Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99
OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
:2funny:
   εγω κυριακες δεν μπορω 6-10 οποτε βαλτε με για τις 11:30. Η λενα μαζι μου παντα ειναι πιο θερμη, γιατι την παρτουζωσα πρωτος στο υπογειακι του κυρ μπαμπη.

σκατα εκανες παλιο μαλακα  ,η γυναικα μου ειναι ηθικη γυναικα και δεν θα κανει ποτε παρτουζα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

τοσο κακια σ αυτο το κοσμο ;ακομα και με μια βιασμενη γυναικα κανουν πλακα και τη βριζουν

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατί; Δεν έβγαλε αίμα πάνω στο σεντόνι τύπε ; Δεν ήταν παρθένα;  :think:

η αληθεια ειναι οτι εκεινη τη μερα δεν θυμαμε ,γιατι το καναμε και μετα κοιμηθηκαμε αμεσως ειχαμε πιει και λιγο παραπανω .

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι τη γαμησε πρωτος ο ψωλαρας ο κυρ μπαμπης και μετα την παρτουζωσαμε εμεις, στο υπογεακι του κυρ μπαμπη.
:2funny: ;) :2funny: :2funny:

τι λες ρε μαλακα εγω τη γαμησα πρωτος τη γυναικα μου.ο κυρ μπαμπης δεν υπαρχει απ το μυαλο σου τα  βγαζεις

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Οποτε αρχιδια παρθενα η λενα :2funny: :2funny:
Και την παντευτικε ο αρχιμαλακας ο πανοφανης. Την αρχιπαρτουζιαρα :2funny:

η λενα ηταν παρθενα εκατο τις εκατο ,ξερω τι λεω.η γυναικα μου σιχαινεται τις παρτουζες ,δεν την ξερεις για να τη λες αρχιπαρτουζιαρα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πανοφανη πουσταραααα,
Κατσε γλυψε δυο καλιαααα,
Ομως το κανει πιο καλαααα
Η πουταναααα,  η λενααααααααααα
Χοχοχοχοχοχο

μπουρδελιαρη αδερφαρα φατα αρχιδια μεσ τη μαπα
η λενα ειναι πιστη, και συ εισαι αδερφη

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ρε αρχηγε καθησα και διαβασα ολο το στορυ. Οχι ολες τις σελιδες γιατι ηταν αδυνατον. Δεν υπαρχει η ιστορια που λες. Η μαλλον μπορει να υπαρχει αλλα το κοριτσι στο τελος το ξεσκισανε. Και αυτη εχυνε σαν ποταμι. Παρτο χαμπαρι ανοιξε τα ποδια της και την εσκισαν σα μια φθηνη πουτανα οι χωριατες.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
:jerking:

Αισίως 120 σελίδες απίστευτης μαλακίας και ψωλαρμενίσματος.... Α και συνεχών βιασμών της συμπαθεστάτης και καλλιπύγου Λένας Πηγαδομουνίδου.

γιατι βριζεις μια βιασμενη γυναικα;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ρε αρχηγε καθησα και διαβασα ολο το στορυ. Οχι ολες τις σελιδες γιατι ηταν αδυνατον. Δεν υπαρχει η ιστορια που λες. Η μαλλον μπορει να υπαρχει αλλα το κοριτσι στο τελος το ξεσκισανε. Και αυτη εχυνε σαν ποταμι. Παρτο χαμπαρι ανοιξε τα ποδια της και την εσκισαν σα μια φθηνη πουτανα οι χωριατες.

τι λες ρε φιλε ,και συ που καταλαβες οτι εχυνε  σαν ποταμι; η γυναικα μου απ αυτα που εχω γραψει ειναι φως φαναρι πως δεν της αρεσε αλλα βιαστηκε αφου υπεφερε και τους εβριζε για να σταματησουν,δεν ανοιξε τα ποδια της γιατι δεν ειναι πουτανα η λενα ειναι ηθικη γυναικα δεν μ εχει απατησει ποτε,ολα της τα εκαναν με το ζορι ,δεν το ηθελε ,την βιασανε οι χωριατες

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
γιατι βριζεις μια βιασμενη γυναικα;

Ποια βιασμενη ρε φιλε μας τσαμπουνας βραδιατικα????

Και εχω γινει εξω φτερνων. Της τον καρφωσανε και οι 3 οι βλαχοι και το ξεσκισαν το κοριτσι. Εσυ κοιταζες και εχυνες ανυμπορος  να κανεις κατι.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ποια βιασμενη ρε φιλε μας τσαμπουνας βραδιατικα????

Και εχω γινει εξω φτερνων. Της τον καρφωσανε και οι 3 οι βλαχοι και το ξεσκισαν το κοριτσι. Εσυ κοιταζες και εχυνες ανυμπορος  να κανεις κατι.

δεν εχυνα ,ουτε κοιταζα ,στην αρχη ειχα κοκαλωσει απ το σοκ  ετρεμαν τα ποδια μου δεν μπορουσα να κουνηθω .μετα οταν συνηλθα καπως ηθελα να μπω στη σκηνη και να τους σαπισω στο ξυλο,μετα ομως σκευτικα οτι αν μπω στη σκηνη ηταν τρεις ουτε να τους δειρω θα καταφερνα και θα γλιτωναν .και τοτε μου ηρθε η ιδεα να τους τραβηξω βιντεο και να εχω το υλικο του βιασμου σαν αποδεικτικο στοιχειο για το δικαστηριο και να τους κλεισω φυλακη ισοβια,αυτη θα ηταν καλυτερη τιμωρια

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
δεν εχυνα ,ουτε κοιταζα ,στην αρχη ειχα κοκαλωσει απ το σοκ  ετρεμαν τα ποδια μου δεν μπορουσα να κουνηθω .μετα οταν συνηλθα καπως ηθελα να μπω στη σκηνη και να τους σαπισω στο ξυλο,μετα ομως σκευτικα οτι αν μπω στη σκηνη ηταν τρεις ουτε να τους δειρω θα καταφερνα και θα γλιτωναν .και τοτε μου ηρθε η ιδεα να τους τραβηξω βιντεο και να εχω το υλικο του βιασμου σαν αποδεικτικο στοιχειο για το δικαστηριο και να τους κλεισω φυλακη ισοβια,αυτη θα ηταν καλυτερη τιμωρια

Και ποτε ειναι το δικασηριο??

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Aντί να κάθεσαι να τη βοηθάς ψυχολογικά που βιάστηκε απο τα γουρούνια κάθεσαι εδω μέσα και κλαίγεσαι σα γυναικούλα. Κρίμα για τη Λένα για ότι πέρασε και διπλό κρίμα που έχει έσενα για σύντροφο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom