Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 669K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η Λενα πανω απο ολα ειναι καλη νοικοκυρα δεν θελει να χαλασουν παλι τον καναπε μας τωρα πηραμε καινουργιο. Με το κρεββατι τι να κανω να το αλλαξω η να περιμενω λιγο ακομα μηπως την ξαναβιασουν σε αυτο
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα δωματιο ειδικα διαμορφωμενο για να γαμανε την γυναικα σου? Θα βαλεις κρεβατι δυνατο για να αντεχει στις ψηλες στροφες,με μινι μπαρ για να μη διψασουν,μουσικη αναλογη κτλπ και μια τρυπα στον τοιχο για να μπορεις να βλεπεις και εσυ τι γινεται.  :2funny: :2funny: :2funny:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μη μπερδευεσαι. Μπορει να σε αγαπαει αλλα να γουσταρει πουτσα ξυλο και ξεφτιλισμα  :2funny:
Η Λενα δεν κανει τετοια με αγαπαει και δεν εχει παει με αλλον αντρα ποτε της ερχοντε αυτοι

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γιατι δεν φτιαχνεις ενα δωματιο ειδικα διαμορφωμενο για να γαμανε την γυναικα σου? Θα βαλεις κρεβατι δυνατο για να αντεχει στις ψηλες στροφες,με μινι μπαρ για να μη διψασουν,μουσικη αναλογη κτλπ και μια τρυπα στον τοιχο για να μπορεις να βλεπεις και εσυ τι γινεται.  :2funny: :2funny: :2funny:

Και ποιος θα το καθαρίζει από τα φλόκια ρε μαν ?  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τωρα το γαμησες ....πας να τρολαρεις εμας.....θα σου παρει ολο το φορουμ παρτυ την γυναικα σου

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Η λενα δεν κανει τετοια πως να φτιαξω τετοιο δωματιο πολλα τα εξοδα λες να βαλω ταριφα για ανακαινηση του δωματιου
δεν ειμαι ηδονοβλεψιας για να κανω τρυπα αυτα ειναι ανωμαλιες δεν αντεχω να βλεπω να την βιαζουν ουτε η Λενα το αντεχει για αυτο τους φωναζει να την χυσουν για να τελειωνει πιο γρηγορα το μαρτυριο της
Η Λενα με αγαπαει

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η λενα δεν κανει τετοια πως να φτιαξω τετοιο δωματιο πολλα τα εξοδα λες να βαλω ταριφα για ανακαινηση του δωματιου
δεν ειμαι ηδονοβλεψιας για να κανω τρυπα αυτα ειναι ανωμαλιες δεν αντεχω να βλεπω να την βιαζουν ουτε η Λενα το αντεχει για αυτο τους φωναζει να την χυσουν για να τελειωνει πιο γρηγορα το μαρτυριο της
Η Λενα με αγαπαει

Και ο ταρίφας που  :zfuck: την Αννούλα τύπε μπορεί να συνδράμει  :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Η Λενα με αγαπαει
Εγω το λεω για την ευκολια ρε παιδι μου...μη σας χαλανε και τους καναπεδες...κριμα ειναι..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν θα αντεξω να βλεπω το σπερμα των βιαστων των γουρουνιων που βιαζουν τη γυναικα μου πως να τα καθαρισω
Ε τοτε η μονη λυση ειναι να τα καταπινει ολα η Λενα.Αλλιως δε γινεται.... :pipa1:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εγω το λεω για την ευκολια ρε παιδι μου...μη σας χαλανε και τους καναπεδες...κριμα ειναι..

πηραμε καινουργιο καναπε τον αλλο δεν μπορουσα να τον βλεπω τον γεμησαν σπερμα οταν βιασαν τη Λενα
Η Λένα με αγαπαει

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν θα αντεξω να βλεπω το σπερμα των βιαστων των γουρουνιων που βιαζουν τη γυναικα μου πως να τα καθαρισω

Τύπε η κλσσική πράσινη χλωρίνη τα απολυμαίνει όλα. Ο Μένιος και ο Μάκης τη συνιστούν...καθαρές δουλειές πάνω απ' όλα  :sunglasses:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ε τοτε η μονη λυση ειναι να τα καταπινει ολα η Λενα.Αλλιως δε γινεται.... :pipa1:

αν βαλω ενα κουβα ωστε στην περιπτωση βιασμου να τους ζηταω να τελειωσουν μεσα εκει τον κουβα μπορω να τον αδειαζω που και που

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αν βαλω ενα κουβα ωστε στην περιπτωση βιασμου να τους ζηταω να τελειωσουν μεσα εκει τον κουβα μπορω να τον αδειαζω που και που
Ελα αηδιασα με τα χυσια επιτελους.

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είναι τεράστιες οι ποσότητες μαν. Θα παχύνει το κορίτσι με τόση πρωτεΐνη  :grin:

δεν παχαινει η Λενα μου εχει καλο μεταβολισμο αλλα οχι και να πινει το σπερμα των ανωμαλων και αν μεινει εγκυος οχι αυτο δεν γινεται
Η Λενα με αγαπαει

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν παχαινει η Λενα μου εχει καλο μεταβολισμο αλλα οχι και να πινει το σπερμα των ανωμαλων και αν μεινει εγκυος οχι αυτο δεν γινεται
Η Λενα με αγαπαει
Εχεις ακουσει πολλες να μενουν εκγυος απο τις πιπες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom