Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 672K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

baduba

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ο Τζόνι λεει ρε χχαχαχαχαχα απίστευτος ο πανοφανησμακης1455555

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Λογικα θα εξαφανιστηκε μιας και περασε καιρος, αν και τετοιος γκαβακας που εισαι δεν θα το προσεξες μαλλον. Το "μαυρος" ειναι παρατσουκλι γελοιε τυπε, ουτε τους μπραβους σου που πληρωσες δεν ξερεις φλωρε
Το εχει αυτο το παρατσουκλι λογω του μεγεθους της πουτσας του..ειναι αρκετα μεγαλη αλλα λιγο πιο μικρη  απο τη δικη μου βεβαια ;) 3 ψωλαρες ειχαν μπουκωσει ολες τις τρυπες της Λενας. Ο τζονι γεμισε το μουνακι της, εγω τη θεσπεσια κωλαρα της και ο Μενιος το λαρυγγι της..και γαμω ηταν

Αραζω τωρα με Ρενο και Μενιο και βλεπουμε στο βιντεο τα ξεκωλιασματα της Λενας με τους μπραβους. Καυλααα

θα πρεπε οχι να καμαρωνει αλλα να ντρεπεσε που βιαζεις μια γυναικα παλιο μαλακα  ,και δε βλεπεις τα ξεκολιασματα της λενας τους βιασμους βλεπεις καθαρμα

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θα μου κλασεις τις τεραστιες μου αρχιδαρες σκατοφλωρε και συ. Ενταξει το καταλαβαμε οτι ζηλευεις που γαμαω οποτε γουσταρω την Λενα αλλα ετσι ειναι αυτα. Εμεις οι ψωλαραδες ειμαστε λιγακι τυχεροι..

δεν γαμας οποτε θελεις τη λενα .τη βιαζεις γι αυτο και δεν εισαι τυχερος καθαρμα και βιαστης εισαι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.389
Πόντοι
2.966
δεν γαμας οποτε θελεις τη λενα .τη βιαζεις γι αυτο και δεν εισαι τυχερος καθαρμα και βιαστης εισαι
Τη γαμαει ποτε δεν τη βιασε πανοφανη και τη σε κανει αυτο ΚΕΡΑΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μακη μουνοπανο, γαμημενε μπυροκοιλια! Δεν απαντας παλιοξεκωλοπουστα γιατι βλεπεις μπαλα! Να σαι σιγουρος οτι οι επομενες μπαλες που θα δεις θα ειναι οι δικες μου και της παρεας μου που θα τις γλυφεις μαζι με τα ορθια και κοτσωνατανκαυλια μας!

:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.873
Πόντοι
6.030
Θα μου κλασεις τις τεραστιες μου αρχιδαρες σκατοφλωρε και συ. Ενταξει το καταλαβαμε οτι ζηλευεις που γαμαω οποτε γουσταρω την Λενα αλλα ετσι ειναι αυτα. Εμεις οι ψωλαραδες ειμαστε λιγακι τυχεροι..
Γαμιολη Μακη,  μην παιζεις με τη φωτια. Χθες ειχα κεφια που κερδισε η εθνικη και δεν ηρθαμε να σας σαπισουμε. Και ποιος σου ειπε ρε αρχιδα οτι δεν εχω γαμησει κι εγω την λενα. Κι εγω τη γαμαω μονος μου με την τεραστια ψωλη μου. Δεν χρειαζομαι συνεργατες..... Ασε μακη...μου τα εχει πει η λενα τα ψευτογαμισια που της κανεις και πως δηθεν και καλα γυρισατε τα βιντεο.... Μαλακα μακη.... Μικροψωλη κομπλεξικε

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
δε βλεπω κανενα σημαδι στον αστραγαλο της γυναικας μου ψεματα λες ,ολο μαλακιες και συκοφαντιες λες,ασε που δεν ειχα προσλαβει μπραβο που να ειναι μαυρος ,μονο εναν μυγα.

Φάνη , εγκατέλειψε το thread , σε παρακαλώ.
Το έχεις κάνει μαλακία , δεν σώζεται με τίποτα.
Ακόμα και οι μύγες γάμησαν την Λένα αλλα τίποτα δεν άλλαξε , δέξου την ήττα.

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Γαμιολη Μακη,  μην παιζεις με τη φωτια. Χθες ειχα κεφια που κερδισε η εθνικη και δεν ηρθαμε να σας σαπισουμε. Και ποιος σου ειπε ρε αρχιδα οτι δεν εχω γαμησει κι εγω την λενα. Κι εγω τη γαμαω μονος μου με την τεραστια ψωλη μου. Δεν χρειαζομαι συνεργατες..... Ασε μακη...μου τα εχει πει η λενα τα ψευτογαμισια που της κανεις και πως δηθεν και καλα γυρισατε τα βιντεο.... Μαλακα μακη.... Μικροψωλη κομπλεξικε

Εβλεπες εθνικη γαμιολα και χαρηκες και πανυγηριζες σαν πουτανιτσα μετα απο κωλοξεσκισμα ρε σκατιαρη και δεν ειχες χρονο να ερθεις να με βρεις; Χαχα αδερφουλα
Παλιοπουστα επειδη βλεπω τριβεσαι πανω στη γκλιτσα, προσεχε μη βρω και τη δικη σου τη γυναικα και νιωσει κι αυτη το παπαρι του Μακη..αυτα που περναει ο Πανουλης θα μοιαζουν σαν ευχαριστο παραμυθακι μπροστα σ´αυτα που θα τραβηξεις εσυ. Και αν βαλω κατι στο μυαλο μου το κανω ο κοσμος να χαλασει

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
804
Πόντοι
86
τι ηληθιο θρεντ...
ΕΛΕΩΣ με τη μαλακια αυτη πια

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φάνη , εγκατέλειψε το thread , σε παρακαλώ.
Το έχεις κάνει μαλακία , δεν σώζεται με τίποτα.
Ακόμα και οι μύγες γάμησαν την Λένα αλλα τίποτα δεν άλλαξε , δέξου την ήττα.

Ο Πανουλης ειναι βλακας χωρις γιατρεια ακομα να το παρεις χαμπαρι; Μαλακας γενηθηκε, τριμαλακας θα πεθανει. Αλλα αυτο μια χαρα με βολευει εμενα ;)

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
πειτε μου την αληθεια
Υπαρχει εστω κ ενας που να εχει διαβασει τα σεντονια του δικου μας;

Ο Πανουλης γενικα βλεπω εχει εμφυτο συγγραφικο ταλεντο και καλο μνημονικο σε γενικες γραμμες. Αφου να φανταστεις μερικες λεπτομερειες απο αυτα που γραφει δεν τις θυμομουν ουτε εγω! Το προβλημα με αυτον απλα ειναι οτι ειναι βλακας περιορισμενης ευθυνης και ψευτης οσον αφορα τα περι βιασμου. Οσα εχω κανει με τη Λενα ειναι με τη συγκαταθεση της και τη καυλα της προς σε μενα αλλα και γενικα στη λυσσα της για πουτσα. Και βγαζει και κομπλεξισμο επισης οσον αφορα την παρεα μου..και γαμω τα παιδια ειμαστε

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Α και ακομα ενα απο τα προβληματα του ειναι η αφελεια που τον διακατεχει και η απιστευτη ανορθογραφια του. Αυτο βεβαια οφειλεται στο οτι ειναι δυσλεκτικος

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.389
Πόντοι
2.966
Ο Πανουλης γενικα βλεπω εχει εμφυτο συγγραφικο ταλεντο και καλο μνημονικο σε γενικες γραμμες. Αφου να φανταστεις μερικες λεπτομερειες απο αυτα που γραφει δεν τις θυμομουν ουτε εγω! Το προβλημα με αυτον απλα ειναι οτι ειναι βλακας περιορισμενης ευθυνης και ψευτης οσον αφορα τα περι βιασμου. Οσα εχω κανει με τη Λενα ειναι με τη συγκαταθεση της και τη καυλα της προς σε μενα αλλα και γενικα στη λυσσα της για πουτσα. Και βγαζει και κομπλεξισμο επισης οσον αφορα την παρεα μου..και γαμω τα παιδια ειμαστε
Mακη το τι καραπουταναρα ειναι η Λενα και τη καραδοστοκος ειναι ο πανοφανης το χουμε καταλαβει αλλα και να μην το καταλαβαιναμε ο καραδοστοκος ο πανοφανης ευτυχως μας τα λεει ο ιδιος με την αναλυτικη αναφορα που δινει και πιστευω αμα τα δει η καραπουταναρα η Λενα αυτα θα τον στειλει μια και καλη πακετο δεν τα δειχνεις εσυ να γελασουμε λιγο.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.389
Πόντοι
2.966
Α και ακομα ενα απο τα προβληματα του ειναι η αφελεια που τον διακατεχει και η απιστευτη ανορθογραφια του. Αυτο βεβαια οφειλεται στο οτι ειναι δυσλεκτικος
Γενικα προβληματικος θες να πεις μαλλων.

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Τη γαμαει ποτε δεν τη βιασε πανοφανη και τη σε κανει αυτο ΚΕΡΑΤΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν τη γαμουσε ,τη βιαζε ,απο που κι ωσπου τη γαμουσε ; αφου απο τις περιγραφες μου ειναι φως φαναρι οτι ηταν βιασμος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom