Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 679K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.237
Πόντοι
506
πως αντιδρα η λενα οταν ακουει αυτο τον ηχο ;;; μουσκευει ;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αν πινει το σπερμα δεν γινεται εμενα δεν τα επινε για να μην μεινει εγκυος ετσι μου ελεγε
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ θεικη τρολια ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Με αυτα που ειπονοντε ομως το θρεντ εχει χασει την καλτ μυροδια του.Το πηγαμε σε αλλη τρολοεπιπεδο.Δεν μαρεσει.Εγω ηθελα ατοφια αληθινη σκληρη σαπιλα.Οποιος συμφωνει μαζι μου ας ριξει μια παχια για τη λενα  :2funny: :2funny:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πως αντιδρα η λενα οταν ακουει αυτο τον ηχο ;;; μουσκευει ;;;

γιατι παιζεις με τον πονο μας οταν ακουει κατι τετοιο μια φορα που πηγαμε εκδρομη και το ακουσε αρχισε να τρεχει να κρυφτει ξαπλωσε κατω και δεν κουνιοταν

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.237
Πόντοι
506
γιατι παιζεις με τον πονο μας οταν ακουει κατι τετοιο μια φορα που πηγαμε εκδρομη και το ακουσε αρχισε να τρεχει να κρυφτει ξαπλωσε κατω και δεν κουνιοταν

προς θεου, κανενας δεν παιζει εδω μεσα με τον πονο σας....
το σεναριο με εχει μπερδεψει πολυ και προσπαθω να βγαλω ακρη αν ηταν οντως βιασμος

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
προς θεου, κανενας δεν παιζει εδω μεσα με τον πονο σας....
το σεναριο με εχει μπερδεψει πολυ και προσπαθω να βγαλω ακρη αν ηταν οντως βιασμος

Δηλαδή δεν έχεις πεισθεί πως είναι βιασμός Τι αλλο πρέπει να πω αυτα τα γουρουνια την βιασαν. ειναι παλιανθρωποι και μας κατεστρεψαν τη ζωη.
Η Λενα με αγαπαει

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δηλαδή δεν έχεις πεισθεί πως είναι βιασμός Τι αλλο πρέπει να πω αυτα τα γουρουνια την βιασαν. ειναι παλιανθρωποι και μας κατεστρεψαν τη ζωη.
Η Λενα με αγαπαει
Τι ωραίο nickname είναι αυτό;Σαν γήπεδο 5χ5  :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
αν βαλω ενα κουβα ωστε στην περιπτωση βιασμου να τους ζηταω να τελειωσουν μεσα εκει τον κουβα μπορω να τον αδειαζω που και που

ΣΟΥΡΓΕΛΟ βαλε μια ταριφα 50-100 ευραιους για να κανει η Λενα 2ωρακια και κανε ταμειο
και το Λενακι θα περνα καλα και εσυ θα εχεις να ξοδευεις για παρτι της ωστε να ειναι ευχαριστημενη
και υλικα γιατι απο πουτσες θα ειναι χορτατη
ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΣΟΥΡΓΕΛΟ βαλε μια ταριφα 50-100 ευραιους για να κανει η Λενα 2ωρακια και κανε ταμειο
και το Λενακι θα περνα καλα και εσυ θα εχεις να ξοδευεις για παρτι της ωστε να ειναι ευχαριστημενη

Ο Πανοφάνης θα κάνει τη λεκανίστρα/τσατσά μαν  :grin: Θα λέει τις υπηρεσίες της Λένας στα γουρούνια-πελάτες  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
Μαλακα πανοφανη αλλαξε λιγο μοτιβο γιατι το θεμα κανει κοιλια σιγα σιγα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η πλακα σου παλιο βλακα καταντησε ρουτινα με τη λενα,,,,πες μας κι αλλο best seller αλλα αυτη τη φορα για μανα σου η την αδελφη σου μπας και παρει παλι καποια ουσια οι σκηνοθεσιες σου :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:τοσο τρομπας εισαι που νομιζεις οτι κατι κανεις να σε λενε ,,κερατα?????????????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αν βαριεσαι το δραμα μου μπασταρδε καριολη και μουνοπανο του κερατα και στραβογαμημενη καριολα να μην το διαβαζεις.δεν σε αναγκασα να το διαβασεις

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Ρε πυροφανη ποσες μαλακιες εχεις τραβηξει μεχρι τωρα με ολα αυτα που γραφονται με την υποτιθεμενη γυναικα σου??

Ποιο ειναι αυτο το Λενιο πια??

Μηπως ειναι καμια γειτονισσα???
Να σε ενημερωσω και για το αλλο, οτι τα γουρουνια μπορει να εχουν οργασμο μεχρι και 30 λεπτα.

Ποσο παει λοιπον η ταριφα για την πουτανα σου????

Ειμαι γουρρρρρρρρουνιιιιιιι με ορμες. Γκρρρρρρρ. :zfuck:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πρέπει να εισαι πολυ αναισθητος ανθρωπος για να μιλας ετσι για την  γυναικα μου. Η Λενα ειναι ηθικη γυναικα και δεν εχει παει με κανεναν αλλο εκτος απο εμενα
Η Λενα με αγαπάει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαλακα πανοφανη αλλαξε λιγο μοτιβο γιατι το θεμα κανει κοιλια σιγα σιγα.

Κοιλια κανεις εσυ γουρουνι που τολμας και μιλας ετσι για το δραμα που περναμε
Η Λενα με αγαπάει

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πυροφανη ποσες μαλακιες εχεις τραβηξει μεχρι τωρα με ολα αυτα που γραφονται με την υποτιθεμενη γυναικα σου??

Ποιο ειναι αυτο το Λενιο πια??

Μηπως ειναι καμια γειτονισσα???
Να σε ενημερωσω και για το αλλο, οτι τα γουρουνια μπορει να εχουν οργασμο μεχρι και 30 λεπτα.

Ποσο παει λοιπον η ταριφα για την πουτανα σου????

Ειμαι γουρρρρρρρρουνιιιιιιι με ορμες. Γκρρρρρρρ. :zfuck:

Εμεις υποφερουμε και συ μας κοροιδευεις Λενα ειναι η γυναικα μου που τη βιασαν τα γουρουνια πολλες φορες χωρις να το θελει

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εμεις υποφερουμε και συ μας κοροιδευεις Λενα ειναι η γυναικα μου που τη βιασαν τα γουρουνια πολλες φορες χωρις να το θελει

Έχεις μάλλον μπερδέψει τα nick που συνδέεσαι στο bou...... :rolleyes:

fanis5555555555

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν βαριεσαι το δραμα μου μπασταρδε καριολη και μουνοπανο του κερατα και στραβογαμημενη καριολα να μην το διαβαζεις.δεν σε αναγκασα να το διαβασεις

ποιο δραμα σου ρε? αφου ο αληθινος ειμαι εγω. μονο εγω και η Λενα ξερουμε τι δραμα τραβαμε.σταματα να γραφεις για την γυναικα μου.
Η Λενα με αγαπαει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom