι  φρουριο. ετσι ερχετε η ταξη και οχο με μαλακιες και ειρωνιες απεναντι σεμια βιασμενη γυναικα . και να πω οτι τα λετε και σε κανα ξενο.. ο αντρας της ειμαι και παρολα  αυτα  δεν ντρεπεστε να ειρωνευστε και να κοροιδευετε τη γυναικα μου μπροστα μου;
Ρε μαλακα δεν ηρθαμε σπιτι σου να στα λεμε.Εσύ τα γραφεις στο φορουμ μονος σου ,μπετοβλακα!!!

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Eντακει Φανη...αρκετα μας τα επρηξες με την παπαρια σου τοσους μηνες...

Εχω γαμησει και εγω τη Λενα λοιπον!!!

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.196
Πόντοι
726
Καλα ρε δεν το πηρατε χαμπαρι οτι στον Φανη-Πανο του αρεσει ο εξευτελισμος  :s&m_1:
Οτι ποσταρει εδω ειναι για να του τα χωνετε .  :s&m_3:  :s&m_2:  :s&m_1:
Βιτσια που εχει ο κοσμος  :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030

:2funny: :2funny:
:2funny:
  εγω κυριακες δεν μπορω 6-10 οποτε βαλτε με για τις 11:30. Η λενα μαζι μου παντα ειναι πιο θερμη, γιατι την παρτουζωσα πρωτος στο υπογειακι του κυρ μπαμπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom