NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Ο Φάνης με τα 8 πεντάρια πότε βγαίνει?
....Μεγαλε πρεπει να του χει μεινει χαραγμενο στη μνημη το επεισοδιο που βιασανε την καργιολαιν.... ...τι τεραστιο επεισοδιο και αυτο...ολο το δημοσιο ειχε παραλυσει επι μια βδομαδα και παρακολουθουσε αποσβολωμενο τα τεκταινομενα...Φίλε χαραμίζεσαι εδώ στο Αμέρικα θα ανταγωνιζόσουν την Τόλμη και Γοητεία......
....Μεγαλε πρεπει να του χει μεινει χαραγμενο στη μνημη το επεισοδιο που βιασανε την καργιολαιν.... ...τι τεραστιο επεισοδιο και αυτο...ολο το δημοσιο ειχε παραλυσει επι μια βδομαδα και παρακολουθουσε αποσβολωμενο τα τεκταινομενα...
τοτε την εψηνε ο αδερφος του ο θορν,δεν ειχε καμια δουλεια ο ριτζ,ηταν λιγο πριν την γαμησει αν θυμαμαι καλα ο πατερας τους ο ερικ...σκληρες οικογενειακες ιστοριες..αυτο το κοινωνικο δραμα τοτε ειχε συγκλονισει το πανελληνιο....Το 'χα δεί και εγώ και μου'χε κοπεί η όρεξη ,ο κιαρατάς ο μπρίτζ που έλεγε και μια γειτόνισσα δεν έκανε τίποτα ,μόνο τη φράτζα μη χαλάσει.....
τοτε την εψηνε ο αδερφος του ο θορν,δεν ειχε καμια δουλεια ο ριτζ,ηταν λιγο πριν την γαμησει αν θυμαμαι καλα ο πατερας τους ο ερικ...σκληρες οικογενειακες ιστοριες..αυτο το κοινωνικο δραμα τοτε ειχε συγκλονισει το πανελληνιο....
απελευθερωθηκε πολυ μουνοτριχα τοτε....ηταν κατι σαν λαικοι ηρωες οι τυποι....Καλά που μένουμε μακριά αυτοί θα είχαν ξεμουνιάσει και τις γιαγιάδες μας. :S
Θυμάμαι είχε έρθει ο μπρίτζης και στο αεροδρόμιο έγινε λαϊκό προσκύνημα
απελευθερωθηκε πολυ μουνοτριχα τοτε....ηταν κατι σαν λαικοι ηρωες οι τυποι....
Λενα καμμια φωτο σου θα δουμε?πανουλη ασε τα αγορακια που σε πειραζουν και πες μου μωρο μου, θα μου φερεις δυο συσκευασιες clorazil το βραδυ? την εχεις τη συνταγη στο πορτοφολι σου ενταξει μωρακι μου?
Εσυ είσαι ο νεος Φανης με τα εξι πενταρια;ΛΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ!
και ολοι εσεις που μιλατε στη γυναικα μου με αυτο το τροπο κοφτε το η γυναικα μου δεν ειναι καμμια πορνη ελευθεριων ηθων να της μιλατε ετσι. η γυναικα μου περναει PTSD δηλαδη post traumatic stress disorder και διακατεχεται απο denial δηλαδη αρνηση ολων αυτων που της εχουν συμβει. ο γιατρος εχει πει να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να ελεγχω τα παντα. εσεις ολοι κοροιδευετε αλλα πως θα νιωθατε αν σας ειχαν βιασει τη γυναικα τα γουρουνια.
Ετσι.
Φτιάξτε κάποιος τη Λένα, έχει κάνει κοιλιά το θρεντ.
Λενα καμμια φωτο σου θα δουμε?
Αφου εσύ το πίνεις το φάρμακο για την σχιζοφρένεια ρε μάνα μου,τι μας λες τωρα.δεν ειμαι αλλος εγω ειμαι απλα το αλλο μου προφιλ καποιος εξυπνακιας απο εδω μεσα υποθετω η καποιος απο τους μπραβους εβαλε καποιον χακερ και μου το κλειδωσανε και δεν μπορω να μπω. ειστε μαλακες που βριζετε τη γυναικα μου οποιος καταλαβαινει θα διαβασε οτι το φαρμακο που μου ζητησε ειναι φαρμακο για τη σχιζοφρενεια δεν ειναι καλα και πως να ειναι καλα μετα απο ολα αυτα που εχει υποστει απο τα γουρουνια
Αφου εσύ το πίνεις το φάρμακο για την σχιζοφρένεια ρε μάνα μου,τι μας λες τωρα.
Παιδια μοντς,συντονιστες κλπ χωρίς πλάκα τώρα μήπως ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα και τον επιδεινώσουμε εδώ μέσα,δεν το κλείνετε σιγα σιγά το θρεντ?
Εμείς διασκεδάζουμε με το στόρυ αλλα ξέρω γω ..αρχίζω να έχω τύψεις μήπως είναι σοβαρά αυτός και τον χειροτερέψουμε.