pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Προτεινω να γινει επιτιμο μελος!!εσκασε μυτη η λενα
επιτελους
Ζουμε μεγαλες στιγμες!!
Προτεινω να γινει επιτιμο μελος!!εσκασε μυτη η λενα
επιτελους
τυπε ετσι λεει ο φανηςπαπαρια ειναι η λενα...αυτη αγαπαει τον φανη
δεν λεει......βαλε λιγο φαντασια ακομαδεν σας ξερω και απο χθες κυριε που αμφισβητητε και την ταυτοτητα μου! οριστε μας. ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.
τον πανοφανουλη μου τον αγαπω αλλα ειναι βλακας. και εντελως μα εντελως μιλαμε ανωριμος. καθεται εδω με ολους τους ανωμαλους και τους λεει ιστοριες απο το μυαλο του οτι με πηδανε και με βιαζουν και με ξεσκιζουν - σα δε ντρεπεται λιγο.
ολα θα τα πω στη μανα σου πανοφανη ακους? ολα και να σε δω μετα τι θα της πεις γρια γυναικα.
τυπε περιμενουμε αντιδραση φανη για τις νεες εξελιξειςΜπενουν και πεθερες στην ιστορια,χοντρενει το πραγμα.
τζιπσι ειναι που την εκανε ανθρωπο ο φανηςκλασσικη ελλεηνιδα τυποι το λενακι. θα το πω στη μανα σου και τετοια
εσκασε μυτη η λενα
επιτελους
φιλε προς το τελος θα αποκαλυφθει το μυστικο.....η λενα ειναι αδερφη του φανη....θα κλαψουνε μανουλεςNew entry η πεθερά..... σε λίγο θα γίνει θίασος με 12μελές μπαλέτο.....
φιλε προς το τελος θα αποκαλυφθει το μυστικο.....η λενα ειναι αδερφη του φανη....θα κλαψουνε μανουλες
Ουστ ξεκωλιαρα !Ηρθες και κακολογεις το ΦανηΠανο!!!φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!
η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.
οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.