Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 672K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Χαχαχα χαιβανι αργησες αλλα το καταλαβες

Και δεν ειναι και η πρωτη φορα..εχει επαναληφθει το σκηνικο κι αλλες φορες αλλα που να παρεις χαμπαρι

Ενω εσυ κοιμοσουν γαμουσα τη Λενα σε καθε γωνια του σπιτιου σου παπαρα

Δεν πρεπει να υπαρχει πιθαμη του κορμιου της πατοκορφα που να μην την εχω χυσει

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αντρας με ψωλη 7 ποντους και να του ξεσκιζουν τη γυναικα μεσα στο ιδιο του το σπιτι ρε βλαμμενε; Που το ειδες γραμμενο αυτο; Χαχα η πουτσα μου εχει γινει ενα με το μουνι της

Οι μπραβοι παντως τη γαμησαν με λυσσα και γουσταρε η Λενα..ολα σε βιντεο ειναι καταγεγραμμενα.. Δεν σου εκανε εντυπωση που "εξαφανιστηκαν";  ;)

Αλλα εισαι και αργοστροφος

δεν μου ξεσκιζουν τη γυναικα,εσυ τη βιασες ,και οι μπραβοι ειναι επαγκελματιες και πληρωθηκαν για να σε σαπισουν στο ξυλο ,αποκλιεται να τη γαμησαν και επισης ακομα και να ειχε γινει θα ηταν βιασμος γιατι η λενα δεν θα το γουσταρε γιατι η λενα αγαπαει και γουσταρει μονο εμενα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο λεω!!!! θελει μια ανατροπη το πραγμα.....πχ η λενα να ειναι ο ιπποτης....τι λετε?
να κανει ο φανης εναλλακτικα σεναρια και να αποφασισουν τα μελη του σαιτ ποιο θα ακολουθηθει
οπως στο εσυ αποφασιζεις :rockon:

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Χαχαχα χαιβανι αργησες αλλα το καταλαβες

Και δεν ειναι και η πρωτη φορα..εχει επαναληφθει το σκηνικο κι αλλες φορες αλλα που να παρεις χαμπαρι

Ενω εσυ κοιμοσουν γαμουσα τη Λενα σε καθε γωνια του σπιτιου σου παπαρα

Δεν πρεπει να υπαρχει πιθαμη του κορμιου της πατοκορφα που να μην την εχω χυσει

αποκλιεται να ξανα βιασες τη γυναικα μου κι αλλες φορες ,γιατι καμια αλλη φορα δεν επαθα αυτο το πραγμα που επαθα τις προαλες που ηταν σαν να κοιμαμε με ανοιχτα ματια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Προτεινω να μαζευτουμε οι συναγωνιστες του φορουμ ολοι οσοι μοιραστηκαμε τον πονο και την οδυνη του Φανη, και να κανουμε μια αναπαρασταση του βιασμου της Λενας. Για να εχουμε και εμεις αποψη στην συζητηση  Φανης-γουρουνια και να βγαλουμε ασφαλες και τεκμηριωμενα συμπερασματα αν ηταν η δεν ηταν βιασμος.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
αποκλιεται να ξανα βιασες τη γυναικα μου κι αλλες φορες ,γιατι καμια αλλη φορα δεν επαθα αυτο το πραγμα που επαθα τις προαλες που ηταν σαν να κοιμαμε με ανοιχτα ματια

Φάνη , αυτό που κανεις με τον Μάκη το έχουν κάνει και οι Monty Pythons πριν από εσενα

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν μου ξεσκιζουν τη γυναικα,εσυ τη βιασες ,και οι μπραβοι ειναι επαγκελματιες και πληρωθηκαν για να σε σαπισουν στο ξυλο ,αποκλιεται να τη γαμησαν και επισης ακομα και να ειχε γινει θα ηταν βιασμος γιατι η λενα δεν θα το γουσταρε γιατι η λενα αγαπαει και γουσταρει μονο εμενα

Ακου τωρα να μαθαινεις
Οι μπραβοι με το που την ειδαν στην εισοδο εκεινο το βραδυ λαχταρισαν το μουνακι της (οπως και ολα τα αρσενικα οταν την αντικρυζουν) και μας προτειναν μια συμφωνια για να σταματησει ολο αυτο..να γαμησουν τη Λενα..δεν το πολυσκεφτηκα και ειπα ναι αλλα με τον ορο να τους τραβηξω βιντεο..το βραδυ εξελιχτηκε σε μια ατελειωτη παρτουζα. Τη γαμουσαμε εναλαξ, μπρος πισω μεχρι και στα αυτια τη χυσαμε.. Το μουνακι της ειχε ξεχειλωθει.

Οταν τελειωσε λοιπον το ξεσκισμα μου ειπαν οτι σε γραφουν στα παπαρια τους και οτι τετοιο μουνι δεν γινεται να ειναι με καποιον σαν εσενα

Ποσο μαλακας νιωθεις αυτη τη στιγμη;

OP
OP
F

fanis55555

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ακου τωρα να μαθαινεις
Οι μπραβοι με το που την ειδαν στην εισοδο εκεινο το βραδυ λαχταρισαν το μουνακι της (οπως και ολα τα αρσενικα οταν την αντικρυζουν) και μας προτειναν μια συμφωνια για να σταματησει ολο αυτο..να γαμησουν τη Λενα..δεν το πολυσκεφτηκα και ειπα ναι αλλα με τον ορο να τους τραβηξω βιντεο..το βραδυ εξελιχτηκε σε μια ατελειωτη παρτουζα. Τη γαμουσαμε εναλαξ, μπρος πισω μεχρι και στα αυτια τη χυσαμε.. Το μουνακι της ειχε ξεχειλωθει.

Οταν τελειωσε λοιπον το ξεσκισμα μου ειπαν οτι σε γραφουν στα παπαρια τους και οτι τετοιο μουνι δεν γινεται να ειναι με καποιον σαν εσενα

Ποσο μαλακας νιωθεις αυτη τη στιγμη;

αποκλιεται να εγινε αυτο η γυναικα μου μ αγαπαει και δεν θα με κερατωσει ποτε ,ουτε οι μπραβοι πιστευω οτι παρακουσαν τις εντολες μου μαλακιες λες,δεν εχεις αποδειξεις,σιγουρα λες ψεματα

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο!!!! Φάνης!ηΜακης.. δεν σε λένε.. λες για μπράβους, λες ότι γουστάρεις να παίρνεις μάτι, παρτουζα, και άλλα πολλά.. λοιπόν? άσε τα παραμύθια.. σε ξέρω ποιος είσαι,φιλαράκο, και πολύ καλά…….. :think: :tickedoff: :think: :tickedoff: :think: :tickedoff: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
αποκλιεται να εγινε αυτο η γυναικα μου μ αγαπαει και δεν θα με κερατωσει ποτε ,ουτε οι μπραβοι πιστευω οτι παρακουσαν τις εντολες μου μαλακιες λες,δεν εχεις αποδειξεις,σιγουρα λες ψεματα

Αποκλειεται ε; Λοιπον επειδη εισαι αφελης και παλιομπαγλαμας χλεχλες πηγαινε και δες τον δεξι αστραγαλο της λενας..θα δεις ενα κοψινο που θα εχει επουλωθει καπως..αυτο το εκανε ο Τζονι ο μαυρος (ο ενας απο τους μπραβους) οταν τη γαμουσε και της επιασε τα ποδια και τα καρφια που ειχε το βραχιολι του μπηκαν μεσα στο δερματακι της Λενας και κει εσκουξε απο τον πονο..

Τραβα δες το μπαγλαμα..ολα ειναι σε βιντεο και η Λενα εδωσε ρεσιταλ για ακομα μια φορα

Αυτα και εχε το νου σου αρχιδακο..τη Λενα δεν θα την κρυβεις για πολυ ακομα..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Να πω μια κακια. Αν δεν εκανε τοσα ορθογραφικα λαθη ο Μακης-πανος-φανης
θα ελεγα οτι μου θυμιζει  αχαχουχα.
μητσαρα τι κανεις?

Επισκέπτης

Πανοφανη, κρατα γερα. Μπαινουμε στο nissan 3 παλικαρια απο το χωριο, φορτωνω και στην καροτσα κανα 6ρι πακιδες (θα τους μαζεψω απο τα περιβολια που δουλευουν) κι ερχομαστε να προστασια. Διωξε τους μπραβους, δε συμφερουν. Τους πληρωνεις και σου γαμανε και τη γυναικα. Εμεις τουλαχιστον δεν θα σου ζητησουμε ουτε μισο ευρω.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Tι λες ρε ;το ματι της λενας δε θα γυαλιζε ποτε για εναν χοντρομπαλα πενηνταρη ,εγω ειμαι πολυ καλυτερος εμφανησιακα ,τι να τον κανει αυτον τον μεσηλικα;αφου ειναι κακασχημος σαν γουρουνι,και δεν μ εβαλε για υπνο αντιθετα ηθελε να τη σωσω και να διωξω το γουρουνι απ το σπιτι μας ,αλλα με πηραξε το ποτο δεν ξερω τι στοδιαολο επαθα και παρελυσα εκεινη τη μερα
Φιλε να τις κοψεις τις γκαζοζες,σε πειραζουν!! :-*

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.874
Πόντοι
6.030
Μακη μουνοπανο, με τσαντισες! Βρηκες ενα κακομοιρη μπαγλαμα και του σκυλογαμας τη γυναικα. Λοιπον μακη πουστακο, εχω αρχισει να μαθαινω για σενα και συντομα θα με βρεις μπροστα σου. Και δεν θα ειμαι μονο; μου. Και θα σας κανουμε εσενα και τον τζονυ τον μαυρο ασπρους απο το ξυλο. Κωλοχαμουρες. Το τελος σας ερχεται!!!ΞΟΥΤ

va_dinci_55555

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε Μάκη, να σε ρωτήσω δυο πράγματα :
1 ο Πάνος είχε περιγράψει όταν γύρισαν με την λενα απο το καμπιγκ ´οτι τη βρήκε πολυ ανοικτή απο πισω και όταν τον ρώτησα το απέδωσε σε ενα μεγάλο δόνητη , όλοι του έλεγαν ´οτι την ξεκωλιασατε αλλα αυτός τιποτα, μπορείς να μας πεις τη φάση?

2. Τη λενα την έχετε παρτουζωσει και με άλλους πέρα απο τους μπράβους?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom