You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 672K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Λογικα θα εξαφανιστηκε μιας και περασε καιρος, αν και τετοιος γκαβακας που εισαι δεν θα το προσεξες μαλλον. Το "μαυρος" ειναι παρατσουκλι γελοιε τυπε, ουτε τους μπραβους σου που πληρωσες δεν ξερεις φλωρε
Το εχει αυτο το παρατσουκλι λογω του μεγεθους της πουτσας του..ειναι αρκετα μεγαλη αλλα λιγο πιο μικρη απο τη δικη μου βεβαια ;) 3 ψωλαρες ειχαν μπουκωσει ολες τις τρυπες της Λενας. Ο τζονι γεμισε το μουνακι της, εγω τη θεσπεσια κωλαρα της και ο Μενιος το λαρυγγι της..και γαμω ηταν
Αραζω τωρα με Ρενο και Μενιο και βλεπουμε στο βιντεο τα ξεκωλιασματα της Λενας με τους μπραβους. Καυλααα
θα πρεπε οχι να καμαρωνει αλλα να ντρεπεσε που βιαζεις μια γυναικα παλιο μαλακα ,και δε βλεπεις τα ξεκολιασματα της λενας τους βιασμους βλεπεις καθαρμα
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα μου κλασεις τις τεραστιες μου αρχιδαρες σκατοφλωρε και συ. Ενταξει το καταλαβαμε οτι ζηλευεις που γαμαω οποτε γουσταρω την Λενα αλλα ετσι ειναι αυτα. Εμεις οι ψωλαραδες ειμαστε λιγακι τυχεροι..
δεν γαμας οποτε θελεις τη λενα .τη βιαζεις γι αυτο και δεν εισαι τυχερος καθαρμα και βιαστης εισαι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.389
- Πόντοι
- 2.966
Τη γαμαει ποτε δεν τη βιασε πανοφανη και τη σε κανει αυτο ΚΕΡΑΤΑδεν γαμας οποτε θελεις τη λενα .τη βιαζεις γι αυτο και δεν εισαι τυχερος καθαρμα και βιαστης εισαι
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν γαμας οποτε θελεις τη λενα .τη βιαζεις γι αυτο και δεν εισαι τυχερος καθαρμα και βιαστης εισαι
σκασε βλακα εμεις ποτε θα γαμησουμε
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μακη μουνοπανο, γαμημενε μπυροκοιλια! Δεν απαντας παλιοξεκωλοπουστα γιατι βλεπεις μπαλα! Να σαι σιγουρος οτι οι επομενες μπαλες που θα δεις θα ειναι οι δικες μου και της παρεας μου που θα τις γλυφεις μαζι με τα ορθια και κοτσωνατανκαυλια μας!
Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εχεις αγχος τυπε?
Πως να μην εχει? Στο άλλο δωμάτιο τη Λένα και δεν μπορει να συγκεντρωθεί τύπε
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.873
- Πόντοι
- 6.030
Γαμιολη Μακη, μην παιζεις με τη φωτια. Χθες ειχα κεφια που κερδισε η εθνικη και δεν ηρθαμε να σας σαπισουμε. Και ποιος σου ειπε ρε αρχιδα οτι δεν εχω γαμησει κι εγω την λενα. Κι εγω τη γαμαω μονος μου με την τεραστια ψωλη μου. Δεν χρειαζομαι συνεργατες..... Ασε μακη...μου τα εχει πει η λενα τα ψευτογαμισια που της κανεις και πως δηθεν και καλα γυρισατε τα βιντεο.... Μαλακα μακη.... Μικροψωλη κομπλεξικεΘα μου κλασεις τις τεραστιες μου αρχιδαρες σκατοφλωρε και συ. Ενταξει το καταλαβαμε οτι ζηλευεις που γαμαω οποτε γουσταρω την Λενα αλλα ετσι ειναι αυτα. Εμεις οι ψωλαραδες ειμαστε λιγακι τυχεροι..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.873
- Πόντοι
- 6.030
Δεν φταιω εγω. Οτι λεω ειναι αληθεια....για το γουρουνακι.....χαχαχααΡίχνεις λάδι στη φωτιά παίκτη.
Γαμιολη Μακη,
........................
Μαλακα μακη.... Μικροψωλη κομπλεξικε
Ρίχνεις λάδι στη φωτιά παίκτη.
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
δε βλεπω κανενα σημαδι στον αστραγαλο της γυναικας μου ψεματα λες ,ολο μαλακιες και συκοφαντιες λες,ασε που δεν ειχα προσλαβει μπραβο που να ειναι μαυρος ,μονο εναν μυγα.
Φάνη , εγκατέλειψε το thread , σε παρακαλώ.
Το έχεις κάνει μαλακία , δεν σώζεται με τίποτα.
Ακόμα και οι μύγες γάμησαν την Λένα αλλα τίποτα δεν άλλαξε , δέξου την ήττα.
Γαμιολη Μακη, μην παιζεις με τη φωτια. Χθες ειχα κεφια που κερδισε η εθνικη και δεν ηρθαμε να σας σαπισουμε. Και ποιος σου ειπε ρε αρχιδα οτι δεν εχω γαμησει κι εγω την λενα. Κι εγω τη γαμαω μονος μου με την τεραστια ψωλη μου. Δεν χρειαζομαι συνεργατες..... Ασε μακη...μου τα εχει πει η λενα τα ψευτογαμισια που της κανεις και πως δηθεν και καλα γυρισατε τα βιντεο.... Μαλακα μακη.... Μικροψωλη κομπλεξικε
Εβλεπες εθνικη γαμιολα και χαρηκες και πανυγηριζες σαν πουτανιτσα μετα απο κωλοξεσκισμα ρε σκατιαρη και δεν ειχες χρονο να ερθεις να με βρεις; Χαχα αδερφουλα
Παλιοπουστα επειδη βλεπω τριβεσαι πανω στη γκλιτσα, προσεχε μη βρω και τη δικη σου τη γυναικα και νιωσει κι αυτη το παπαρι του Μακη..αυτα που περναει ο Πανουλης θα μοιαζουν σαν ευχαριστο παραμυθακι μπροστα σ´αυτα που θα τραβηξεις εσυ. Και αν βαλω κατι στο μυαλο μου το κανω ο κοσμος να χαλασει
τι ηληθιο θρεντ...
ΕΛΕΩΣ με τη μαλακια αυτη πια
Σωστη ορθογραφια:
Ηλιθιο
ΕΛΕΟΣ
Μαθε να γραφεις σωστα παπαρα χειροτερος απο τον ζαβλακα τον Πανουλη εισαι
Φάνη , εγκατέλειψε το thread , σε παρακαλώ.
Το έχεις κάνει μαλακία , δεν σώζεται με τίποτα.
Ακόμα και οι μύγες γάμησαν την Λένα αλλα τίποτα δεν άλλαξε , δέξου την ήττα.
Ο Πανουλης ειναι βλακας χωρις γιατρεια ακομα να το παρεις χαμπαρι; Μαλακας γενηθηκε, τριμαλακας θα πεθανει. Αλλα αυτο μια χαρα με βολευει εμενα ;)
πειτε μου την αληθεια
Υπαρχει εστω κ ενας που να εχει διαβασει τα σεντονια του δικου μας;
Ο Πανουλης γενικα βλεπω εχει εμφυτο συγγραφικο ταλεντο και καλο μνημονικο σε γενικες γραμμες. Αφου να φανταστεις μερικες λεπτομερειες απο αυτα που γραφει δεν τις θυμομουν ουτε εγω! Το προβλημα με αυτον απλα ειναι οτι ειναι βλακας περιορισμενης ευθυνης και ψευτης οσον αφορα τα περι βιασμου. Οσα εχω κανει με τη Λενα ειναι με τη συγκαταθεση της και τη καυλα της προς σε μενα αλλα και γενικα στη λυσσα της για πουτσα. Και βγαζει και κομπλεξισμο επισης οσον αφορα την παρεα μου..και γαμω τα παιδια ειμαστε
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.389
- Πόντοι
- 2.966
Mακη το τι καραπουταναρα ειναι η Λενα και τη καραδοστοκος ειναι ο πανοφανης το χουμε καταλαβει αλλα και να μην το καταλαβαιναμε ο καραδοστοκος ο πανοφανης ευτυχως μας τα λεει ο ιδιος με την αναλυτικη αναφορα που δινει και πιστευω αμα τα δει η καραπουταναρα η Λενα αυτα θα τον στειλει μια και καλη πακετο δεν τα δειχνεις εσυ να γελασουμε λιγο.Ο Πανουλης γενικα βλεπω εχει εμφυτο συγγραφικο ταλεντο και καλο μνημονικο σε γενικες γραμμες. Αφου να φανταστεις μερικες λεπτομερειες απο αυτα που γραφει δεν τις θυμομουν ουτε εγω! Το προβλημα με αυτον απλα ειναι οτι ειναι βλακας περιορισμενης ευθυνης και ψευτης οσον αφορα τα περι βιασμου. Οσα εχω κανει με τη Λενα ειναι με τη συγκαταθεση της και τη καυλα της προς σε μενα αλλα και γενικα στη λυσσα της για πουτσα. Και βγαζει και κομπλεξισμο επισης οσον αφορα την παρεα μου..και γαμω τα παιδια ειμαστε
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.389
- Πόντοι
- 2.966
Γενικα προβληματικος θες να πεις μαλλων.Α και ακομα ενα απο τα προβληματα του ειναι η αφελεια που τον διακατεχει και η απιστευτη ανορθογραφια του. Αυτο βεβαια οφειλεται στο οτι ειναι δυσλεκτικος
fanis55555
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τη γαμαει ποτε δεν τη βιασε πανοφανη και τη σε κανει αυτο ΚΕΡΑΤΑ
δεν τη γαμουσε ,τη βιαζε ,απο που κι ωσπου τη γαμουσε ; αφου απο τις περιγραφες μου ειναι φως φαναρι οτι ηταν βιασμος