Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 679K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,0%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,0%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 12 12,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    100

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
η φαντασίωση ειναι αλλο ,και η αληθινη εμπειρια κατι τελείως διαφορετικο

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
η φαντασίωση ειναι αλλο ,και η αληθινη εμπειρια κατι τελείως διαφορετικο

εννοειτε πως η φαντασιωση και η πραγματικοτητε ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα,αν και ποτε δεν ειχα φαντασιωση να παρενοχλουν τη γυναικα μου,ολες οι φαντασιωσεις μου ειχαν πιο νορμαλ χαρακτηρα.
ακομα και στη σκεψη να μου αγγιξει τη γυναικα αλλος αντρας τρελενομαι απο ζηλια ειναι κατι που με ξενερωνει αφανταστα.
αλλα σιγουρα στην πραγματικοτητα ειναι παραπολυ χειροτερα τα πραγματα ειναι ενας εφιαλτης μακαρι να μην το ειχε ζησει ποτε αυτο η γυναικα μου,δυστηχως ομως εγινε,μακαρι να μπορουσα να γυρισω το χρονο πεισω και να το διωρθοσω,θα εδινα τα παντα για να γυρισω πισω το χρονο και να αλλαξω τα πραγματα και να εσωζα τη γυναικα μου απ το βιασμο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εδω εχουμε σοβαρη περιπτωση εξωτερικευσης σκωτεινων φαντασιωσεων μεσω μιας κατασκευασμενης εικονας που εχει περασει απο το υποσεινηδητο στο συνειδητο και πλεον εχουμε περασει στο σταδιο της αρνησης... :rockon: :rockon:

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
δεν υπάρχει αντρας που να μην καβλώνει με την ιδέα της γυναικας του να τον παίρνει απο κάποιον άλλο..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του
Ειδες? Λιγα λιγα στα βγαζω στην επηφανεια...  ;)

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
οποιος εχει κανει παρτουζα ξερει τι πραγμα μιλαω

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
..οποιος το αρνειται,λεει ψέματα στον εαυτο του

πως γινεται ρε τυπε να λεει καποιος ψεμματα στον εαυτο του για εξηγησε το μου λιγο  :grin:

δηλαδη εμενα δεν μου αρεσει το παστιτσιο - αλλα λεω ψεμματα στον εαυτο μου και μου αρεσει?  :grin:

για πες μας και αλλες τετοιες θεωριες

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
πως γινεται ρε τυπε να λεει καποιος ψεμματα στον εαυτο του για εξηγησε το μου λιγο  :grin:

δηλαδη εμενα δεν μου αρεσει το παστιτσιο - αλλα λεω ψεμματα στον εαυτο μου και μου αρεσει?  :grin:

για πες μας και αλλες τετοιες θεωριες
Ψεματα λες τυπε. Αποκλειετε να μη σου αρεσει το παστιτσιο.Το παστιτσιο ειναι καλυτερο απο το σεξ. :grin:

pn781978

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ισχυει για σενα αυτο τοτε.ουτε και για μένα ισχυει.υπαρχουν περιπτωσεις όμως που ίσχυε,δεν ειναι ο κανόνας αυτο που είπα.προφανώς η γυναικα που θα παντρευτεις και θα σου κάνει παιδια δεν πρέπει να μπαινει σε τέτοια κόλπα.Όμως σε άλλες περιπτώσεις που οι σχέσεις ειναι πιο ε´λευθετρες αλλαζει ...για κάποιους..και όχι παντα.αυτή ειναι η αποψή μου,χωρίς να θέλω να προσβάλω κανεναν

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ψεματα λες τυπε. Αποκλειετε να μη σου αρεσει το παστιτσιο.Το παστιτσιο ειναι καλυτερο απο το σεξ. :grin:

τυπε σορυ αλλα εγω ειμαι του μουσακα  :grin:

με το παστιτσιο ξερναω τυπε γιατι στο παιδικο σταθμο 4 χρονων με βαλανε να φαω ενα πιατο με το ζορι και ξερναγα μετα και εχω τραυμα :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε σορυ αλλα εγω ειμαι του μουσακα  :grin:

με το παστιτσιο ξερναω τυπε γιατι στο παιδικο σταθμο 4 χρονων με βαλανε να φαω ενα πιατο με το ζορι και ξερναγα μετα και εχω τραυμα :grin:
Και το μουσακα στην ιδια κατηγωρια τον βαζω. :rockon:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Και το μουσακα στην ιδια κατηγωρια τον βαζω. :rockon:

τυπε την ειδες την ερωτηση στο θεμα της μελετη? αν ειχες σε ενα δωματιο τη μελετη φτιαγμενη για γαμησι και στο αλλο φαγητο και ησουν νηστικος για μερες και αγαμητος για μηνες, που θα πηγαινες πρωτα? δηλαδη εσυ αν ειχε μουσακα η παστιτσιο το δωματιο θα πηγαινες εκει?  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυπε την ειδες την ερωτηση στο θεμα της μελετη? αν ειχες σε ενα δωματιο τη μελετη φτιαγμενη για γαμησι και στο αλλο φαγητο και ησουν νηστικος για μερες και αγαμητος για μηνες, που θα πηγαινες πρωτα? δηλαδη εσυ αν ειχε μουσακα η παστιτσιο το δωματιο θα πηγαινες εκει?  :grin:
Μαν εγω την εκανα την ερωτηση. Εχει ομως και συνεχεια.Σας ειπα οτι η τακτικη ειναι να της κανεις το τραπεζι και μετα να την γαμησεις σαν κυριος  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
:grin: :grin: τι μαλακας που ειμαι
Ειναι ολα θεμα ενστικτου. Το στομαχι παει πριν τις καυλες.Απλα ετσι ειναι. Ειναι πολυ λιγες οι γκομενες που μπορουν να κανουν καπιον να πεινασει για παρτη τους...και σιγουρα δεν μπορουν να το κανουν αυτο μονο με την εμφανηση τους.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εμενα μου την εσπαγε παντα που εβγαζα μια γκομενα εξω για φαγητο και δεν ετρωγε τιποτα τυπε. μιλαμε μου εδινε στα νευρα. φαε μωρη να μου κανεις παρεα - θα γαμηθουμε δεν τρεχει τιποτα. καθοσαντο εκει με μια σαλατα και τσιμπαγανε τα κουκουναρακια και τη βινεγκρετ.

μια γκομενα ειχα καποτε που στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οπως ημασταν κυριλε να παμε στα γκουντυς να φαμε γιατι πεινασε και την λατρεψα τυπε  :grin: 7 μηνακια ερωτικη σχεση με συναισθημα τα εδωσα ολα  :grin:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Εδω εχουμε σοβαρη περιπτωση εξωτερικευσης σκωτεινων φαντασιωσεων μεσω μιας κατασκευασμενης εικονας που εχει περασει απο το υποσεινηδητο στο συνειδητο και πλεον εχουμε περασει στο σταδιο της αρνησης... :rockon: :rockon:

μακαρι ξανα λεω να ηταν σκωτεινες φαντασιωσεις αυτα που γραφω και να μην ηταν η πραγματικοτητα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
εμενα μου την εσπαγε παντα που εβγαζα μια γκομενα εξω για φαγητο και δεν ετρωγε τιποτα τυπε. μιλαμε μου εδινε στα νευρα. φαε μωρη να μου κανεις παρεα - θα γαμηθουμε δεν τρεχει τιποτα. καθοσαντο εκει με μια σαλατα και τσιμπαγανε τα κουκουναρακια και τη βινεγκρετ.

μια γκομενα ειχα καποτε που στο πρωτο ραντεβου μου ειπε οπως ημασταν κυριλε να παμε στα γκουντυς να φαμε γιατι πεινασε και την λατρεψα τυπε  :grin: 7 μηνακια ερωτικη σχεση με συναισθημα τα εδωσα ολα  :grin:
Κοιτα αυτο ειναι το ωραιο καμια φορα με τις κοπελες. Να ειναι κλειστες στην αρχη και μετα να τους βγαζεις οικιοτητα και να ανοιγοντε.Εγω γουσταρω πολυ η γκομενα μου να ειναι ο εαυτος της ελευθερα.Ενταξυ δεν ειπαμε να χεζει και με ανοιχτη την πορτα οταν ειναι σπιτι μου αλλα καταλαβες.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μακαρι ξανα λεω να ηταν σκωτεινες φαντασιωσεις αυτα που γραφω και να μην ηταν η πραγματικοτητα

τυπε φανηπανο να σε κανω μια ερωτηση να με δωσεις μια απαντηση? γιατι μας τα γραφεις ολα αυτα? σε εχει βοηθησει να ξεπερασεις τη στεναχωρια σου απο  το ξεκωλιασμα  τη παρτουζα το βιασμο της Λενας σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom