fanis5555555555
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν πινει το σπερμα δεν γινεται εμενα δεν τα επινε για να μην μεινει εγκυος ετσι μου ελεγεΕχεις ακουσει πολλες να μενουν εκγυος απο τις πιπες?
αν πινει το σπερμα δεν γινεται εμενα δεν τα επινε για να μην μεινει εγκυος ετσι μου ελεγεΕχεις ακουσει πολλες να μενουν εκγυος απο τις πιπες?
Εχεις ακουσει πολλες να μενουν εκγυος απο τις πιπες?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ θεικη τρολια ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαν πινει το σπερμα δεν γινεται εμενα δεν τα επινε για να μην μεινει εγκυος ετσι μου ελεγε
πως αντιδρα η λενα οταν ακουει αυτο τον ηχο ;;; μουσκευει ;;;
γιατι παιζεις με τον πονο μας οταν ακουει κατι τετοιο μια φορα που πηγαμε εκδρομη και το ακουσε αρχισε να τρεχει να κρυφτει ξαπλωσε κατω και δεν κουνιοταν
προς θεου, κανενας δεν παιζει εδω μεσα με τον πονο σας....
το σεναριο με εχει μπερδεψει πολυ και προσπαθω να βγαλω ακρη αν ηταν οντως βιασμος
Η Λενα με αγαπαει
Τι ωραίο nickname είναι αυτό;Σαν γήπεδο 5χ5Δηλαδή δεν έχεις πεισθεί πως είναι βιασμός Τι αλλο πρέπει να πω αυτα τα γουρουνια την βιασαν. ειναι παλιανθρωποι και μας κατεστρεψαν τη ζωη.
Η Λενα με αγαπαει
αν βαλω ενα κουβα ωστε στην περιπτωση βιασμου να τους ζηταω να τελειωσουν μεσα εκει τον κουβα μπορω να τον αδειαζω που και που
ΣΟΥΡΓΕΛΟ βαλε μια ταριφα 50-100 ευραιους για να κανει η Λενα 2ωρακια και κανε ταμειο
και το Λενακι θα περνα καλα και εσυ θα εχεις να ξοδευεις για παρτι της ωστε να ειναι ευχαριστημενη
και υλικα γιατι απο πουτσες θα ειναι χορτατη
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
η πλακα σου παλιο βλακα καταντησε ρουτινα με τη λενα,,,,πες μας κι αλλο best seller αλλα αυτη τη φορα για μανα σου η την αδελφη σου μπας και παρει παλι καποια ουσια οι σκηνοθεσιες σου![]()
![]()
![]()
τοσο τρομπας εισαι που νομιζεις οτι κατι κανεις να σε λενε ,,κερατα??????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρέπει να εισαι πολυ αναισθητος ανθρωπος για να μιλας ετσι για την γυναικα μου. Η Λενα ειναι ηθικη γυναικα και δεν εχει παει με κανεναν αλλο εκτος απο εμεναΣΟΥΡΓΕΛΟ βαλε μια ταριφα 50-100 ευραιους για να κανει η Λενα 2ωρακια και κανε ταμειο
και το Λενακι θα περνα καλα και εσυ θα εχεις να ξοδευεις για παρτι της ωστε να ειναι ευχαριστημενη
και υλικα γιατι απο πουτσες θα ειναι χορτατη
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
Μαλακα πανοφανη αλλαξε λιγο μοτιβο γιατι το θεμα κανει κοιλια σιγα σιγα.
Ρε πυροφανη ποσες μαλακιες εχεις τραβηξει μεχρι τωρα με ολα αυτα που γραφονται με την υποτιθεμενη γυναικα σου??
Ποιο ειναι αυτο το Λενιο πια??
Μηπως ειναι καμια γειτονισσα???
Να σε ενημερωσω και για το αλλο, οτι τα γουρουνια μπορει να εχουν οργασμο μεχρι και 30 λεπτα.
Ποσο παει λοιπον η ταριφα για την πουτανα σου????
Ειμαι γουρρρρρρρρουνιιιιιιι με ορμες. Γκρρρρρρρ.![]()
Εμεις υποφερουμε και συ μας κοροιδευεις Λενα ειναι η γυναικα μου που τη βιασαν τα γουρουνια πολλες φορες χωρις να το θελει
αν βαριεσαι το δραμα μου μπασταρδε καριολη και μουνοπανο του κερατα και στραβογαμημενη καριολα να μην το διαβαζεις.δεν σε αναγκασα να το διαβασεις