Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Φανη εμαθες τίποτα για τον περιπτερα?
Την ρώτησες αν την γαμουσε ουπς σορρυ την βιαζε και τον σιχαινόταν και αυτον?
:think:
Που το ξερεις οτι ο κυρ μπαμπης ειχε περιπτερο? Που το εμαθες?

swingcouple

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

η πλακα σου παλιο βλακα καταντησε ρουτινα με τη λενα,,,,πες μας κι αλλο best seller αλλα αυτη τη φορα για μανα σου η την αδελφη σου μπας και παρει παλι καποια ουσια οι σκηνοθεσιες σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:τοσο τρομπας εισαι που νομιζεις οτι κατι κανεις να σε λενε ,,κερατα?????????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες τέρμα τα αστεία με τη Λένα. Η γυναίκα μου είναι πιστή. Δεν έχει πάει με άλλον άντρα με τη θελησή της. Ήταν βιασμός και μπορώ να το αποδείξω!!!
Έχω βίντεο ντοκουμέντο που όταν τους βλέπει τρέχει για να ξεφύγει.... καταλήγει  στο μπάνιο και πλένετε. είναι το μόνο δωμάτιο με καλή πόρτα και δεν μπορούν να μπούν εκει. Βέβαια οταν είναι μέσα κάνει ντούζ.. Δεν ξέρω γιατί, και γω απορία το έχω....μάλλον αντίδραση στον πρώτο βιασμό είναι.... θέλει να είναι καθαρή πριν την βιάσουν ξανά.... γιατί ήταν βιασμός σας το ξαναλέω.... πάντα τους απωθεί όταν την βιάζουν...άρα δεν θέλει να γίνει...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ποσταρε το βιντεο να δουμε..

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μάγκες τέρμα τα αστεία με τη Λένα. Η γυναίκα μου είναι πιστή. Δεν έχει πάει με άλλον άντρα με τη θελησή της. Ήταν βιασμός και μπορώ να το αποδείξω!!!
Έχω βίντεο ντοκουμέντο που όταν τους βλέπει τρέχει για να ξεφύγει.... καταλήγει  στο μπάνιο και πλένετε. είναι το μόνο δωμάτιο με καλή πόρτα και δεν μπορούν να μπούν εκει. Βέβαια οταν είναι μέσα κάνει ντούζ.. Δεν ξέρω γιατί, και γω απορία το έχω....μάλλον αντίδραση στον πρώτο βιασμό είναι.... θέλει να είναι καθαρή πριν την βιάσουν ξανά.... γιατί ήταν βιασμός σας το ξαναλέω.... πάντα τους απωθεί όταν την βιάζουν...άρα δεν θέλει να γίνει...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ποσταρε το βιντεο να δουμε..

Η Λένα ήταν παρθένα όταν παντρευτήκαμε. Με αγαπάει. Είναι καλή και πιστή γυναίκα. Την βιάσαν αυτοί οι αγριάνθρωποι χωρίς να το θέλει η ίδια....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η Λένα ήταν παρθένα όταν παντρευτήκαμε. Με αγαπάει. Είναι καλή και πιστή γυναίκα. Την βιάσαν αυτοί οι αγριάνθρωποι χωρίς να το θέλει η ίδια....
Φανη αμα σε αγαπαει δεν ειναι κακο να κανει καμια παρτουζα που και που ρε.....αφου εσαενα θα σκεφτετε μετα.και η αδερφη της ειναι καλο μουνι

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Γιατί γελάς? Δεν σέβεσε τον πόνο μου και της Λένας? Απ' όταν τη σοδόμισαν πονάει πολύ!!!Αφού αλήθεια είναι πως τη βίασαν. Ουτε να κοιτάξει άλλον δεν μπορούσε η Λένα...δεν ξέρω γιατί, μάλλον απο φοβία, τώρα κοιτάζει όλους τους άντρες με χαμηλωμένο βλέμμα... μάλλον ψυχολογικό είναι απο τον βιασμό των αγριαθρωπων

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν ξέρω γιατί, μάλλον απο φοβία, τώρα κοιτάζει όλους τους άντρες με χαμηλωμένο βλέμμα... μάλλον ψυχολογικό είναι απο τον βιασμό των αγριαθρωπων
μπα την πουτσα τους κοιταει Φανη...

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μπα την πουτσα τους κοιταει Φανη...

ντροπή σου!!! Η Λένα δεν θα το έκανε ποτε αυτό!!! Κοιτάζει χαμηλά γιατί από την ντροπή της δεν μπορεί να δεί άντρα στα μάτια.... αν της κάνει παράπονα πως αυτός δεν τη βίασε? πως θα δικαιολογηθεί? τι θα απαντήσει? πως θα το κάνει?
Η Λένα με αγαπάει και μου είναι πιστή.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σου ειναι Φανη μου...απλα καμια παρτουζιτσα απο χομπυ κανει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τελικα πολυ μερακλου η Λενα.Γκανμπακγκ στο μπανιο και τα ρεστα.Ευγε,αλλες ντρεποντε μεχρι και πιπες να παρουν. :rockon: :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ντροπή σου!!! Η Λένα δεν θα το έκανε ποτε αυτό!!! Κοιτάζει χαμηλά γιατί από την ντροπή της δεν μπορεί να δεί άντρα στα μάτια.... αν της κάνει παράπονα πως αυτός δεν τη βίασε? πως θα δικαιολογηθεί? τι θα απαντήσει? πως θα το κάνει?
Η Λένα με αγαπάει και μου είναι πιστή.

Πανοφάνη από κει που δεν έβαζες θαυμαστικά και τόνους, τώρα βλέπω το κάνεις. Ρε σεις όταν κάνετε κλώνους τουλάχιστον κάντε το σωστά.  :grin:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
Έχω βίντεο ντοκουμέντο που όταν τους βλέπει τρέχει για να ξεφύγει.... καταλήγει  στο μπάνιο και πλένετε. είναι το μόνο δωμάτιο με καλή πόρτα και δεν μπορούν να μπούν εκει. Βέβαια οταν είναι μέσα κάνει ντούζ.. Δεν ξέρω γιατί, και γω απορία το έχω....μάλλον αντίδραση στον πρώτο βιασμό είναι....

Η άμεση και μεγαλύτερη ανάγκη του πάσχοντος είναι να αισθανθεί πάλι ασφαλής. Ασφαλής ως προς την σωματική ακεραιότητα, αν αυτή έχει απειληθεί από το συμβάν. Σε κάθε περίπτωση έχει ανάγκη από ψυχολογική ασφάλεια, δηλ. ότι θα μπορεί να απελευθερωθεί από τον τρόμο, τον πανικό, την έλλειψη συγκέντρωσης κι όλα τα συμπτώματα που παρουσιάζει το Μετατραυματικό Σύνδρομο.

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πανοφάνη από κει που δεν έβαζες θαυμαστικά και τόνους, τώρα βλέπω το κάνεις. Ρε σεις όταν κάνετε κλώνους τουλάχιστον κάντε το σωστά.  :grin:

οκ θα το φτιαξω αμεσα Η Λενα με αγαπαει και την βιασαν

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα πολυ μερακλου η Λενα.Γκανμπακγκ στο μπανιο και τα ρεστα.Ευγε,αλλες ντρεποντε μεχρι και πιπες να παρουν. :rockon: :rockon:

Η Λενα πανω απο ολα ειναι καλη νοικοκυρα δεν θελει να χαλασουν παλι τον καναπε μας τωρα πηραμε καινουργιο. Με το κρεββατι τι να κανω να το αλλαξω η να περιμενω λιγο ακομα μηπως την ξαναβιασουν σε αυτο

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οκ θα το φτιαξω αμεσα Η Λενα με αγαπαει και την βιασαν

Έτσι ρε μαν. Το στυλ γραφής πρέπει να θυμίζει λίγο βαρύ, κοφτό και ασήκωτο...όπως του bbwlover  ;) Έτσι έγραφε περίπου και ο ορίτζιναλ Πανοφάνης  :thumbsup:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Λενα πανω απο ολα ειναι καλη νοικοκυρα δεν θελει να χαλασουν παλι τον καναπε μας τωρα πηραμε καινουργιο. Με το κρεββατι τι να κανω να το αλλαξω η να περιμενω λιγο ακομα μηπως την ξαναβιασουν σε αυτο

Νομίζω μαν ότι ο Πανοφάνης55555 είχε πει οτι το άλλαξε και το κρεβάτι  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom