Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ο Φάνης με τα 8 πεντάρια πότε βγαίνει?

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
της πουτανας γινεται  :grin: ουτε επιθεωρηση στο δελφιναριο τη δεκαετια του 80 με τοσους συντελεστες  :grin:

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξέχασα πηγαίντε και αλλού ρε παιδιά όλο κάμπινγκ-κάμπινγκ , γαμάνε και αλλού  :zfuck:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Φίλε χαραμίζεσαι εδώ στο Αμέρικα θα ανταγωνιζόσουν την Τόλμη και Γοητεία...... :tooth:
....Μεγαλε πρεπει να του χει μεινει χαραγμενο στη μνημη το επεισοδιο που βιασανε την καργιολαιν.... :sunglasses: ...τι τεραστιο επεισοδιο και αυτο...ολο το δημοσιο ειχε παραλυσει επι μια βδομαδα και παρακολουθουσε αποσβολωμενο τα τεκταινομενα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Θυμαμαι τοτε που εγραφε η εφημεριδα για τρεις υπαλληλους στο ικα γαργαλιανων και 4 στο υπουργειο πολιτισμου -παραρτημα βραυρωνας,που προσπαθησαν να αυτοκτονησουν συγκλονισμενοι απο το δραμα...ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!1

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
....Μεγαλε πρεπει να του χει μεινει χαραγμενο στη μνημη το επεισοδιο που βιασανε την καργιολαιν.... :sunglasses: ...τι τεραστιο επεισοδιο και αυτο...ολο το δημοσιο ειχε παραλυσει επι μια βδομαδα και παρακολουθουσε αποσβολωμενο τα τεκταινομενα...

Το 'χα δεί και εγώ και μου'χε κοπεί η όρεξη ,ο κιαρατάς ο μπρίτζ που έλεγε και μια γειτόνισσα δεν έκανε τίποτα ,μόνο τη φράτζα μη χαλάσει.....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Λενακι, σταματα να λες ψεματα στους συναγωνιστες. Την παρτουζιτσα που σε ειχαμε παρει στο υπογειου του κυριου μπαμπη τη ξεχασες?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Το 'χα δεί και εγώ και μου'χε κοπεί η όρεξη ,ο κιαρατάς ο μπρίτζ που έλεγε και μια γειτόνισσα δεν έκανε τίποτα ,μόνο τη φράτζα μη χαλάσει.....
τοτε την εψηνε ο αδερφος του ο θορν,δεν ειχε καμια δουλεια ο ριτζ,ηταν λιγο πριν την γαμησει αν θυμαμαι καλα ο πατερας τους ο ερικ...σκληρες οικογενειακες ιστοριες..αυτο το κοινωνικο δραμα τοτε ειχε συγκλονισει το πανελληνιο....

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
τοτε την εψηνε ο αδερφος του ο θορν,δεν ειχε καμια δουλεια ο ριτζ,ηταν λιγο πριν την γαμησει αν θυμαμαι καλα ο πατερας τους ο ερικ...σκληρες οικογενειακες ιστοριες..αυτο το κοινωνικο δραμα τοτε ειχε συγκλονισει το πανελληνιο....

Καλά που μένουμε μακριά αυτοί θα είχαν ξεμουνιάσει και τις γιαγιάδες μας. :S
Θυμάμαι είχε έρθει ο μπρίτζης και στο αεροδρόμιο έγινε λαϊκό προσκύνημα  :tooth:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.626
Πόντοι
2.606
Καλά που μένουμε μακριά αυτοί θα είχαν ξεμουνιάσει και τις γιαγιάδες μας. :S
Θυμάμαι είχε έρθει ο μπρίτζης και στο αεροδρόμιο έγινε λαϊκό προσκύνημα  :tooth:
απελευθερωθηκε πολυ μουνοτριχα τοτε....ηταν κατι σαν λαικοι ηρωες οι τυποι....

Karmala

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
απελευθερωθηκε πολυ μουνοτριχα τοτε....ηταν κατι σαν λαικοι ηρωες οι τυποι....

Κακά τα ψέμματα τονε ζηλεύαμε τον πούηστη είχε όποιο μουνί ήθελε, συγκινήθηκα θα φάω 2 λουκανικόπιτες.......

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
πανουλη ασε τα αγορακια που σε πειραζουν και πες μου μωρο μου, θα μου φερεις δυο συσκευασιες clorazil το βραδυ? την εχεις τη συνταγη στο πορτοφολι σου ενταξει μωρακι μου?
Λενα καμμια φωτο σου θα δουμε?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ΛΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ!

και ολοι εσεις που μιλατε στη γυναικα μου με αυτο το τροπο κοφτε το η γυναικα μου δεν ειναι καμμια πορνη ελευθεριων ηθων να της μιλατε ετσι. η γυναικα μου περναει PTSD δηλαδη post traumatic stress disorder και διακατεχεται απο denial δηλαδη αρνηση ολων αυτων που της εχουν συμβει. ο γιατρος εχει πει να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ελεγχω τα παντα. εσεις ολοι κοροιδευετε αλλα πως θα νιωθατε αν σας ειχαν βιασει τη γυναικα τα γουρουνια.
Εσυ είσαι ο νεος Φανης με  τα  εξι πενταρια;
Αντε και γαμισου ρε μαλακα!!!!

:birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγω μόνο τον ΜΑΚΗ πιστεύω :rockon: πρέπει να μας πει αν όντως είναι η Λένα αυτή και πάνω στο γαμήσι που της έριχνε της το ξεφούρνισε τελικά για τον Πανοφάνη οτι γράφει εδω μέσα

Μάκαρε δώσε μας τα φώτα σου :rockon:

fanis555555

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια

fanis555555

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
σας τα εχω πει χιλιες φορες οτι εxω αποδειξεις οτι προκειτε για βιασμο. η λενα δεν μ εχει κανει ταρανδο γιατι για να με κανει ταρανδο θα επρεπε να το κανει με τα γουρουνια με τη θεληση της,ομως δεν το κανει την αναγκαζουν με τη βια ,την κακοποιουν σεξουαλικα. η γυναικα μου μ αγαπαει την ξερω τοσα χρονια ,τις αρεσουν οι ανεσεις οπως καθε απλη γυναικα ,δεν εχει υπερβολικες απαιτησεις ειναι σχετικα  απλη γυναικα  ,αλλα φυσικα και δεν ειναι μαζι μου για τα χρηματα ,ειναι μαζι μου γιατι μ αγαπαει.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια
Αφου εσύ το πίνεις το φάρμακο για την σχιζοφρένεια ρε μάνα μου,τι μας λες τωρα.

Παιδια μοντς,συντονιστες κλπ χωρίς πλάκα τώρα μήπως ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα και τον επιδεινώσουμε εδώ μέσα,δεν το κλείνετε σιγα σιγά το θρεντ?
Εμείς διασκεδάζουμε με το στόρυ αλλα ξέρω γω ..αρχίζω να έχω τύψεις μήπως είναι σοβαρά αυτός και τον χειροτερέψουμε.

fanis555555

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αφου εσύ το πίνεις το φάρμακο για την σχιζοφρένεια ρε μάνα μου,τι μας λες τωρα.

Παιδια μοντς,συντονιστες κλπ χωρίς πλάκα τώρα μήπως ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα και τον επιδεινώσουμε εδώ μέσα,δεν το κλείνετε σιγα σιγά το θρεντ?
Εμείς διασκεδάζουμε με το στόρυ αλλα ξέρω γω ..αρχίζω να έχω τύψεις μήπως είναι σοβαρά αυτός και τον χειροτερέψουμε.

γιατι λες οτι ειμαι σοβαρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom