Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
παπαρια ειναι η λενα...αυτη αγαπαει τον φανη

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Μπά...ποιά Λένα..... καινούργιο πρόσωπο στο σενάριο είναι μήπως ξεφύγει λίγο από της λαλακίες.....

MeLeneLena

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν σας ξερω και απο χθες κυριε που αμφισβητητε και την ταυτοτητα μου! οριστε μας. ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.

τον πανοφανουλη μου τον αγαπω αλλα ειναι βλακας. και εντελως μα εντελως μιλαμε ανωριμος. καθεται εδω με ολους τους ανωμαλους και τους λεει ιστοριες απο το μυαλο του οτι με πηδανε και με βιαζουν και με ξεσκιζουν - σα δε ντρεπεται λιγο.

ολα θα τα πω στη μανα σου πανοφανη ακους? ολα και να σε δω μετα τι θα της πεις γρια γυναικα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βαζουμε ολοι λεφτα να παμε τον φανη να γαμησει???η σελιδα στο φουμπου κατι σαν το τζει που παει μουντιαλ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν σας ξερω και απο χθες κυριε που αμφισβητητε και την ταυτοτητα μου! οριστε μας. ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα.

τον πανοφανουλη μου τον αγαπω αλλα ειναι βλακας. και εντελως μα εντελως μιλαμε ανωριμος. καθεται εδω με ολους τους ανωμαλους και τους λεει ιστοριες απο το μυαλο του οτι με πηδανε και με βιαζουν και με ξεσκιζουν - σα δε ντρεπεται λιγο.

ολα θα τα πω στη μανα σου πανοφανη ακους? ολα και να σε δω μετα τι θα της πεις γρια γυναικα.
δεν λεει......βαλε λιγο φαντασια ακομα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μπενουν και πεθερες στην ιστορια,χοντρενει το πραγμα.  :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
κλασσικη ελλεηνιδα τυποι το λενακι. θα το πω στη μανα σου και τετοια  :grin:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
New entry η πεθερά..... σε λίγο θα γίνει θίασος με 12μελές μπαλέτο.....

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
φιλε προς το τελος θα αποκαλυφθει το μυστικο.....η λενα ειναι αδερφη του φανη....θα κλαψουνε μανουλες

η αποκάλυψη είναι άλλη.... όλο αυτό είναι σενάριο του Φώσκολου στις αρχές του οταν για να ζήσει έγραφε πορνό....

MeLeneLena

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!

η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.

οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φυσικα και δεν ειμαι αδελφη του αντρα μου καλε τι ειναι αυτα που λετε!

η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα αλλα λιγο αρρωστη τωρα τελευταια. αν μαθει τις βλακειες του γιοκα της θα στεναχωρηθει.

οπως βλεπετε παντως ο κυριος εχει λουφαξει και με πηρε τωρα 2 τηλεφωνα στο κινητο και 2 στο σπιτι. γιατι εινα στο γραφειο του και αντι να δουλευει καθεται και γραφει ιστοριες για αγριους εδω μεσα να διαβαζουν οι ανωμαλοι. για ονομα του θεου.
Ουστ ξεκωλιαρα !Ηρθες και κακολογεις το ΦανηΠανο!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν  ζουσε ο Φωσκολοs θα σαs εκανε συνεταιρουs
Χαραμιζεστε εδω μεσα  :grin:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Πάνο θα την αφήσεις να μιλάει έτσι? Ασε που θα στεναχωρήσει τη μανούλα σου.....
Βάλτη στη θέση της γρήγορα....στείλε τους χωριάτες γρήγορα να την βάλουν στη θέση της!!!!!

:s&m_3: :s&m_1: :pipa2: :fuck1: :pipa3: :fuck2:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom