You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 670K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ) .......ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ..............ΑΡΕ ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ ...........
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ετσι κι αλλιως δε γραφω μυθηστορημα .το μονο που θελω ειναι γραψω καπου αυτα που με βασανιζουν τοσο καιρο και εχουν καταστρεψει τη ζωη μου .το μονο που θελω ειναι να τα βγαλω απο μεσα μου δεν εχω καποιον αλλο σκοπο που τα γραφω
Αυτό που κανεις να βρίζεις τον Μάκη ως Φάνης και μετά να βρίζεις τον Φάνη ως Μάκης , ξέρεις ότι μπορεί να σημαίνει βαριά ψυχική διαταραχή?
Γιατί είναι καλο να μιλάμε στον εαυτό μας αλλα όταν ο εαυτός μας αρχίζει να μας απαντά .... τότε αρχίζει το πρόβλημα.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Φιλε Φανη γουσταρεις να κανουμε μια παρτουζα εγω εσυ και η Λενα ;;;;;
λυπαμε φιλε αλλα και εγω και η γυναικα μου σιχαινομαστε τις παρτουζες ,ειμαστε συντηρητικη και παλαιων αρχων στο σεξ και γενικα
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ενταξει ρε φιλε αν δεν θες μην ερχεσαι. Θα τα καταφερω και μονος μου μαζι τηςλυπαμε φιλε αλλα και εγω και η γυναικα μου σιχαινομαστε τις παρτουζες ,ειμαστε συντηρητικη και παλαιων αρχων στο σεξ και γενικα
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτό που κανεις να βρίζεις τον Μάκη ως Φάνης και μετά να βρίζεις τον Φάνη ως Μάκης , ξέρεις ότι μπορεί να σημαίνει βαριά ψυχική διαταραχή?
Γιατί είναι καλο να μιλάμε στον εαυτό μας αλλα όταν ο εαυτός μας αρχίζει να μας απαντά .... τότε αρχίζει το πρόβλημα.
οτι και να σου πω και σε σενα και σε αλλους που πιστευετε οτι ο μακης ειναι κλωνος μου δεν μπορω να σας πεισω οτι δεν ειναι ,οποτε ειναι περιτο να λεω οτι ο μακης δεν ειναι κλωνος μου .οτι και να πω εσεις το ιδιο θα πιστευετε
.
κοιτα και γω δεν πιστευω πως ειναι ο μακης γιατι δεν υπαρχη καμια αποδειξη οτι ειναι αυτος ,αλλα ουτε και κλωνος μου ειναι.στην αρχη καποιοι με κατηγορουσαν οτι ο va dinci ειναι κλωνος μου ,τωρα λετε για το μακη,δηλαδη τι ειμαι τριχασμενη προσωπικοτητα;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ενταξει ρε φιλε αν δεν θες μην ερχεσαι. Θα τα καταφερω και μονος μου μαζι της
με ποια;
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φανη ολοι εδω μεσα εχουμε γαμησει την λενα....σορρυ που στο λεω αλλα εισαι φιλος
κανεις δεν εχει γαμησει τη λενα εκτος απο εμενα ,γιατι η γυναικα μου δε θα με απατησει ποτε ,γιατι μ αγαπαει
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
παρθενα την πηρες??? απο μπρος ειναι παρθενα απο πισω μπαινουν τρενακανεις δεν εχει γαμησει τη λενα εκτος απο εμενα ,γιατι η γυναικα μου δε θα με απατησει ποτε ,γιατι μ αγαπαει
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 506
Κακος ,τι θα εχετε να διηγηστε τα γεραματα στα εγγονια σαςλυπαμε φιλε αλλα και εγω και η γυναικα μου σιχαινομαστε τις παρτουζες ,ειμαστε συντηρητικη και παλαιων αρχων στο σεξ και γενικα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.250
- Πόντοι
- 2.966
Αντε ρε βοδι ακομα κ ο ηλιθιος κ ο πανηλιθιος ποιο εξυπνοι απο σενα ειναι καραγκιοζη η γυναικα σου παρτουζωνεται αβερτα κουρτα κ εσυ ακομα τρως κουτοχορτο.
οποτε σε αποστομονω και δεν εχεις κατι να πεις ,γιατι δεν ξερεις τι να πεις ,επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα μου με δικα σου λογικα επιχειρηματα απλα βριζεις. γι αυτο και εισαι τουβλο που δεν μπορεις με επιχειρηματα να μου απαντησεις
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
παρθενα την πηρες??? απο μπρος ειναι παρθενα απο πισω μπαινουν τρενα
οχι παρθενα απο παντου ηταν οταν παντρευτικαμε
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αντε ρε βοδι ακομα κ ο ηλιθιος κ ο πανηλιθιος ποιο εξυπνοι απο σενα ειναι καραγκιοζη η γυναικα σου παρτουζωνεται αβερτα κουρτα κ εσυ ακομα τρως κουτοχορτο.
η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,αλλα οπως ειπα και πριν επειδη δεν μπορεις να απαντησεις με επιχειρηματα και με τη λογικη ,αρχιζεις να βριζεις
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κακος ,τι θα εχετε να διηγηστε τα γεραματα στα εγγονια σας
οτιδηποτε αλλο εκτος απο ανηθικα πραγματα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.250
- Πόντοι
- 2.966
Πω δε τρωγεσαι με τιποτα εσυ.η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,αλλα οπως ειπα και πριν επειδη δεν μπορεις να απαντησεις με επιχειρηματα και με τη λογικη ,αρχιζεις να βριζεις
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.288
- Πόντοι
- 506
Δηλαδη ρε τυπε θεωρειται ανηθικο οτι μια γυναικα ειχε το θαρρος και την τολμη να τα βαλει μονη της με 5 αντρες??????? Σαν αρχαια σπαρτιατισσα γυμνη ριχτηκε πανω στα σηκωμενα τουςοτιδηποτε αλλο εκτος απο ανηθικα πραγματα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλησπερα μητσοοχι παρθενα απο παντου ηταν οταν παντρευτικαμε
;)
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη ρε τυπε θεωρειται ανηθικο οτι μια γυναικα ειχε το θαρρος και την τολμη να τα βαλει μονη της με 5 αντρες??????? Σαν αρχαια σπαρτιατισσα γυμνη ριχτηκε πανω στα σηκωμενα τουςσπαθιακαυλια και τους τα τσακισε . Τετοια κατορθωματα θαρρους και αυτοθυσιας τιμωνται ανα τους αιωνες. Η Λενα γραφει ιστορια ρε, και εσυ μου λες για ανηθικοτητα???? Kαλα σου λεν οι αλλοι το εχεις καψει εντελως.
η λενα δε ριχτηκε γυμνη πανω σε κανενα καυλι ,η λενα ειναι ηθικη γυναικα και δεν με εχει απατησει ποτε