Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η λενα  δε ριχτηκε γυμνη πανω σε κανενα καυλι ,η λενα ειναι ηθικη γυναικα και δεν με εχει απατησει ποτε

Άμα έχεις αποδείξεις ότι πρόκειται για βιασμό πας στην αστυνομία, ειδικά όταν ο Μάκης μπαίνει εδώ μέσα και σε απειλεί. Μπορεί ο Μάκης να μην είναι κλώνος σου (αν και οι δυο γράφετε χωρις τόνους!!) αλλά σιγουρα πάντως κάποιος από δω μέσα που σε δουλεύει ψιλό γαζί.  Ξεκόλλα με την καραμέλα ότι η Λένα βιάσθηκε από τα γουρούνια. Η Λένα (αν μιλάμε για υπαρκτό πρόσωπο) απλά σε έχει κάνει τάρανδο. Παλιότερα είχες πει οτι εχεις μια άλφα οικονομική άνεση και μάλιστα ήθελες να της πάρεις και αμάξι!! Απλά μένει μαζί σου για τα λεφτά και παρτουζώνεται από τα γουρούνια. Ξύπνα βλάκα  :jerking: 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν δεν σκασει μυτη η λενα να πει τι εγινε απτην δικη της οπτικη γωνια το θρεντ δεν εχει κατι αλλο να προσφερει :S

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ :
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ) .......ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ..............ΑΡΕ ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ  ........... s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ) .......ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ..............ΑΡΕ ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ  ........... s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2 s&m_2

Τη δικιά σου κωλάρα θέλεις να ξεσκίσει ο ιππότης. Πουστάρα  :grin:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον μαλακα Πανουλη μετα το τελευταιο επικο γαμησι που εριξα στη Λενα μεσα στο σπιτακι σου, στον καναπε σου και στο κρεβατι σου με τα μεταξωτα σεντονια σου (τα γεμισα με χυσια και αυτα) το πιθανοτερο ειναι να μεινει εγκυος. 6 φορες αδειασα το φορτιο των αρχιδιων μου μεσα στην υγρη μουναρα της εκεινο το βραδυ.
Κανονισε λοιπον παλιομαλακα να μου κρυψεις την εγκυμοσυνη της. Αν και για να το κανω πιο σιγουρο θα της τον φερμαρω και θα την χυσω ακομα πιο πολλες φορες τωρα στα κοντα αφου ξεμπερδεψω με κατι δουλειες που εχω. Θα σκεφτω αν θα σε δωσω στεγνα στη Λενα για τα πουστριλικια σου εδω μεσα γιατι σε λυπαμαι λιγο ρε βλαμενε
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα αργησεις και πολυ να διηγηθεις εδω μεσα τη νεα ΠΟΥΤΣΑΡΑ που θα της ριξω.. ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.288
Πόντοι
506
Σαλτα και γαμησου μωρη πουστρελα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Μεσα ειμαι στειλε σε πμ το τηλεφωνο σου να δω ποσο αντρας εισαι
Δε γαμω τηλεφωνικα ρε σκατοφλωρε .............Πλυνε τη κωλαρα σου και στον ξεσφιγγω εγω οποτε και οπου θελεις ..............

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.288
Πόντοι
506

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.288
Πόντοι
506
οχι τηλεφωνικα παντως μουνακι ........Σαλτα και γαμισου τωρα με κανα πάκι γιατι εγω παω να κοιμηθω ....
Ελα κουκλα ενα ραντεβουδακι αγαπης θα κανουμε. Αλλιως φαε τα σοκοποπ σου και τραβα για νανι

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι.
Φτιάξτε κάποιος τη Λένα, έχει κάνει κοιλιά το θρεντ.

Κάτι μ λέει οτι τη ζηλεύεις λίγο τη Λένα..θα ήθελες και συ να είσαι ανάμεσα στις ψωλάρες του Μάκη κ των άλλων γουρουνιών  ;) :rockon:

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Σε αντρες φιλακια μωρη λουγκρα??? Καλα σε καταλαβα εγω οτι εχεις αναποδες βολτες στα πισω πασα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ......ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ ............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ..........

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.827
Πόντοι
6.030
Λοιπον μαλακα Πανουλη μετα το τελευταιο επικο γαμησι που εριξα στη Λενα μεσα στο σπιτακι σου, στον καναπε σου και στο κρεβατι σου με τα μεταξωτα σεντονια σου (τα γεμισα με χυσια και αυτα) το πιθανοτερο ειναι να μεινει εγκυος. 6 φορες αδειασα το φορτιο των αρχιδιων μου μεσα στην υγρη μουναρα της εκεινο το βραδυ.
Κανονισε λοιπον παλιομαλακα να μου κρυψεις την εγκυμοσυνη της. Αν και για να το κανω πιο σιγουρο θα της τον φερμαρω και θα την χυσω ακομα πιο πολλες φορες τωρα στα κοντα αφου ξεμπερδεψω με κατι δουλειες που εχω. Θα σκεφτω αν θα σε δωσω στεγνα στη Λενα για τα πουστριλικια σου εδω μεσα γιατι σε λυπαμαι λιγο ρε βλαμενε
Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα αργησεις και πολυ να διηγηθεις εδω μεσα τη νεα ΠΟΥΤΣΑΡΑ που θα της ριξω.. ;)
Τι να γαμησεις ρε γερο κακομοιρε??? Τραβα πιες το τσαγακι σου πουστρακο που πας να μου κλεψεις τη δοξα.

Σουηδός

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1

Δώσε πόνο Μάκαρε!  :2funny: έχεις γίνει ήδη είδωλο για πολλούς εδω μέσα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom