Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Φιλε Φανη γουσταρεις να κανουμε μια παρτουζα εγω εσυ και η Λενα ;;;;;

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΟΦΑΝΗΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ) .......ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ..............ΑΡΕ ΙΠΠΟΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΛΑΡΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ  ........... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ετσι κι αλλιως δε γραφω μυθηστορημα .το μονο που θελω ειναι γραψω καπου αυτα που με βασανιζουν τοσο καιρο και  εχουν καταστρεψει τη ζωη μου .το μονο που θελω ειναι να τα βγαλω απο μεσα μου  δεν εχω καποιον αλλο σκοπο  που τα γραφω

Αυτό που κανεις να βρίζεις τον Μάκη ως Φάνης και μετά να βρίζεις τον Φάνη ως Μάκης , ξέρεις ότι μπορεί να σημαίνει βαριά ψυχική διαταραχή?
Γιατί είναι καλο να μιλάμε στον εαυτό μας αλλα όταν ο εαυτός μας αρχίζει να μας απαντά .... τότε αρχίζει το πρόβλημα.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Φιλε Φανη γουσταρεις να κανουμε μια παρτουζα εγω εσυ και η Λενα ;;;;;

λυπαμε φιλε αλλα και εγω και η γυναικα μου σιχαινομαστε τις παρτουζες ,ειμαστε συντηρητικη και παλαιων αρχων στο σεξ και γενικα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
λυπαμε φιλε αλλα και εγω και η γυναικα μου σιχαινομαστε τις παρτουζες ,ειμαστε συντηρητικη και παλαιων αρχων στο σεξ και γενικα
Ενταξει ρε φιλε αν δεν θες μην ερχεσαι. Θα τα καταφερω και μονος μου μαζι της

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που κανεις να βρίζεις τον Μάκη ως Φάνης και μετά να βρίζεις τον Φάνη ως Μάκης , ξέρεις ότι μπορεί να σημαίνει βαριά ψυχική διαταραχή?
Γιατί είναι καλο να μιλάμε στον εαυτό μας αλλα όταν ο εαυτός μας αρχίζει να μας απαντά .... τότε αρχίζει το πρόβλημα.

οτι και να σου πω και σε σενα και σε αλλους που πιστευετε οτι ο μακης ειναι κλωνος μου δεν μπορω να σας πεισω οτι δεν ειναι ,οποτε ειναι περιτο να λεω οτι ο μακης δεν ειναι κλωνος μου .οτι και να πω εσεις το ιδιο θα πιστευετε
.
κοιτα και γω δεν πιστευω πως ειναι ο μακης γιατι δεν υπαρχη καμια αποδειξη οτι ειναι αυτος ,αλλα ουτε και κλωνος μου ειναι.στην αρχη καποιοι με κατηγορουσαν οτι ο va dinci  ειναι κλωνος μου ,τωρα λετε για το μακη,δηλαδη τι ειμαι τριχασμενη προσωπικοτητα;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
φανη ολοι εδω μεσα εχουμε γαμησει την λενα....σορρυ που στο λεω αλλα εισαι φιλος

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
φανη ολοι εδω μεσα εχουμε γαμησει την λενα....σορρυ που στο λεω αλλα εισαι φιλος

κανεις δεν εχει γαμησει τη λενα εκτος απο εμενα ,γιατι η γυναικα μου δε θα με απατησει ποτε ,γιατι μ αγαπαει

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
κανεις δεν εχει γαμησει τη λενα εκτος απο εμενα ,γιατι η γυναικα μου δε θα με απατησει ποτε ,γιατι μ αγαπαει
παρθενα την πηρες??? απο μπρος ειναι παρθενα απο πισω μπαινουν τρενα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.288
Πόντοι
506
Κακος ,τι θα εχετε να διηγηστε τα γεραματα στα εγγονια σας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966

οποτε σε αποστομονω και δεν εχεις κατι να πεις ,γιατι δεν ξερεις τι να πεις ,επειδη δεν μπορεις να αντικρουσεις τα επιχειρηματα μου με δικα σου λογικα επιχειρηματα απλα βριζεις. γι αυτο και εισαι τουβλο που δεν μπορεις με επιχειρηματα να μου απαντησεις
Αντε ρε βοδι ακομα κ ο ηλιθιος κ ο πανηλιθιος ποιο εξυπνοι απο σενα ειναι καραγκιοζη η γυναικα σου παρτουζωνεται αβερτα κουρτα κ εσυ ακομα τρως κουτοχορτο.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αντε ρε βοδι ακομα κ ο ηλιθιος κ ο πανηλιθιος ποιο εξυπνοι απο σενα ειναι καραγκιοζη η γυναικα σου παρτουζωνεται αβερτα κουρτα κ εσυ ακομα τρως κουτοχορτο.

η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,αλλα οπως ειπα και πριν επειδη δεν μπορεις να απαντησεις με επιχειρηματα και με τη λογικη ,αρχιζεις να βριζεις

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.250
Πόντοι
2.966
η γυναικα μου δεν παρτουζωνεται ,αλλα οπως ειπα και πριν επειδη δεν μπορεις να απαντησεις με επιχειρηματα και με τη λογικη ,αρχιζεις να βριζεις
Πω δε τρωγεσαι με τιποτα εσυ.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.288
Πόντοι
506
οτιδηποτε αλλο εκτος απο ανηθικα πραγματα
Δηλαδη ρε τυπε θεωρειται ανηθικο οτι μια γυναικα ειχε το θαρρος και την τολμη να τα βαλει μονη της με 5 αντρες???????  Σαν αρχαια σπαρτιατισσα γυμνη ριχτηκε πανω στα σηκωμενα τους σπαθια καυλια και τους τα τσακισε . Τετοια κατορθωματα θαρρους και αυτοθυσιας τιμωνται ανα τους αιωνες. Η Λενα γραφει ιστορια ρε, και εσυ μου λες για ανηθικοτητα???? Kαλα σου λεν οι αλλοι το εχεις καψει εντελως.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Δηλαδη ρε τυπε θεωρειται ανηθικο οτι μια γυναικα ειχε το θαρρος και την τολμη να τα βαλει μονη της με 5 αντρες???????  Σαν αρχαια σπαρτιατισσα γυμνη ριχτηκε πανω στα σηκωμενα τους σπαθια καυλια και τους τα τσακισε . Τετοια κατορθωματα θαρρους και αυτοθυσιας τιμωνται ανα τους αιωνες. Η Λενα γραφει ιστορια ρε, και εσυ μου λες για ανηθικοτητα???? Kαλα σου λεν οι αλλοι το εχεις καψει εντελως.

η λενα  δε ριχτηκε γυμνη πανω σε κανενα καυλι ,η λενα ειναι ηθικη γυναικα και δεν με εχει απατησει ποτε

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε συ φανη δεν εχεις βαρεθει ακομα ρε τυπαρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom