Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Η πλοκη ειναι μεγαλη,καινουριοι χαρακτηρες μπενουν στο φορουμ.Ισως στο μελλον θα επρεπε να προστεθει και ενας η και περισσοτεροι απο τους βιαστες-γαμιαδες της λενας...να μας πει την δικη του πλευρα..πως ειδε εκεινος τα πραγματα.

τυπε εγω σου λεω οτι ολα τα προφιλ ειναι ο φανοπανης  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
εγω το βιασμο τον μετραω σαν απατη φανηπανο τυπε μου - οπως στις μουσουλμανικες χωρες  :grin:

για μενα πρεπει να την χωρισεις για να ξεπλυνεις τη ντροπη της παρτουζας του ξεκωλιασματος του να φιλας στα χειλια της γυναικας σου τα χυσια του κυρ μενιου του βιασμου τυπε.

καταρχην γιατι λες οτι για να ξεπλυνω την ντροπη της παρτουζας ,του ξεκωλιασματος κλπ;
αφου η γυναικα μου ουτε παρτουζα εκανε,ουτε ξεκωλιασμα
,ουτε πηρε τα χυσια του μενιου του γουρουνιου στα χειλει της με τη θεληση της
ολα της τα εκαναν τα γουρουνια την ωρα του βιασμου.

οχι εγω ποτε δε θα μετρουσα τον βιασμο σαν απατη,γιατι η γυναικα μου δεν εφταιξε σε τιποτα ,γιατι λοιπον να την παρατησω ;και μαλιστα σε μια τοσο δυσκολη στιγμη της ζωης της που χρειαζεται τη βοηθεια μου

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε μα αφου το ειπα και εγω.Εδω μιλαμε για πολαπλη προσωπικοτητα.Ειναι συναρπαστικο που μπορω να σηνομιλησω με 3 προσωπικοτητες ταυτοχρονα. :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
δυσκολο ,δηλαδη θα πρεπει να ειμαι συνεχεια στο ιντερνετ ,ασε που δεν νομιζω καποιος να μπορει να ειναι τοσες προσωπικοτητες μαζι

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τωρα ειναι στην επηφανεια ο πανοφανης που εχει αποδεχτει τον βιασμο και ο φανοπανης που δεν τον δεχετε τον βιασμο.Εγω περημενω τις δηλωσεις του γαμια-βιαστη.Μεχρι τοτε το θρεντ ειναι μισο...για αν μη πω λειψο..

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τωρα ειναι στην επηφανεια ο πανοφανης που εχει αποδεχτει τον βιασμο και ο φανοπανης που δεν τον δεχετε τον βιασμο.Εγω περημενω τις δηλωσεις του γαμια-βιαστη.Μεχρι τοτε το θρεντ ειναι μισο...για αν μη πω λειψο..

γαμιας δεν υπαρχει,αλλα ενας απ τους βιαστες το γουρουνι ο μακης καποιος τον παριστανει, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι ο ιδιος η οχι ,νομιζω πως κι αυτος ειναι ψευτικος

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

ολα θα γινουν στην ωρα τους. ο φανοπανος ειναι μεγαλος σκηνοθετης σας το ειπα και πριν. στηνει σασπενς και ανεβαζει αγωνια με αρχιδιες και μετα τσουπ σου πεταει εναν μενιο, τσουπ σου πεταει μια λενα. ο τυπος ειναι αλφρεντ χιτσκοκ.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Α δεν ηξερα οτι υπαρχουν ειδη οι χαρακτηρες μας!! Εχω χασει επισοδεια. Αυριο το μεσιμερι θα ανοιξω ενα κρασι και θα ακτσω να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχη.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Α δεν ηξερα οτι υπαρχουν ειδη οι χαρακτηρες μας!! Εχω χασει επισοδεια. Αυριο το μεσιμερι θα ανοιξω ενα κρασι και θα ακτσω να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχη.

τυπε μη ξεχασεις κατι να τσιμπησεις με το κρασακι  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16

προσεξε ομως γιατι μπορει να ταραχτεις μ αυτα που θα διαβασεις,  αυτος που λεει οτι ειναι το γουρουνι ο μακης ειχε το θρασσος να γραφει εδω μεσα και να λεει χιλια δυο ψεματα και να με απειλει κιολας

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
προσεξε ομως γιατι μπορει να ταραχτεις μ αυτα που θα διαβασεις,  αυτος που λεει οτι ειναι το γουρουνι ο μακης ειχε το θρασσος να γραφει εδω μεσα και να λεει χιλια δυο ψεματα και να με απειλει κιολας

τυπε αφου ειναι αλλοι απο αυτους που λενε οτι ειναι και μαλλον ειναι εσυ που νομιζεις οτι δεν ειναι αλλα αφου δεν ειναι ισως να ειναι και σιγουρα η λενα δεν ηταν αλλα μπορει να ειναι αλλος απο τα γουρουνια που δεν ειναι ο μακης αλλα ισως ο μενιος αλλα μαλλον οχι αλλα λεει ψεμματα οτι δεν ειναι αρα μπορει να ειναι. αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom